Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA
Ενας γαμος ειναι μωρε, ας γινει για το νταβαντουρι, σιγα την αλλαγη. Ε, όταν ερθει το κουτσουβελο θα παιξουμε λίγο, αρκει να μη μας χαλασει τη βολή, να μην μεταβληθει η συντροφος, να παραμεινει ακριβως ιδια. Και πρακτικα και οπτικα.
Αν δεν το κανει η απαισια, τοτε δεν πυροβολάμε, ειμεθα ώριμοι και αξιοπρεπής. Απλά λέμε ενα μας τέλειωσε, (εχουμε καθε δικαιωμα άλλοστε, δικη μας ειναι η ζωή) και ΑΝ δεν θελουμε να φερθουμε σαν παλιοπαιδα, "αποφορτιζομαστε" και 2-3 χρονια, σημειώνοντας ταυτοχρονα στο τεφτερι "τις αλλαγες", (οχι μη μας την πει και κανεις μετα έτσικαι απλα αποχωρούμε.
Τα υπόλοιπα, ΑΝ δε γινουν οπως ακριβως τα ζωγραφιζουμε εμεις, τί να κάνουμε; θα γινουμε και παλιοπαιδα αν χρειαστει.
Σιγα, ενας γαμος ήταν, ψιλοπραγματα.
Σιγα μην κάψουμε τωρα και εγκεφαλικά κυτταρα.
Παράθεση:
Αααα και Mog;;;
Όσο αφορα τον καθόλα αθώο και ερωτευμένο θεματοθετη, αυτον που πια βρηκε την γυναικα την καλή, ξερεις τι αναζητα;
"Κυρίως για αναζήτηση συντρόφου, στη συνέχεια για αναζήτηση ερωτικού συντρόφου και ίσως για αναζήτηση νέων φίλων/παρέας"
Παράθεση:
Originally posted by marili1980
Παράθεση:
Originally posted by ESPERANTZA[/
Αααα και Mog;;;
Όσο αφορα τον καθόλα αθώο και ερωτευμένο θεματοθετη, αυτον που πια βρηκε την γυναικα την καλή, ξερεις τι αναζητα;
"Κυρίως για αναζήτηση συντρόφου, στη συνέχεια για αναζήτηση ερωτικού συντρόφου και ίσως για αναζήτηση νέων φίλων/παρέας"
δεν είμαι ο mog, αλλά επειδή και εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό μπορω να σου απαντήσω
ο θεματοθέτης γράφτηκε στο "σχεσεις" στις 30/7/2010 (άσχετα εάν το παρόν είναι το μοναδικό του ποστ στο φορουμ). φαντάζομαι ότι η προσωπική του κατάσταση και οι επιλογές του προφίλ χρονολογούνται από τότε, δηλαδή 2 χρόνια πριν...
Παράθεση:
Originally posted by zafont
inioxos52
Παράθεση:
Και κυριως. Γιατι πρεπει να γνωρισει το 7χρονο παιδι σου την νεα σου σχεση? Δηλ καθε φορα που θα αλλαζεις γκομενα θα ενημερωνεις την πρωην σου και θα την γνωριζεις στο παιδι σου? Εισαι καλα ρε δικε μου 41 χρονων αντρας?
1. Ίσως δεν διάβασες σε προηγούμενο σχόλιό μου αλλά το παιδί δεν γνώριζε για την ύπαρξη της σχέσης και ούτε θα μάθαινε ποτέ τίποτε, μέχρι αυτή να επισημοποιηθεί όπως και έγινε.
Παράθεση:
Ρε φιλε, συγνωμη κιολας, αλλα διαβαζοντας αυτα που λες στην πρωτη σελιδα μονο, εγινα μπαλονι. Γιατι ρε φιλε πρεπει να ξερει η πρωην σου τι κανεις εσυ στην ιδιωτικη σου ζωη?
2. Θεωρώ πως έπρεπε να γνωρίζει εφόσον έχουμε πλέον επίσημη και μόνιμη σχέση, ώστε να ενημερώσει σχετικά το παιδί. Δεν ανταποκρίθηκε ποτέ σε αυτό το χρέος της.
Παράθεση:
Και επιπλεον, εισαι σοβαρος ρε φιλε που σε αυτην την ηλικια του παιδιου το τοποθετεις αναμεσα σε σενα και την πρωην σου, ζητωντας την επιδοκιμασια του και την υποστηριξη του?
