Ανδρας / 36 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Μυτιλήνη
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 12
'Aρεσαν+: 0%
Τι ποτό να πάρω στη κοπέλα μου?
Είναι λίγο κουφή αυτή ερώτηση και πολοί θα ειρωνευτούν αλλα δεν πειράζει εγω θα τη κάνω.Απόψε θα βγώ με τη κοπέλα μου και θέλω να της παραγκείλω εγω το ποτό,μπορείτε να μου πείτε εσάς τι σας αρέσει(για τις γυναίκες απευθύνομαι) και τι πίνετε συνήθως?Δεν της αρέσουν τα βαριά ποτά οπότεθα έλεγα κάτι ελαφρύ π.χ τζιν-σπράιτ,ξέρω οτι το πίνει,αλλά να μην είναι και εξωτικο με τίποτα περίεργα ποτήρια.
Δεν κληρονομούμε την γή απο τους προγόνους μας,απλά την δανειζόμαστε απο τους απογόνους μας.
elena8
# 2
στις 13/3/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ουρσους με σπραιτ ή αβανα με χυμο ανανα...
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097
Γιατι να της παραγγειλεις εσυ το ποτο;

Απο τωρα ελεγχος. Οφου
Κρασι. Ελαφρυ κ καλο
Don't forget to fall in love with yourself first...
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 760
Και το southern comfort προτιμαται απο γυναικες... Smirnoff North... Μαρτινι
Γιατι να της παραγγειλεις εσυ ομως?
Αστην την κοπελα να παρει οτι θελει .. Αλλο να ξερεις κανενα περιεργο κοκτειλ που σου αρεσει πολυ και να της το προτεινεις και αλλο να της παραγγειλεις ενα απλο ποτο απλα και μονο για να κανεις την κινηση.. Δεν με συγκινει εμενα παντως..
Κατα τα αλλα, εσυ ξερεις... αν πιστευεις οτι θα της αρεσει αυτο.. οκ
Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου
Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.
# 5
στις 13/3/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
μην παραγγειλεις τιποτα, αφου σε αλλο ποστ προκειται να την χωρισεις....παρηγγειλε μονο για σενα και γινε λιωμα....
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Λοιπον φιλαρακι, εαν και εφοσον την θες κολλημενη διπλα σου και οχι σουταρισμενη οπως λες αλλου, θα την κερασεις αυτο που θα σε πω, και θα παθει πλακα.
Προσεξε ομως. Πρεπει να βεβαιωθεις πως το διαθετει αυτο το ποτο το μαγαζι που θα την πας.
Προκειται για το Δανεζικο λικερ HEERING. Eχει γευση βυσσινο, παχυρευστο, βαθυκοκκινο, και φοβερα λιγωτικο ....αν με καταλαβαινεις. Λιγωνονται μεχρι το μικρο δαχτυλακι του ποδιου οι κυριες που το δοκιμαζουν.
Θα πεις στον μπαρμαν, να το σερβιρει σε ποτηρι του Μαρτινι, αφου ριξει πρωτα μεσα λιγο τριμμενο παγο.
Ολοκληρο παγακι εαν βαλει, και ασχετο ποτηρι, να του πεις να το σερβιρει ετσι στο χωριο του, και να απαιτησεις τριμμενο παγο οπωσδηποτε, και ποτηρι Μαρτινι.
Λοιπον.... Εφοσον ειναι νορμαλ γυναικα και οχι μπεκροκανατα, κερασε την δυο, και θα δεις.......
Κοιτα τωρα μην αρχισεις να βρωμας απο δω και απο κει το μυστικο, γιατι δεν θα σου ξαναπω τπτ να το ξερεις.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 760
Ηνιοχε οταν θα παμε για ποτο παρεουλα θα μου κανεις τη χαρη να με αφησεις να πιω το ουισκακι μου?
Κανείς δεν μπορεί να με πειράξει χωρίς την άδειά μου
Το τι νιώθεις και το πώς αντιδράς σε κάτι, είναι πάντα δική σου επιλογή.
# 8
στις 13/3/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Την γούνα της, τα χάπια της και ένα ταξί να φύγει...αυτό!!!
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Παράθεση:
Originally posted by Racina
Ηνιοχε οταν θα παμε για ποτο παρεουλα θα μου κανεις τη χαρη να με αφησεις να πιω το ουισκακι μου?
Να πιεις κοπελλα μου οτι γουσταρεις. Εαν μαλιστα ξερεις να πινεις, ξερεις τι πινεις, και ξερεις πως να το πινεις, θαναι χαρα μου να συνουισκακιστουμε.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 2.604
Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Λοιπον φιλαρακι, εαν και εφοσον την θες κολλημενη διπλα σου και οχι σουταρισμενη οπως λες αλλου, θα την κερασεις αυτο που θα σε πω, και θα παθει πλακα.
Προσεξε ομως. Πρεπει να βεβαιωθεις πως το διαθετει αυτο το ποτο το μαγαζι που θα την πας.
Προκειται για το Δανεζικο λικερ HEERING. Eχει γευση βυσσινο, παχυρευστο, βαθυκοκκινο, και φοβερα λιγωτικο ....αν με καταλαβαινεις. Λιγωνονται μεχρι το μικρο δαχτυλακι του ποδιου οι κυριες που το δοκιμαζουν.
Θα πεις στον μπαρμαν, να το σερβιρει σε ποτηρι του Μαρτινι, αφου ριξει πρωτα μεσα λιγο τριμμενο παγο.
Ολοκληρο παγακι εαν βαλει, και ασχετο ποτηρι, να του πεις να το σερβιρει ετσι στο χωριο του, και να απαιτησεις τριμμενο παγο οπωσδηποτε, και ποτηρι Μαρτινι.
Λοιπον.... Εφοσον ειναι νορμαλ γυναικα και οχι μπεκροκανατα, κερασε την δυο, και θα δεις.......
Κοιτα τωρα μην αρχισεις να βρωμας απο δω και απο κει το μυστικο, γιατι δεν θα σου ξαναπω τπτ να το ξερεις.
Δώσε τα φώτα σου δάσκαλε!!!

Όλα είναι κύκλος που γυρίζει...
wish_
# 11
στις 14/3/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
τελικά τι ήπιε?

# 12
στις 14/3/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
αμαρεττο -πορτοκαλι
αν και κωφη ειναι, οχι ανοητη.
θα βρει τον τροπο να σου εξηγησει τι θελει.
στα social media