Παράθεση:
Originally posted by nefeli_34
Παράθεση:
Originally posted by BlackWolf_
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by BlackWolf_
Παράθεση:
Στη δικη μου περιπτωση ,που οι παρευρισκομενοι γνωριζουν,ποιος ειναι ο "προδομενος"?![]()
Ο εγωισμός..
Ποιανου Λυκε?
Προδομένος είναι κάποιος που οταν είναι ολα καλα γίνεται το μπραφ...
Δεν μπορείς να μιλάς για προδοσίες, όταν έχεις σαφές δείγμα οτι κάτι δεν πάει καλά...
Δεν μου απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα,απλα γιατι δεν το θεωρεις τελικα προδοσια?
Και απο που συναγεται αυτο?Προδοσια θεωρεις κατι με προυποθεσεις.....κοιτα σε αυτη την περιπτωση θα μπορουσε να μη παει κατι καλα,επειδη ο αλλος βαρυστομαχιασε απο το στιφαδο.....και να δεις σε αυτη την περιπτωση ποσα δεν πανε καλα!!!!!![]()
Παράθεση:
Originally posted by zafont
axinos
Παράθεση:
Δε μας ταπες καλα παντως...αλλο δε με καλυπτει ο γαμος μου κ την κανω, κι αλλο βρισκω το επομενο κλαδι, πιανομαι κ φευγω...εκ διαμετρου αντιθετες διαθεσεις...αναδυονται...
Δεν σε πιάνω καλέ μου Αχινέ, έχω δηλώσει ξακάθαρα στο παρελθόν πως έφυγα από τον γάμο μου επειδή δεν άντεχα. Την νέα σχέση την δημιούργησα 1 χρόνο αργότερα, όταν προέκυψε από μόνο του. Ε, αν αυτό είναι σφάλμα, είμαι ένοχος, τι να πω; Μήπως έπρεπε να περιμένω πότε η πρώην μου θα ηρεμήσει ώστε να συνεχίσω την ζωή μου; Μου θυμίζει τον Βέγγο που είχε να παντρέψει τις αδερφές του... κάπου στα '60s.
Σε οτι αφορά την "απίστευτη προτροπή" σου, προτιμώ να την αφήσω ασχολίαστηαν και δεν θα είχα πρόβλημα!
Παράθεση:
γιατι εμφανιζεσαι πολυ κουλ κ χαι
Απλά, έχω ξεπεράσει την πρώην την μεταξύ μας σχέση που είχαμε. Δεν είμαι κουλ και χαι όμως για το παιδί μου. Αυτό ίσως είναι δύσκολο να το καταλάβεις αλλά ισχύει. Αλλιώς δεν θα μιλάγαμε εδώ πέρα.
ESPERANTZA
Παράθεση:
μια τρελλη ιδεα μου σφηνωθηκε στο μυαλό...
Φαντασου λεει, να ειναι ο zafont εναν νεος don zouan ο οποιος, αφου βρηκε την ιδανική γιαυτον γυναικα, αφηνει την παλια και εχει ηδη σκεφτει και σχεδιάσει να αποκτησει μια νεα οικογενεια, αλλάζοντας μονο.... γυναικα.
Τρελλή ιδεα, δε λέω....
Ή μηπως όχι;
Τί λες zafont; Είναι αρκετα νοσηρο το περιβάλλον που δημιουργησε η πρωην σου ωστε να στηριχτεις και να διεκδικησεις το παιδι;
Δεν μου ακούγεται καθόλου τρελή η ιδέα σου μιας και έχω ακούσει τέτοια σενάρια.
Στην δική μου περίπτωση:
Τελείως λάθος η χρονική τοποθέτηση των πραγμάτων (δες λίγο παραπάνω).
Τελείως σωστή η ιδέα : Θέλω να δημιουργήσω (και όχι αποκτήσω - δεν είναι αυτοκίνητο) μια νέα οικογένεια, γιατί όχι;
Σε οτι αφορά την διεκδίκηση του παιδιού δεν εννοώ να το πάρω από την μητέρα του. Εννοώ να διεκδικήσω τον χρόνο μου μαζί του, κάτι που πάντα θα το κάνω επειδή πλέον με αναγκάζει να πολεμάω για αυτό. Και το περιβάλλον, ναι, είναι κατά την γνώμη μου νοσηρό όπως και ήταν.
tzoulia49
Παράθεση:
πιθανον να ψαχνοσουν και μεσα στο γαμο ...
και βρισκοντας μια αλλη γυναικα ....
πιθανον την παρουσα ...
να την εγκατελειψες .....
Όχι, καμία σχέση. Δυστυχώς, δεν μπορώ να το αποδείξω αλλά δεν "έπαιζα". Δεν λειτουργώ έτσι.
