Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ

Σελίδα : 1

magicspell

# 1 στις 8/3/2012
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%

Απαγορευμενο

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου δώσετε την άποψη σας σε κάτι που με απασχολέι. Η ιστορία μου είναι μεγάλη αλλά θα προσπαθήσω να την συνοψήσω τόσο ώστε να καταλάβετε. Είμαι σε σχέση εδώ και 9 χρόνια αλλά πλέον δεν υπάρχει καμμία επαφή και επικοινωνία μεταξύ μας και είναι θέμα χρόνου να το τελειώσουμε. Πριν 4 χρόνια γνώρισα κάποιον απο το φιλικό περιβάλλον του φίλου μου. Στην αρχή δεν υπήρξε κάτι άλλα όσο περνούσε ο καιρός το φλέρτ μεταξύ μας γινόταν όλο και πιο έντονο.Υπήρχε τόσο έντονη σωματική έλξη μεταξύ μας που δεν μπορούσαμε να αγνοήσουμε και τελικά ενδώσαμε ενώ ξέραμε ότι ήταν λάθος μιας και εγω ήμουν και σε σχέση αλλά υπήρχε και η γνωριμία με τον φίλο μου. Συνεχίσαμε για περίπου 5 μήνες να βρισκόμαστε 1-2 φορές το μήνα χωρίς να εμπλακούμε συναισθηματικά μέχρι που έκανε κι αυτός σχέση και τότε έτσι απλά το σταματήσαμε. Να σημειώσω ότι σε όλο αυτό το διάστημα που βρισκόμασταν την πρόταση για να βρεθούμε και για το πότε την έκανε πάντα αυτός. Έτσι όταν είδα οτι απο την στιγμή που έκανε σχέση δεν μου πρότεινε ξανά κάτι το άφησα κι εγώ πίσω μου. Σε όλο αυτό το διάστημα εξακολουθούσε να δείχνει ότι με θέλει και να με φλερτάρει αλλά μέχρι εκεί. Όπου μετά από διάστημα περίπου 6 μηνών και ενώ έιχα θεωρήσει ότι ήταν κάτι που έιχε τελειώσει μου ζητάει να βρεθούμε. Του πέρασε το πρώτο πάθος της σχέσης και ήθελε να ξανανιώσει πάλι,βαρέθηκε κι ήθελε και κάτι άλλο, με ήθελε τόσο που δεν μπορόυσε να ξεκόψει; Δεν ξέρω..Το θέμα είναι ότι ξαναγύρισε. Εγώ στην αρχή ήμουν αντίθετη να αρχίσω πάλι και μάλιστα τώρα που είχε και σχέση αλλά με τα λόγια του με έκανε να δεχτώ. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Εκεί που νόμιζα ότι όλο αυτό το έκανα απλά και μόνο επειδή ένιωθα πολύ έντονα σεξουαλικά μαζί του άρχισα να τον ερωτεύομαι.Και ξέρω οτι κι αυτός άρχισε να νιώθει το ίδιο. Μόλις το ένιωσα αυτό του ζήτησα να σταματήουμε γιατί ήξερα οτι δεν μπορούμε να έχουμε συνέχεια αφου κι αυτός είχε σχέση κι εγώ αλλά και λόγω της γνωριμίας με τον φίλο μου.Κυρίως αυτό. Το θέμα είναι ότι αυτός δεν λέει να με αφήσει.Μου λέει ότι με θέλει,ότι δεν μπορεί να σταματήσει κοκ..Κι εγώ πάντα σαν χαζή υπέκυπτα και γύριζα επειδή τον ήθελα. 2 χρόνια τώρα γίνεται αυτό το πράγμα.Πάντα εγώ το σταματάω και πάντα αυτός το ξαναρχίζει. Βρισκόμαστε ελάχιστες φορές τον χρόνο λόγω δουλειάς του, μιλάμε συχνότερα μέσω μηνυμάτων αλλά εμένα μου λείπει πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτή τη κατάσταση. Όλο το σταματάω κι όλο με γυρίζει πίσω. Πλέον του είπα ότι δεν μπορώ να έρχομαι άλλο δεύτερη κι ότι νιώθω ότι δεν σέβομαι τον εαυτό μου κι αυτός δεν λέει να καταλάβει. Τι θέλει από μένα; Ούτε την σχέση του χαλάει αλλά ούτε αφήνει και εμένα ήσυχη. Στο παρελθόν μου έιχε πει να χωρίσουμε απο τις σχέσεις μας αλλά δεν το έλαβα και πολύ υπόψιν θεωρώντας ότι το έλεγε για να δεί πως θα αντιδράσω και δεν εδειξα θετική και του είπα ότι αυτό δεν γίνεται γιατί δεν μπορόυμε να είμαστε μαζί επειδή θα μαθευόταν και θα γινόταν χαμός. Τώρα όμως και ενώ του ξεκαθάρισα οτι δεν μπορώ να τον μοιράζομαι άλλο και του δείχνω με τον τρόπο μου οτι δεν με απασχολεί πλεον απο την στιγμή που τον θελω τι θα γίνει αν μαθευτεί η ''σχέση'' μας καμμία νύξη... Απο την μία θέλω να τελειώνω μαζί του γιατι με τρώει όλο αυτό μέσα μου και από την άλλη η σκέψη οτι δεν θα με ξανακουμπήσει ποτέ μου φέρνει τρέλλα. Κι αυτός κάθε φορά που λέω οτι το πήρε απόφαση αφου μου λέει ότι έχω δίκιο και οτι δεν βγάζει πουθενά όλο κι επανέρχεται και ασκεί τέτοια επιρροή πάνω μου που και τώρα που υποτίθεται οτι το σταμάτησαμε κρατιέμαι με το ζόρι για να μην γυρίσω πίσω. Δεν μπορώ να νιώθω άλλο έτσι.Και δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει από μένα..Μπορεί να έχει όποια θέλει κι όμως δεν με αφήνει.. Περιμένω τις απόψεις σας και ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