3. Καλά, τρελός είμαι; Δεν το τοποθετώ πουθενά φίλε μου. Δεν του ζήτησα ποτέ την επιδοκιμασία του. Του έθεσα τα δεδομένα, τον ρώτησα ευθέως και αβίαστα την γνώμη του, και μου απάντησε θετικά. Με άλλα λόγια έχω την αυθόρμητη υποστήριξή του...
Παράθεση:
Μαλλον εσυ εχεις αναγκη τον ψυχολογο και οχι το παιδι...
4. Πάλι δεν διάβασες καλά. Δεν υποστήριξα ποτέ πως το παιδί έχει ανάγκη από ψυχολόγο, αλλά εμείς - οι γονείς ώστε να συνεργαστούμε. Προσωπικά, λειτουργώ σε συνεργασία με παιδο-ψυχολόγο (χωρίς την παρουσία του παιδιού) αλλά δυστυχώς χωρίς την συνδρομή της μητέρας του, όπως και θα έπρεπε. Εκπαιδεύομαι μόνος μου λοιπόν...
Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Παράθεση:
Originally posted by zafont
inioxos52
Παράθεση:
Και κυριως. Γιατι πρεπει να γνωρισει το 7χρονο παιδι σου την νεα σου σχεση? Δηλ καθε φορα που θα αλλαζεις γκομενα θα ενημερωνεις την πρωην σου και θα την γνωριζεις στο παιδι σου? Εισαι καλα ρε δικε μου 41 χρονων αντρας?
1. Ίσως δεν διάβασες σε προηγούμενο σχόλιό μου αλλά το παιδί δεν γνώριζε για την ύπαρξη της σχέσης και ούτε θα μάθαινε ποτέ τίποτε, μέχρι αυτή να επισημοποιηθεί όπως και έγινε.
Παράθεση:
Ρε φιλε, συγνωμη κιολας, αλλα διαβαζοντας αυτα που λες στην πρωτη σελιδα μονο, εγινα μπαλονι. Γιατι ρε φιλε πρεπει να ξερει η πρωην σου τι κανεις εσυ στην ιδιωτικη σου ζωη?
2. Θεωρώ πως έπρεπε να γνωρίζει εφόσον έχουμε πλέον επίσημη και μόνιμη σχέση, ώστε να ενημερώσει σχετικά το παιδί. Δεν ανταποκρίθηκε ποτέ σε αυτό το χρέος της.
Παράθεση:
Και επιπλεον, εισαι σοβαρος ρε φιλε που σε αυτην την ηλικια του παιδιου το τοποθετεις αναμεσα σε σενα και την πρωην σου, ζητωντας την επιδοκιμασια του και την υποστηριξη του?
3. Καλά, τρελός είμαι; Δεν το τοποθετώ πουθενά φίλε μου. Δεν του ζήτησα ποτέ την επιδοκιμασία του. Του έθεσα τα δεδομένα, τον ρώτησα ευθέως και αβίαστα την γνώμη του, και μου απάντησε θετικά. Με άλλα λόγια έχω την αυθόρμητη υποστήριξή του...
Παράθεση:
Μαλλον εσυ εχεις αναγκη τον ψυχολογο και οχι το παιδι...
4. Πάλι δεν διάβασες καλά. Δεν υποστήριξα ποτέ πως το παιδί έχει ανάγκη από ψυχολόγο, αλλά εμείς - οι γονείς ώστε να συνεργαστούμε. Προσωπικά, λειτουργώ σε συνεργασία με παιδο-ψυχολόγο (χωρίς την παρουσία του παιδιού) αλλά δυστυχώς χωρίς την συνδρομή της μητέρας του, όπως και θα έπρεπε. Εκπαιδεύομαι μόνος μου λοιπόν...
Λοιπον φιλε μου, η επιμονη σου στην τοση λεπτομερεια, δειχνει ανθρωπο ο οποιος μπορει με τις αποψεις του και τις εμμονες του, να τσαταλιασει κυριολεκτικα τα νευρα οποιουδηποτε φυσιολογικου ανθρωπου.
Περαν του γεγονοτος πως η με παρα πολλες λεπτομερειες περιγραφες της "κακιας" συζυγου, σε αντιθεση με τον ακρως λογικα και ρεαλιστικα σκεπτομενο εαυτο σου, με κανει να πιστευω πως ψευδεσαι ασυστολα, προκειμενου να εισπραξεις θετικα σχολια και να δικαιολογησεις τον εαυτο σου.
Απαντω λοιπον στις αιτιασεις σου.
