Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με το σχέδιο Αναν

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Ψήφοι: 37

Μυρτώ

# 1 στις 8/4/2004
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
'Aρεσαν+: 0%

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με το σχέδιο Αναν

Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

split

# 2 στις 8/4/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437

Οχι!

H Κύπρος φωνάζει ΟΧΙ Μυρτώ μου. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι γιγαντοαφίσες που γράφουν ΟΧΙ.

Απόψε ο πρόεδρος Παπαδόπουλος με δάκρυα στα μάτια κάλεσε τον Ελληνικό Κυπριακό λαό να βροντοφωνάξει ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν, στο όνομα της αξιοπρέπειας και της Ελληνικότητας μας.

''Μου παραδώσατε κράτος και δεν θα παραδώσω κοινότητα'' είπε.
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...

AntonisK

# 3 στις 8/4/2004
author
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Ροδόπης / Κομοτηνή
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 8
Aν εξερέσουμε τις δηλώσεις κάποιων πολιτικών στα ΜΜΕ νομίζω οτι κανένας Έλληνας δεν θα συμφωνεί με το σχέδιο "ΑΜΑΝ".

morelli

# 4 στις 8/4/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
Οχι αλλο ξεπουλημα.
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

QWERTYS

# 5 στις 8/4/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Αχαρναί
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 7
Και βέβαια όχι. Δεν μπορεί η κοινή γνώμη να είναι πάντα με το μέρος των Τούρκων κι εμείς να επικροτούμε το σχέδιο Ανάν, τη ''χρυσή τομή''!!!
Αίσχος!!!!

Μπορεί βέβαια η μη εφαρμογή του σχεδίου αυτού ή κάποιου παρόμοιου να μη δώσει κάποια ''λύση'' στο πρόβλημα αλλά όχι και αυτό το ξεπούλημα!!!

Ελπίζω ο Κυπριακός λαός να πράξει συμφώνως της συνήδησής και της εμπειρίας του και να μην λάβει υπόψην του τις θέσεις των κομμάτων!!!

the_sign_of_the_cross

# 6 στις 8/4/2004
author
Ανδρας / 44 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 786
Θεωρώ περιττή την ερώτηση, όχι στο σχέδιο ΑΥΝΑΝ....
Τίποτα δεν συγκρίνεται με την φωτιά που έχεις μέσα σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να γυρίσεις και να την κοιτάξεις, αλλιώς θα βλέπεις πάντα την σκιά της!

Zelda

# 7 στις 8/4/2004
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 174
Σήμερα άκουσα το διάγγελμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ.Τάσου Παπαδόπουλου και ομολογώ ότι είχα καιρό ν' ακούσω από στόμα πολιτικού μία τόσο ξεκάθαρη ομιλία, γεμάτη σαφήνεια και χωρίς περικοκλάδες, γενικολογίες και αντιπερισπασμούς.Νομίζω ότι τοποθέτησε τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις κι ότι φέρθηκε με εντιμότητα στο φλέγον αυτό ζήτημα.Έδωσε στους Ελληνοκυπρίους πραγματικά να καταλάβουν όλες τις παραμέτρους που θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους προτού πουν ένα Ναι ή ένα Όχι στο δημοψήφισμα.Και, σε αντίθεση, με ορισμένους 'έξυπνους' εδώ πέρα, δε με ενόχλησε καθόλου ο συναισθηματικά φορτισμένος τόνος του.Θεωρώ πως ήταν φυσιολογικό και καθαρά ανθρώπινο.ΟΧΙ, λοιπόν, στο σχέδιο Ανάν.ΟΧΙ σ' ένα σχέδιο που προωθεί τα συμφέροντα της Τουρκίας μέσα στην Κύπρο.ΟΧΙ σ' ένα σχέδιο που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.ΟΧΙ σ' ένα σχέδιο που επιτρέπει την αδικία.ΟΧΙ σ' ένα σχέδιο που εμβαθύνει τη διχοτόμηση.

Μυρτώ

# 8 στις 8/4/2004
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744

οχι

OXI πια άλλος εξευτελισμός του Ελληνισμού...

Split...τα άκουσα όλα όσα είπε ο Πρόεδρος...

