Γυναίκα / 29 / Ελεύθερη
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%
2 ανδρεσ
ειχα μια σχεση εδω κ ενα μιση χρονο αυτος ομως με χωρισε λεγοντας οτι αλλαξε κατι μεσα του ...και λογικα δεν με θελει.. αν κ αυτη του η αποφαση δεν μ αρεσε καθολου προσπαθησα να τον πεισω ν αλλαξει γνωμη αλλα δεν τα καταφερα κ ετσι συνεχισα την ζωη μ με εναν αλλον... μου ειπε πριν λιγες μερες οτι θελει ν μ μιλησει και απο οτι εμαθα απο την παρεα μου λογικα για να τα ξαναβρουμε.. εγω τον αγαπαω ακομη φυσικα αλλα με τον αλλον που προχωρησα δεν θελω να τον πληγωσω γιατι αρχισα να αισθανομαι καποια πραγματα γ αυτον κ ισως το πρωην μ να μην το θελω πια.. αλλα αυτο κ παλι δεν αναιρει το γεγονος πως τον αγαπαω.. με ποιον θα συνεχισω τη ζωη μ?
# 2
στις 7/3/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
χμμ εγώ θα έλεγα να μην γυρίσεις και να συνεχίσεις με τον καινούριο.
γιατί? 1) γιατί νιώθεις ήδη αισθήματα για αυτόν. αν ήσουν ερωτευμένη με τον παλιό δεν θα ένιωθες 2) η αγάπη για τον παλιό περιέχει και ολίγη συνήθεια 3) ο παλιός μπορεί να γύρισε γιατί δεν βρήκε κάτι καλύτερο, ζήλεψε που έμαθε για τον άλλον, ή επειδή υπάρχει συνήθεια και εσύ το σκέφτεσαι 1) επειδή επιβεβαιώνεται ο εγωισμός σου και 2) επειδή υπάρχει συνήθεια.
με τον παλιό, ό,τι ήτανε να ζήσετε το ζήσατε. με τον καινούριο τα καλύτερα (έρωτας) έρχονται αφού έχει αρχίσει και αναπτύσσεται συναίσθημα.
οπότε ψηφίζω τον νέο..
αν και αρκετές φορές κάνουμε το λάθος και γυρνάμε στον παλιό...
ποιος στη χάρη σου?!!
εσύ αποφασίζεις!
aseglio
# 3
στις 7/3/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μείνε με τον καινουργιο
Ανδρας / 50 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 279
ο πρωυν δεν βρηκε τιποτα καλυτερο.
πιθανον γιαυτη που σε χωρισε.δεν ηταν αυτο που περιμενε.
με το που θα βρει κατι καλυτερο θα σε ξαναπαρατησει.
διαλεγεις κ παιρνεις
wish_
# 5
στις 7/3/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ο παλιός την είχε την ευκαιρία του.Στην τελική πώς του ήρθε να σε θυμηθεί τώρα?Δε του κάτσε η φάση με καμιά άλλη να φανταστώ ή δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα περίμενε με την άλλη.
Λογικά μπορεί να ξέρει από την παρέα ότι είσαι με άλλον οπότε μπορείς να βγεις να δεις τι σε θέλει αλλά πρόσεχε μην παραμυθιαστείς από διάφορα που μπορεί ν΄ακούσεις.Τ΄οτι αγαπάς κάποιον δεν σημαίνει ότι είναι λόγος να γυρίσεις.
Διάλεξες να προχωρήσεις κ κοίταξες μπροστά.Μη του δώσεις την χαρά να στο χαλάσει.Να δώσεις την ευκαιρία στον καινούργιο που είστε καλά και περνάς όμορφα και να μείνεις μαζί του κ για να είσαι εντάξει να τον ενημερώσεις ότι εμφανίστηκε ο πρώην.
# 6
στις 7/3/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Χώρισε μαζί σου γιατί κάτι άλλαξε μέσα του... χμμμ οκ και μόλις εσύ προχώρησες μπροστά εμφανίστηκε πάλι... Κάτι μου λέει ότι τώρα καιρός είναι να κάνεις εσύ την επιλογή σου και να συνεχίσεις τη ζωή σου... συνέχισε με τον καινούργιο άνθρωπο που χεις στο πλάι σου. Οι επιστροφές δεν είναι συνήθως η σωστή απόφαση...
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Ηλείας / Καλλιθέα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 131
....μια γυναίκα ...2 αντρες κομπολόι δίχως χάντρες......
κοπελιά ψηφίζω να μείνεις με τον νέο ....αμ τι άλλο ο παλιός δεν έχει και πολλά να δώσει,άσε που τον κόβω αναποφάσιστο και βλάξ.....
μην επιστρέφεις.....
ασε που σου δίνει και την γλυκιά -ομολογουμένως - ευκαιρία εκδίκησης!!!!
ηττπ://αδφ.λυ/5φι5υ
ηττπ://αδφ.λυ/?ιδ=1352340
Γυναίκα / 31 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 215
Μείνε με αυτόν που είσαι τώρα. Μην γυρίσεις πίσω... ^_^
Ρόδα είναι και γυρίζει!
Γυναίκα / 34 / Σε διάσταση
Η.Π.Α.