alladin82

# 2 στις 9/3/2012
author
Ανδρας / 40 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 333
Ο τυπος πρεπει να κανει φοβερο σεξ!!!!!! Καλα τι σου κανει? Αεροπλανικα και ακροβατικα μαζι? Δε λεω, το καλο σεξ δε το βρισκεις ευκολα στις μερες μας.

Καλα ο δικο σου ο μαλακοπιτουρας τι κανει? Αφηνω ασχολιαστο που δεν προσεξε τι παιχνιδι παιζεται, που σας γνωρισε κ που στο κρεβατι μαλον θα ναι γ εθνικη...Μηπως να σου ζητηξει κ συγνωμη που τον κερατωνεις? Και ασε τα ασκει επιρροη κ τα λογια κλπ, δεν εισαι μωρο. Γουσταρεις το σεξ του αλλου που προφανως δεν το βρισκεις στο δικο σου, που τον εχης μονο για συναισθηματικη καλυψη.

Δεν ειναι κακο. Και ο επιβητορας μαλιστα ειναι ευθυς κ ξεκαθαρος. Μια στο τοσο για τα χοντρα κ τα κερατα πηραν την ανιουσα. Ελπιζω να χετε ψηλα ταβανια στο σπιτι! Δε σου υποσχεθηκε τιποτα παραπανω, ουτε σου πουλησε αγαπες κ λουλουδια. Τωρα επειδη θελεις να νιωθεις κ ηθικια κοπελα, χωρισε τον κακομοιρη και να επωμιστεις το βαρος που θα χασεις ενα σιγουρακι κ μεινε friends with benefits με τον γαμικουλα. Τοσο θυμα κι αυτος....

# 3 στις 9/3/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
'Εχεις γίνει το παιχνιδάκι του, που όποτε του αρέσει παίζει..
Στο χέρι σου είναι, όσο και αν σου κοστίζει να ξεκόψεις μια και καλή.
Σου αρέσει να γίνεσαι έρμαιο του καθένα που θέλει μόνο για όταν έχει πρόβλημα;;
Νομίζω πως χρειάζεται να οπλιστείς με δύναμη γιατί δεν σου αξίζει κάτι τέτοιο.

