Κατσημιχαίοι...:
1952 Παιδιά αξιωματικού , γεννημένα στην Αθήνα με ελάχιστη διαφορά ώρας μεταξύ τους ( δίδυμοι ), εν έτει 1952 . Ο πατέρας από τη Θήβα. "Έχουμε ακούσει πολλά κλέφτικα σε γλέντια και τραπέζια. Εξάδελφος Μιχαήλ Πελόνης : τραγουδιστής του Γιώργου Κόρου , νυν φούρναρης. Μας έπαιρνε μαζί του στα πανηγύρια όταν πηγαίναμε εκεί. Από την άλλη πλευρά , ο πατέρας της μάνας μας, δάσκαλος στην Κόρινθο και κανταδόρος, έπαιζε μαντολίνο. Ήμασταν σχεδόν δέκα χρόνων όταν εγώ άρχισα να μαθαίνω φυσαρμόνικα και ο Χάρης μαντολίνο", θυμάται ο Πάνος.
Περνούν όλα τα χρόνια του σχολείου στο Μπραχάμι, με εξαίρεση τα τρία τελευταία χρόνια του δημοτικού που μια μετάθεση του πατέρα τούς ταξιδεύει στη Λευκωσία, στην Κύπρο.
1970 Μπαίνουν στην Πάντειο με τις ίδιες ακριβώς (98) μονάδες! "Ερωτικό κάλεσμα". Το πρώτο τραγούδι που γράφει ο Χάρης πριν τελειώσει το λύκειο -ήταν μια μελοποίηση στίχων του Μενέλαου Λουντέμη- "Ήμασταν 18 - 20 χρόνων όταν κάτι ξέσπασε μέσα μας. Έγραψε ο Χάρης πέντε-έξι τραγούδια, εγώ άλλα πέντε κλπ. Είχαμε το γνώθι σ'αυτόν ότι είναι πρωτόλεια και τα...πετάξαμε", λέει ο Πάνος. Είναι η εποχή που οι δυο τους, μαζί με το Νίκο Ζιώγαλα, φτιάχνουν ένα συγκρότημα με δυο κιθάρες και κρουστά το οποίο ειδικεύεται στα φωνητικά που απαιτούνται από παραδοσιακά πολυφωνικά τραγούδια, δεν παίζει όμως ποτέ ζωντανά.
1975 Η πρώτη ηχογράφηση για τον Χάρη είναι ένα μικρό δισκάκι με το συγκρότημα "Αγάπανθος". Φεύγουν στο Βερολίνο. Ο Χάρης μένει εκεί σχεδόν δέκα χρόνια και σπουδάζει Γερμανική φιλολογία. Ο Πάνος, έπειτα από ενάμιση χρόνο, πηγαίνει στη Γαλλία. Δυο χρόνια μεταπτυχιακά.
1976 Η πρώτη κρούση σε δισκογραφική εταιρία, με τα "Ζεστά Ποτά" ολοκληρωμένα, εκτός από δύο κομμάτια. "Μαζί με το Νίκο Αντύπα, τον ντράμερ και σήμερα σύνθετη, πήγαμε στον Αχιλλέα Θεοφίλου και του δώσαμε να ακούσει τα "Ζεστά Ποτά", θυμάται ο Χάρης και συνεχίζει: "Σε μια στιγμή μας λέει, "Συγγνώμη αλλά έχει έρθει η Δήμητρα Γαλάνη από Αμερική και πρέπει να την δω για λίγο". Φεύγει και δεν...ξαναγύρισε. Μισή ώρα αργότερα μου λέει ο Νίκος "Πάμε, δεν θα ξανάρθει". Ο Πάνος συμμετέχει στην παράσταση των "Αχαρνών" του Διονύση Σαββόπουλου, στην Πλάκα.
1977 Ο Πάνος πηγαίνει με τα ίδια τραγούδια στην τότε Columbia. Η εταιρία επισήμως δεν ενδιαφέρεται. Μόνον ένας κατώτερος υπάλληλος, ονόματι...Μάνος Ξυδούς, του λέει: "Άμα ήτανε στο χέρι μου, θα τα 'βγαζα δίσκο αύριο το πρωί!".