Παράθεση:
εγω παντως θα σε συμβουλευα να δειξεις κατανοηση και σεβασμο προς αυτη τη γυναικα .....
που σημειωση αυτο πρεπει να το σταματησεις για το καλο του παιδιου σου ....
δεν μπορει να κατηγορεις συνεχεια την γυναικα που σου αναθρεφει το παιδι ....
και φυσικα την μητερα του ....σεβασου το επιτελους αυτο ....
Ναι έχεις απόλυτο δίκιο. Έτσι πρέπει να είναι. Προσπάθησα πολύ να δείξω κατανόηση. Εδώ και 4 περίπου χρόνια αυτό έκανα. Δυστυχώς όμως, η ανοχή και κατανόηση που έδειξα κάπου στέρεψε. Δεν έχω δει καμία - μα καμία - άμβλυνση από την μεριά της όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορώ και εγώ να καταπιέζω μονίμως τον εαυτό μου και να βλέπω το στραβό και να μην κάνω τίποτε. ΟΛΑ έχουν ένα όριο.
Παράθεση:
το πως θα τον παρει η πρωην τον ερχομο ενος νεου μωρου ...
αυτο σε καιει τωρα ?
πολυ μπλερδεμενα δεν τα εχεις μεσα στο κεφαλι σου φιλε ?
Δεν με καίει καθόλου. Αν το είχα έννοια θα το είχα συζητήσει από μόνος μου. Απλά, η φίλη μας μου πυροδότησε μια σκέψη και θα είχε ενδιαφέρον να έχω μια άποψη. Αν προκύψει κάτι τέτοιο, τότε θα αρχίσει να με απασχολεί.
Κατα τα άλλα, όλα είναι ξεκάθαρα όλα μέσα μου. Προχωράω την ζωή μου (συναισθ. επαγγ. κλπ) και προσπαθώ να παρασύρω και το παιδί μου σε αυτό με όποιον τρόπο μπορώ.
Παράθεση:
τοτε δεν ειναι αναγκη να επικαλεισαι παραδειγματα αλλων αποτυχημενων πατεραδων ...
Ναι δεν είναι ανάγκη, συμφωνώ... φαντάσου όμως σε τι ψυχολογία φτάνω μερικές φορές όταν είμαι φορτισμένος ώστε να κάνω τέτοιες σκέψεις...
Παράθεση:
Στη δικη μου περιπτωση ,που οι παρευρισκομενοι γνωριζουν,ποιος ειναι ο "προδομενος"?![]()
Παράθεση:
Originally posted by morgoth
ακου ζαφοντ. και ετσι να μην ειναι οπως τα λες, εισαι πατερας??? κριθηκες αξιος να βλέπεις και να προσφερεις στο παιδι σου? το δεχτηκε αυτο η πρωην? ΤΕΛΟΣ. Θες να βλεπεις το παιδι σου και να προσφερεις σε αυτο υλικά αλλά και συναισθηματικά. Αυτη ειναι η ουσια σου. Και κοιτα τι θα κανεις με αυτο. οχι με τα συναισθηματα της πρωην. Ειναι δική της δουλεια. Και αν θες τη γνωμη μου, οσο σκληρο και αν ακουγεται, να απενεχοποιηθεις και για το τροπο που θα μεγαλωσει ο γιος σου. απο τη στιγμη που δεν συνεργαζεται η πρωην δε εισαι υπευθυνος γιαυτο. Δεν εχεις την επιμελεια. αν την ειχες θα ηταν δικια σου ευθυνη.
Παράθεση:
Originally posted by achinos
Τοχω πει αυτο οτι οταν διαλυεται μια σχεση κ οι δυο νοιωθουν προδομενοι...εχω μια περιπτωση που νοιωθαν προδομενοι κ οι τρεις...απλως ο ενας εχει προλαβει μ ε σ α στη σχεση να το καταπιει, κ να χωνεψει την αποτυχια του...γιαυτο ειπα οτι αληθινη προδοσια ειναι να σταματησεις ν αγαπας τον αλλον κ να μην του το πεις...κ κατα τη γνωμη μου επεκτεινεται οταν ο αλλος δε θελει με καμμια κυβερνηση να σ ακουσει... αν δεν βρεις τροπο να του το πεις απο φοβο, η βολεμα...
Παράθεση:
Ζαφοντ συ ειπες οτι η δικηγορος της σουπε οτι εφυγες ενω ειχες γκομενα...γιαυτο παρανοησα...γιατι αλλο τονα αλλο τ αλλο...
