Παράθεση:
Originally posted by tzoulia49
οχι ρανιτα μου δεν θα γυρισει ....
γιατι απλα τωρα δεν σε χρειαζεται για καμια χρηση ...
χρησιμοποιει αλλη ...και πινει για αλλη ....
κι αν ποτε ξεμεινει ....αν λεμε ...που δεν το βλεπω ....γιατι δεν θελει να του γινεις τσιμπουρι ....
θα ρθει να σε ξευτιλισει ....τι ενοω ?
αυτο που θα σου κανει δεν θα εχει ουτε επιθυμια ουτε ποθο ....απλα το κυκνιο ασμα στα παρακαλια σου ....
βρε πουλακι μου τι ειπαμε ?
δεν ειπαμε να βρεις αλλον ?
πανε αυτοι ξεχνατους ....
κοιτα μπροστα ....νεο κοριτσι ....βγες εξω με τις φιλες ...καμια βολτιτσα ...
καποια στιγμη θα βρεθει καποιο καλο παλληκαρι .....
μονο εσυ κοιτα να εισαι καλυτερη ....και ωριμοτερη ....
Παράθεση:
Originally posted by georgebest69
εσυ αισθανεσαι ανετα και ωραια με το να παρακαλας καποιον να γυρισει κοντα σου??? δεν νομιζεις οτι ειναι λιγακι υπερβολικο και αστοχο??? αν σε ηθελε και εκεινος, οσο τον θελεις και εσυ, θα ανταποκρινοταν στα μηνυματα σου....
αρα, προχωρας παρακατω....![]()
Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Ναι ρε παιδια, το ξερει η κοπελλια πως την ειχε μονο για να την καλαφατιζει μετα απο παρακλησεις της μια φορα την εβδομαδα. Δεν της λετε ομως, το ΓΙΑΤΙ χαθηκε ετσι ξαφνικα ρε γμτ, και σταματησαν οι παρακαλετοι πηδουλοι.
Θα σε πω εγω ρε κοπελλια για να μην βασανιζεσαι απορωντας για την ατιμη συμπεριφορα του, ωστε να ξεκινησεις να βρεις εναν αλλον να παρακαλας, και ωστε να παρεις την εκδικηση σου.
Ετοιμη? Παρτο:
ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΟ ΠΗΔΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΗΝΙΑΙΟ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.
[/quote
μ'αρεσει που τα λες εξω απ'τα δοντια!!!!!
Παράθεση:
Originally posted by nefeli_34
Παράθεση:
Originally posted by demantz
Νεφελη τωρα καταλαβα ειναι η κυρια με τον αντρα τον φιλο του και τα συναφη .......για ποιον χτυπιεται τωρα?
Ε ναι ρε demantz......!
Δεν ηταν τοσο απλοικο....εχει backgound λεμε και το χω παρακαλουθησει ανελλιπως!!!!!!!
Στο τελευταιο επεισοδειο το χασα,γι αυτο και ρωτησα!
Για να το ξεκαθαρισω....μην πω καμια μπουρδα!
Με νοεις?
dindonako μου τι κανεις?τωρα δα σε σκεφτομουν ρε συ και τσουπ!
Θα ναι λογω βραχυκυκλωματος μαλλον η τηλεπαθεια!![]()
Παράθεση:
Originally posted by PANITA
πως... θα γυρισει καλη μου....
οταν ξεμεινει απο γκομενα και δεν θα εχει ορεξεις για σεξ.
αν αυτο σε καλυπτει... περιμενε.
φυσικα και δε με καλυπτει,αλλα αν μου εδινε την ευκαιρια να του δειξω τι νιωθω και τι αξιζω ισως τοτε να το καταλαβαινε.απο αποσταση απομακρινεται ο αλλος ετσι δεν ειναι??
Παράθεση:
Originally posted by kapa3
μολις χωρισει θα σε παρει, περιμενε λιγο κ συ..
Παράθεση:
Originally posted by aseglio
Για κάνα γρήγορο μπορει και να γυρισει...
Τελικα τι φταιει; Τα άρλεκιν; Τα κοσμοπόλιταν; Η σουπερ κατερίνα;
Χμ...
Παράθεση:
Από το μέλος aseglio - 17/03/12 07:26
... η μανίνα!!! ...Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by cerise
Κι εμείς περιμέναμε ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει να μην πτωχεύσει αλλά πτώχευσε. Κι εμείς λιγο πριν περνούσαμε καλά και χορεύαμε πάνω στα τραπέζια αλλά τώρα ούτε τραπέζι για να φάμε δεν θάχουμε έτσι όπως πάμε.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media