Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Αντε κοπελλα μου να βρεις καναν αλλον καινουργιο να παιζεις λεω εγω, γιατι αυτοι οι δυο δεν σε εκτιμανε πλεον.
Παράθεση:
Originally posted by PANITA
εγω ειμαι παλι παιδια.διαβασα τις απαντησεις σας στο θεμα "με κατεστρεψε".για ποιο λογο μου λετε μονη μου καταστραφηκα? με τον αντρα μου δε με καταλαβενε ουτε υπηρχε τρυφεροτητα το μονο που τον ενοιαζε ηταν να φαει να δουλευει κια να κοιμαται. ενταξει μπορει να μου εδινε κανενα φιλακι η να υπηρχε ερωτικη επαφη αλλα ολλα γινοντουσαν μηχανικα. δε με προσεχε,σαν γυναικα ημουν αορατη αλλα ο φιλος του με εκανε να νιωθω ξεχωριστη.ομωσ με κατεστρεψε γιατι με παρατησε και προσπαθω να σωσω τον γαμο μου αν και δε σωζετε...περιμενω τις αποψεις σας!!!!![]()
Παράθεση:
εγω ειμαι παλι παιδια.διαβασα τις απαντησεις σας στο θεμα "με κατεστρεψε".για ποιο λογο μου λετε μονη μου καταστραφηκα? με τον αντρα μου δε με καταλαβενε ουτε υπηρχε τρυφεροτητα το μονο που τον ενοιαζε ηταν να φαει να δουλευει κια να κοιμαται. ενταξει μπορει να μου εδινε κανενα φιλακι η να υπηρχε ερωτικη επαφη αλλα ολλα γινοντουσαν μηχανικα. δε με προσεχε,σαν γυναικα ημουν αορατη αλλα ο φιλος του με εκανε να νιωθω ξεχωριστη.ομωσ με κατεστρεψε γιατι με παρατησε και προσπαθω να σωσω τον γαμο μου αν και δε σωζετε...περιμενω τις αποψεις σας!!!!![]()
Παράθεση:
Originally posted by Racina
Παράθεση:
Βρες εναν αλλο αντρα και τελος.
αυτό να κάνεις! δεν ξέρεις να κάνεις και τίποτα άλλο!![]()
Παράθεση:
ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΩΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΕΙΓΑΝ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΙ ΕΝΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΤΩ
Παράθεση:
ο φιλος του με εκανε να νιωθω ξεχωριστη.ομωσ με κατεστρεψε γιατι με παρατησε
Παράθεση:
Originally posted by marili1980
Παράθεση:
Originally posted by Racina
Παράθεση:
Βρες εναν αλλο αντρα και τελος.
αυτό να κάνεις! δεν ξέρεις να κάνεις και τίποτα άλλο!![]()
Μα όταν αυτό που κάνει είναι να πάει από τον ένα στον άλλο, τι να κάνει τώρα αν δεν υπάρχει κανείς ??
Οπότε καλύτερα να γυρίσει στον ένα έστω και ταπεινωμένη ώστε μετά να έχει επιλογές. Είναι η κλασική γυναικεία συμπεριφορά της μαϊμούς που πάει από το ένα κλαδί στο άλλο.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media