Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΔΙΑΖΥΓΙΟ - ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ (ΠΡΩΗΝ) ΣΥΖΥΓΟ

Επιλέξτε σελίδα: (1-7)
Σελίδες 1234567

# 81 στις 11/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αχινοψεκαστρα μου,καλα λες οτι με περιελαβες,ομως το μονο που ηθελα να διατυπωσω ειναι το παραδοξο,εως ανορθοδοξο της καταστασης.Κατα τ αλλα η συνεχεια μου εχει ξεκαθαρισμενα απεμπλακει απο εκεινον,και αυτο για το κεφαλι δεν το εννουσα με την εννοια του πισωγυρισματος,αλλα με την εννοια του "συνειδητοποιω που και ποσο εχω φταιξει και προσπαθω ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ και μονο γιατι υπαρχει ενα παιδι να εχω την ελαχιστη πολιτισμενη επικοινωνια για συννενοηση σε οτι αφορα στα του παιδιου.Καμια αξιωση για οποιαδηποτε αλλη μορφη επικοιωνιας δεν ειχα, ουτε θα εχω.

Δεν γινεται να τα βαλεις με τη παρανοια Αχινε....αποδεδειγμενα...και η επικοινωνια για το παιδι ειναι αναποσπαστο κομματι της συνεχειας ολων μας.
Την διατροφη (κατι ψιχουλα δλδ μην φανταστεις τιποτα σοβαρο και αυτο για να μην μπαινω σε αντιπαραθεσεις συνεχως!)ισχυριζεται οτι θα αρχισει να την καταβαλλει μετα την υπογραφη του συμφωνητικου (που ειναι τελη Μαιου),γιατι ετσι υπαγορευει το συμφωνητικο.Το ιδιο επισης συμφωνητικο δηλωνει και την επισκεψιμοτητα και την διαμονη μαζι του,την οποια δεν του στερησα,απο την πρωτη κιολας μερα αποχωρησης μου (πριν 5 μηνες)!

Αυτο με την διατροφη ,οπως και ολα τα υπολοιπα,χαρακτηρισμοι ειρωνικοι,λασπολογια,απαξια,υποτιμηση κλ.π. ειναι ο τροπος που ο συγκεκριμενος μπορει να "ανακουφισει" τον υπερμετρο εγωισμο του,ακομα και σε μια πραγαμτικοτητα λαθων και συμπεριφορων που μονο ο ιδιος δημιουργησε.Δεν μπορει να τιμωρησει τον εαυτο του,γιατι ερχεται σε αντιθεση με την αυτο-αδυναμια που εχει.Ετσι επιλεγει να τιμωρει τον πλησιεστερο σε αυτον που δεν υπολογιζει και δεν εχει να φοβηθει.Εξ απ ανεκαθεν!

Προσωπικα εχω δυναμωσει απεναντι σε ολο αυτο και ο μονος λογος που με επηρεαζει ισως λιγο ακομα, ειναι οτι εαν υπαρξει παρομοια συνεχεια,δε λιγο θα αρχισει να γινεται αντιληπτη απο το παιδι.Και ενω η ολη φαση συμβαινει σε μια ηλικια που θα μπορουσε η μεταβαση και η προσαρμογη να γινει ικανοποιητικα ομαλως ,οι εγωκεντρικες και ανευ ουσιας συμπεριφορες θα υπονομευσουν αυτην μου την προσπαθεια και προσδοκια.

Η συμπεριφορα μου σαφως και θα ηταν εντελως διαφορετικη,εαν δεν υπηρχε ο μικρος.....συγκεκριμενα θα ημουν το ακριβως αντιθετο αυτου που ειμαι τωρα.
Ομως το να χρησιμοποιω το παιδι,ή να του στερω τον πατερα του επειδη ο τελευταιος καταφερεται εναντιον μου με οποιον τροπο μπορει,το θεωρω το ιδιο ανωριμο και απαραδεκτο με αυτο που κανει.

