Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε...

Σελίδα : 1

melinaki320

# 1 στις 5/4/2012
author
Γυναίκα / 42 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 5
'Aρεσαν+: 0%

η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε...

καλημερα σε ολους και ολες ειμαι νεο μελος και θα χρειαστω λιγη εως πολυ βοηθεια....για να ακουσω μια αλλη αποψη που ισως μου δειξει που εχω μπλοκαρει εγω,που φταιω ,που κατι...Ειμαι παντρεμενη εδω και δυομιση χρονια εχω και ενα αγγελουδι 1 ετους και βιωνω μια κατασταση λιγο περιεργη που μια φτιαχνει μια χαλαει απλα τωρα πια εχω φτασει και στο αμην...με τον αντρα μου τα πραγματα δεν ηταν ποτε ιδανικα ειναι ενα καλο παιδι ,φιλοτιμος αριστος πατερας με βοηθαει στο σπιτι απεριοριστα αλλα ως προς την συμπεριφορα του προς εμενα σαν συντροφος εγω πλεον νιπτω τας χειρας μου...να ξεκινησω λεγοντας οτι ειναι ο απολυτα κυνικος ανθρωπος αλλες φορες μου συμπεριφερεται σαν να μην υπαρχω αλλες ειναι μεστην καλη χαρα...αλλες φορες τον παρακαλαω να κανουμε ''κατι'' αλλες φορες με ξυπναει στης 4 το πρωι γιατι τοτε του ηρθε παιδια δεν κανω πλακα ειχε μια βδομαδα που με ξυπνουσε 4,3 το πρωι μεχρι που εκανα την ψοφια ,εεε την επομενη βδομαδα δεν ηθελε καν να με ακουμπησει βρε χρυσε μου κατσε να δουμε τι φταιει ...τιποτα..γενικα δεν ειναι ανθρωπος που ανοιγεται αλλα που και που κατι γινοταν με πιεση βεβαια ,,αλλο θεμα εχει απομακρυνθει εντελως απο τους δικους μου χωρις προφανη λογο να τονισω εδω οτι μενουμε κοντα τους με δικη του πρωτοβουλια ,ποτε δεν πιεσα ουτε καν ανεφερα κατι τετοιο,υποθετω οτι τον ενοχλει που δεν μπορουμε να αφησουμε το παιδι εστω μια φορα εστω για ενα καφε στους δικους μου,πραγματι δεν εχουν ποτε προτεινει να μας κρατησουν το παιδι για κατι τετοιο και αν προεκυπτε κατι απλα εκαναν τους κινεζους...δεν μπορω ομως να τους κρινω στην τελικη μου το κρατανε οταν δουλευουμε και αυτο αρκει..αλλα τρωγαμε αρκετα συχνα μαζι τους μας ψωνιζαν εκαναν ενα καρω πραγμτα που τωρα πια εκοψαν εφοσον η σταση του αντρα μου ειναι λες και τους αποφευγει...μας εχουν κερασει ποσες φορες ,εεε μια φορα αυτος ο δικος μου κινηση δεν εκανε...αλλα κατα παραδοξο τροπο ειναι αρκετα ανοιχτοχερης με ξενους ανθρωπους...ενταξει αυτο ισως δεν ειναι προβλημα απλα με στεναχωρει η σταση του ρε παιδι μου,με φερνει σε δυσκολη θεση γιατι σκεφτομαι οτι πρεπει να καλυπτω τα κενα της δικης του συμπεριφορας στους δικους μου και τελικα ματαιο ειναι γιατι καταλαβαινουν μ...ες δεν ειναι.Να πω ομως και για τον εαυτουλη μου καποια πραγματα που ισως φωτισουν λιγο το θεμα ειμαι δυσκολος σαν ανθρωπος και με τους δικους του απλα αποφευγω ,μιλαω στο τηλεφωνο αλλα πλεον θα αποφυγω να παω να τους δω δεν μενουν εδω διπλα βεβαια ειναι ταξιδι 8 ωρων αλλα και να ειχα τον χρονο δεν θα το εκανα πλεον ειναι εγωιστικο το ξερω υπαρχχουν λογοι που με οδηγησαν εκει και αλλωστε ημουν ειλικρινης και την τελευταια φορα που πηγα μετα απο κατι που συνεβη του ειπα ξεκαθαρα οτι δεν προκειται να ξαναπαω περισοοτερο εξαιτιας του βεβαια...να πω επισης οτι πολλες φορες δεν του αφιερωνω οσο χρονο θα ηθελα γιατι δεν προλαβαινω ,αναμεσα σε δουλεια,παιδι καπου κουραζομαι..δεν ειναι καθημερινο αυτο προσπαθω οσο μπορω να μην γινει καθημερινοτητα..επισης να πω οτι δεν μου εχει ποτε δικιο σε τιποτα μπροστα μου μπορει να λεει οτι εχω δικιο σε κατι αλλα αυτα που κανει απο πισω μου δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που λεει..για εμενα αυτο ειναι πραγματικα τραγικο πχ ειχε γινει μια παρεξηγηση με την αδελφη του στην οποια ειχα δικιο εεε σε εμενα ελεγε ποσο δικιο εχεις και τελικα αποδειχτηκε οτι οχι μονο δεν ειχε αναφερει κατι στην αδελφη του αλλα ειχαν κανει και κομμα για να φερουν μια κατασταση στα μετρα τους...που την δεδομενη στιγμη ηταν να επισκεφτουμε τους δικους του κατι που με αυταν που ειχαν προηγηθει ηταν αδυνατο ...απο τη μια λεω ειναι παιδι συμπεριφερεται αυθορμητα μαλλον ετσι πρεπει να ειναι αλλα απο την αλλη ειναι αντιφατικη η συμπεριφορα του τοσο που πραγματικα με ενοχλει...δεν λεω να με κυνηγαει απο πισω η να γινει κολλητος με τους δικους μου αλλα τουλαχιστον να εκτιμα 5 πραγματα και να συμπεριφερεται αναλογως γιατι δηλαδη μπορει και εκτιμα συναδελφους γειτονες και συμπεριφερεται κοσμια και δεν μπορει να πραξει αναλογα και σε εμενα και την οικογενεια μου???στην τελικη εγω ακομα και με οσα εγιναν με την οικογενεια του παντα τους σεβομουν...και τα μουτρα μου εριξα και προσπαθησα να βρω λυση αλλα αφου ειδα οτι και εκεινος δεν εκτιμησε κατι ειπα τελος ...δεν ξερω μπορει κανεις να με βοηθησει να μου βρει μια λυση, αυτο για το θεμα της συμπεριφορας του το εχω πει χιλιες φορες...ποσο αλλο να το πω?

