Παράθεση:
θα σε ρωταγα τωρα κατι αλλο ...αν η συζυγος σου ειχε βρει εναν αντρα....και τον ειχε βαλει μεσα στο σπιτι της....και συμβιωνε με το παιδι σου....πιστευεις οτι θα παρενεβαινες στον τροπο που μεγαλωνει το παιδι ?...
Παράθεση:
εσυ ποτε καταφερες να αποφορτηστεις συναισθηματικα ....και να ξαναχτισεις τοσο γρηγορα την ζωη σου ....?σορυ αλλα το βρισκω πολυ επιπολαιο .....
Παράθεση:
αν το παιδι πατησει ποδι ...και πει οτι οταν βρισκομαστε...θελω να ειμαστε εσυ κι εγω ....εσυ τι θα κανεις ?
Παράθεση:
μην πεις οτι θα πεισεις το παιδι οτι ειναι η συντροφο σου και λπ ...
Παράθεση:
εσυ σεβασου το ...και να εισαι κοντα στις επιθυμιες του ....μονο αυτο ν ακους ....
Παράθεση:
...εκανε τεραστια εντυπωση η ψυχροτητα με την οποια αναφερεσαι στην πρωην συζυγο σου εναν ανθρωπος που αγαπησες παντρευτηκες και εκανες και παιδι μαζι της...απο τα λεγομενα σου εμεινα αφωνη μιας και κανεις σαν να αναφερεσι σε μια κοπελα την ξερεις ελαχιστα.. πολυ πολυ πολυ διεκπαιρεωτικη αντιμετωπιση
Παράθεση:
..κατα την γνωμη μου γι αυτο σου φαιρεται ετσι..
Έχει αρχίσει να μου φέρεται έτσι πριν από πολύ-πολύ καιρό, όταν άρχισα να προσπαθώ να υψώσω την φωνή μου μέσα στην οικογένεια και να ονειρεύομαι για το μέλλον. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα...
απλα αναρωτιεμαι πως οι ανθρωποι πια δεν εχουν αισθηματα ΚΑΘΟΛΟΥ και κοιτανε μονο τον ΕΑΥΤΟ τους να εχουν οτι θελουν και τιποτε αλλο...
αν κατι τους χαλασει την βολη εχουν παραπονο
οτι θελω οσο θελω..κ οπως θελω εγω και με βολευει δεν παει ετσι ομως ανησυχω γιατι οταν ενας αντρας αναφερεται τοσο ψυχρα τιυ στυλ 'ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ"σε μια γυναικα που εκανε μαζι της οικογενεια που παει γενικα η κοινωνια και ποσο πρεπει να προσεχουμε ολες μας...
Παράθεση:
Originally posted by zafont
Είμουν "αποφορτισμένος" ήδη 3 χρόνια πριν χωρίσω. Όταν το παιδί ήταν ακόμη 3.5 χρονών. Έμεινα 2 περίπου χρόνια μόνο και μόνο για να προσφέρω όσο μπορώ (δεδομένων των συνθηκών) περισσότερα στο παιδί. Σημείωση: Ποτέ στο διάστημα αυτό δεν απάτησα την γυναίκα μου.
Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA
Παράθεση:
Είμουν "αποφορτισμένος" ήδη 3 χρόνια πριν χωρίσω. Όταν το παιδί ήταν ακόμη 3.5 χρονών. Έμεινα 2 περίπου χρόνια μόνο και μόνο για να προσφέρω όσο μπορώ (δεδομένων των συνθηκών) περισσότερα στο παιδί. Σημείωση: Ποτέ στο διάστημα αυτό δεν απάτησα την γυναίκα μου.
Ακαδημαϊκη ερωτηση .....
Σε αυτο το διαστημα των 2 ετων, η πρωην σύζυγος σας,γνωριζε πως .... "αποφορτιζόσασταν";;
Παράθεση:
Originally posted by achinos
bonjour, ESPE...πεταγομαι σαν τη...τσου τσου, που λεει κ ο σαμ...εκ γενετης ελαττωμα...σορρυ...![]()
Παράθεση:
Καλημέρα αχινέ μου,
Θα ήθελα να απαντησει στην ερωτηση, η συζυγος τί γνωριζε πως συμβαινει αυτα τα 2 χρόνια;
Κατα τα άλλα εχεις δικιο αλλα θα σου απαντησω μετα την απαντηση του θεματοθετη
Παράθεση:
Originally posted by nefeli_34
Τελικα ειναι πολλοι/ες....αλλα ειναι σκόρπιοι.....!
Και αυτο με "τις διπλες ζωες" τι μοντερνια ειναι?Πραγματικα δεν σκεφτονται οτι εκτος απο την παρατακλα τους μεγαλωνει και ενα παιδι εκει διπλα που ,οσμηζεται,βλεπει και ενδεχομενως να αναπαραγει ως προτυπο οικογενειας αυτο των γονιων του,που κανανε baby siting εκ περιτροπης για να παει ο εταιρος να @@@@θει?![]()
Παράθεση:
Όταν λοιπόν, ανακοίνωσα πως δεν αντέχω άλλο και θέλω να χωρίσουμε, μου πρότεινε να μείνω και ας έχουμε διπλές ζωές για το καλό του παιδιού μας!
Παράθεση:
Παράθεση:
Και αυτο με "τις διπλες ζωες" τι μοντερνια ειναι?Πραγματικα δεν σκεφτονται οτι εκτος απο την παρατακλα τους μεγαλωνει και ενα παιδι εκει διπλα που ,οσμηζεται,βλεπει και ενδεχομενως να αναπαραγει ως προτυπο οικογενειας αυτο των γονιων του,που κανανε baby siting εκ περιτροπης για να παει ο εταιρος να @@@@θει?![]()
Τώρα εσυ αυτο κατάλαβες;
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Τώρα εσυ αυτο κατάλαβες;
Εσπε μου δεν σε νοω?Σχετικα με τον θεματοθετη και την προταση της συζυγου?
Παράθεση:
Originally posted by achinos
παντως πολλες οικογενειες προσφευγουν σ αυτη τη λυση, ειτε κατοπιν συννενοησεως, ειτε με αρρητες συμφωνιες...ειναι πολλα που σε δενουν στο αρμα της οικογενειας...περιβαλλον, περιουσιες, ανθρωποι, αδυναμιες, οικονομικα αδιεξοδα...κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ τυχεροι αυτοι που οταν τους τελειωσει, μπορουν να...απεγκλωβιστουν...κι ας μην εχουν την καλυτερη σχεση με τον αλλον, κι ας μην εχουν καμμια σχεση...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media