1979 Ο Πάνος παίζει με τους Socrates στο "Κύτταρο και συμμετέχει στο ¨συγκρότημα "Σπυριδούλα" με τον Παύλο Σιδηρόπουλο. Ενδιαμέσως, αλλά και αργότερα, παίζουν στο Δυτικό Βερολίνο ελληνική μουσική (λαϊκά, Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Σαββόπουλο...) σε pubs και μπουάτ, "Εκεί προπονηθήκαμε πολύ στα ρεμπέτικα και με τον Δημήτρη Ζμπέκο, των Ζιγκ Ζαγκ (τώρα), κάναμε το συγκρότημα "Τρίλοτζι". "Πες ποιος ήτανε ο αρχικός μπουζουξής αγόρι μου..." (προκαλεί ο Χάρης) και, ενώ ο Πάνος τον δείχνει , εκείνος μας φέρνει το "έπιπλο" συνεχίζοντας: "Δέκα χρόνια έβγαζα μεροκαματάκι με αυτό στο Βερολίνο. Ούτε έχει σκεβρώσει, ούτε τίποτα. Μεταχειρισμένο το είχα πάρει, από τον Πειραιά, από τον Ζοζέφ. Παίζει κάτι ταξίμια..." Για του λόγου το αληθές ξεκινά το "Σαν βγαίνει ο Χότζας στο τζαμί". Ο Πάνος: "Το τραγούδι μου παίζει τώρα. Από ρε μινόρε πάρτο...Πάω σε κάτι μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη όταν ανεβαίνουμε να παίξουμε εκεί, γνωρίζω κάποιους από τις
ορχήστρες, μου παίζουν τον Χότζα, τον τραγουδάω και γίνεται χάος".
1982 Τελειώνοντας τον στρατό, ο Πάνος κάνει αίτηση για...υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών: "Έχοντας τρία πτυχία -έστω- και ξέροντας ότι δεν ήθελα να διοριστώ, έκανα ωστόσο την αίτηση γιατί ήθελα να δω...Δεν με πήρε κανείς, ποτέ και πουθενά. Λέω και εγώ: "Εντάξει. Στην ταβέρνα. Ντράγκα ντρούγκα και τα λοιπά...." Το καλοκαίρι δουλεύει ρεσεψιονίστ στη Σαντορίνη. Και μετά...ταβέρνα "Ανώγειο" στην Αργυρούπολη. Δυο χρονιές παίζει και τραγουδά ρεμπέτικα με τον φίλο του Ηρακλή Κοντό και τον Γεράσιμο Ανδρεάτο -19 χρονών τότε- μπουζούκι. Ο Χάρης, επιστρέφοντας κατά διαστήματα από την Γερμανία, ζει κάνοντας μεταφράσεις για λογής περιοδικά, από το "Στέρεο" μέχρι το "Γονείς και Παιδί". Τον Σεπτέμβριο του 1982, ο Πάνος πηγαίνει στους "Αγώνες της Κέρκυρας" που οργάνωσε ο Μάνος Χατζιδάκις με ένα τραγούδι του Χάρη. Βραβεύεται. Τα τραγούδια τους όμως ρίχνονται -κυριολεκτικά- στον σκουπιδοτενεκέ μιας ακόμη δισκογραφικής εταιρίας και μάλιστα από επώνυμο...καλλιτέχνη -παραγωγό. Τελικά, για να ηχογραφηθούν τα "Ζεστά Ποτά" θα χρειαστούν τρία ακόμη χρόνια, η επιμονή του Μανόλη Ρασούλη να επιβάλλει στην εταιρία "έναν δίσκο δικής του εμπνεύσεως που δεν θα ακούσει κανείς νωρίτερα" ("αφιερωμένο σε όλους τους καρμίρηδες από κάρμα που αρνήθηκαν να το βγάλουν") και το "Ρίτα-Ριτάκι που γράφεται μία εβδομάδα πριν τελειώσει ο δίσκος με αφορμή τον ήχο ενός παιδικού Casio που παραπέμπει κατευθείαν στα '50s. Παράλληλα με την δουλειά τους γράφουν παιδικά τραγούδια και παραμύθια για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.
1983 Κυκλοφόρησε ένα παιδικό βιβλίο που έγραψαν με τίτλο "Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι", το οποίο είχαν επίσης μελοποιήσει και έμελλε να κυκλοφορήσει δώδεκα χρόνια αργότερα σαν ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.