1. Για ποια επισημοποιηση μιλας ρε φιλε? Για την συγκατοικηση? Θεωρεις την συγκατοικηση επισημοποιηση της σχεσης? Και ο γαμος τι ειναι?
2. Εννοεις μηπως πως εφοσον επρεπε να γνωριζει αυτη, θαπρεπε να γνωριζεις και συ? Γιατι μαλλον αυτο ειναι που σε καιει. Οσο για τα επισημα και μονιμα, ελα αμα θες να σου δειξω χιλιαδες περιπτωσεις επισημων και μονιμων σχεσεων σαν την δικη σου, που χαλασαν πριν καν το καταλαβουν οι ενδιαφερομενοι. Γιατι και η δικη σου θα χαλασει. Και μετα, θα γνωρισεις στο παιδι την νεα σου επισημη και μονιμη, κ.ο.κ Μια ωραια ατμοσφαιρα δηλ.
3. Ρε φιλε, τι αλλο πρεπει να σου πει κανεις για να καταλαβεις ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑΝ ΠΗΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ Π Ο Τ Ε ΤΗΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΟΣ 7ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ?
4. Κοιταξε τι μπορει να κανει ο ψυχολογος με την περιπτωση σου, διοτι κανεις ανεπανορθωτη ζημια γυρω σου, και την κανεις εσκεμμενα φοβαμαι.
Δεν ειναι η συμπεριφορα σου, συμπεριφορα ΑΝΤΡΑ και κυριως ΠΑΤΕΡΑ σωστου και κατασταλαγμενου. Εισαι εντελως ανωριμος, και την ζημια που κανεις σημερα στο παιδι σου, θα την βρεις αυριο μπροστα σου οταν μεγαλωσει. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ. Αλλαξε γρηγορα ροτα, και κοιτα να σωσεις οτι μπορει να σωθει, εαν δεν ειναι πολυ αργα πλεον.
![]()
Παράθεση:
Να...υποθεσω οτι ολο αυτο τωρα γινεται γιατι η...καινουρια γυναικα θελει μωρο;
Η κανω λαθος...
Να υποθεσω οτι αυτο ψιλιαζεται κ η παλια;
η ξανακανω λαθος...
Παράθεση:
Originally posted by nefeli_34
Zafont ξανα μανα συγνωμη μου κανω καταχρηση της επιεικειας σου και μηρυκαζω τα δικα μου......ελπιζω να σκασω επιτελους οταν εκδοθει......αν οχι να με εχετε στο νου σας να μου το θυμησετε (Αχινε,Εσπε κυριως εσεις που μ αγαπατε!)
Παράθεση:
Zafont ξανα μανα συγνωμη μου κανω καταχρηση της επιεικειας σου και μηρυκαζω τα δικα μου......ελπιζω να σκασω επιτελους οταν εκδοθει......αν οχι να με εχετε στο νου σας να μου το θυμησετε (Αχινε,Εσπε κυριως εσεις που μ αγαπατε!)
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by achinos
Μια αλλη σκηνη που επισης μου προκαλει βαθεια συναισθηματα κ θαυμασμο για το...μοιραιο της ανθρωπινης σκοτεινης παρορμησης...ειναι αυτη που η ...μαγισσα πρωην, ετοιμαζει να δωσει...βοτανι στη νεα...ετοιμογεννη...![]()
Παράθεση:
Πεστα εσυ παιδι μου, μπας και ακουσει κανεις και ξυπνησει, (δεν εννοω καποιον απο τους παροντες, να ξηγιομαστε.)
Και μη σκας, εσυ το ξερεις πως στην επομενη γυναικα του ακατανομαστου η κακια θα εισαι εσυ, και μπορει να εισαι, για κεινον ομως, όχι για σενα. Τελος πάντων.
Αααα και mog! Οι γυναικες όταν αποφορτιζομαστε, έχουμε ηδη φυγει, δεν το παιζουμε πως και καλα δινουμε ευκαιρια.
"Αποφόρτιση"
Να'σαι καλά βρε Ζafont. Ωραιο σλογκαν βγηκε. Με το κατάλληλο λογοτυπο πάει κατευθειαν για spot!
Παράθεση:
Γιατι Εσπε μου φανταζεσαι οτι καλοπερναω τωρα...οτι εχει καταλαβει τι εχει κανει και μου δινει τα χιλια δικια και χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο?
Παράθεση:
Οχι καλη μου Εσπε.....τουναντιον εχει στρεψει εναντιον μου ακομα και τους δικους του,που ειχα αριστες σχεσεις....
