Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
'Aρεσαν+: 0%
θα σου προτεινα να συνεχισεις τις συνεδριες με ενα καλο συμβουλο ψυχικης υγειας.
# 62
στις 14/3/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Εαν δικες σου αλλαγες ,επιφερουν αλλαγη στην σχεση σας ή στον τροπο που σε αντιμετωπιζει ο συζυγος σου ,τοτε ισως "δουλευτει" εσωτερικα και φτασει σ ενα επιπεδο ανεκτο...ευχομαι πραγματικα να το καταφερεις και να το προσαρμοσεις σε μια φορμουλα που θα σου δινει αερα να αναπνευσεις......
Προσωπικα το παλεψα μεχρι τελικης......και δεν ειναι το διαστημα των 2 ετων του γαμου μονο...ειναι ολο το συνολο των 7,5 ετων που δεν διορθωθηκε τιποτα και μονο χειροτερο εγινε.....διοτι τα επιπλεον ηρθαν και προστεθηκαν στα ηδη υπαρχοντα που αναπαραγονταν...και ολα μαζι με πλακωσαν απο την πρωτη μερα κιολας.....δεν θελω να σου περιγραψω τι εγκυμοσυνη περασα ψυχολογικα και συνασθηματικα (γιατι οργανικα ηταν super) και τι λοχεια ακολουθησε....και εδω εχω αναφερει μονο οτι αφορα σε πολυ συγκεκριμενο θεμα που αντιμετωπισα....και πιστεψε με ηταν και το πιο ανωδυνο τελικα....
Ευχομαι να πανε ολα καλα και θα σε συμβουλευα κι εγω να συνεχισεις να λαμβανεις βοηθεια ειδικου.....
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
Παράθεση:
Originally posted by RIRI82
Και να ειχα χωρισει δεν θα εκανα σχεση με καποιον αλλο στο μελλον. (μην αρχισετε να πυροβολειτε, ειναι κατι εντελως εναντια στις πεποιθησεις μου).
Γιατι; Ανηκεις σε καποια αιρεση; Πιστευεις οτι απαξ κ εγινες μανα δεν υπαρχει πια περιθωριο για ερωτες; Για εξηγησε το λιγο αυτο...ποιες ειναι αυτες οι πεποιθησεις...
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
Παράθεση:
Originally posted by achinos
Παράθεση:
Originally posted by RIRI82
Και να ειχα χωρισει δεν θα εκανα σχεση με καποιον αλλο στο μελλον. (μην αρχισετε να πυροβολειτε, ειναι κατι εντελως εναντια στις πεποιθησεις μου).
Γιατι; Ανηκεις σε καποια αιρεση; Πιστευεις οτι απαξ κ εγινες μανα δεν υπαρχει πια περιθωριο για ερωτες; Για εξηγησε το λιγο αυτο...ποιες ειναι αυτες οι πεποιθησεις...
ειναι λογικο να ακουθεις ριρι τις πεποιθησεις σου. κοιτα ομως μηπως αυτες ειναι παραλογες. καταλαβαινεις το οξυμωρο?
στα social media