Παράθεση:
Originally posted by tasmas
......οτι βγαιναν στα κρυφα για καφε χωρις να καταλυξουν ποτε στο κρεβατι.....
Παράθεση:
Originally posted by ZOUZOUNELLA
καλα ρε μεγαλε, η δικια σου μελωνε το μελομακαρονο με το φιλο σου πισω απο την πλατη σου, σε φλομωνανε στο ψεμμα και οταν αποφασισε να σου πει την αληθεια την ειπε μιση κιολας και εσυ τη θελεις πισω; εισαι αξιος της μοιρας σου αγορι μου! τι να πω; υπαρχει μια αξιοπρεπεια και ενας εγωισμος ρε γμτ! που ειναι το αντριλικι σου καλε μου; ο αντρικος σου εγωισμος; σηκωσε ψηλα το κεφαλι και στειλε την απο εκει που ηρθε μια και εξω. ΑΙΝΤΕ!
Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA
Για κάποιο λόγο, που μόνο εσυ ίσως είσαι σε θέση να γνωρίζεις, θέλει να σε κάνει να πονέσεις.
Για κάποιο λόγο αισθάνεσαι υπόλογος.
Αν θεωρησουμε πως δεν είστε ένα ζευγάρι που "προέκυψε" απο ξαφνική εγκυμοσύνη ή προξενιό, ή κάτι άλλο, παρα είστε δυο άνθρωποι που αγαπήθηκαν και "μοιράστηκαν", τότε η ψυχραιμία σου προς το παρόν είναι η σωστη στάση.
Συμφωνώ απόλυτα με τη Wind, ούτε κι εμένα μου βγαίνει αβίαστα να βγάζω δικαστικές αποφάσεις και προτεινόμενα μοτίβα, όταν στην άλλη άκρη του νετ χτυπάει η καρδούλα μιας οικογένειας που οφείλει να εξαντλήσει όλα τα κανονάκια για να σωθεί.
Γνωρίζοντας απο πρώτο χέρι, πόσο εύκολο είναι στην αδυναμία να ρίχνεις το βάρος και την ευθύνη για όλα σου τα δεινά στον άνθρωπο που έχεις πλάι σου, σου λεω πως η "αυτοκριτκή" δεν εξαντλειται στην κατανόηση των λαθών εν μέσω εκβιαστικών καταστάσεων, αλλά σε μια γενικοτερη αλλαγη τρόπου ζωής αλλά και σκέψης, ώστε το εγω να συνυπάρξει ξανά με το εσύ και να γινει "εμεις", και να γίνει ξανα αγκαλιά και επικοινωνία.
Αφου θέλεις να σωσεις το γάμο σου, και να φερεις και πάλι τη γυναίκα σου κοντα σου, οφείλεις να προσπαθησεις, μόνο και μόνο για σένα, για την δική σου ψυχή, ό,τι κι αν γινει τουλάχιστον εσυ θα ξέρεις πως προσπάθησες.
Μονο μην μετράς το μποϊ σου και μη συγκρινεσαι με κανέναν άλλο, και πόσο μάλιστα βάση του πορτοφολιου σου. γιατι αν εστιάσεις εκεί, αν πιστέψεις πως αυτο ειναι το δυνατό σου χαρτί, τότε το παιχνίδι το'χεις ήδη χάσει, απο το ξεκινημά του.
Παράθεση:
Originally posted by Racina
εσπερανζα ωραια ολα αυτα που γραφεις αλλα δεν ειναι λιγο ασχετα με την περιπτωση του θεματοθετη?
Αυτα που γραφεις εσυ προϋποθετουν μια αμοιβαια διαθεση για να σωθει ο γαμος..
Αυτη το ειπε ξεκαθαρα οτι νιωθει για αλλον και οχι για τον tasmas και οτι σκεφτεται το βιοτικο επιπεδο που θα εχει στο πλευρο του γιαυτο δεν εφυγε ακομη..
Το " εγω" γινεται και παλι "εμεις" μονο αν θελει και ο αλλος.. Αλλιως αιωνιως "εγω" μενει ακομη και αν φαινεται "εμεις" γιατι ετσι μας βολευει να το βλεπουμε υποκρινομενοι και συμβιβαζομενοι..
τι να προσπαθησεις να σωσεις εδω περα απο την αξιοπρεπεια σου?
![]()
ειμαστε ολοι μια χαρα και ευτυχως ο μπαμπας μου βγηκε νικητης. ο ογκος αφαιρεθηκε μαζι με τον λαρυγγα και απλα το παρακολουθει καθε τοσο. η μικρη μου και αυτη καλα αν εξαιρεσουμε κατι μικροιωσεις που την ταλαιπωρησαν. ας χαρουμε λιοπον ολοι αυτη ητν ηλιολουστη μερα και τωρα οσο για το θεματοθετη ας πραξει ο,τι θεωρει σωστο για εκεινον και την οικογενεια του. μονο να μην του βγαινουν απωθημενα καθε λιγο γιατι θα το χασει το παιχνιδι εντελως.Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA
Ζουζού μου καλημέρα, ήλιος φοβερός, καιρός υπέροχος, άντε να ανεβαίνουν και οι διαθέσεις!!!
Ελπίζω να είστε καλά και εσυ και ο πατερουλης σου και φυσικά η μπουμπου σου!!
Λεπόν, ξέρεις τί με τσαντίζει; Που μπαίνει τελικά ο καθένας, γραφει δυο αραδες, επιγραμματικά, για θέματα ευαίσθητα και πολυδιάστατα, και μετά εξαφανίζεται. Και άντε τωρα, να βγαζει ο καθενας μας συμπερασμα βάση τί; Των προσωπικών μας βιωμάτων;
Ο ίδιος δεν αναλύει, χυμα τα είπε, ό,τι κατάλαβε, ή ό,τι ήθελε επιφανειακά να μας περάσει.
Δεν βασιζω τη σταση μου πουθενα συγκεκριμμένα σε όσα είπε, αλλά είμαι υποψιασμένη για όσα δεν είπε.
Οι απαντησεις στην αρχική παρουσιαση είναι αναμενόμενες. Δείτε τί μου έκανε, δείτε τί μου είπε, δείτε με ποιον βγήκε, είμαι θύμα. Οκ.
Δηλαδη δεν μπορεί να επέλεξε τον φίλο του σε μια στιγμη που ήθελε να καταλάβει τον άντρα της και τις ελλείψεις του, μονο και μόνο επειδη ο φίλος του θα τον ήξερε καλύτερα για να τη διαφωτίσει; Ή γιατι αισθανόταν πιο ασφαλής να συζητησει μαζί με τον κολλητο του άντρα της απο ό,τι με κάποιον που δεν τον γνωρίζει; Δεν το θεωρω παραλογο, αλήθεια. Τώρα το τί πράγματα αισθανθηκε με τον άλλο, τι να σου πώ; αισθανθηκε;
Τέλος πάντων, η μερα είναι υπέροχη, εμεις φανταζομαι δεν θα τη χαρουμε όπως μας πρέπει, εγω απο τον θεματοθετη δεν καλύφτηκα, οπότε... καλά να περάσουμε όλοι, ό,τι και αν κάνουμε σημερα![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media