τι θέλουν δηλαδή οι Τούρκοι ;

Να εξεφτελίσουμε το νόμιμο κράτος και να γίνουμε έρμαιο αυτών που μας έδιωξαν , μας κατέστρεψαν τη γή μας , έκαψαν τις εκκλησίες μας , σκότωσαν τους ανθρώπους μας , υποθήκευσαν το μέλλον μας ;

ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ!
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

koyrsaros

# 9 στις 8/4/2004
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Ένα βροντερό "ΟΧΙ" είναι η απόφαση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας επί του σχεδίου Ανάν, ο οποίος τόνισε ότι "με το σχέδιο, το κράτος μας καταλύεται μέσα σε 24 ώρες" . Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι το τελικό σχέδιο δεν καταργεί τη διαίρεση της Κύπρου, αλλά τη νομιμοποιεί και οδηγεί στο μόνιμο διαχωρισμό και επεσήμανε ότι "Δεν παρέλαβα κράτος για να παραδώσω κοινότητα" ενώ κάθε λαός διαμορφώνει τη δική του ιστορία "και τώρα καλούμαστε να γράψουμε την ιστορία της Κύπρου. (απόσπασμα απο APN.GR)

Eγώ θα υποκλιθώ μπροστά σε ακόμα ένα ιστορικό ΟΧΙ, σε ένα ΟΧΙ όπως του Μεταξά που πρόταξε τα στήθη του Ελληνισμού ενάντια στους βάρβαρους καταπατητές. Τα συγχαρητήρια στο ΟΧΙ του Κυπριακού Λαού που εύχομαι να παραμείνει έτσι μέχρι το τελικό δημοψήφισμα.
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...

aragon

# 10 στις 8/4/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 87
χωρίς εξηγήσεις και επεξηγήσεις
ΟΧΙ
(100% αρνητικός)

morelli

# 11 στις 9/4/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση

O x i !!!

το λεω ξανα και φωνακτα...........

Απλα ομως ακουγοντας τον ΞΕΚΑΘΑΡΟ λογο του Προεδρου της Κυπριακης δημοκρατιας (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ) ,μου γεννηθηκε ενα τεραστιο ερωτηματικο.

Σε κανενα σημειο του διαγγελματος ο προεδρος Τασος Παπαδοπουλος ΔΕΝ αναφερθηκε στην Ελλαδα .

Kαι δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο μονος Κυπριος που το κανει αυτο ,σε γενικες γραμμες δεν εχουν και για οτι καλυτερο την Ελλαδα (οχι ολοι) σε πολυ μεγαλο ποσοστο.

Αναφερθηκε μονο στις ΞΕΝΕΣ δυναμεις.

Θελω να πιστευω πως λεγοντας ΞΕΝΕΣ δυναμεις ΔΕΝ εννοουσε οτι ο Ελληνισμος εχει διαφορετικες ριζες οπου και αν ευρισκεται.
Γιατι αν ειναι διαφορετικα τοτε θα αρχισω να ρωταω περιεργα πραγματα οπως: Γιατι οι Ελληνες πολεμησαν μαζι με τους Κυπριους αδελφους τους;

Γιατι να υπαρχουν νεκροι Ελληνες πολεμιστες για καποιο ΞΕΝΟ (απο τα λεγομενα του προεδρου Παπαδοπουλου) κρατος ;
Και διαφορα τετοια που αρχιζουν να τριγυριζουν στο μυαλο μου.

Υ.Γ
Ο Ελληνισμος ειναι ενας (τελεια και παυλα) .-

split

# 12 στις 9/4/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437

Παράθεση:
Originally posted by morelli
Σε κανενα σημειο του διαγγελματος ο προεδρος Τασος Παπαδοπουλος ΔΕΝ αναφερθηκε στην Ελλαδα .

Xωρίς να είμαι πολιτικός αναλυτής, θα έλεγα ότι δεν ήθελε να έρθει σε αντιπαράθεση με την Ελληνική ηγεσία, η οποία επίσημα τουλάχιστον φαίνεται να είναι υπέρ του σχεδίου.

Ας μην ξεχνάμε, ότι η Κύπρος ΕΙΝΑΙ Ελλάδα, αλλά η τελική απόφαση πρέπει να είναι δική της, γιατί στην τελική αυτή θα κλειθεί να πληρώσει το τίμημα.