morgoth

# 2 στις 5/4/2012
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
δηλαδή το προβλημα ειναι να γουσταρει τους γονεις σου?
κοιτα να αποβαλλεις αυτα τα χαζα καταλοιπα που εχεις για τα σογια. ετσι οπως εσύ δε γουσταρεις τους δικους του ετσι και αυτος δε γουσταρει τους δικους σου.

και ξεκαθαρισε μεσα σου πως οικογενεια σου ειναι ο αντρας σου και το παιδι σου. κανεις αλλος. διοτι οπως φαινεται απο αυτά που γραφεις δεν τον χεις χωνεψει ακομα

Climentini

# 3 στις 6/4/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
[καλημερα σε ολους και ολες ειμαι νεο μελος και θα χρειαστω λιγη εως πολυ βοηθεια....
για να ακουσω μια αλλη αποψη που ισως μου δειξει που εχω μπλοκαρει εγω,που φταιω ,που κατι...

Ειμαι παντρεμενη εδω και δυομιση χρονια εχω και ενα αγγελουδι 1 ετους και βιωνω μια κατασταση λιγο περιεργη που μια φτιαχνει μια χαλαει απλα τωρα πια εχω φτασει και στο αμην...

με τον αντρα μου τα πραγματα δεν ηταν ποτε ιδανικα ειναι ενα καλο παιδι ,φιλοτιμος αριστος πατερας με βοηθαει στο σπιτι απεριοριστα αλλα ως προς την συμπεριφορα του προς εμενα σαν συντροφος εγω πλεον νιπτω τας χειρας μου...

να ξεκινησω λεγοντας οτι ειναι ο απολυτα κυνικος ανθρωπος αλλες φορες μου συμπεριφερεται σαν να μην υπαρχω αλλες ειναι μεστην καλη χαρα...αλλες φορες τον παρακαλαω να κανουμε ''κατι'' αλλες φορες με ξυπναει στης 4 το πρωι γιατι τοτε του ηρθε παιδια δεν κανω πλακα ειχε μια βδομαδα που με ξυπνουσε 4,3 το πρωι μεχρι που εκανα την ψοφια ,εεε την επομενη βδομαδα δεν ηθελε καν να με ακουμπησει βρε χρυσε μου κατσε να δουμε τι φταιει ...τιποτα..