1985 Κυκλοφόρησε ο δίσκος "Ζεστά Ποτά" σε παραγωγή Μανόλη Ρασούλη που συνάντησε αμέσως μεγάλη αποδοχή από το κοινό.
1986 Συνεργάζονται με τον Γιώργο Νταλάρα σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
1987 Το καλοκαίρι οργώνουν την Ελλάδα δίνοντας συναυλίες με μεγάλη επιτυχία και συγχρόνως κυκλοφορεί ο δεύτερος προσωπικός τους δίσκος με τον τίτλο "Όταν σου λέω πορτοκάλι να βγαίνεις".
1989 Κυκλοφορεί το άλμπουμ "Απρίλη ψεύτη!".
1992 Σεπτέμβριος και κυκλοφορεί ένας ακόμη δίσκος με τίτλο "Η μοναξιά του σχοινοβάτη". Ένας δίσκος που επιβεβαιώνει την επιτυχημένη πορεία και την ωριμότητα των δύο δημιουργών.
1993 Τον Ιούνιο συμμετέχουν και στις δύο συναυλίες του Bob Dylan στον Λυκαβηττό.
1994 Δεκέμβριος και ο νέος δίσκος των αδελφών Κατσιμίχα κυκλοφορεί. Ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο "Της αγάπης μαχαιριά". Τα τραγούδια "Του έρωτα", "Παλιά καλοκαίρια", "Το δωμάτιο", είναι βασισμένα στα ομώνυμα ποιήματα της Λένας Παππά. Το τραγούδι "Αμοργιανό μου πέραμα" είναι παραδοσιακό και σε αυτό συμμετέχει φιλικά η χορωδία των εκπαιδευτηρίων Γιάννη Τσιαμούλη από το Περιστέρι. Το τραγούδι "Έτσι τρελαίνεσαι" είναι του Θύμιου Παπαδόπουλου. Φιλική συμμετοχή στο τραγούδι "Η τσατσάρα η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος.
1995 "Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι Καλικάντζαροι". Μουσικό παραμύθι. Κυκλοφόρησε τα Χριστούγεννα το μελοποιημένο παραμύθι που έγραψαν ο Χάρης και ο Πάνος και αγαπήθηκε αμέσως από μικρούς και μεγάλους.
1997 Κυκλοφόρησε ένα διπλό άλμπουμ που περιελάμβανε όλα τα τραγούδια-συμμετοχές που έχουν κάνει ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών. Ο δίσκος έγινε διπλά πλατινένιος.
2000 Ο Χάρης Κατσιμίχας ανακοινώνει και τυπικά, μέσα από μια συνέντευξη-ποταμό, την διάλυση του γκρουπ. Οι "Αδερφοί Κατσιμίχα" περνούν πλέον στην ιστορία και στις καρδιές όλων αυτών που τους αγάπησαν. Τον Δεκέμβριο κυκλοφόρησε το αρτιότερο και πολυσχιδέστερο album τους, οι "Τρύπιες Σημαίες".
2001 Το καλοκαίρι οι Κατσιμιχαίοι "χορεύουν" για τελευταία φορά μπροστά σε όλους όσους τους αγάπησαν. Συγκινητικές στιγμές στο "αντίο" τους σε Ελλάδα και Κύπρο.
2001 20 χρόνια Live. Στα μέσα του Δεκεμβρίου κυκλοφόρησαν δύο cd στα οποία αποτυπώνονται ξεχωριστές μουσικές στιγμές από τον "Τελευταίο Χορό", την τελευταία κοινή περιοδεία των Κατσιμιχαίων. Live από Κύπρο, Κρήτη, Κέρκυρα, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα αλλά και έξοχες ερμηνείες τεσσάρων παλιών λαικών τραγουδιών.
Δισκογραφία:
1976: Σε Άλλους Κόσμους
Διπλός δίσκος του Ηρακλή Τριανταφυλλίδη mε συμμετοχή του Π. Κατσιμίχα (ερμηνεία και φυσαρμόνικα στα "Ταξίδι" και "Για πόλεμο"),του Χάρη Κατσιμίχα στο "Ξεκινήσαμε", και του Νίκου Ζιώγαλα. Την παραγωγή έκανε ο Τέρενς Κουίκ. Επιλογή τραγουδιών από το άλμπουμ αυτό θα βρείτε στα ομώνυμα LP του 1981 και του 1988.
