Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167
'Aρεσαν+: 0%
Κάθε πράξη έχει τις επιπτώσει της...
Δεν ξέρω αν μπορώ να στο δώσω να το καταλάβεις...ας πούμε, ανακαλύπτεις έναν καινούριο δρόμο, αλλά είναι σούρουπο. Θα προχωρήσεις τρέχοντας να δεις που καταλήγει ο δρόμος, ή μήπως θα πας προσεχτικά, πρώτα από όλα για να χαρείς την διαδρομή κι έπειτα για να μην πέσεις σε καμιά λακκούβα; Κάθε δρόμος, έχει τα παρακλάδια του. Αν ο δρόμος είναι καλός, καλά και τα παρακλάδια. αν ο δρόμος είναι ζαβός κι εσύ δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, από υπερβολική εμπιστοσύνη στο ξέφωτο που σου έχουν υποσχεθεί ότι θα συναντήσεις, πολλά μπορεί να σου συμβούν, άλλα ξεπεράσιμα, άλλα όχι.
Και θα συμφωνήσω με όλους αυτούς που τώρα σκέφτονται, "πρέπει να ζούμε στην ηλικία μας και το ότι κάθε πράξη έχει τις επιπτώσεις της, θα το δει κι εκείνη με την σειρά της αργότερα". Όμως επειδή ο κόσμος έχει αγριέψει και δεν μετράει ούτε ιερό ούτε όσιο και αγριεύει συνέχεια περισσότερο κι επειδή οι άντρες έχουν γενικά ξεσαλώσει, καλό είναι να έχεις απλά το νου σου, μέχρι να τον γνωρίσεις αρκετά. Εξάλλου, όλοι οι άντρες δεν είναι σωστοί, μέχρι να γνωρίσουν τη σωστή γυναίκα. Μπορεί για αυτόν να είσαι εσύ. Μπορεί και όχι. Το κατά πόσο είναι ώριμος ή όχι, αυτό μπορείς να το εντοπίσεις, από την ως τώρα ζωή του. Γιατί υπάρχουν 28άρδες και 28ρηδες. Η ηλικία δεν είναι πανάκια.
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 5
Δε θα λάβω καθόλου υπ όψιν μου τα ομολογουμένως πολύ όμορφα και ζεστά σου λόγια για το έτερον σου ήμιση και αυτό οχι γιατί αμφισβητώ την κρίση σου αλλά για 2 κυρίως λόγους...
1ον όπως έχει ήδη αναφερθέι...οποιαδήποτε συμπεράσματα για τον άνθρωπο που είσαι μαζί του 2 μόλις μέρες μετά απο την αρχή της σχέσης είναι εκ των πραγμάτων πολύ βιαστικά και σαφώς δεν μπορούν να βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα με ελαφρά την καρδία...παρόλο που όλα δείχνουν στην αρχή τουλάχιστον τόσο ομορφα και ρόδινα...
2ον και βασικότερο...Αφενός η λαχτάρα σου να δημιουργήσεις μια σχέση στέρεα και ονειρεμένη που να συμβαδίζει με τα ρομαντικά σου όνειρα και αφετέρου το γεγονός οτι το παιδί αυτό ήρθε απο το πουθενά και σου προσέφερε μεμιάς όλα όσα η προηγούμενη "καταστροφική" σχέση σου στέρησε...καταστεί δικαιολογημένο τον ενθουσιασμό σου...αλλά δυστυχως αναξιόπιστα τα συμπεράσματά σου...
Και περνόντας στο θέμα της διαφοράς ηλικίας που έθιξες...θα έλεγα πως για μένα δεν τίθεται τέτοιο θέμα...Δε νομίζω πως έχεις να φοβηθείς τίποτα...προχώρα με σύνεση και αν κρίνεις οτι όντως αυτός ο ανθρωπος σε καλύπτει...τότε πραγματικά θα είσαι τυχερη!Μη ξεχνάς εξάλλου οτι καλύτερα είναι να μετανοιώσεις για κατι που έχεις κάνει παρά για κάτι που δεν έκανες...Καλή αρχή λοιπόν σ αυτήν τη νέα σου σχέση...σου εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλα σου τα όνειρα...