Και σκεφτομαι εαν εκεινος εκτονωνει ποικιλοτροπως και εντεχνως τα ανυποστατα και αστηρικτα που πιστευει οτι πρεπει να μου πιστωσει,εγω ολο το υπαρκτο "υλικο" που εχω μαζεψει ολα αυτα τα χρονια,με ποιον τροπο θα το εκτονωσω?

zafont

# 82 στις 11/5/2012
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 27
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by morgoth
ο δικηγορος σου τι σου λεει??
σε αυτες τις περιπτωσεις αυτον ακους και εμπιστευεσαι. βαζεις βεβαια και την κριση σου ετσι.. Να μη σε ξεπουπουλιασει..

O δικηγόρος μου - και προς τιμήν του πιστεύω - με έχει συγκρατήσει πολλές φορές στο παρελθόν από μηνύσεις κλπ. Μου έλεγε να μην τεντώνω τα σχοινιά, να εμπλεξω παιδοψυχολόγο ώστε να μιλήσει στην πρώην (δεν τα καταφέραμε), να βρω κάποιον άλλον να το κάνει (αποτυχία επίσης) και πως αν κάποτε ο κόμπος φτάσει στο χτένι, τότε και μόνο τότε να δούμε την λύση της μήνυσης.

Η παιδοψυχολόγος από την άλλη πέρα από τις συμβουλές της τις οποίες εφαρμόζω, χρειάζεται την μάνα ώστε να μπορέσει να βοηθήσει περισσότερο (μην είδατε τον παναή).

Είμαι στο όριο να ξεκινήσω τον δικαστικό αγώνα, ώστε να διεκδικήσω τα αυτονότητα...

# 83 στις 11/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Τελικά απο αυτά που διαβάζω , επιβεβαιώνεται περισσότερο αυτό που είχε πει ο Μπέρναρντ Σο οτι ο γάμος είναι ρουλέτα. Σ' αυτήν, οι μεν άνδρες παίζουν την ελευθερία τους, οι δε γυναίκες την ευτυχία τους...

achinos

# 84 στις 11/5/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Originally posted by zafont
αχινέ:

Παράθεση:
Ζαφοντ, κανε ενα κοπο να διαβασεις τη μηδεια ...

Αμα σου πω, πως μου'βαλες φωτιά στα μπατζάκια....

Οχι ρε ζαφοντ...μη το παιρνεις ετσι...ο θειος ευριπιδης εκανε τον κοπο κ κατεβηκε στα σκοτεινα υπογεια της γυναικειας ψυχης...εκει που σαλευουν οι φοβοι κ πονανε οι πληγες...γιαυτο εχει ακομα κ τωρα κατι να πει...στη πραγματικοτητα οι περισσοτεροι ανθρωποι μενουν στα...πανω πατωματα...
Η δικια μου μηδεια ας πουμε...πηγε στα...σπα...αντε φορεσε κ κανενα σεξυ εσωρουχο...

Παράθεση:

Δεν σας συστήνω την δικηγόρο της πάντως.
...
Δεν ξέρω, τα έχω χαμένα.

Μα γιατι το λετε αυτο;

Τα...βελουδινα διαζυγια συνηθως εχουν εναν δικηγορο...ετσ κ ο ανθρωπος μπορει να λειτουργησει καλυτερα...με σκοπο να μεινουν ολοι οι...πελατες του ευχαριστημενοι...
Οταν ταχεις χαμενα...παιρνεις ενα τηλεφωνο...θα μπορουσες ας πουμε να συναντηθεις ε σ υ με τη δικηγορο...ισως ετσι καταλαβαινες τι ν αυτο που θελει κ δεν εχει...η τι προσπαθει να παρει...εκει βλεπεις στ αληθεια ποσο ομορφο ηταν αυτο που εζησες καποτε με τον ετερο...κ τι τουχει απομεινει...η παλι μπορει να καταλαβεις τι...φοβαται...

Ξερω γω...χαμενα ταχεις ετσ κι αλλιως...ποσα ακομα να χασεις...

