Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

αντιμετωπιση παραλληλης σχεσης

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

# 21 στις 24/3/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by tasmas
Ειμαι 36 ετων παντρεμενος με 2 παιδια 3και 4ετων πριν απο 6 μηνες η γυναικα μου αποκαλυψεοτι εχει εντονα συναισθηματα για εναν παιδικο μου φιλο οτι βγαιναν στα κρυφα για καφε χωρις να καταλυξουν ποτε στο κρεβατι και οτι δεν ξερει τι θα κανει αφου δεν νιωθει πια τιποτα για μενα και δεν ειναι τιποτα βεβαιο με τον αλλον η αληθια ειναι οτι ο φιλος ειναι ανεργος ενω εγω για καλη μου τυχη εχω μια ανεση και σκεφτεται το βιωτι:κο επιπεδο της και των παιδιων( σιμηοτεων οτι υπηρξαμε πολυ ερωτευμενοι εγω εξακολουθω να την λατρευω πως αντιμετωπιζουμε τετοιες καταστασεις?σιγουρα μια γυναικα για να φτασει σε αυτο το σημειο εχω και εγω ευθηνη μετα απο αυτοκριτικη διορθωσα τα λαθη μου αλα εκεινη λεει πως αργησα και με εχασε ψυχικα πως να την ξανακερδισω?

Δε σ' έσωσε μάλλον το βιοτικό επίπεδο που της προσφέρες... Αν ήταν έτσι θα είχε καθήσει στα αυγά της. Προφανώς έχει κι άλλου είδους ανησυχίες που εσύ δεν μπορείς να τις καλύψεις... Τελικά ο¨"επαναπαυθής" έχει ισχυρό μειονέκτημα. Λίγοι άνθρωποι παραδέχονται "ενώπιος ενωπίω" ότι δεν νοιώθουν κάτι. Εκτίμησε τη συμπεριφορά της κι άφησε την ελεύθερη. Κι αν όντως την αγαπάς όπως λες, περίμενε απλώς... Σε σένα θα γυρίσει, αν και μάλλον θα είναι πράξη συμβιβασμού. Αν το αντέχεις αυτό, να ξέρεις ότι είναι απλώς θέμα χρόνου και υπομονής... Και μετά μπορείς να ζήσεις τη ψευδαίσθησή σου... Δικιά σου δεν θα είναι ποτέ!!!

__John__

# 22 στις 24/3/2012
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Γερμανία
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 218
'Aρεσαν+: 0%
Και καλά οι περισσότεροι του λέτε να ξεκόψει, δεν έχετε άδικο.
Δε σκέφτεστε όμως ότι για έναν άνδρα αυτό σημαίνει ότι χάνει και τα παιδιά του, άντε να τα βλέπει μια φορά στις δυο βδομάδες.

Γιατί τη γυναίκα, θα υποφέρεις και θα την ξεπεράσεις, με τα παιδιά τι γίνεται;
Αν έχεις τη δυνατότητα να έρχονται να μένουν σε σένα και όχι να τα βλέπεις μόνο δυο απογεύματα το μήνα, τί το σκέφτεσαι, εφόσον σου είπε ότι της τελείωσε;
Και να ξέρεις, όσο συνεχίζεις να την κυνηγάς, τόσο θα ξενερώνει και θα της τελειώνει κι άλλο, μέχρι να πάει στο μηδέν.

Είπες όμως και κάτι άλλο:

Παράθεση:
Originally posted by tasmas
[...]η εξαφανιση του φιλου μου απο την τελευταια φορα που βρεθικαμε γιατι με μια ματια που του εριξα καταλαβε οτι γνωριζω και εκοψε καθε επαφη ηγυναικα μου λεει οτι θα προσπαθησει να τον ξεχασει και να προχορισει μαζι μου μη δινοντας εγγυησεις πως την πατροναρω απο εδω και περα?

1. Συναντηθήκατε δηλαδή όλοι μαζί και απλώς του έριξες μια άγρια ματιά;
Δεν είπα να τον στείλεις νοσοκομείο, αλλά άσε και λίγο έξω το σκληρό αντράκι μη χέσω... Fack politically corectness...
2. Συνεχίζεις να τον αποκαλείς "φίλο";
Ρε φιλαράκι, μήπως είσαι λίγο μπουμπούνας (no offense, απλώς αναρωτιέμαι). Ε να ξέρεις, όσο τους αφήνεις, τόσο θα σε πατάνε. Ίσως πρέπει να γίνεις λίγο περισσότερο a$$hole.

Amalia77

# 23 στις 26/3/2012
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Έβρου / Αλεξανδρούπολη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 5
'Aρεσαν+: 0%
Η προσωπική μου άποψη βάσει της εμπειρίας μου είναι καταρχήν ότι η γυναίκα δεν αφοσιωνεται τόσο σε έναν άντρα, ώστε να διαλύει το γάμο της χωρις να έχει ταυτιστεί μαζι του συναισθηματικά και σεξουαλικα. Άρα πιστεύω πως δεν ήταν και τόσο πλατωνικος ο ερωτας της. Έπειτα απο αυτο, η γυναίκα δεν πρόκειται να γυρίσει ψυχή τε και σώματι στο γάμο, το μυαλο της θα είναι πάντα αλλου. Αν μείνει στο γάμο η ίδια , θα είναι απο ανάγκη.
Μετα απο μια τέτοια εμπειρία, νομίζω πως είναι ακατόρθωτο , τουλάχιστον για μένα, να γίνει σωστή συζυγος.

tzoulia49

# 24 στις 28/3/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
μην παραπλανασαι απ αυτα που ακους ...

οι αντρες απο τη φυση τους λειτουργουν τελειως διαφορετικα απο τις γυναικες ...

στα κερατωματα ...

μπορει να μην δινουν κανενα συναισθημα ...

και να γυριζουν ανετοτατα ....στην οικογενεια... σαν να μην συνεβη τιποτα ...

η γυναικα εχειι τελειως διαφορετικη ψυχολογια ...

αν φτασει να απατησει ...

σημαινει οτι της τελειωσε ο προηγουμενος ...

και δυστυχως...

ποτε συναισθηματικα δεν γυριζει πισω ...

εκτος αν ο λογος που απατησε ....

ηταν μια κινηση εκδικησης ...

σπανια μπορει να συμβει κι αυτο....

και λεγοντας αυτο ....

δεν ενοω φυσικα κατι σαν την περιπτωση σου ....

την παραμελουσες κλπ

ενοω οτι με απατουσε ...?

ας πληρωθει με το ιδιο νομισμα ...αυτο ενοω ...

σ αυτη την περιπτωσητο συναισθημα εξακολουθει να υπαρχει ...

απο την γυναικα ....
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.