λιβε φαστ διε υουνγ
Ανδρας / 47 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Δραπετσώνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 203
Mη βιάζεσαι τόσο πολύ και μην ενθουσιάζεσαι. Εχε μυαλό ανοιχτό για να καταλάβεις αν όντως αυτό το άτομο σε γεμίζει και αν αξίζει να είναι για σένα.
Και κάτι ακόμη... μέσα σε 2 μέρες δεν μπορείs να είσαι σίγουρη για τίποτα...
εδώ χρόνια μπορεί να είσαι με κάποιον και στο τέλος με την υποκρισία του δεν τον αναγνωρίζεις καθόλου!!!
Και αναρωτιέσαι ποιός ήταν αυτός που πέρασες τόσα χρόνια μαζί του.
Γυναίκα / 70 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 3.055
μικρη μου γαλλιδουλα καλημερα,ισως ειμαι εκει κοντα στην ηλικια της μαμα σου γιατι εχω και γω μια κορη λιγο μεγαλυτερη σου (23) και ενα γιο (27) και οι δυο τους αντιστοιχα εδω και 4 χρονια περιπου εχουν κανει δεασμους με διαφορα ακριβως οκτω χρονων.Οταν ο ανθρωπος που βρισκεται πλαι σου κατα τη δικη σου γνωμη και με εμπραχτες δικες του αποδειξεις πληρει τους ορους που γεμιζουν και ξεχειλιζουν τη δικη σου ψυχη δεν εχει καμμια σιμασια η διαφορα ηλικιας.Ισως αν θες καθ κατι αλλο κατανοει καλλιτερα τα πανω κατω της δικης σου ψυχουλας επειδη αυτος τα εχει περασει πιο πρωτα.εγω λατρευω το κοριτσι του γιου μου που ειναι σαν και σενα και μαλωνω με την κορη μου οταν κατηγορει το αγορι της που ειναι (31) και του εχω φοβερη αδυναμια.Πολλα σου ειπα ισως χωρις ιδιαιτερη σιμασια για σενα αλλα μονο μεσα απο ζωντανα παραδειγματα μπορεις να παιρνεις σωστες αποφασεις,καλες οι συμβουλες αλλα αδοκιμες πλλες φορες οταν δεν ειναι ζωντανες μεσα απο ζωες που ο καθενας μας ζει.Σου ΕΥΧΟΜΑΙ το παλικαρι που βρεθηκε στο δρομο σου τωρα ,γιατι πολλα εχεις να συναντισεις ακομη στη ζωη σου,εισαι πολυ μικρη ακομη ,να σε γεμιζει παντα χαρα και οσα ζησετε να ειναι ομορφα και ΠΟΙΟΤΙΚΑ γιατι οπως λεω και στη δικη μου κορη ζηστε το σημερα με ολες σασ τισ δυναμεις με ολη σας την αγαπη και τη χαρα της ηλικιας σας γιατι το αυριο ειναι μακρυα και δεν ξερεις ποτε τη σου φερνει
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646
Παράθεση:
Originally posted by lianna
μικρη μου γαλλιδουλα καλημερα,ισως ειμαι εκει κοντα στην ηλικια της μαμα σου γιατι εχω και γω μια κορη λιγο μεγαλυτερη σου (23) και ενα γιο (27) και οι δυο τους αντιστοιχα εδω και 4 χρονια περιπου εχουν κανει δεασμους με διαφορα ακριβως οκτω χρονων.Οταν ο ανθρωπος που βρισκεται πλαι σου κατα τη δικη σου γνωμη και με εμπραχτες δικες του αποδειξεις πληρει τους ορους που γεμιζουν και ξεχειλιζουν τη δικη σου ψυχη δεν εχει καμμια σιμασια η διαφορα ηλικιας.Ισως αν θες καθ κατι αλλο κατανοει καλλιτερα τα πανω κατω της δικης σου ψυχουλας επειδη αυτος τα εχει περασει πιο πρωτα.εγω λατρευω το κοριτσι του γιου μου που ειναι σαν και σενα και μαλωνω με την κορη μου οταν κατηγορει το αγορι της που ειναι (31) και του εχω φοβερη αδυναμια.