1982: Κέρκυρα '82, Αγώνες Ελληνικού Τραγουδιού
Στους αγώνες της Κέρκυρας που οργάνωσε ο Μάνος Χατζηδάκης, βραβεύτηκαν για το "Μια βραδιά στο λούκι".
1984: Λεωνίδας Βελής
Ο δεύτερος δίσκος του Λ. Βελή. Συμπεριλαμβάνεται το "Μείνε όπως ήσουνα" σε μουσική και στίχους Πάνου Κατσιμίχα.
1985: Ζεστά Ποτά
Ο πρώτος δίσκος τους πούλησε πάνω από 100.000 αντίτυπα. Τα 10 τραγούδια ενορχήστρωσαν οι Νίκος Αντύπας και Γιάννης Σπάθας. Παραγωγός ο Μανώλης Ρασούλης.
1986: Συγκάτοικοι Είμαστε Όλοι Στην Τρέλα
Μουσική του Αντώνη Βαρδή. Τραγουδά ο Α. Βαρδής και η Χριστίνα
Μαραγκόζη. Συμπεριλαμβάνεται το τραγούδι "Σχήμα Λόγου" με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα και Αντώνη Βαρδή.
1986: Τερμίτες & Φίλοι
Από συναυλία των Τερμιτών στον Λυκαβηττό. Συμμετέχουν οι Σοφία Βόσσου, Σάκης Μπουλάς, Γιώργος Νταλάρας και ο Αντώνης Βαρδής με τους Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα στο "Σχήμα Λόγου".
1987: Όταν Σου Λέω Πορτοκάλι, Να Βγαίνεις
Ο δεύτερος δίσκος τους με 10 τραγούδια.
1987: Ζήτω Το Ελληνικό Τραγούδι
Το χειμώνα του 1986-87, ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε μουσική εκπομπή
στην τηλεόραση της ΕΡΤ. Το φθινόπωρο του 1987, ηχογράφησε στο στούντιο αυτόν τον δίσκο με τρόπο που να θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή με προσκεκλημένους. Μια από τις 30 συμμετοχές είναι και αυτή των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα που μαζί με τους Φατμέ τραγούδησαν το "Καλοκαιράκι".
1987: Ζωντανές Ηχογραφήσεις
Δίσκος του Γιώργου Νταλάρα με αποσπάσματα από συναυλίες του
στο "Olympiα", στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Περοκέ.
Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά μαζί με τους Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα
το τραγούδι τους "Ερωτικό Κάλεσμα".
Οι πωλήσεις του δίσκου ξεπέρασαν τις 90.000.
1988: Στον Σείριο Υπάρχουνε Παιδιά
Την περίοδο 1987-1988, στην Πλάκα, στην μπουάτ "Σείριο", ο Μάνος Xατζηδάκις οργάνωσε παραστάσεις με πολλούς τραγουδιστές και συγκροτήματα. Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας στα "Κορίτσια της Συγγνώμης" και "Νύχτωσε Νύχτα".
1989: Απρίλη Ψεύτη!
Ο τρίτος δίσκος των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα. Συμμετέχει η Έλλη Πασπαλά στο "Θεόφιλος Χατζημιχαήλ". Οι πωλήσεις ξεπέρασαν τις 50.000 αντίτυπα.
1989: Φταίνε Τα Τραγούδια
Δίσκος του Διονύση Τσακνή. Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας τραγουδούν το "Γυρίζω τις Πλάτες στο Μέλλον".
1989: Γεια Χαρά
Με τους Ζιγκ Ζαγκ. Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας συμμετέχουν στο "Δεν είμαι Τρομοκράτης". Χρυσός Δίσκος.
1990: Αναδρομή Στη 10ετία Του ΄70
Συλλογή τραγουδιών με συγκροτήματα της δεκαετίας του ΄70. Συμπεριλαμβάνεται "Η Αγάπη της Ελένης" τραγούδι γραμμένο από τον Χάρη Κατσιμίχα, με το συγκρότημα "Αγάπανθος" μέλος των οποίων ήταν και ο ίδιος.
