[καλημερα σε ολους και ολες ειμαι νεο μελος και θα χρειαστω λιγη εως πολυ βοηθεια....
για να ακουσω μια αλλη αποψη που ισως μου δειξει που εχω μπλοκαρει εγω,που φταιω ,που κατι...
Ειμαι παντρεμενη εδω και δυομιση χρονια εχω και ενα αγγελουδι 1 ετους και βιωνω μια κατασταση λιγο περιεργη που μια φτιαχνει μια χαλαει απλα τωρα πια εχω φτασει και στο αμην...
με τον αντρα μου τα πραγματα δεν ηταν ποτε ιδανικα ειναι ενα
καλο παιδι ,φιλοτιμος αριστος πατερας με βοηθαει στο σπιτι απεριοριστα αλλα ως προς την συμπεριφορα του προς εμενα σαν συντροφος εγω πλεον νιπτω τας χειρας μου...
να ξεκινησω λεγοντας οτι ειναι
ο απολυτα κυνικος ανθρωπος αλλες φορες μου συμπεριφερεται σαν να μην υπαρχω αλλες ειναι μεστην καλη χαρα...αλλες φορες τον παρακαλαω να κανουμε ''κατι'' αλλες φορες με ξυπναει στης 4 το πρωι γιατι τοτε του ηρθε παιδια δεν κανω πλακα ειχε μια βδομαδα που με ξυπνουσε 4,3 το πρωι μεχρι που εκανα την ψοφια ,εεε την επομενη βδομαδα δεν ηθελε καν να με ακουμπησει βρε χρυσε μου κατσε να δουμε τι φταιει ...τιποτα..
γενικα δεν ειναι ανθρωπος που ανοιγεται αλλα που και που κατι γινοταν με πιεση βεβαια ,,
αλλο θεμα εχει απομακρυνθει εντελως απο τους δικους μου χωρις προφανη λογο να τονισω εδω οτι μενουμε κοντα τους με δικη του πρωτοβουλια ,ποτε δεν πιεσα ουτε καν ανεφερα κατι τετοιο,
υποθετω οτι τον ενοχλει που δεν μπορουμε να αφησουμε το παιδι εστω μια φορα εστω για ενα καφε στους δικους μου,πραγματι δεν εχουν ποτε προτεινει να μας κρατησουν το παιδι για κατι τετοιο και αν προεκυπτε κατι απλα εκαναν τους κινεζους...
δεν μπορω ομως να τους κρινω στην τελικη μου το κρατανε οταν δουλευουμε και αυτο αρκει..
αλλα τρωγαμε αρκετα συχνα μαζι τους
μας ψωνιζαν εκαναν ενα καρω πραγμτα που τωρα πια εκοψαν εφοσον η σταση του αντρα μου ειναι λες και τους αποφευγει...
μας εχουν κερασει ποσες φορες ,εεε μια φορα αυτος ο δικος μου κινηση δεν εκανε...αλλα κατα παραδοξο τροπο ειναι αρκετα ανοιχτοχερης με ξενους ανθρωπους...ενταξει αυτο ισως δεν ειναι προβλημα απλα με στεναχωρει η σταση του ρε παιδι μου,με φερνει σε δυσκολη θεση γιατι σκεφτομαι οτι πρεπει να καλυπτω τα κενα της δικης του συμπεριφορας στους δικους μου και τελικα ματαιο ειναι γιατι καταλαβαινουν μ...ες δεν ειναι.
Να πω ομως και για τον εαυτουλη μου καποια πραγματα που ισως φωτισουν λιγο το θεμα
ειμαι δυσκολος σαν ανθρωπος και με τους δικους του απλα αποφευγω ,μιλαω στο τηλεφωνο αλλα πλεον θα αποφυγω να παω να τους δω δεν μενουν εδω διπλα βεβαια ειναι ταξιδι 8 ωρων αλλα και να ειχα τον χρονο δεν θα το εκανα πλεον ειναι εγωιστικο το ξερω υπαρχχουν λογοι που με οδηγησαν εκει και αλλωστε ημουν ειλικρινης και την τελευταια φορα που πηγα μετα απο κατι που συνεβη του ειπα ξεκαθαρα οτι
δεν προκειται να ξαναπαω περισοοτερο εξαιτιας του βεβαια...
να πω επισης οτι πολλες φορες δεν του αφιερωνω οσο χρονο θα ηθελα γιατι δεν προλαβαινω ,αναμεσα σε δουλεια,παιδι καπου κουραζομαι..δεν ειναι καθημερινο αυτο προσπαθω οσο μπορω να μην γινει καθημερινοτητα..
επισης να πω οτι δεν μου εχει ποτε δικιο σε τιποτα μπροστα μου μπορει να λεει οτι εχω δικιο σε κατι αλλα αυτα που κανει απο πισω μου δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που λεει..για εμενα αυτο ειναι πραγματικα τραγικο πχ ειχε γινει μια παρεξηγηση με την αδελφη του στην οποια ειχα δικιο εεε σε εμενα ελεγε ποσο δικιο εχεις και τελικα αποδειχτηκε οτι οχι μονο δεν ειχε αναφερει κατι στην αδελφη του αλλα ειχαν κανει και κομμα για να φερουν μια κατασταση στα μετρα τους...που την δεδομενη στιγμη ηταν να επισκεφτουμε τους δικους του κατι που με αυταν που ειχαν προηγηθει ηταν αδυνατο ...
απο τη μια λεω
ειναι παιδι συμπεριφερεται αυθορμητα μαλλον ετσι πρεπει να ειναι αλλα απο την αλλη ειναι αντιφατικη η συμπεριφορα του τοσο που πραγματικα με ενοχλει...δεν λεω να με κυνηγαει απο πισω η να γινει κολλητος με τους δικους μου αλλα τουλαχιστον να εκτιμα 5 πραγματα και να συμπεριφερεται αναλογως γιατι δηλαδη μπορει και εκτιμα συναδελφους γειτονες και συμπεριφερεται κοσμια και δεν μπορει να πραξει αναλογα και σε εμενα και την οικογενεια μου???
στην τελικη εγω ακομα και με οσα εγιναν με την οικογενεια του παντα τους σεβομουν...και τα μουτρα μου εριξα και προσπαθησα να βρω λυση αλλα αφου ειδα οτι και εκεινος δεν εκτιμησε κατι ειπα τελος ...
δεν ξερω μπορει κανεις να με βοηθησει να μου βρει μια λυση, αυτο για το θεμα της συμπεριφορας του το εχω πει χιλιες φορες...ποσο αλλο να το πω?
-----------------------------------------------------------------------
Εγώ ειλικρινά, το διάβασα, το ξαναδιάβασα, το αραίωσα μπας και μπορέσω να το καταλάβω, αλλά άκρη δεν έβγαλα.
Δεν κατάλαβα καν ποιό είναι το πρόβλημα
Μήπως να διάβαζες τί έγραψες και να μας εξηγούσες ξανά ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημά σου?
στα social media