Πολλα σου ειπα ισως χωρις ιδιαιτερη σιμασια για σενα αλλα μονο μεσα απο ζωντανα παραδειγματα μπορεις να παιρνεις σωστες αποφασεις,καλες οι συμβουλες αλλα αδοκιμες πλλες φορες οταν δεν ειναι ζωντανες μεσα απο ζωες που ο καθενας μας ζει.Σου ΕΥΧΟΜΑΙ το παλικαρι που βρεθηκε στο δρομο σου τωρα ,γιατι πολλα εχεις να συναντισεις ακομη στη ζωη σου,εισαι πολυ μικρη ακομη ,να σε γεμιζει παντα χαρα και οσα ζησετε να ειναι ομορφα και ΠΟΙΟΤΙΚΑ γιατι οπως λεω και στη δικη μου κορη ζηστε το σημερα με ολες σασ τισ δυναμεις με ολη σας την αγαπη και τη χαρα της ηλικιας σας γιατι το αυριο ειναι μακρυα και δεν ξερεις ποτε τη σου φερνει
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Οι γονείς τώρα δεν εμφανίζουν κάποια δυσαρέσκεια και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.Απλά πιστεύω ότι λόγω του ότι είμαι μοναχοπαίδι,η μητέρα μου έχει ένα αυξημένη ανησυχία και υπερπροστατευτικότητα για μένα.Οντως η σχέση αυτή είναι ονειρεμένη,το παιδί με λατρεύει και μου χαρίζει κάθε μέρα τον ουρανό με τ'άστρα...
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος...
Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 260
Η ζωη για να αντιμετωπιστει..Θελει πολυ αγΆπη...
...και ταίριασμα ψυχής...Εγώ θα σου έλεγα να ζήσεις το όνειρο αλλά να προσέχεις και λίγο.Δεν υπάρχουν συνταγές πως να μπορέσεις να προφυλακτείς.Ή αφήνεις τον εαυτό σου και είσαι αληθινή...ή πισωγυρίζεις και κλαις τη μοίρα σου.Η καρδιά σου θα σου δίνει τα μηνύματα της...μην την αγνοήσεις ...προσπάθησε να ιεραρχήσεις μέσα σου τα πράγματα...μην αφήνεις δηλαδή τον ενθουσιασμό να σε σκεπάζει και να παραμελείς να σφυγγομετράς το χαρακτήρα ,τους τρόπους και τη συμπεριφορά του άλλου προς εσένα.Να προσφέρεσαι....αλλά να προσέχεις να βρίσκουν ανταπόκριση αυτά που ζητάς.Δεν μπορώ να ξέρω το χαρακτήρα σου,ούτε φυσικά του παλικαριού...άφησε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους..μη βιάζεσαι να τα βάλεις σε καλούπια ...και προπάντων έχε πίστη στο Θεό και ανοιχτά τα μάτια...
Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία!!
Υ.Γ Επίσης θα ήθελα να προσθέσω...κοίταξε σε παρακαλώ πολύ πέρα από τα όποια συναισθήματα σου που σε κάνουν να είσαι ενθουσιασμένη με αυτό το παλικάρι...κοίταξε λίγο αν ταιριάζεις μαζί του στα ενδιαφέροντα,στο χαρακτήρα,στην γενική στάση ζωής σας.Αυτά είναι που παρακάτω δημιουργούν προβλήματα όταν ο ενθουσιασμός φεύγει...
Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν έχει σημασία να κοιτάμε ο ένας τον άλλο στα μάτια...αλλά να περπατούμε προς την ίδια κατεύθυνση...
Όταν η δημιουργία και η επιθυμία γίνονται πραγματικότητα...Όταν η πραγματικότητα είναι πιο δυνατή από τα όνειρα...Όταν τα όνειρα,η ομορφιά,η φαντασία, η αγάπη και η φιλία ενσαρκώνονται...Όταν τα πιο μοναδικά των "πεταγμάτων" υπονοούν τα πιο μοναδικά των αισθημάτων...!!