γενικα δεν ειναι ανθρωπος που ανοιγεται αλλα που και που κατι γινοταν με πιεση βεβαια ,,

αλλο θεμα εχει απομακρυνθει εντελως απο τους δικους μου χωρις προφανη λογο να τονισω εδω οτι μενουμε κοντα τους με δικη του πρωτοβουλια ,ποτε δεν πιεσα ουτε καν ανεφερα κατι τετοιο,

υποθετω οτι τον ενοχλει που δεν μπορουμε να αφησουμε το παιδι εστω μια φορα εστω για ενα καφε στους δικους μου,πραγματι δεν εχουν ποτε προτεινει να μας κρατησουν το παιδι για κατι τετοιο και αν προεκυπτε κατι απλα εκαναν τους κινεζους...

δεν μπορω ομως να τους κρινω στην τελικη μου το κρατανε οταν δουλευουμε και αυτο αρκει..

αλλα τρωγαμε αρκετα συχνα μαζι τους μας ψωνιζαν εκαναν ενα καρω πραγμτα που τωρα πια εκοψαν εφοσον η σταση του αντρα μου ειναι λες και τους αποφευγει...

μας εχουν κερασει ποσες φορες ,εεε μια φορα αυτος ο δικος μου κινηση δεν εκανε...αλλα κατα παραδοξο τροπο ειναι αρκετα ανοιχτοχερης με ξενους ανθρωπους...ενταξει αυτο ισως δεν ειναι προβλημα απλα με στεναχωρει η σταση του ρε παιδι μου,με φερνει σε δυσκολη θεση γιατι σκεφτομαι οτι πρεπει να καλυπτω τα κενα της δικης του συμπεριφορας στους δικους μου και τελικα ματαιο ειναι γιατι καταλαβαινουν μ...ες δεν ειναι.

Να πω ομως και για τον εαυτουλη μου καποια πραγματα που ισως φωτισουν λιγο το θεμα ειμαι δυσκολος σαν ανθρωπος και με τους δικους του απλα αποφευγω ,μιλαω στο τηλεφωνο αλλα πλεον θα αποφυγω να παω να τους δω δεν μενουν εδω διπλα βεβαια ειναι ταξιδι 8 ωρων αλλα και να ειχα τον χρονο δεν θα το εκανα πλεον ειναι εγωιστικο το ξερω υπαρχχουν λογοι που με οδηγησαν εκει και αλλωστε ημουν ειλικρινης και την τελευταια φορα που πηγα μετα απο κατι που συνεβη του ειπα ξεκαθαρα οτι δεν προκειται να ξαναπαω περισοοτερο εξαιτιας του βεβαια...
να πω επισης οτι πολλες φορες δεν του αφιερωνω οσο χρονο θα ηθελα γιατι δεν προλαβαινω ,αναμεσα σε δουλεια,παιδι καπου κουραζομαι..δεν ειναι καθημερινο αυτο προσπαθω οσο μπορω να μην γινει καθημερινοτητα..

επισης να πω οτι δεν μου εχει ποτε δικιο σε τιποτα μπροστα μου μπορει να λεει οτι εχω δικιο σε κατι αλλα αυτα που κανει απο πισω μου δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που λεει..για εμενα αυτο ειναι πραγματικα τραγικο πχ ειχε γινει μια παρεξηγηση με την αδελφη του στην οποια ειχα δικιο εεε σε εμενα ελεγε ποσο δικιο εχεις και τελικα αποδειχτηκε οτι οχι μονο δεν ειχε αναφερει κατι στην αδελφη του αλλα ειχαν κανει και κομμα για να φερουν μια κατασταση στα μετρα τους...που την δεδομενη στιγμη ηταν να επισκεφτουμε τους δικους του κατι που με αυταν που ειχαν προηγηθει ηταν αδυνατο ...
απο τη μια λεω ειναι παιδι συμπεριφερεται αυθορμητα μαλλον ετσι πρεπει να ειναι αλλα απο την αλλη ειναι αντιφατικη η συμπεριφορα του τοσο που πραγματικα με ενοχλει...δεν λεω να με κυνηγαει απο πισω η να γινει κολλητος με τους δικους μου αλλα τουλαχιστον να εκτιμα 5 πραγματα και να συμπεριφερεται αναλογως γιατι δηλαδη μπορει και εκτιμα συναδελφους γειτονες και συμπεριφερεται κοσμια και δεν μπορει να πραξει αναλογα και σε εμενα και την οικογενεια μου???
στην τελικη εγω ακομα και με οσα εγιναν με την οικογενεια του παντα τους σεβομουν...και τα μουτρα μου εριξα και προσπαθησα να βρω λυση αλλα αφου ειδα οτι και εκεινος δεν εκτιμησε κατι ειπα τελος ...
δεν ξερω μπορει κανεις να με βοηθησει να μου βρει μια λυση, αυτο για το θεμα της συμπεριφορας του το εχω πει χιλιες φορες...ποσο αλλο να το πω?