# 85 στις 11/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αντιλαμβανομαι αυτα που λεει ο zafont και το καλυτερο για ολους και αυτο που προσπαθω να πετυχω κι εγω,ωστε να αποφευγεται η συνεχης χρηση του δικηγορου.Ψυχρα και απροσωπα.....Ομως κι εκει πρεπει να μπαινουν ορια....οσο εδαφος αφηνεις τοσο επεκτατικοι γινονται...και τοσο μα@@κας νιωθεις που προσπαθεις συνεχως επι ματαιω.....

zafont

# 86 στις 11/5/2012
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by nefeli_34
....
Δεν γινεται να τα βαλεις με τη παρανοια Αχινε....αποδεδειγμενα...και η επικοινωνια για το παιδι ειναι αναποσπαστο κομματι της συνεχειας ολων μας.
...
Και σκεφτομαι εαν εκεινος εκτονωνει ποικιλοτροπως και εντεχνως τα ανυποστατα και αστηρικτα που πιστευει οτι πρεπει να μου πιστωσει,εγω ολο το υπαρκτο "υλικο" που εχω μαζεψει ολα αυτα τα χρονια,με ποιον τροπο θα το εκτονωσω?
....

Αν θέλεις την δική μου συμβουλή (στο βαθμό που μπορώ να δώσω μία), απλά... ΔΕΝ μπορείς να τα βάλεις με την παράνοια. Μαθαίνεις να αδιαφορείς όσο μπορείς και κοιτάς μπροστά να κάνεις την ζωή σου με το παιδί σου και με όλους τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε και σε αυτούς εκτονώνεις θετικά το "υπαρκτό υλικό" με δημιουργικό τρόπο. Δύσκολο, δεν μπορώ να ισχυριστώ οτι το έχω πετύχει προσωπικά ακόμη, αλλά ξέρω πως αυτή είναι η λύση και καθημερινά ψάχνω το κουράγιο για να προχωρήσω.

# 87 στις 11/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αντιλαμβανομαι αυτο που λες zafont,απλα ανθρωπος εισαι και ερχονται στιγμες που σκας και αγανακτεις με το θρασος και την αλλαζονεια του αλλου,που οχι μονο δεν θα πρεπε να συμπεριφερεται τουτιοτροπως,αλλα να ειχε μεταναστευει, αν οχι αυτοκτονησει!

zafont

# 88 στις 11/5/2012
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση

Παράθεση:
Αντιλαμβανομαι αυτο που λες zafont,απλα ανθρωπος εισαι και ερχονται στιγμες που σκας και αγανακτεις με το θρασος και την αλλαζονεια του αλλου,που οχι μονο δεν θα πρεπε να συμπεριφερεται τουτιοτροπως,αλλα να ειχε μεταναστευει, αν οχι αυτοκτονησει!

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει (εξαρτάται αν έχεις ελ. χρόνο), αλλά μήπως να εκτόνωνες την πίεση με κάποια δραστηριότητα; πχ ποδήλατο, τρέξιμο. Μην το πεις πουθενά, αλλά σε τέτοιες φάσεις έπαιρνα το ποδήλατο, πήγαινα κάπου στα χωράφια - στα Μεσόγεια ας πούμε, στεκόμουν κάτω από μια ελιά και έβαζα τις φωνές μέχρι να σκάσουν τα πνευμόνια μου ή να μου κάνει παρατήρηση κάποιος.

# 89 στις 11/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by zafont

Παράθεση:

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει (εξαρτάται αν έχεις ελ. χρόνο), αλλά μήπως να εκτόνωνες την πίεση με κάποια δραστηριότητα; πχ ποδήλατο, τρέξιμο. Μην το πεις πουθενά, αλλά σε τέτοιες φάσεις έπαιρνα το ποδήλατο, πήγαινα κάπου στα χωράφια - στα Μεσόγεια ας πούμε, στεκόμουν κάτω από μια ελιά και έβαζα τις φωνές μέχρι να σκάσουν τα πνευμόνια μου ή να μου κάνει παρατήρηση κάποιος.