1991: Άντε Και Καλή Τύχη Μάγκες
Στη μνήμη του Παύλου Σιδηρόπουλου, λίγους μήνες μετά τον θάνατό του (Δεκέμβριος 1990), κυκλοφόρησε ο δίσκος με τις τελευταίες ηχογραφήσεις του. Παραγωγή και ενορχήστρωση: Απροσάρμοστοι. Τραγουδούν : Π.Σιδηρόπουλος (4), Γιάννης Γιοκαρίνης, Γιάννης Αγγελάκας, Βασίλης Πετρίδης και οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας στο "Αυτοί
Μιλάν".
1991: Γραμμές Των Οριζόντων
Ο Θάνος Μικρούτσικος μελοποίησε Νίκο Καββαδία. Στον διπλό δίσκο τραγουδούν ο συνθέτης (5), ο Γιώργος Νταλάρας (5), ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου (4) και οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας (4). Οι πωλήσεις ξεπέρασαν τις 80.000 αντίτυπα.
1991: Ερωτική Πρόβα
Μουσική και στίχοι του Δημήτρη Λάγιου (1952-1991). Τραγουδούν: Γιώργος Νταλάρας (5), Σαβίνα Γιαννάτου (3), ο Χάρης Κατσιμίχας στο "Να κλαις" και ο Πάνος Κατσιμίχας στο "Μωβ". Χρυσός Δίσκος.
1991: Άσε Τα Κρυφά Κρυμμένα
Δίσκος της Αρλέτας. Ο Πάνος Κατσιμίχας τραγουδάει μαζί της το "Μια Εκδρομή".
1992: Υπάρχει Λόγος
Έξι τραγούδια από τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα στο θέατρο Ολύμπιον της Θεσσαλονίκης, την 25η και 26η Ιανουαρίου 1992.
1992: Η Μοναξιά Του Σχοινοβάτη
Ο τέταρτος δίσκος τους με 10 τραγούδια που έφθασε τις 30.000 πωλήσεις. Συμμετέχει ο Πασχάλης. Συμπεριλαμβάνεται επίσης η διασκευή του
τραγουδιού "Don' t Worry Be Happy" με ελληνικούς στίχους.
1993: Φευγάτο Ταξίδι
Ο μοναδικός προσωπικός δίσκος του εκ των Τερμιτών Δημήτρη Βασαλάκη. Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας τραγουδούν το "Ανθρωπάκι".
1994: Για Τους Πρίγκιπες Της Δυτικής Όχθης
Ο Δίσκος των Πυξ Λαξ. Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας έγραψαν και τραγουδούν το "Ανόητες Αγάπες". Χρυσός Δίσκος.
1994: Ντουέτα
Δίσκος του Κώστα Τουρνά. Ο Χάρης Κατσιμίχας ντουέτο με τον Κώστα Τουρνά
τραγουδούν το "Κυρίες και Κύριοι".
1994: Της Αγάπης Μαχαιριά
Ο πέμπτος δίσκος τους. Συμμετέχουν η Αρλέτα, ο Λάκης Παπαδόπουλος και η χορωδία του Γιάννη Τσιαμούλη. Χρυσός Δίσκος.
1994: Καλώς Τους
Πλατινένιος δίσκος του Γιώργου Νταλάρα. Ο Πάνος Κατσιμίχας έγραψε και τραγουδά μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα το "Έτσι κι αλλιώς σε περιμένω".
1995: Στην Ελλάς Του 2000
Παραγωγή, ενορχήστρωση και ερμηνεία από τον Αντώνη Βαρδή. Με στίχους του Σαράντη Αλιβιζάτου τα 11 από τα 13 τραγούδια. Στο ομώνυμο του δίσκου τραγούδι συμμετέχει ο Στέλιος Καζαντζίδης
και οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας. Πλατινένιος δίσκος.
1995: Η Αγέλαστη Πολιτεία & Οι Καλικάντζαροι
Ένα παραμύθι που έγραψαν και έπαιξαν, τα Χριστούγεννα του 1994, σε παιδιά δημοτικού σχολείου, στο Μπραχάμι. Συμμετέχουν ο Λάκης Παπαδόπουλος και η Τατιάνα Μανωλίδου.
1996: Του Δρόμου Οι Αγάπες
Ο Γιάννης Γιοκαρίνης σε συνθέσεις του Σταμάτη Μεσημέρη. Ο Πάνος Κατσιμίχας παίζει φυσαρμόνικα και τραγουδάει μαζί με τον Γιάννη Γιοκαρίνη στο "Πλατεία".