-----------------------------------------------------------------------
Εγώ ειλικρινά, το διάβασα, το ξαναδιάβασα, το αραίωσα μπας και μπορέσω να το καταλάβω, αλλά άκρη δεν έβγαλα.

Δεν κατάλαβα καν ποιό είναι το πρόβλημα

Μήπως να διάβαζες τί έγραψες και να μας εξηγούσες ξανά ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημά σου?

melinaki320

# 4 στις 6/4/2012
author
ευχαριστω για τις απαντησεις σας αρχικα και συγνωμη για το ακαταστατο του κειμενου..προσπαθω να τα βαλω σε μια ταξη τα συναισθηματα και τις σκεψεις μου...αρχικα δεν με ενδιαφερει αν γουσταρει τιυς δικους μου η οχι εφοσον δεν του εχουν προκαλεσει ποτε προβλημα απλα θελω να μην κανει τα μουτρα που κανει οταν ερχονατι σπιτι (σπανια) και να τους λεει και κανα καλησπερα του θεου ειναι ας μην τους γουσταρει δικαιωμα του ειναι..αλλα αυτο δεν ειναι το πρωταρχικο μου προβλημα με φερνει σε δυσκολη θεση οταν βλεπω την μουρη του και την μουρη μετα των δικων μου το κυριο προβλημα μου ειναι με αυτην την τελειως αντιφατικη συμπεριφορα του σε εμενα ,νιωθω πολλα και πολλες ασχημα συναισθηματα ,νιωθω απορρριψη αρχικα οταν τρωω ακυρο στο ερωτικο κομματι νιωθω θυμο οταν δεν μου μιλαει σαν να μην υπαρχω και απογοητευση οταν βλεπω οτι δεν με στηριζει σε μερικα θεματα και μετα αναρωτιεμαι με θελει μηπως δεν με θελει ,που φταιω που δεν φταιω σιγουρα εχω και αλλα ελαττωματα εκτος απο αυτα που εγραψα αλλα τοσο αντιφατικη δεν ειμαι,μετα προσπαθω να ζυγισω τα προτερηματα του γιατι σκεφτομαι χωρισμους και αλλα πραγματα που με στεναχωρουν...υστερα αυτος γινεται ανθρωπινος για καμμια βδομαδα τα ξεχναω ολα μεχρι να επαναληφθουν ολα με τον ιδιο ακριβως τροπο γιατι επαναλαμβανονται σε σταθερη βαση...Αρα κατι δεν παει καλα ,εχω μιλησει μαζι του δεν παραδεχεται τιποτα και ποτε ,σπαω το κεφαλι μου να βρω μια λυση αλλα δεν ερχεται ,παιζει το σεναριο να ειναι ετσι ο χαρακτηρας του,τι μπορει να ειναι τελικα ?και εγω τι θεση μπορω να εχω σε αυτο γιατι εχω αρχισει και κουραζομαι...

morgoth

# 5 στις 6/4/2012
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
εσύ μενεις μαζι του εσυ ξερεις τι χαζρακτηρας ειναι. παντως το δεδομενο ειναι πως κανεις δε γουσταρει τους γονεις του αλλου.

η γνωμη μου ειναι να εχετε απλά εθιμοτυπικες σχεσεις και με τους δικους σου και με τους δικους του. εσύ λες οτι οι δικοι σου σου κρατανε το παιδι κτλ. αρα εχεις τριβή επαφη. κατι τον χαλαει. οφειλεις να το διακρινεις. και απο την αλλη δε θες να πας στους δικους του που ειναι και αυτοι παππουδες, μη το ξεχνας. αυτοι δεν θελουν να δουν το εγγονι τους? μηπως εχει τσαντιστει με αυτην την ελλειψη σεβασμου και τον εγωισμο σου?