Δυστυχως η συνειδηση μου και η νοοτροπια μου δεν μου επιτρεπουν να "χρησιμοποιω" επιπροσθετα τους ανθρωπους που με εξυπηρετουν στην φυλαξη του παιδιου τις ωρες που αναγκαστικα λειπω λογω εργασιας.Θεωρουσα και θεωρω ηδη too much αυτο που μπορει η μητερα μου και μου παρεχει και δεν θα θελα να την επιβαρυνω επιπλεον.Ειναι σε φαση ο μικρος που πρεπει να ειμαι συνεχως μαζι του και απο πισω του και λογω ηλικιας (2 ετων) αλλα και λογω αλλαγης δεδομενων.Προς το παρον εκτονωνομαι διαβαζοντας αλλα σιγουρα θα χρειαστω κατι πιο "δυναμικο" στην συνεχεια.....

achinos

# 90 στις 11/5/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Νομιζω οτι δεν μπορειτε να κανετε τπτ αλλο...παρα ν αφησετε τα παιδια σας να γνωρισουν τους γονεις τους...οπως κ ναναι αυτοι...στο κατω-κατω ετσι τα κανατε...δωρο ο ενας στον αλλον...αφηστε τα να ξετυλιξουν κι αυτα το δικο τους δωρο...καθε γονιο ξεχωριστα...τους αξιζει να ξερουν με τι εχουν να κανουν...δεν προκειται να τον...αλλαξουν ποτε με καποιον αλλον αλλωστε...εγω ακομα κ τωρα γνωριζω τους δικους μου...κ συμπληρωνω την αποψη μου, ταξιδευοντας προς το να μαθω καλυτερα τον εαυτο μου...
Εχουμε μεσα μας...ολους αυτους που υπηρξαν πριν απο μας...
Πληθος...

# 91 στις 11/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by achinos
Νομιζω οτι δεν μπορειτε να κανετε τπτ αλλο...παρα ν αφησετε τα παιδια σας να γνωρισουν τους γονεις τους...οπως κ ναναι αυτοι...στο κατω-κατω ετσι τα κανατε...δωρο ο ενας στον αλλον...αφηστε τα να ξετυλιξουν κι αυτα το δικο τους δωρο...καθε γονιο ξεχωριστα...τους αξιζει να ξερουν με τι εχουν να κανουν...δεν προκειται να τον...αλλαξουν ποτε με καποιον αλλον αλλωστε...εγω ακομα κ τωρα γνωριζω τους δικους μου...κ συμπληρωνω την αποψη μου, ταξιδευοντας προς το να μαθω καλυτερα τον εαυτο μου...
Εχουμε μεσα μας...ολους αυτους που υπηρξαν πριν απο μας...
Πληθος...

achinos

# 92 στις 11/5/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό

Παράθεση:

Δεν μπορει να τιμωρησει τον εαυτο του,γιατι ερχεται σε αντιθεση με την αυτο-αδυναμια που εχει.Ετσι επιλεγει να τιμωρει τον πλησιεστερο σε αυτον που δεν υπολογιζει και δεν εχει να φοβηθει.Εξ απ ανεκαθεν!

Ρε νεφελη...ποια αυτοδυναμια...

Η πρωτη κ πιο βαρεια τιμωρια επιβαλλεται στον ανθρωπο...τη στιγμη που καταλαβαινει...τι ειναι αυτο το...παιχνιδι το... "κου-κου...τα"...

Αν κοιταξεις γυρω σου τα προσωπα των ανθρωπων...περισσοτερο των ηλικιωμενων...να... στην ηλικια μου...ξεχωριζεις αμεσως ποιος απ ολους τιμωρει τον εαυτο του...

Παράθεση:

Χχχχμμμμμ.....

# 93 στις 11/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Δεν μπορει να τιμωρησει τον εαυτο του,γιατι ερχεται σε αντιθεση με την αυτο-αδυναμια που εχει.Ετσι επιλεγει να τιμωρει τον πλησιεστερο σε αυτον που δεν υπολογιζει και δεν εχει να φοβηθει.Εξ απ ανεκαθεν!

Ρε νεφελη...ποια αυτοδυναμια...

Η πρωτη κ πιο βαρεια τιμωρια επιβαλλεται στον ανθρωπο...τη στιγμη που καταλαβαινει...τι ειναι αυτο το...παιχνιδι το... "κου-κου...τα"...

Αν κοιταξεις γυρω σου τα προσωπα των ανθρωπων...περισσοτερο των ηλικιωμενων...να... στην ηλικια μου...ξεχωριζεις αμεσως ποιος απ ολους τιμωρει τον εαυτο του...