Ανδρας / 67 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Κερατέα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 67
Παράθεση:
Originally posted by malvina
Δεν είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας. Μια χαρά είναι. Μάλλον αυτό που φοβάται η μητέρα σου είναι μην πληγωθείς. Όλοι οι άνθρωποι μεγαλόνωντας, γινόμαστε πιο ώριμοι και σίγουρα, ένας άντρας 28 ετών είναι πολύ πιο γοητευτικός και πολύ πιο άντρας από αυτόν των 20. Μέχρι κι εγώ θα έμπλεκα με έναν άντρα 28 ετών, που κοντεύω τα 31!
Μια συμβουλή μόνο: Μην πέσεις με τα μούτρα, μην αφεθείς ολοκληρωτικά από τις πρώτες κι όλας μέρες, γιατί δυο μέρες δεν φτάνουν για να ξέρεις τις προθέσεις του. Ούτε καν ένας μήνας, αλλά τέλος πάντων, κράτα κάτι για τον εαυτό σου, όσο μπορείς και σου εύχομαι τα καλύτερα. Πολύ πιθανό να σε βλέπει σοβαρά, γιατί λόγο της ηλικίας σου, σε θεωρεί αθώα. Τώρα αυτό για το κρεβάτι, αυτά είναι μπούρδες. Ούτε καν θεωρείται δεδομένο ότι όσο πιο μεγάλος είναι ο άντρας τόσο και πιο έμπειρος. Αυτό εξαρτάται από το πως πάει ένας άντρας στο κρεβάτι στη ζωή του γενικά. Και αυτό δεν αλλάζει. Βελτιώνεται μόνο αυτός που ενδιαφέρεται να περάσετε από κοινού καλά και σίγουρα αυτός, δεν είναι "επικίνδυνος" με τον τρόπο που το σκέφτεται η μάνα σου.
Επειδή όμως οι μανάδες έχουν καλό μάτι, καθαρό και βλέπουν, ίσως να είδε κάτι που δεν της άρεσε, ίσως και όχι. Καλού κακού, έχε κι εσύ το νου σου, ε;
δεν υπαρχει διαφορα ηλικιας ,παρα μονο ανταλλαγη εμπειριας και κυτταρων.
υπαρχει καποια αλλη λεξη για τον ρατσισμο?
Γυναίκα / 39 / Σε σχέση
Κύπρος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 118
Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρεις..
Σημασία σε μια σχέση είναι η επικοινωνία! Αν εσένα αυτός ο άνθρωπος σε γεμίζει, επικοινωνείς μαζί του, τότε ας τη μάνα σου να οδήρεται(έτσι γράφετε?) που δε θα πάρεις τον καλοαναθρεμένο γιο της κολλητής της! (λέμε τωρα!)
Για τη μάνα μας κανείς δεν είναι τέλειος για να σταθεί πλάι μας, κακά τα ψέματα, όλο και κάποιο κουσούρι θα του βρει, έτσι για να έχει να λέει!
Α και κάτι άλλο, αν με ρωτάς, έτσι όπως είναι τα πράγματα στις μέρες μας, ο 20χρονος πιο πολλά θα σου ζητήσει από τον 28χρονο! Αρα μη μασας, απόλαυσε τον ενθουσιασμό που νιώθεις !
Φιλικά
Καπνιστή πολέμα σου πίνουνε το αίμα!
Σε λίγα χρόνια θα καπνίζουμε μόνο σε γιάφκες..
# 29
στις 18/8/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Eίχατε δίκιο για την πισινή..Κάθομαι και διαβάζω τι έγραφα τότε γι'αυτόν και γελάω...Αγάπες και πράσινα άλογα.
Και για να μην έχετε απορία.Γαλλιδούλα=Μοναχούλα
# 30
στις 18/8/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
εμ,...... κατι ξεραν που σου λεγαν τοτε....
εσυ δεν ακουγες... οποτε τωρα... μαθε να
ακους οτι σου λενε... γιατι θα γυρισεις παλι με αλλο
νικ και παλι θα λεσ οτι τα βλεπεις και γελας!!!

το ειπα και αλλου... αν ακουγαμε ολοι εμεις οι
μικροτεροι... οταν μας μιλαγαν... σαφως θα
αποφευγαμε πολλα... αλλα....
στα social media