Καλό θα ήταν να απαλλαγείς και από τους δύο.

daka2010

# 4 στις 9/3/2012
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.027
Ουφ το διάβασα…
Μπορούσες να το συνοψίσεις και άλλο…

Έχεις σχέση εδώ και 9 χρόνια,
εδώ και 4 χρόνια έχεις παράλληλη σχέση,
ο οποίος γνωρίζει τον άντρα σου,
από την αρχή ήξερες ότι είναι λάθος αλλά ενέδωσες
νιώθεις πολύ έντονα σεξουαλικά μαζί του αλλά τελικά τον ερωτεύτηκες
αυτός έκανε σχεση εδώ και 2 χρόνια
και παρόλου που είχε χαθεί για λίγο επανήλθε.

Το ερώτημα μου είναι, γατί δεν χωρίζεις????????
Από την μόνιμη σχέση σου εννοώ?
9 χρόνια ? τι κάνεις ?

Παράθεση:
Είμαι σε σχέση εδώ και 9 χρόνια αλλά πλέον δεν υπάρχει καμμία επαφή
και επικοινωνία μεταξύ μας και είναι θέμα χρόνου να το τελειώσουμε.

Αυτός κάνει σχέση και παρόλα αυτά ξανά έχει επαφές μαζί σου.
Αν χωρίσεις (για να μην κοροϊδεύεις και άλλο τον άνθρωπο)
θα χωρίσει και αυτός και θα είστε μαζί … κρυφά στην αρχή αλλά μαζί.
Λες θα γίνει χαμός αν χωρίστε… δηλ αν μαθευτεί θα είναι καλύτερα?

Μιλήστε και αποφασίστε να χωρίστε για να είστε μαζι.
Το ότι μετα θα είστε καλά μαζί δεν είναι σίγουρο,
να το έχεις στο μυαλό σου και αυτό.

Καλή τύχη, φιλικά daka.

efyga

# 5 στις 9/3/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 78
Διαβασα το προβλημα σου και πραγματικα δεν ξερω τι να σου πω.
Τα αισθηματα της καρδιας ειναι πολυ δυσκολα.
Λεω την γνωμη μου εκ του ασφαλους.Τι θα εκανα στη θεση σου;
Δεν ξερω.Πραγματικα δεν ξερω.
Χωριζεις με τον συντροφο σου (παντρεμενη δεν εισαι ,παιδια δεν εχεις)
τι ειναι αυτο που σε σταματαει να το κανεις; Ενταξει 9 χρονια σχεση ειναι πολλα ,
αισθανεσαι και κατι, αλλα αν αγαπας αν εισαι ερωτευμενη με τον αλλον
ειναι κριμα να μην το ζησεις.
Δες τι ειναι αυτο που σε κανει ευτυχισμενη, που σε κανει να χαμογελας, που σε κρατα ζωντανη και καντο .
Στη ζωη μου χρωσταω δυο συγνωμες...μια σε αυτους που με αγαπησαν και τους πληγωσα...και αλλη μια στον εαυτο μου που αγαπησα οσους με πληγωσαν...

# 6 στις 9/3/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Το απαγορευμενο ειναι και το γλυκο.

Εχεις σκεφτει ποτε οτι αν δεν υπηρχε καθολου αυτος ο 3ος ανθρωπος στην ζωη σου .... η σχεση σου να σου φαινοταν τοσο βαρετη που να ειχες χωρισει εδω και χρονια?

Νομιζω την χρησιμοποιες αυτην την σχεση σαν βαρομετρο για την δικια σου. Παιρνεις απο αυτο το τριγωνο τους λογους να εισαι με τον καθεναν ξεχωριστα.

Και αντιστροφα. Εαν δεν υπηρχε καθολου αυτη η σταθερη σου σχεση να μην εκανες τιποτα με τον αλλον.

Νομιζω πρεπει να ψαχτεις λιγο περισσοτερο μεσα σου και στο τι σε φοβιζει απο το να αφησεις ειτε τον εναν ειτε τον αλλον ειτε και τους δυο. Καπου τους χρησιμοποιεις για να παραμενεις στην επιφανεια των πραγματων.