Παράθεση:

Χχχχμμμμμ.....

Αυτο-Αδυναμια αχινε.....οχι αυτοδυναμια......την αγαπη και αδυναμια που εχει προς τον εαυτο του....τον ναρκισσισμο ντε!
Σε εβαλα σε σκεψεις.......οι λυσεις πριβε περικαλω!

zafont

# 94 στις 11/5/2012
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση

Παράθεση:
Νομιζω οτι δεν μπορειτε να κανετε τπτ αλλο...παρα ν αφησετε τα παιδια σας να γνωρισουν τους γονεις τους...οπως κ ναναι αυτοι...
Πληθος...

Αχινέ, έγραψες ίσως την πιο σημαντική ατάκα απ'όλες. Λες "αφήσετε"... Τι κάνεις όμως όταν σου στερούν το παιδί και πρακτικά δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς ώστε να σε γνωρίσει;

zafont

# 95 στις 11/5/2012
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση

Παράθεση:

Οταν ταχεις χαμενα...παιρνεις ενα τηλεφωνο...θα μπορουσες ας πουμε να συναντηθεις ε σ υ με τη δικηγορο...ισως ετσι καταλαβαινες τι ν αυτο που θελει κ δεν εχει...η τι προσπαθει να παρει...εκει βλεπεις στ αληθεια ποσο ομορφο ηταν αυτο που εζησες καποτε με τον ετερο...κ τι τουχει απομεινει...η παλι μπορει να καταλαβεις τι...φοβαται...

Ξερω γω...χαμενα ταχεις ετσ κι αλλιως...ποσα ακομα να χασεις...

Ναι. Το έκανα. Εισέπραξα ένα: "μα έφυγες αφού είχες γκόμενα" και ένα "τι ωραίο και μοντέρνο αγόρι που είσαι". Το τελευταίο μάλιστα παρουσία της αντιδίκου. Έγιναν και άλλα πολλά ωραία σε εκείνη την συνάντηση... αλλά για να γελάσουμε θα πω το πιο χαζό: Φεύγοντας (και προσέχοντας μην "βρει" το κεφάλι μου στον Καραϊσκάκη και τον βασιλιά, προσέχοντας μην ενοχλήσω ένα σοβαρό κοριτσάκι που καθόταν σε μια καρέκλα και ψάχνοντας από που έρχεται το ροχαλητό - δεν κάνω πλάκα, κάποιος κοιμόταν κάπου στο γραφείο της), παρατήρησα στην εξώπορτα του γραφείου την μεταλική πλάκα με το όνομα:
ΤΑΔΕ ΤΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΜΑΡΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Σπάνια το κάνω, αλλά σταυροκοπήθηκα και αν θες, ναι, κατάλαβα πολλά περισσότερα για την πρώην σύζυγό μου

Και όπως χθές επιβεβαιώθηκα, ακολουθεί θρησκευτικά και απαρέγκλιτα κάθε της συμβουλή.

morgoth

# 96 στις 11/5/2012
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
ακου φιλαρακι.
ο δικηγορος σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι παντα ομοιος με το πελατη. ειναι κανονας. μου το χει πει γνωστος μου δικηγορος. αν εισαι νορμαλ, νορμαλ θα ναι και ο δικηγορος. αν εισαι γιδι, γιδι θα ναι και ο δικηγορος.

δε μπορεις να κανεις τιποτα. και ο γιος σου μεγαλωνοντας θα καταλαβαινει πολλα. κανε υπομονη. και μη φθειρεσαι τσαμπα. απο τη στιγμη που εφυγες το ξερες πως θα χεις τετοια παρατραγουδα.
τι ψαχνεις να βρεις απο ανθρωπο που σου πε να ζειτε διπλες ζωες. τοση αξιοπρεπεια εχει... και τοσο σεβασμο στη σχεση σας...
Για το καλο σου αποστασιοποιήσου. και μην εχεις επαφες μαζι της. εντελως τα τυπικα. εντελως.