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 133
Μεινε με των καινουργιο, γιατι αν ο αλλος σε αγαπησε αληθηνα δεν θα σε χωρισε.
γεννηθηκα χωρις να το θελω
θα πεθαινω χωρις να το θελω
τουλαχιστον αφηστε με να ζησω οπως θελω ΕΓΩ!!!
Ποσο λυπάμαι τις γυναίκες που λένε ότι όλοι οι άντρες είναι ίδιοι!!! Αν είχαν λίγη αξιοπρέπεια δεν θα ήξεραν όλους τους άντρες!!! ;)
Μερικές φορές οι άνθρωποι βάζουν τοίχους, όχι για να κρατήσουν κάποιους
απ'έξω αλλά για να δουν ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για να τους γκρεμίσει!!!
aseglio
# 12
στις 10/3/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Evdokia τι λεει; Πως παει με τον πρώην; Καλος οπως πάντα;
Γυναίκα / 55 / Ελεύθερη
Ν. Έβρου / Ορεστιάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 18
αστο κοπελια...
καθε εμποδιο σε καλο.....μην κανεις πισωγυρισματα θα δεις με το περασμα του χρονου οτι θα βγεις κερδισμενη....
# 14
στις 12/3/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Συνήθως οι επιστροφές δεν μας βγαίνουν σε καλό......
Ψηφίζω τον καινούργιο!!!!
Ο παλιός θα ξενερώσει που θα σε έχει πάλι δεδομένη και κάποια στιγμή θα ξαναγίνουν τα ίδια... Άμα παγώσει το πράγμα δυστυχώς δεν αλλάζει!
Είναι δύσκολο.....
Αλλά σκέψου λίγο πιο μακριά όσο κι αν σε πονάει!!!!
Κι οχι τίποτα αλλο.... Εάν το μετανιώσεις ακόμη και εσύ η ίδια που γύρισες πίσω, όταν θα θέλεις τον τωρινό τι θα κάνεις?
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 7.205
Και τι είσαι εσύ? Μπαλάκι του τέννις να πηγαινοέρχεσαι σε κάποιον που πότε σε θέλει και πότε δεν σε θέλει?
Σκέψου πριν αποφασίσεις γιατί κάποιος που σου είπε κάτι τέτοιο μπορεί εύκολα να στο ξαναπεί. Εκτός κι αν αυτός που είσαι μαζί του δεν σε καλύπτει και ρισκάρεις το πείραμα. Και λέω ρισκάρεις γιατί επιστροφή δεν σημαίνει ότι η κατάσταση θα γίνει όπως παλιά. Σίγουρα θα είναι διαφορετική κι αυτό μπορεί να μην σου αρέσει. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει όπως πριν.
# 16
στις 14/3/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
επιστροφες καταστροφες που λεει και ο Τερζης!!!!
# 17
στις 14/3/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by cerise
Και τι είσαι εσύ? Μπαλάκι του τέννις να πηγαινοέρχεσαι σε κάποιον που πότε σε θέλει και πότε δεν σε θέλει?
Σκέψου πριν αποφασίσεις γιατί κάποιος που σου είπε κάτι τέτοιο μπορεί εύκολα να στο ξαναπεί. Εκτός κι αν αυτός που είσαι μαζί του δεν σε καλύπτει και ρισκάρεις το πείραμα. Και λέω ρισκάρεις γιατί επιστροφή δεν σημαίνει ότι η κατάσταση θα γίνει όπως παλιά. Σίγουρα θα είναι διαφορετική κι αυτό μπορεί να μην σου αρέσει. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει όπως πριν.
Χαίρομαι πολύ που είσαι εδώ , Cerise !
Γυναίκα / 44 / Σε διάσταση
Ν. Μαγνησίας / Νέα Ιωνία
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 47
με τον καινουριο μεινε αν σ'αγαπουσε δε θα σ'αφηνε

_PALIATZHS_
# 19
στις 14/3/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by evdokiaa
ειχα μια σχεση εδω κ ενα μιση χρονο αυτος ομως με χωρισε λεγοντας οτι αλλαξε κατι μεσα του ...και λογικα δεν με θελει.. αν κ αυτη του η αποφαση δεν μ αρεσε καθολου προσπαθησα να τον πεισω ν αλλαξει γνωμη αλλα δεν τα καταφερα κ ετσι συνεχισα την ζωη μ με εναν αλλον... μου ειπε πριν λιγες μερες οτι θελει ν μ μιλησει και απο οτι εμαθα απο την παρεα μου λογικα για να τα ξαναβρουμε.. εγω τον αγαπαω ακομη φυσικα αλλα με τον αλλον που προχωρησα δεν θελω να τον πληγωσω γιατι αρχισα να αισθανομαι καποια πραγματα γ αυτον κ ισως το πρωην μ να μην το θελω πια.. αλλα αυτο κ παλι δεν αναιρει το γεγονος πως τον αγαπαω.. με ποιον θα συνεχισω τη ζωη μ?
και με τους δυό ......άκουσέ με και δεν θα χάσεις !!!!!

Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 7.205
Παράθεση:
Originally posted by hAnemos
Παράθεση:
Originally posted by cerise
Χαίρομαι πολύ που είσαι εδώ , Cerise !
Εγώ να δεις....
στα social media