ArthourosGR

# 7 στις 9/3/2012
author
Ανδρας / 40 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ελληνικό
Απαντήσεις: 134
Ναι το πιο απλό που σκέφτομαι είναι ....ΧΜ να αφήσετε και οι 2 τους συντρόφους σας και να είστε μαζί ? αντε ρε παιδακια μου να μη τυρανατε και τους άλλους 2 κρίμα είναι.Αυτά τα κρυφτούλια είναι που με εκνευρίζουν.....αμα θέλετε ο ένας τον άλλο αποφασίστε να είστε μαζί.οι άλλοι 2 τι σας φταίνε? Τα love story μας μαράνανε.
Εγώ πιστεύω σε έχει και θα σε έχει πάντα βρήκε το αδύναμο σημείο σου, έπαιξε με το μυαλό σου και ξέρει πως να σε αφυπνίζει ερωτικά,μπορει να μη το κάνει και εσκεμένα όμως!! ετσι?.Δε σημαίνει οτι μπορεί να το κάνει και με άλλες.Αυτό το ονομάζω άρτια συμβατότητα ψυχών.Το μυαλό μπορει να λέει οτι διάολο θέλει, αλλα οι ψυχές, τα κορμία σας θέλουν να είναι ενωμένα.
Λοιπόν ωραία και η επιστομονική ένοια με μια δόση ρομαντισμού.
Είναι απλό παιρνάει πολύ μα παρα πολυ καλά μαζί σου σεξουαλικά όπως και εσύ, λίγο ο εγωισμός, λίγο το κακό timing πέρασε ο καιρός και δεν έγινε τίποτα, έχασες την ευκαιρία σου όταν στο είπε, γιατί σου άρεσε το απαγορευμένο είτε λόγω αναβλητικότητας,τα είχες όλα τα ζούσες όλα τη σχέση σου και τον παρανομο έρωτα σου,είχε το μικρό σου μυστικό που δεν ήξερε κανείς άλλος παρα μόνο εσύ και αυτός, ζούσες το love story που στο τέλος ο mike έιναι με την jenny και μετά απο ολόκληρη ιστορία αναζήτησης,στεναχώριας,κακού timing,ίντριγκας παράνομου έρωτα , βρεθηκανε επιτέλους μαζί και η ταινία τελειώνει όταν φιλιούνται κάτω απο το Λυκαβητό,η με φόντο όποιο άλλο θέλεις εσύ........ Σύνελθεεεε,η πες του να είστε μαζί η βρές κάποιον άλλο και σβήσε το τηλεφωνό του!!!!!

inioxos52

# 8 στις 9/3/2012
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Ρε κοπελλια, μας δουλευεις? Ειναι δυνατον να υπαρχει τετοιο παθος μεταξυ σας, και να μην ειστε μαζυ? Δηλ αυτη η πουστια που παιζεις στον επι τοσα χρονια συντροφο σου, δεν ενοχλει στοχειωδως την συνειδηση σου? Τι απλουστερο και μπεσαλιδικο απο το να απαλαχτειτε απο τους μεχρι σημερα συντροφους σας, -ειδικα εσυ- και να ζησετε το παθος σας? Η μηπως ολα τα περι παθους που περιγραφεις ειναι μονο στο μυαλο σου, ωστε να δικαιολογεις τα αδικαιολογητα και την ανηθικοτητα σου? Αντε. Ας σταματησω εδω, γιατι ετσι μουρχεται να σε αρχισω στα χοντρα μπινελικια και δεν κανει, καθοτι εγω κυριος, και συ κυρια(?).
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

arinos

# 9 στις 10/3/2012
author
Ανδρας / 57 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Απαντήσεις: 25
Για όλα φταίει αυτός ο Παπανδρέου που το 1983 αποποινικοποιήσε τη μοιχεία, τι ώρα περνάγανε τότε, πολλαπλούς οργασμούς και χωρίς να ξέρει κανείς που είναι το σημείο G...και μόνο ότι σε περίμενε το αυτόφωρο ήταν φοβερή διέγερση...