ESPERANTZA

# 97 στις 12/5/2012
author
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 1.895

Παράθεση:
Originally posted by morgoth
τι ψαχνεις να βρεις απο ανθρωπο που σου πε να ζειτε διπλες ζωες. τοση αξιοπρεπεια εχει... και τοσο σεβασμο στη σχεση σας...

Mog, εκει ακριβως ειναι η λύση. Το γιατι το το ειπε μπορει να απέχει ετη φωτος απο τον λόγο που αναφερεις.
Αν εχω δικιο, αν δηλ. του το προτεινε σκεπτομενη εντελώς συναισθηματικά, σε μια προσπαθεια να τον κρατησει κοντα της έστω κι ετσι, τοτε ειναι άτομο που παρασυρεται εντελώς απο το συναισθημα, και ως εκ τουτου, μονο πατωντας σε αυτο θα μπορεσει να βρει άκρη ο zafont.
Όσο το τραβαει θα το τραβηξει κι αυτη.
Zafont, δεν υπάρχει περιπτωση να θελει να σε εξαφανισει απο τη ζωη της.
Να σου βγαλει το λαδι ναι, να σε κ΄νει να πεις κάποιον δεσπότη, ομοιως, να σε πονεσει, να σε πληγωσει με το μονο οπλο που διαθετει, το παιδι.
Κακώς, ενταξει, ανωριμο; ανωριμο. Οκ.
Αν σταματησουμε τους αφορισμους και τους μελοδραματισμους του ποιο ειναι το δεον, πρεπον, σωστο και παρουμε τα πραγματα με την ανθρωπινη διάσταση τους, αν κατανοησουμε τις αδυναμίες, θα θυμηθουμε τα "δυνατά" και έτσι, μονο ο zafont θα βρει τη λύση, σκεπτόμενος, ακομα και με την καρδια, έστω..
Μόνο μην προσπαθήσεις να με προσγειώσεις, Ξέρεις, ο κόσμος μου δεν είναι εκεί που κοιτάς.

morgoth

# 98 στις 12/5/2012
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
τι προτεινεις;
και μια παρατηρηση. αυτη η συμπεριφορα που απλα ονομαζεις ανωριμη , ειναι βλαπτικη για το παιδι. εναντιον του σπλαχνου της στρεφεται. ο ζαφοντ κλαιν μαιν. νομιζεις οτι θα πα θει τιποτα; αυτοκαταστροφικες συμπεριφορες ειναι που τροφοδοτουν τα υπολειμματα της.

Perloudio

# 99 στις 14/5/2012
author
Γυναίκα / 39 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Απαντήσεις: 11
Η σύζυγος.....
μια τρελή κι αλλοπαρμένη γυναίκα.. που δεν θέλει επαφές παιδιού-πατέρα... που δε μπορεί να συνεννοηθεί... που χρειάζεται ψυχίατρο...

Ο σύζυγος.....
ένας κακόμοιρος άνδρας που προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τη σύζυγο.... που κάνει το παν για μια ισορροπημένη οικογένεια.... που προσπαθεί να εξηγήσει στο εφτάχρονο παιδί τα ανεξήγητα....

Νομίζω ότι μας λείπει βασική πληροφόρηση επί του θέματος...

zafont

# 100 στις 15/5/2012
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Δυστυχώς, μετά από όλες τις προσπάθειες προσέγγισης τα αποτελέσματα είναι τα ίδια. Πλέον δεν με αφήνει να βλέπω το παιδί και οχι μόνο αυτό, δεν μου το δίνει καν στο τ/φ. Έχω μπει στην ίδια σειρά με πατεράδες μέθυσους, ναρκομανείς και περιθωριακούς...

Είναι τυφλωμένη από τα πάθη και τις φοβίες της. Μέχρι ενός σημείου είναι κατανοητό και αναμενόμενο. Το άσχημο είναι πως βάζει το παιδί μπροστά, με γεμίζει μονίμως τύψεις κλπ και η στάση της σκληραίνει όσο περνάει ο καιρός. Η συνολική πορεία της ΔΕΝ μου εγγυάται σε καμία περίπτωση πως θα μπορέσει να συναινέσει έστω σε μια συνάντηση (των γονέων μόνο) με παιδοψυχολόγο σε κανένα μέλλον. