Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τρίτο πρόσωπο....

Σελίδα : 1

melita18

# 1 στις 18/3/2012
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 25
'Aρεσαν+: 0%

Τρίτο πρόσωπο...

Έχω μεγάλο προβλημα ελπίζω να με βοηθήσετε και να καταλάβετε....Είμαι 22 χρονών και πριν ένα μήνα έδωσα λόγο με τη σχέση μου μετα από 3,5 χρόνια...Ως εδώ καλά μέχρι που κάποιος άλλος μπήκε στη ζωή μυ και πραγματικά έχει φέρει τα πάνω κάτω....Είναι από την δουλειά μου και με περνάει 10 χρόνια...Χωρι΄ς να το καταλάβω μπήκε στη ζωή μου ερωτευτήκαμε λεεί οτι θα περιμένει όσο χρειαστεί για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση και να είμαστε μαζί κανονικά...Αυτός ηταν παντρεμένος και χώρισε και έχει και ένα παιδί.....Πιστεύω ότι μου λέι την αλήθεια κι εγώ είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του....Το θέμα είναι πως αυτή την σχέση την ανακάλυψαν οι γονείς μου...Έγινε χαμός στο σπίτι....Δεν το περιμλεναν λεει και δεν ξέρουν τι θα πουν στον κόσμο που θα χωρίσουμε τόσο γρήγορα...Μου είπαν ότι αν διαλέξω τον άλλον δδεν θα είναι δίπλα μου και να ακολουθήσω τον δικό μου δρόμο...Δεν ξέρω τι να κάνω....Είναι τόσο κακό αθτο που μου συνέβη???Στην τελική δεν είμαι ούτε παντρεμένη ούτε έχω παιδι..,Παρακαλώ βοηθήστε με και ελπίζω να με κρίνεται επιεικώς...

aseglio

# 2 στις 18/3/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Κοριτσάκι μου, στα 22 σου, αυτα πρεπει να συμβαινουν, δηλαδη να μπαίνουν άνθρωποι στην ζωή σου και την φερνουν άνω-κάτω. Αυτα τα άνω-κάτω κάποια στιγμη θα σε κατασταλάξουν.

Οχι να δινεις λόγους...

KLELIA22

# 3 στις 18/3/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by melita18
Είμαι 22 χρονών
έδωσα λόγο με τη σχέση μου μετα από 3,5 χρόνια...
κάποιος άλλος μπήκε στη ζωή μυ
ερωτευτήκαμε
Έγινε χαμός στο σπίτι....

... κι υστερα λενε μερικοι πως δεν ειμαστε στο Μεσαιωνα!
Μελιτα,

1. εξηγησου στο παιδι, θα στεναχωρηθει αλλα that's life.
ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕΣ ΑΛΛΟΝ!!
θ αρρωστησει.

πες του πως σου τελειωσε με αυτον.
και τωρα που σοβαρεψαν τα πραγματα το καταλαβες .
2.. απαγκιστρωσου οικονομικα απο το μπαμπα σου
( ξερω..πως αυτο που σου λεω ειναι το πιο δυσκολο με την ανεργια στα υψη
μα αυτη ειναι η αρχη.)
θα κερδισεις την εκτιμηση της οικογενειας σου.
και σε δυο χρονια θα χουν ξεχασει τα παντα.
3.... δεν ξερω εαν το παλικαρι που μπηκε στη ζωη σου θα μεινει για καιρο σε αυτην. μην βιαστεις να μπεις στο ρολο της καλης"μητριας" και συζυγου.

απολαυσε οσες περισσοτερες στιγμες σου επιφυλασσει η ζωη μαζι του.
ηρθε για καλο στα σιγουρα ,
και να ευγνωμωνεις την καλη σου τυχη γι 'αυτο.
ολα θα πανε καλα!

melita18

# 4 στις 18/3/2012
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ειλικρινά χαίρομαι που δεν με κατακρίνεται ετσι όπως το αντιμετώπισαν οι γονείς μου με καναν να νιώσω πολύ φθηνή....Με καταπιέζουν....Μου λένε πως δεν θα βρω αλλο παοδί σαν και αυτο αλλα και αλήθεια να ναι με μαθηματική ακρίβεια δεν θα βρεθεί κάποιος άλλος πάλι στο δρόμο μου???Ερωτεύτηκα και δε μπορώ να το ζήσω...Σκέφτονται τι θα πει ο κόσμος....Κια φανταστείται μένουμε στην Αθήνα....Σας ευχαριστώ ειλικρινά....

methismeno_troufaki

# 5 στις 18/3/2012
author
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 20.565
Μελιτάκι μπήκες ή μάλλον σε έβαλαν από νωρίς στα βάσανα... Στα 22 σου θέλουν να σε παντρέψουν...

Στην ηλικία σου (και ηλικία μου) δεν είναι το πρώτο μέλημα ο γάμος! Είναι ηλικία για άλλα πράγματα, για σπουδές, για κάποια δουλειά όσο αυτό είναι εφικτό αυτή την περίοδο αλλά όχι για γάμο!

Τους γονείς σου δεν θα έπρεπε να τους νοιάζει τι θα πει ο κόσμος που χωρίζετε τόσο σύντομα, αλλά η ευτυχία της κόρης τους! Μπορεί το παιδί που σε αρραβώνιασαν να είναι καλό, χρυσό και άγιο αλλά αν εσύ δεν είσαι χαρούμενη και ερωτευμένη μαζί του δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσετε μαζί!

Για αρχή όπως σου είπε η Κλέλια ξεκαθάρισε τα πράγματα με το παιδί που είσαι, χωρίς να του πεις ότι υπάρχει άλλος γιατί έτσι θα πληγωθεί περισσότερο. Οι γονείς σου θα φωνάξουν, θα απειλήσουν, θα σε μειώσουν, θα σου κάνουν σκατά την ψυχολογία μέχρι εκεί που δεν πάει! Μην δώσεις περισσότερη σημασία απ'όση χρειάζεται! Θα τους περάσει και θα καταλάβουν (αργότερα) ότι ήταν για το δικό σου καλό αυτός ο χωρισμός!

Από τη στιγμή που δουλεύεις καλό θα ήταν να αρχίσεις σιγά σιγά να στέκεσαι μόνη σου στα πόδια σου, χωρίς δεκανίκια από τον μπαμπά και τη μαμά! Να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο όπως σε "απείλησαν"! Προσπάθησε να τα βγάλεις πέρα με τις δικές σου δυνάμεις και μόνο όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό εν μέσω οικονομικής κρίσης! Ίσως θα μπορούσες σιγά σιγά να μαζεύεις χρήματα για να βρεις το δικό σου χώρο αν μέχρι τώρα έμενες με τους γονείς ή τον αρραβωνιαστικό σου!

Θα διαλέξεις τον άλλον και στην αρχή όντως οι γονείς σου δεν θα είναι δίπλα σου, από πείσμα και μόνο κατά πάσα πιθανότητα! Μπορεί και να "σαμποτάρουν" αυτή τη σχέση οπότε καλό θα ήταν να τους κρατήσεις σε απόσταση! Δεν θα πρέπει όμως να βιαστείς να κάνεις κινήσεις που θα μετανιώσεις μετά! Από τη στιγμή που είσαι ερωτευμένη να το ζήσεις κοριτσάκι μου αλλά να κάνεις σταθερά βήματα από 'δω και πέρα!
Μην ψάχνεις την ευτυχία, είναι πάντα μέσα σου...

tzoulia49

# 6 στις 18/3/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
μελιτα θα ξεκινησω πρωτα ....
απο το λογο....

που εδωσες μ αυτην την σχεση που ειχες για 3,5 χρονια .....

ειναι δυνατον 22 χρονων κοπελλα του σημερα .....

να δεσμευεται σοβαρα για ολη της της τη ζωη ....

γινομαι αντιληπτη πιστευω ....

μ εναν αντρα ....?

η ηλικια σου κοπελλα μου....

απαιτει βελτιωση του εαυτου σου ...

.οσο καλυτερη βαση ....για επαγγελματικη καταρτηση ....

και συλλογη εμπειριων σε προσωπικο επιπεδο ....με ορια φυσικα ....

εσυ ολα αυτα τα υπερπηδας ....

και πας να βιωσεις πραγματα ηλικιας 32 ...

μετα απορουμε για την συχνοτητα των διαζυγιων ....

για να το κλεισω μ αυτο ....

τον λογο πρεπει να τον παρεις πισω ...

.ειναι πιο εντιμο απο το να κοροιδευεις τον νεαρο ....

και στην τελικη αφου ερωτευτηκες αλλον ....

σε τι χρησιμευει ο λογος ?
.απλο ειναι λοιπον ...
ασε την μανα σου να χτυπιεται .. θα ......της περασει ...

τωρα ο ερωτας ....

μια χαρα ειναι κι ερωτας....

κι εγω μαζι σου.... αλλα ....

ο τυπος ηταν παντρεμενος ....εχει κι ενα παιδι ....

και χωρισε για σενα ?

ποσον καιρο ειστε μαζι ?

εχουν μεγαλη σημασια αυτα ....

θεωρω οτι ειστε λιγο καιρο μαζι ....

κι αν αυτος χωρισε για σενα μεσα σε τοσο λιγο διαστημα ....προσεχε ....

αντρας που διαλυει ετσι ελαφρα τη καρδια την οικογενεια του μ ενα παιδι....

δεν χρηζει εμπιστοσυνης ....

και να γινει πιο κατανοητο ...θα εδικιολογειτο σε μια τετοια αποφαση μετα καποιο καιρο ....

αν παλι χωρισε χωρις να ησουν εσυ η αιτια ....παλι προσεχε ....

μην επενδυεις πολλα σ αυτη τη σχεση ....κρατα μικρο καλαθι ....

αυτο εχω να σου πω ....

χωρισε τον λογο ....κανε πως δεν ακους την μανα σου ...

και σαν ελευθερο κοριτσι 22 ετων ζησε τον ερωτα σου ...

μην βιαζεσαι να ονειρευτεις νυφικα ...μην βιαζεσαι να τα δωσεις ολα ....

απλα μονο ζηστο ....ο χρονος θα δειξει .....

# 7 στις 18/3/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
αλλη μια κλασικη περιπτωση ανωριμοτητας απο κοριτσακια ανεγκεφαλα...δινουν υποσχεσεις γαμου σε τοσο μικρη ηλικια, χωρις να εχουν κατασταλαξει επαγγελματικα/κοινωνικα/οικογενειακα, καταστρεφουν τις ζωες τους αλλα και των αλλων που δεν τους φταινε σε τιποτα...
τα διαλυουν ολα μονομιας για χαρη μιας ευκαιριακης ερωτικης ευχαριστησης με αμφιβολο και αοριστο μελλον...
κοριτσακι, θα στο πω απλα για να το εμπεδωσεις....αφηνεις το πενταστερο ξενοδοχειο για να πας να μεινεις σε χοιροστασιο...
εκανες τις επιλογες σου και αρα εισαι υπευθυνη των πραξεων σου...σε λιγο καιρο θα μας ξαναρθεις για να πεις τον πονο σου με τον νεο σου συντροφο...χιλιοπαιγμενο εργο με προβλεψιμο NO HAPPY END....

melita18

# 8 στις 18/3/2012
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
και χωρισε για σενα ?

ποσον καιρο ειστε μαζι ?

Οχι δε χώρισε για μένα είναι χωρισμένος από τον ιούλιο....Είμαστε πολύ λιγο μαζί ένα μήνα αλλά κι εκείνος φαίνεται ότι είναι πολύ ερωτευμένος και μου λέει συγκεκριμένα ότι δεν είναι παιδάκι ξέρει τι θέλει και θέλει να μα στε μαζί....

wish_

# 9 στις 18/3/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κακό δεν είναι που ερωτευθηκες,αλλά που δέχτηκες από τόσο μικρή να αρραβωνιαστείς πιστεύοντας ότι έχεις βρει τον άντρα της ζωής σου.Βλέπεις λοιπόν ότι η ζωή σου λέει ότι έχεις ακόμα και άλλα πράγματα να ζήσεις.

Απλά φοβάμαι ότι ο άλλος τύπος προφανώς ξέρει που ρίχνει τα δίχτυα του.Είσαι σε μια ηλικία που ένας μεγαλύτερπς ξέρει πώς να σε ρίξει και ότι στην ηλικία που είσαι θα είναι ξέγνοιαστος χωρίς να σκέφτεται ότι θα του δημιουργήσεις προβλήματα και θα θες κάτι παραπάνω.
Σιγουρέψου κ από αλλού ότι οντως έχει χωρίσει.

Α με το σύντροφο σου χώρισες?Νομίζω ότι πρέπει να βρεθείτε να μιλήσετε και να του πεις ότι έκανες λάθος που δέχτηκες να κάνεις ένα τέτοιο βήμα σε τέτοια ηλικία κτλ κτλ.Όσο για τους γονείς άστους να λένε και μην λές τίποτα.

# 10 στις 19/3/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Γιατι ρε πουλακι μου ετρεξες να αρραβωνιαστεις απο τα 22 σου?Και στην Αθηνα κιολας?

Τι ηθελες να ζησεις παραπανω που σε εμποδιζε να το κανεις εχοντας απλα την σχεση σου με το παλικαρι?

Επρεπε να τυχει το ευλογο και αυτονοητο να σε στανιαρει?

Δεν βρισκω τιποτα που να συναδει δικαιολογημενα με μια τετοια κινηση!

Ανακαλεσε τον λογο,οχι γιατι νιωθεις ερωτευμενη (περιμενε λιγο να κατοχυρωθει αυτο!),αλλα γιατι δεν εισαι ετοιμη και δεν πρεπει κιολας να εισαι,για να ανταποκριθεις σε τετοιες δεσμευσεις.

Ομως προσεχε ακριβως για ποιους λογους θα το κανεις,εαν το κανεις!Οχι για το ατομο που προεκυψε στην ζωη σου,ουτε για αυτο που νομιζεις οτι νιωθεις για αυτο το ατομο (ειπαμε δωσε λιγο χρονο σε αυτο).Αλλα γιατι αυτο ηρθε σαν αφορμη να σου δειξει οτι δεν επρεπε εξ αρχης να βιαστεις να επισημοποιησεις την σχεση σου.
Γι αυτο πρεπει να εισαι και σιγουρη για τα συναισθηματα που εχεις για τον συντροφο σου.

Οσο για τον καινουριο ατομο στην ζωη σου,εαν τελικα συνεχισετε,να εισαι λιγο επιφυλακτικη και να κρατας μικρο καλαθι σε οτι αφορα στα συναισθηματα που θα αφησεις να αναπτυχθουν.

tzoulia49

# 11 στις 20/3/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
ενα μηνα ε ?

μιλαμε για τοοοοσο μεγαλο διαστημα ...

και καταλαβες οτι ο ερωτας ηταν σφοδρος κι απ τους 2 ....τοσο ωστε να παρεις αποφαση να διαλυσεις τον λογο των 3,5 ετων ....

ακου μελιτα μου ....
για το λογο....

τα ειπαμε και πιο πανω .....

πρεπει να αρθει..... οπως και να χει ....

ειχε διαροη ...η ιδεα ....

τωρα για τον σφοδρο ερωτα ...

εσυ ειτε επειδη εισαι ερωτευμενη ..

.ειτε επειδη νομιζεις πως εισαι ερωτευμενη ....

δικιολογεισαι για το νεαρο της ηλικιας σου ...

ο κυριος ?

32 χρονων υποτιθεται ωριμος....

και κυριως πρωην παντρεμενος .....και πατερας ...
και μ ολο αυτο το ιστορικο....

εγω θεωρω δυσκολο ....

να νιωθει ολο αυτο που λες εσυ ...
γιατι το διαστημα ειναι πολυ μικρο ...

αυτος κουβαλαει πισω του ενα προσφατο διαζυγιο με παιδι....

και χιλια αγχη..
ο χωρισμος ειναι πολυ προσφατος....

τα συναισθηματα του πισωγυριζουν ....

και ο χρονος δεν ειναι τοσος ωστε να τον απελευθερωσει εσωτερικα ...

το πιο πιθανον ειναι να ειναι μουφα ....ολο αυτο ....

κι ο τυπος να ξερει να σε χειριζεται καθ οτι αρκετα μεγαλυτερος ....

κοιτα να εισαι προσεκτικη ...

γιατι εχετε μεγαλη διαφορα ηλικια ....

καπου φοβαμαι οτι ....

το πανηγυρι θα τελειωσει ...

επισης ....

να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου ...

οτι ανα πασα στιγμη μπορει να ξαναγυρισει στην συζυγο ...

μην παιρνουν τα μυαλα σου αερα ....

κρατα μικρο καλαθι ....

αφου ειστε ελευθεροι ....

και εσυ κι αυτος....

ζηστε τον ερωτα σας ....τι αλλο ...

απλα προσεχε ... ...να εισαι ετοιμη για ολα .....

cerise

# 12 στις 22/3/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 7.205
Η ζωή είναι δική σου κι εσύ αποφασίζεις!
Το τι θα πει ο κόσμος ανήκει σε άλλες εποχές.
Το θέμα είναι ότι είσαι άβγαλτη κι αυτό φαίνεται από το ότι από τα 22 επισημοποίησες μια σχέση που όπως βλέπεις ήταν λάθος να το κάνεις και να εκτεθείς. Αλλά κανείς δεν προχωράει σε γάμο και οικογένεια για να μην εκτεθεί ή για τους άλλους, είτε γονείς είναι αυτοί είτε συγγενείς και φίλοι ή ο κόσμος όπως λένε συνήθως. Γιατί ο γάμος είναι μεγάλη απόφαση κι αν τα αισθήματα έχουν τελειώσει είναι λάθος να προχωρήσει.
Ετσι άβγαλτη που ήσουν ήταν επόμενο να αναζητήσεις κι άλλες εμπειρίες ενσυνείδητα ή και υποσυνείδητα ακόμα. Ο πιο ώριμος σε δελέασε....Το αν σου λέει αλήθεια ή ψέμματα σηκώνει πολύ συζήτηση. Οπως και το τι θέλει από σένα κι αν σε βλέπει σοβαρά ή ξέρεις πως....Το τι λέει και τάζει ο καθένας προκειμένου να σε κατακτήσει είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων.
Το ότι είναι χωρισμένος με παιδί κι αυτό είναι κάτι που δεν θα σου πέσει και πολύ ελαφρύ. Εμπεριέχει προβληματάκια και δεν ξέρω αν θα είσαι διατεθειμένη να αναλάβεις τέτοιες ευθύνες.
Πάντως μη βιαστείς. Ούτε ν ακούσεις τους γονείς και να κρατήσεις τη σχέση σου μ αυτόν που έπαψες μάλλον ν αγαπάς, αλλά κυρίως μη βιαστείς με τον δεύτερο να ενθουσιαστείς. Αν είσαι ερωτευμένη ζήσε το σαν εμπειρία και στη πορεία βλέπεις.....

morgoth

# 13 στις 22/3/2012
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
πολυ λογικα τα θελω σου, εντελως παραλογοι οι δικοι σου... σε εκβιαζουν κουκλα μου.. Εχεις να ζησεις ερωτες... Αρκει να μη δινεις αναφορα σε κανεναν, εφοσον δε μπορουν να σε καταλαβουν.

sfwhite

# 14 στις 24/3/2012
author
Γυναίκα / 29 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
pisteuw pws prepei na kaneis auto pou niwtheis esu...gt an diale3eis na kaneis auto pou sou lene oi alloi isws na eisai dustixismenh meta...

kellis21

# 15 στις 29/3/2012
author
Γυναίκα / 39 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χολαργός
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1
kati tetoi problhma antimentopizai k mia fili moy paliotera...xvrise me ton arraboniastiko ths k phge ta eftiakse me to allo to paidi..k meta apo ligo kairo ta xalase k me ayton dioti den mposoyse na kseperasei ton arravoniastiko ths..alla htan peon arga...k einai akoma monh..k akoma to metanoivnei..
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.