TassosKalamata

# 10 στις 10/3/2012
author
Ανδρας / 30 / Σε σχέση
Ν. Μεσσηνίας / Κοπανάκι
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 16
symfwnw me ton kyrio pou 8a eprepe na se arxisei sta binelikia. . . Kopelia. . . ( kai anaferomai se ka8e kopelia pou exei parei to meros sou) den pas kala. Prwton den nomizw i 9xroni sxesi sou na se exei apatisei kai einai poly f8ino na katigorei kaneis ton an8rwpo gia na kalypsei ti diki sou ani8ikotita. Pes me grafiko, pes me syntiritiko, egw mia fora afta den ta goustarw. Opws kai se kanenan apo dw mesa den 8a arese to kerato eidika me atomo filikou perivalodos, etsi den aresei kai se mena. Osoi se epivravevoun gia afto pou kaneis einai aksiolypitoi an8rwpoi. Stin ellada kai genikotera ston kosmo apousiazoun padelws oi i8ikes aksies. Gi afto exoume ginei oloi ena eniaio skato. An 8eleis na eisai edaksei kai na mi feresai san kati poutan...kia piase ton 9xrono desmo sou kai rwta ton pou pame ti kanoume kai ti niw8ei. Pes tou ki esy meta ti niw8eis kai ase ta paranoma radevoudakia kai ta kerata. Apo ti stigmi pou ta foras eisai kai aksia na sta foresoun. Proswpika den vriskw kati elkystiko sta paranoma. Nomizw pws ta leme etsi epeidi eimaste an8rwpakia adynama na paradex8oume tis adynamies mas stis prokliseis. . . sygnwmi gia to apotomo twn oswn grafw. . . Dinw defteri fora panelinies kai eimai yperfortismenos.

cerise

# 11 στις 13/3/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 7.205
Το πάθος δεν σημαίνει απαραίτητα κι αγάπη. Γιατί αν ήσουν τυχερή και είχες αυτό το πακέτο απο τη πλευρά του ...τώρα δεν θα ήσουν καθόλου προβληματισμένη γιατί θα είσαστε μαζί . Πακέτο που λένε κι ευτυχισμένη.

Μερικές φορές η γυναίκα του φίλου ή η κοπέλα του φίλου ή και γενική η κάποια του κάποιου δελεάζει κάποιους που είναι για μένα ελλειπή άτομα. Και συνήθως δειλά άτομα. Γιατί στις πλείστες των περιπτώσεων το μόνο που επιζητούν είναι να επωφεληθούν από το παράνομο και κρυφό. Αυτό τους εξιτάρει και μόνο αυτό. Μόλις πέσει το σκηνικό στρίβουν αλλά γαλλικά ή δεν τους κάνει πλέον αίσθηση.
Δεν είναι με λίγα λόγια έτοιμοι να κάνουν θυσίες.

Οταν λοιπόν το συζητήσεις μαζί του και δεις ξεκάθαρα πέρα από τις δικαιολογίες και τα ψεύτικα επιχειρήματα της πλάκας και τις δικαιολογίες...ότι στην ουσία δεν σ αγαπά και δεν είναι διατεθειμένος να σταθεί δίπλα σου, εναπόκειται σε σένα να επιλέξεις τη πορεία σου και να διεκδικήσεις από τη ζωή την ευτυχία που θέλεις. Διαφορετικά θα περιμένεις......το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα που συνήθως οδηγεί στο πουθενά.

Νομίζεις ότι η ιστορία σου είναι ένα μπέρδεμα. Κι αυτό σε στεναχωρεί μεν σε εξιτάρει δε και βιώνεις ένα πάθος ή έρωτα όπως το λες με εμπόδια που βλέπεις παντού. Προσπάθησε να δεις την αλήθεια και τότε όλα θα σου φανούν απλά ώστε εσύ και μόνον εσύ να δώσεις τη λύση και να λύσεις το κάθε γρίφο και μυστήριο.
Οποιος σ αγαπά είναι δίπλα σου κι όχι και με κάποια άλλη. Κι αυτό είναι η αλήθεια. Take it or leave it.

dimmaira

# 12 στις 13/3/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by cerise
Το πάθος δεν σημαίνει απαραίτητα κι αγάπη. Γιατί αν ήσουν τυχερή και είχες αυτό το πακέτο απο τη πλευρά του ...τώρα δεν θα ήσουν καθόλου προβληματισμένη γιατί θα είσαστε μαζί . Πακέτο που λένε κι ευτυχισμένη.

Μερικές φορές η γυναίκα του φίλου ή η κοπέλα του φίλου ή και γενική η κάποια του κάποιου δελεάζει κάποιους που είναι για μένα ελλειπή άτομα. Και συνήθως δειλά άτομα. Γιατί στις πλείστες των περιπτώσεων το μόνο που επιζητούν είναι να επωφεληθούν από το παράνομο και κρυφό. Αυτό τους εξιτάρει και μόνο αυτό. Μόλις πέσει το σκηνικό στρίβουν αλλά γαλλικά ή δεν τους κάνει πλέον αίσθηση.
Δεν είναι με λίγα λόγια έτοιμοι να κάνουν θυσίες.