Αν το δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου δεν απορρίψει το σχέδιο Ανάν, 24 ώρες αργότερα οι Τουρκοκύπριοι θα πάρουν όλα όσα ζήτησαν, ενώ οι ελληνοκύπριοι θα πάρουν... ελπίδα. Ελπίδα ότι σε 6 μήνες θα... , σε 12 μήνες θα... Και όλα αυτά τα ''θα'' στηρίζονται στην καλή θέληση και στο πνεύμα συνεργασίας του Τούρκου. Του Τούρκου που έκαψε, σκότωσε, βίασε...
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...

# 13 στις 9/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Καθετα...................Ο Χ Ι

koyrsaros

# 14 στις 9/4/2004
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Η αλήθεια φίλε Μορέλι είναι ότι και μένα μου ''ξύνισε'' λίγο αυτό, αλλά και η απάντηση της Σπλίτ έχει καποια λογική βάση. Θεωρώντας την συνεχή ''ανοιχτή'' γραμμή που έχει η Ελλάδα-Κύπρος για το επίμαχο θέμα, εκτιμώ ότι οι προαναγγελθείσες θέσεις της Κύπρου, μέσω του Τ. Παπαδόπουλου, είναι ομόφωνες και ίσως ο σκοπός να είναι, η μη άμμεση εμφάνιση της Ελλάδος ειδικά στους ξένους, ασχέτως αν γνωρίζουν οτι και η Ελλάδα συναινεί στο ΟΧΙ. Ισως είναι θέμα πολιτικής τακτικής, ακόμα και στο να μην δημιουργηθεί κάποιο θερμό επεισόδιο (αν και φοβάμαι ότι δεν θα το αποφύγουμε).
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...

# 15 στις 9/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καταρχήν είναι πολιτισμός το ότι το συζητάνε το Κυπριακό και δεν σκοτώνονται με φανατισμό, όπως γίνεται σε άλλα κράτη.
Είναι πολιτισμός να δέχεσαι τη διαφορετικότητα και να ξεπερνάς το φανατισμό.
Θέλω να πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι μια πολιτισμένη και προοδευτική χώρα. Το ίδιο και η Κύπρος.
Εγώ ψηφίζω ναι στη συμβίωση των δυο εθνοτήτων. Ναι, στη συνεργασία. Ναι, στη δημιουργία ενός νέου κράτους με ισονομία των πολιτών του, ανεξαρτήτως εθνικής καταγωγής. Ας δείξουμε κάτι θετικό στον κόσμο. Ας γίνει παράδειγμα πολιτισμού η Κύπρος. Ας γίνει παράδειγμα για το πώς λύνονται τα μεγάλα παγκόσμια θέματα. Ας λυθεί με το διάλογο και το μεσανατολικό.
Ψηφίζω, ναι, στο σχέδιο Ανάν. Γιατί το μόνο που έχουμε να χάσουμε είναι οι προκαταλήψεις μας.

-blond-amazona-

# 16 στις 9/4/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
Δεν συμφωνω!

ΟΧΙ!!!
Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα, τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...

morelli

# 17 στις 10/4/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Η αλήθεια φίλε Μορέλι είναι ότι και μένα μου ''ξύνισε'' λίγο αυτό, αλλά και η απάντηση της Σπλίτ έχει καποια λογική βάση. Θεωρώντας την συνεχή ''ανοιχτή'' γραμμή που έχει η Ελλάδα-Κύπρος για το επίμαχο θέμα, εκτιμώ ότι οι προαναγγελθείσες θέσεις της Κύπρου, μέσω του Τ. Παπαδόπουλου, είναι ομόφωνες και ίσως ο σκοπός να είναι, η μη άμμεση εμφάνιση της Ελλάδος ειδικά στους ξένους, ασχέτως αν γνωρίζουν οτι και η Ελλάδα συναινεί στο ΟΧΙ. Ισως είναι θέμα πολιτικής τακτικής, ακόμα και στο να μην δημιουργηθεί κάποιο θερμό επεισόδιο (αν και φοβάμαι ότι δεν θα το αποφύγουμε).