Παράθεση:
Κ εκτος απο το συναισθηματικο ανω κατω κ τον πληγωμενο εγωισμο... θα μοιραστει κ η κληρονομια...στο μισο τα δικαιωματα του...βασιλικου μικρου κ μαλιστα απο αλλης γυναικας καρπο...βαρυ τραυμα αν ο τυπος της γυναικας σου εκτιμαει πολυ αυτα τα προνομια...
Χρημα λοιπον η απαντηση...οσο πιο πολλα δωσεις...τοσο πιο ευκολα θα φτασετε στο τελος της διαδικασιας...
Κ νομιζω οτι αυτο ειναι το πιο συχνο σχεδιο...οταν αδειασεις απ ολα τα αλλα...
Τι αλλο να πω...μηπως ξεχασαμε κατι...
Παράθεση:
Originally posted by tzoulia49
κοιτα φιλε μου μην πας για το προπατζιδικο ...
διοτι τι να λαβεις εκ του μη εχοντος ....?
αν θες να σου ερμηνευσω εγω τι σημαινει τη μιση περιουσια ...
ειναι οτι μοιραζω τα συναισθηματα μου ...δικαια ...
αρα αγαπω και τους δυο το ιδιο ...λεμε υποθετικα που θα ερθει ενας αλλος απογονος ....η οτι εχει να κανει με τη νεα οικογενεια ...
αν καταλαβα καλα την τοποθετηση του αχινου ....
και φυσικα η υλη δεν σημαινει απαραιτητα μου δινει λεφτα και καλυπτω μια χαρα τις αναγκες μου ....
και δεν μ ενδιαφερει τιποτε αλλο ...
δεν ειναι τοσο ρηχο αυτο οσο ακουγεταιι ....
η υλη σημαινει....
νοιαζεται για μενα και τις αναγκες μου ...
κι εκει ισως απαληνει το πεισμα ....
διοτι η ερμηνεια ειναι ...
με νοιαζεται αρα δεν μ εχει τοσο πολυ για φτυσιμο οπως φανταζομουν .....
α και κατι αλλο ....μην την τσιτωνεις και παρα πολυ την πρωην ...
γιατι εχω δει σεναρια απειρου καλους ....
οι πρωην...
εδω κολαει ...η ιστορια της μηδειας ....
αφου δεν πιανει το χ κολπο της εκδικησης ...
σκαρωνουν ενα αλλο σχεδιο εκδικησης ...
και θυζιασουν ακομα και το παιδι τους...
μεταφορικα ολο αυτο στην δικη σου ιστορια .....
σου αδειαζει κανονικα το παιδι με τα μπαγαζια του εξω απο την πορτα ....
κι εκει να δεις αυπνιες φιλε ζαφορ κι εσυ και η νυν ...
κι εκει να δεις διαλυση και της νυν οικογενειας που σχεδιαζεις να δημιουργησεις ....
διοτι βεβαιως η νυν ...σε νυμφευθη μονο ...ελευθερο ....
με τις ευθυνες του παιδιου φορτωμενες στις πλατες της πρωην ..........
γιατι απλα φιλε μου ....
η αληθεια ειναι...
οτι η πρωην συζυγος ....
σε διευκολυνει μεγαλωνοντας σου το παιδι ...
να εχεις εσυ ελευθερο χρονο ...
και σουπερ ουαου διαθεση για να ξαναερωτευτεις και να χτισεις μια νεα οικογενεια ....
αρα λοιπον το καλο που σου θελω ...
στηριξε την οσο μπορεις ...
κι αυτην και το παιδι σου για να μην δεις καμια τετοια πραγματικοτητα ...
ετσι στο λεω για να το εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου ...
και μην ακουσω αυτα τα ηρωικα ...
του τυπου...
ναι το θελω το παιδι ...
και τα τοιαυτα ....
γιατι εχω ακουσει εγω τετοιες ταρζανιες ουουου ...
και με την πρωτη δυσκολια...
το παιδι γινεται πανινη κουκλα που ενας το πεταει στον αλλον .....
Παράθεση:
Originally posted by tzoulia49
κοιτα φιλε μου μην πας για το προπατζιδικο ...
διοτι τι να λαβεις εκ του μη εχοντος ....?
αν θες να σου ερμηνευσω εγω τι σημαινει τη μιση περιουσια ...
ειναι οτι μοιραζω τα συναισθηματα μου ...δικαια ...
αρα αγαπω και τους δυο το ιδιο ...λεμε υποθετικα που θα ερθει ενας αλλος απογονος ....η οτι εχει να κανει με τη νεα οικογενεια ...
αν καταλαβα καλα την τοποθετηση του αχινου ....
και φυσικα η υλη δεν σημαινει απαραιτητα μου δινει λεφτα και καλυπτω μια χαρα τις αναγκες μου ....
και δεν μ ενδιαφερει τιποτε αλλο ...