Παράθεση:
καλα το τι μου σουρνει με μηνυματα και mail ,διοτι μονο αυτους τους τροπους επικοινωνιας επιθυμει,δεν περιγραφεται.... απαξια και ειρωνεια που ουτως η αλλως βιωνα,σε ολους μου τους ρολους,και κυριως στον τελευταιο της μητροτητας,την ανικανοτητα μου να αποφασισω οτιδηποτε μονη μου χωρις παρεμβασεις,ενοχες για την αποφαση που πηρα σε οτι αφορα στο μελλον του παιδιου,αποστροφη σε οτι με περιβαλλει,απο την περιοχη μου μενουμε μεχρι την καταγωγη μου και την οικογενεια μου
Παράθεση:
και φυσικα μηδενικη οικονομικη συνεισφορα.....ουτε σεντ....
Παράθεση:
Και το αστειο ειναι οτι ειμαι σιγουρη οτι θα εχει προχωρησει ηδη την ζωη του (μιας και φροντιζε και μεσα στον γαμο μας για αυτο!) και ισως να την ξαναφτιαξει κιολας πολυ συντομα.....
Παράθεση:
Παράθεση:
Πεστα εσυ παιδι μου, μπας και ακουσει κανεις και ξυπνησει, (δεν εννοω καποιον απο τους παροντες, να ξηγιομαστε.)
Και μη σκας, εσυ το ξερεις πως στην επομενη γυναικα του ακατανομαστου η κακια θα εισαι εσυ, και μπορει να εισαι, για κεινον ομως, όχι για σενα. Τελος πάντων.
Θεματοθετα, αν με ηξερες, θα καταλαβαινες πως μου απαγορευεται (βαση νομου) να ειμαι εναντιον σου. Κι εγω ειμαι νομοταγης. (Αδυνατο να καταλάβεις τί εννοώ, οπότε μην ψαχνεις).
Απλά θα ήθελα να σταματησω πια να διαβαζω την πιπίλα του έφυγα γιατι έφταιγε αυτή αλλά κάθισα κι ολας και της εκανα τη χαρη πονωντας και κλαιγοντας,
ή την άλλη πιπίλα, του... της εκρουα τον κωδωνα αλλα αυτη δεν το καταλάβαινε.
Πάρτε χαμπαρι επιτελους πως δεν σκεφτομαστε με το μυαλο. Μας ειναι αδυνατο. Αλλα αυτο μονο στην αρχη, πριν την περιοδο "αποφορτισης"
Μετα, καρδια "κλειδωνει" και ενεργοποιούνται τ εγκεφαλικα κυτταρα. Μετα καταλαβαίνουμε πώς μας βλέπει ο "πρώην συζυγος" μας. Αργουμε, αλλα καταλαβαινουμε.
Με τον mog, ολα καλά, μην ανησυχεις, μπορει να μην συμφωνουμε στο 99% των περιπτωσεων αλλα ίσως γι'αυτο να τον παω τοσο πολυ κι ολας.
Άλλωστε κανει καλο καφε στην λέσχη (όταν παταει το ποδι του ο ακαταδεκτος)
Αααα και mog! Οι γυναικες όταν αποφορτιζομαστε, έχουμε ηδη φυγει, δεν το παιζουμε πως και καλα δινουμε ευκαιρια.
"Αποφόρτιση"
Να'σαι καλά βρε Ζafont. Ωραιο σλογκαν βγηκε. Με το κατάλληλο λογοτυπο πάει κατευθειαν για spot!
Παράθεση:
Θεματοθετα, αν με ηξερες, θα καταλαβαινες πως μου απαγορευεται (βαση νομου) να ειμαι εναντιον σου. Κι εγω ειμαι νομοταγης. (Αδυνατο να καταλάβεις τί εννοώ, οπότε μην ψαχνεις).
Απλά θα ήθελα να σταματησω πια να διαβαζω την πιπίλα του έφυγα γιατι έφταιγε αυτή αλλά κάθισα κι ολας και της εκανα τη χαρη πονωντας και κλαιγοντας,
ή την άλλη πιπίλα, του... της εκρουα τον κωδωνα αλλα αυτη δεν το καταλάβαινε.
Παράθεση:
"Αποφόρτιση"
Παράθεση:
Ζαφοντ, κανε ενα κοπο να διαβασεις τη μηδεια ...
Παράθεση:
...Να μεινει στα τυπικα....
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media