Θα συμφωνισω και με τους δυο σας γιατι (ισως , και το ελπιζω) ετσι πρεπει να ειναι.

Παράθεση:
Originally posted by split
Ας μην ξεχνάμε, ότι η Κύπρος ΕΙΝΑΙ Ελλάδα, αλλά η τελική απόφαση πρέπει να είναι δική της, γιατί στην τελική αυτή θα κλειθεί να πληρώσει το τίμημα.

Και ειδικα αυτα που λεει η φιλη μας split για εμενα , αλλα πιστευω και για ολους μας εχουν ιδιαιτερη βαρυτητα ,απο την στιγμη που ακουγονται απο το στομα ανθρωπου που ζει εκει ,ανθρωπου που (σιγουρα ) εχει χασει κατι ,αν οχι υλικο σιγουρα ηθικο.

Οσο για το<θερμο> επεισοδιο.................
η δικη μου απαντηση ειναι ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.
Εχουμε ιερα υποχρεωση να προστατευσουμε τα ΠΑΤΡΙΑ εδαφη και θα το κανουμε .
Kαποια στιγμη πρεπει να κλεισει αυτος ο ανοικτος λογαριασμος με τους <φιλους> μας και να μην τους υπερασπιζονται τοσο πολυ ολοι ,<ΝΑΤΟ ,ΟΗΕ ,USA.......>

morelli

# 18 στις 10/4/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by the_sign_of_the_cross
Θεωρώ περιττή την ερώτηση, όχι στο σχέδιο ΑΥΝΑΝ....

AYNAN H ABNAN.

A(υ)ναν = Εφευρετης της μ*****ιας ,

οπως λεει στο λεξικο του και ο Μπαμπινιωτης.

# 19 στις 10/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ναι!

Το υπόλοιπο κείμενο διαγράφηκε ως μη σχετικό με το υπάρχον θέμα. Επιπλέον τις σκέψεις σου για την Κύπρο μπορείς να τις γράψεις στο σχετικό θέμα του φόρουμ με την δέουσα προσοχή περί σεβασμού, που διέπει το φόρουμ του σχέσεις. Σου τονίζω και πάλι ότι μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα αλλά χωρίς να προσβάλεις τρίτους, χωρίς να βγάζεις άρθρα εκτός θέματος και κυρίως
χωρίς να οδηγείς θέματα σε αντιπαραθέσεις.

koyrsaros

kapoia

# 20 στις 10/4/2004
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 37
Παρόλο το νεαρό της ηλικίας μου δεν παύει να είμαι Κύπρια,να αγαπώ και να πονώ την πατρίδα μου... Δηλώνω κατηγοριματικά,και μακάρι να μπορούσα να ψήφισω ΟΧΙ!! Εμείς οι νέοι κουραστήκαμε να ακούμε περί κόμματα...Δεν μπορούμε να βλέπουμε παππούδες και συγγενείς να ακολουθούν τυφλά ότι πει η παράταξη τους... Μιλάμε για το μέλλον της πατρίδας μας,το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.Πως μπορώ να δεχτώ να συζήσω με κάποιους που όταν επισκέφθηκα σχεδόν δεν με άφησαν να δω το σπίτι του πατέρα μου?Που χρησιμοποιούσαν για βάζο την λεκάνη της τουαλέτας?Πως μου ζητάτε να ξεχάσω τον αγνοοούμενο μου θείο?Πως μου ζητάτε να μάθω την Τουρκική γλώσσα? Διαγράφω τα οικονομικά συμφέροντα γιατί εμένα απλά δεν με αφορούν... Αλλά δεν μπορούμε να ξεπουλάμε τα πάντα...Μεγάλωσα μαθαίνοντας τον εθνικό ύμνο του Σολωμού,με την δική μας σημαία.Και ξαφνικά πρέπει να διαγράψω τα πάντα έτσι? Μου είναι αδύνατον!Μου είναι αδύνατον να γιορτάζω την ημέρα γέννησης του Μωάμεθ.Πως μπορώ να γιορτάζω με την ανάλογη ευπρέπια την 25η Μαρτίου? Με τους Τούρκους στο πλάι μου? Είμαι 16 ετών ναι...αλλά έχω και εγώ άποψη έστω κι αν απλά δεν με ακούν...
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.