ήταν απο την αρχή ετσι στη σχεση σας αλλά και στη σχεση του με τους δικους σου? εσύ ποσο συχνά βλέπεις τη μητερα σου? κτλ? για σκεψου τα αυτά. μενετε και κοντα... βγαλε τους δικους σου απο τη ζωή σας. και φτιαξτε πραγματικά την οικογενια σας.

melinaki320

# 6 στις 7/4/2012
author
ο χαρακτηρας του παντα ετσι ηταν πανω κατω..ηταν κυνικος αλλα με ζορι ανοιγοταν λιγο τωρα πια δεν ανοιγεται με τιποτα,θαβει μεσα του οσα αισθανεται και με κραταει απ'εξω ,φταιω το γεγονος οτι αλλαξε περιβαλλον,εχασε τους φιλους του και το γεγονος οτι δεν εχουμε παει καθολου στους δικους του,δεν ειναι οτι δεν γουσταρει τους δικους μου αλλα οτι δεν βλεπει τους δικους του και εγωιστικα τους απομακρυνει..αυτα υποθετω οτι του φταινε..καταλαβαινω οτι και οι δικοι του θελουν να δουν το παιδι αλλα και εκεινος επρεπε με την σειρα του να βαλει καποια πραγματα σε μια θεση και οχι να με ξεμπροστιαζει μπροστα στην οικογενεια του δειχνοντας οτι συμπεριφορες που εβλεψαν και τους δυο αποτελεσαν προβλημα μονο για εμενα και εκεινος ειναι μια χαρα και ολα καλα ενω εγω ως στριμμενη εχω το προβλημα,οταν τα συζηταγαμε αυτα που συνεβησαν (πχ οτι μας χαλασαν τον γαμο) αυτος ηταν καθετος στο οτι επρεπε να μπει μια ταξη που τελικα δεν μπηκε ποτε γιατι δεν ειπε τιποτα απλα ηταν με ολους μια χαρα και τελικα φανηκα εγω ο μ...ς .εγω τωρα πρεπει να επιλεξω αναμεσα στην πιεση που μου προκαλει μια τετοια συναντηση και στην δικη του ευτυχια..τι να κανω??λιγο αν με ειχε στηριξει θα το εβλεπα αλλιως αλλα οταν προκειτε για ατομα της δικης του οικογενειας ολα συγχωρουνται οσο προβλημα και αν προοκαλουν ,και ας συγχωρουνται δεν λεω αλλα ας τοποθετουνται τουλαχιστον στο τραπεζι αλλα ουτε αυτο δεν συμβαινει..για αυτο οταν λεω οτι νιωθω απορριψη δεν εννοω μονο το ερωτικο αλλα και απορριψη σαν ανθρωπος..σαν προσωπικοτητα ειδικα οταν με προσβαλλει οταν δεν μεστηριζει,οταν δειχει ευθεως οτι μονο οι δικες μου συμπεριφορες αξιζουν σκληρη αντιμετωπιση ...τελος οι γονεις μου περα απο μια φορα την βδομαδα που κρατανε το παιδι δεν εχουν αλλες επαφες εκτος και αν προκειται για γιορτη ,εχουν κρατησει αποστασεις απο μονοι τους ..

melinaki320

# 7 στις 7/4/2012
author
το μονο που προσπαθουσα και προσπαθω να του περασω ειναι οτι εφοσον παντρευεσαι οικογενεια σου ειναι ο συζυγος και το παιδι σου φυσικα ειναι και οι γονεις σου και τα αδελφια σου αλλα ειναι αλλο πραγμα,δεν χαλας την οικογενεια σου επειδη οι δικοι σου δεν συμπαθουν τον συντροφο σου και τον στηριζεις αν εχει δικιο χωρις να κοβεις την καλημερα με τους δικους σου...εγω αυτο μεχρι σημερα δεν το εχω δει...και λυπαμαι γιατι νομιζω οτι του εχω αποδειξει και με το παραπανω οτι ερχεται παντα πρωτος...μακαρι να ηξερα που φταιω σε ολο αυτο και δεν παιρνω τον σεβασμο που επιθυμω,,επιπλεον να επισημανω σε ολα αυτα οτι ο αντρας μου που σε τσακωμους πανω δεν εβριζε τωρα πλεον μου μιλαει με τον χειροτερο τροπο χωρις να του μιλαω ετσι εγω,καπου τα βαζει μαζι μου και φενεται πλεον σε ολα του σαν να με τιμωρει...που μετακομισαμε ,που αλλαξε ζωη...γιατι ομως ρε γαμωτο και ετσσι να ειναι εγω δεν του ειπα ποτε να το κανουμε αυτο,να αλλαξουμε ετσι την ζωη μας,ασε που επαγγελματικα και σε επιπεδο ζωης ειμαστε καλυτερα εδω...τι του φταιει λοιπον???τεσπα ευχαριστω που ασχοληθηκατε με το θεμα μου καληνυχτα