δεν ειναι τοσο ρηχο αυτο οσο ακουγεταιι ....
η υλη σημαινει....
νοιαζεται για μενα και τις αναγκες μου ...
κι εκει ισως απαληνει το πεισμα ....
διοτι η ερμηνεια ειναι ...
με νοιαζεται αρα δεν μ εχει τοσο πολυ για φτυσιμο οπως φανταζομουν .....
α και κατι αλλο ....μην την τσιτωνεις και παρα πολυ την πρωην ...
γιατι εχω δει σεναρια απειρου καλους ....
οι πρωην...
εδω κολαει ...η ιστορια της μηδειας ....
αφου δεν πιανει το χ κολπο της εκδικησης ...
σκαρωνουν ενα αλλο σχεδιο εκδικησης ...
και θυζιασουν ακομα και το παιδι τους...
μεταφορικα ολο αυτο στην δικη σου ιστορια .....
σου αδειαζει κανονικα το παιδι με τα μπαγαζια του εξω απο την πορτα ....
κι εκει να δεις αυπνιες φιλε ζαφορ κι εσυ και η νυν ...
κι εκει να δεις διαλυση και της νυν οικογενειας που σχεδιαζεις να δημιουργησεις ....
διοτι βεβαιως η νυν ...σε νυμφευθη μονο ...ελευθερο ....
με τις ευθυνες του παιδιου φορτωμενες στις πλατες της πρωην ..........
γιατι απλα φιλε μου ....
η αληθεια ειναι...
οτι η πρωην συζυγος ....
σε διευκολυνει μεγαλωνοντας σου το παιδι ...
να εχεις εσυ ελευθερο χρονο ...
και σουπερ ουαου διαθεση για να ξαναερωτευτεις και να χτισεις μια νεα οικογενεια ....
αρα λοιπον το καλο που σου θελω ...
στηριξε την οσο μπορεις ...
κι αυτην και το παιδι σου για να μην δεις καμια τετοια πραγματικοτητα ...
ετσι στο λεω για να το εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου ...
και μην ακουσω αυτα τα ηρωικα ...
του τυπου...
ναι το θελω το παιδι ...
και τα τοιαυτα ....
γιατι εχω ακουσει εγω τετοιες ταρζανιες ουουου ...
και με την πρωτη δυσκολια...
το παιδι γινεται πανινη κουκλα που ενας το πεταει στον αλλον .....
Παράθεση:
...Ενα εκ των οποιων ανεφερε η αχινος και ο zafont παραδεχτηκε οτι μονο ενα θηλυκο μυαλο θα μπορουσε να σκεφτει κατι τετοιο....
Απλα αστοχο zafont....δεν ειναι γυναικειο προνομιο τη πονηρια και δει η "κουτοπονηρια".....ειναι αφυλο....εχω διαπιστωσει τετοιες "θηλυκες" σκεψεις απο ουκ ολιγα αρσενικα ,με πρωτο και καλυτερο τον τεως μου.....σε σημειο να κανω ελεγχους της τεστοστερονης μου μπας και απολεσα κατι και δεν το χα παρει χαμπαρι!
Παράθεση:
Originally posted by zafont
Παράθεση:
...Ενα εκ των οποιων ανεφερε η αχινος και ο zafont παραδεχτηκε οτι μονο ενα θηλυκο μυαλο θα μπορουσε να σκεφτει κατι τετοιο....
Απλα αστοχο zafont....δεν ειναι γυναικειο προνομιο τη πονηρια και δει η "κουτοπονηρια".....ειναι αφυλο....εχω διαπιστωσει τετοιες "θηλυκες" σκεψεις απο ουκ ολιγα αρσενικα ,με πρωτο και καλυτερο τον τεως μου.....σε σημειο να κανω ελεγχους της τεστοστερονης μου μπας και απολεσα κατι και δεν το χα παρει χαμπαρι!
Ναι βρε συ, αστείο ήταν, φυσικά υπάρχουν κουτοπονηρΟΙ εκτός από κουτοπονηρΕΣ. Και ο τέως σου είμαι σίγουρος πως σκεφτόταν "θηλυκά" για να μπορέσει να σε καταλάβει καλύτερα. Σωστά έτσι ;![]()
Παράθεση:
Originally posted by achinos
Βρισκω τους αντρες με...θηλυκο μυαλο, απιστευτα γοητευτικους...
Το θεμα ειναι, οτι το δικο μου "αρσενικο" μερος, αντιστεκεται στο "θηλυκο" τους, οπως ακριβως αντιστεκεται το...βιολογικο τους φυλο, στο δικο μου...
Ενδιαφερον θατανε, αν αντι για ολο αυτο τον ανταγωνισμο, ειχαμε...συνεργασια...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media