1996: Άσωτος Υιός
Δώδεκα τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου σε νέες εκτελέσεις. Ο Χάρης Κατσιμίχας μαζί του στο "Ψέματα".
1996: Sante
Με τους Οπισθοδρομικούς. Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας τραγουδούν μαζί τους στο "Τα σκυλιά της Νύχτας".
1996: Στον Μέγιστο Βαθμό
Δεκαέξι τραγούδια του Αντώνη Βαρδή από τη δισκογραφία του στη Sony και τη WEA (1986-1995). Μοναδικό καινούριο τραγούδι στον δίσκο "Πέρασε κάποια και φορούσε τ' άρωμά σου" το έγραψαν οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας.
1997: Σελοτέιπ
Τραγούδια των Πέτρου Βαγιόπουλου-Μανώλη Ρασούλη. Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας τραγουδούν μαζί με τον Μ.Ρασούλη το "Κακοί ντυθήκανε καλοί".
1997: Μάνα Γη
Με τους Apurimac. Ο Χάρης Κατσιμίχας έγραψε στίχους σε πέντε τραγούδια και
τραγουδά στο "Λουλούδι του δάσους" και στο ομότιτλο του δίσκου.
1997: Παράλληλη Δισκογραφία
Συγκεντρώθηκαν οι συνεργασίες τους, είτε ως ερμηνευτών είτε ως δημιουργών σε δίσκους συναδέλφων τους. Τριπλά πλατινένιος δίσκος.
1997: Θεσσαλονίκη-Γιάννενα Με Δυο Παπούτσια Πάνινα
Ο Γιώργος Νταλάρας σε συνθέσεις του Γκόραν Μπρέκοβιτς. Σε τρία τραγούδια οι στίχοι είναι των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα.
Τριπλά πλατινένιος δίσκος.
1997- ...: Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας "οικοδομούν" την "Παράλληλη Δισκογραφία ΙΙ"
2000: Τρύπιες Σημαίες
Τον Δεκέμβριο κυκλοφόρησε το αρτιότερο και πολυσχιδέστερο album τους.
2001: 20 Χρόνια Live
Στα μέσα του Δεκεμβρίου κυκλοφόρησαν δύο cds στα οποία αποτυπώνονται
ξεχωριστές μουσικές στιγμές από τον "Τελευταίο Χορό", την τελευταία κοινή
περιοδεία των Κατσιμιχαίων. Live από Κύπρο, Κρήτη, Κέρκυρα, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα αλλά και έξοχες ερμηνείες τεσσάρων παλιών λαικών τραγουδιών.
2002: Στους Ελαιώνες Της Αγάπης
Ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας συγκέντρωσαν σε ένα album όλα τα ποιήματα που έχουν μελοποιήσει τα τελευταία 20 χρόνια υπογράφοντας τον τελευταίο τους κοινό δίσκο και ταυτόχρονα το τέλος της κοινής τους δισκογραφικής παρουσίας-πορείας.
2002: Οπωσδήποτε Παράθυρο
Δίσκος της Λ.Νικολακοπούλου και του Ν.Αντύπα. Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας συμμετέχουν σε δύο τραγούδια.
2002: Μάνος Λοΐζος-20 Χρόνια Μετά
Διπλό cd σε παραγωγή του ραδιοφωνικού σταθμού "Μελωδία". Ο Χάρης σε ένα τραγούδι.
2003: Η Άσφαλτος Που Τρέχει
Διπλό cd του Γ.Νταλάρα. Ο Πάνος Κατσιμίχας συμμετέχει σε ένα τραγούδι και παίζει φυσαρμόνικα σε άλλα δύο.
2004: Οι Μπαλάντες Των Πολυκατοικιών
Νέος δίσκος του Πάνου Κατσιμίχα. Σε δύο τραγούδια συμμετέχει κι ο Χάρης.
Φίλε μου Mπάμπη, σε συγχαίρω γι αυτήν σου την προσπάθεια, ξέρεις ότι κι εγώ θα βοηθήσω....
Οι παραπάνω πληροφορίες έχουν συλλεχθεί από διάφορα περιοδικά, από ιστοσελίδες και από τους δίσκους που κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει...
Τίποτα δεν συγκρίνεται με την φωτιά που έχεις μέσα σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να γυρίσεις και να την κοιτάξεις, αλλιώς θα βλέπεις πάντα την σκιά της!
στα social media