morgoth

# 8 στις 9/4/2012
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
εχετε απομακρυνθει πολυ. και κατι πιεζει και αυτον. για να εχει αλλαξει η συμπεριφορα του. θα πρέπει να μιλησετε ομορφα και ωραια. ηρεμα. και να εστιασετε σε αυτό. θελει πολυ υπομονη, ηρεμια αλλά και κατανοηση. ή τουλαχιστον να φαινεται οτι δειχνεις κατανοηση. και οχι συναισθηματισμοι.. με πολυ λογική και κατανοηση.
τι προβλημα εχει ο ενας , τι ο αλλος. και να κοιταξετε να δειτε αν μπορειτε να συγκλινετε.

melinaki320

# 9 στις 10/4/2012
author
σε ευχαριστω για την απαντηση σου morgoth πραγματι εχουμε απομακρυνθει πολυ σε αυτο φταιει το γεγονος οτι δεν μπορουμε να παμε πουθενα μονοι μας σαν ζευγαρι πρεπει παντα να εχουμε και το παιδι αυτο οσο να ειναι μας απομακρυνει σαν ζευγαρι ...συν το γεγονος οτι το παιδι το κραταμε με βαρδιες αναλογα με το τι δουλευουμε και στο σπιτι και οι δυο ταυτοχρονα σπανια ειμαστε να μου πεις σε τοσα ζευγαρια συμβαινει αυτο , ολοι βρηκαν τον τροπο να το αντιμετωπισουν ...ναι αλλα χρειαζεται επικοινωνια απο τις δυο πλευρες να μιλαω εγω και ο αλλος να μου κανει συνδεση η να μου απαντα εκνευρισμενα δεν ειναι επικοινωνια και πλεον οταν μιλαμε για κατι σοβαρο εκει παντα καταληγει το θεμα,,την τελευταια φορα που μιλησαμε ειχε μια τετοια αντιδραση που με εφερε στο σημειο να του πω να σηκωθει να φυγει απο το σπιτι...το μετανοιωσα ηταν απαραδεκτο αλλα καθε φορα που παμε να μιλησουμε ετσι με κανει και σκεφτομαι απλα αυτη τη φορα το ειπα κιολας...δεν ξερω ποτε θα ειναι η καταλληλη ωρα να του μιλησω μαλλον οταν του περασει αυτη η ομορφη περιοδος γιατι τωρα ειναι στα καλα του και γυρισουμε στις μαυρες μας μαλλον τοτε ειναι πιο καταλληλη στιγμη και Θεος βοηθος

morgoth

# 10 στις 10/4/2012
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
η καταλληλη ωρα να μιλησετε ειναι οταν ειστε ηρεμοι και οχι φορτισμενοι

Perloudio

# 11 στις 14/5/2012
author
Γυναίκα / 39 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Απαντήσεις: 11
Δε χρειάζεται απαραίτητα να βάλεις τα συναισθήματά σου σε σειρά.. αυτά δε μπαίνουν σε σειρά... απλά όταν γράφεις, βάζε σημεία στίξης και άλλαζε παραγράφους. Είναι πιο εύκολο για εμάς...

Ούσα καμένη από γονείς που δεν ήξεραν ο ένας τον άλλον, ερωτώ: πόση προγονοπληξία μπορεί να χωρέσει σε έναν τοσο δα κοσμάκη;

Ο γάμος δεν είναι επιχείρηση... τα σόγια δεν είναι Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών και επίσης, ο θεσμός των γραφείων συνοικεσίων έχει προπολλού ξεπεραστεί...

Σωστό:
Γάμος=Αγάπη, Έρωτας, Καθημερινή Ουσιαστική Επαφή

Λάθος:
Γάμος=Λεφτά, Παιδιά, Συμβιβασμός, Πεθερικά-νταντάδες, Κοινωνικό στάτους, Θεαθήναι, Όμορφα Έπιπλα, Κεράτωμα στάνταρ, Παραπανίσια κιλά και ξυλοδαρμός
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.