Οταν λοιπόν το συζητήσεις μαζί του και δεις ξεκάθαρα πέρα από τις δικαιολογίες και τα ψεύτικα επιχειρήματα της πλάκας και τις δικαιολογίες...ότι στην ουσία δεν σ αγαπά και δεν είναι διατεθειμένος να σταθεί δίπλα σου, εναπόκειται σε σένα να επιλέξεις τη πορεία σου και να διεκδικήσεις από τη ζωή την ευτυχία που θέλεις. Διαφορετικά θα περιμένεις......το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα που συνήθως οδηγεί στο πουθενά.

Νομίζεις ότι η ιστορία σου είναι ένα μπέρδεμα. Κι αυτό σε στεναχωρεί μεν σε εξιτάρει δε και βιώνεις ένα πάθος ή έρωτα όπως το λες με εμπόδια που βλέπεις παντού. Προσπάθησε να δεις την αλήθεια και τότε όλα θα σου φανούν απλά ώστε εσύ και μόνον εσύ να δώσεις τη λύση και να λύσεις το κάθε γρίφο και μυστήριο.
Οποιος σ αγαπά είναι δίπλα σου κι όχι και με κάποια άλλη. Κι αυτό είναι η αλήθεια. Take it or leave it.

Συμφωνώ απόλυτα με τη cerise !!!

# 13 στις 13/3/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ξερεις θεματοθετρια, αυτά τα απαγορευμενα και παρανομα συμβαλλουν τα μεγιστα στην λιμπιντο.Ενδεχομενως εάν χωριζατε για να ειστε μαζι,αυτό να εριχνε κατακορυφα και την επιθυμια που τωρα δεν μπορειτε να τιθασευσετε.Ρωτας γιατι το κανει ολο αυτό?Γιατι ισως αυτό ακριβως και να τον εξιταρει…το ότι εισαι αλλουνου….ισως κι αυτος φοβαται ότι αυτό μπορει να χαθει σε μια κανονικη σχεση μεταξυ σας…..γιατι τον βολευει…γιατι δεν συμπεσατε στο timimg…..γιατι, υπαρχουν χιλιαδες….

Προδοσια υπαρχει όμως μια….και αυτή αφορα στους συντροφους σας…..μου φαινεται εντελως αδιανοητο το πώς δεν εχει γινει αντιληπτο από καποιον ακομα,όμως δεν αφορα στο θεμα….ομως αυτό εχει διαρκεια και επαναληψιμοτητα ….δεν σταματησε σε εκεινη την περιοδο που πρωταρχισε…..συνεχιζεται και μαλιστα με άλλες «προδιαγραφες» από μεριας σου……

Δεν ξερω τι σχεση εχεις με τον συντροφο σου και πως είναι απεναντι σου…..δεν θα σου πω δεν του αξιζει κατι τετοιο ….θα σου πω όμως οτι δεν αξιζει στα χρονια και στα συναισθηματα που μοιραστηκατε…αυτά ουσιαστικα προδιδεις και ξεφτιλιζεις με αυτον το τροπο.....και μεριδιο αυτων εχεις κι συ....

# 14 στις 13/3/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by wind_
'Εχεις γίνει το παιχνιδάκι του, που όποτε του αρέσει παίζει..
Στο χέρι σου είναι, όσο και αν σου κοστίζει να ξεκόψεις μια και καλή.
Σου αρέσει να γίνεσαι έρμαιο του καθένα που θέλει μόνο για όταν έχει πρόβλημα;;
Νομίζω πως χρειάζεται να οπλιστείς με δύναμη γιατί δεν σου αξίζει κάτι τέτοιο.

Εγώ πάλι νομίζω ότι της αξίζει!

Ο έρμος ο "επίσημος" αναρωτιέμαι τι φταίει.... μα και με κάποιον από το φιλικό περιβάλλον;
Λες και η απιστία από μόνη της δεν ήταν αρκετή...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.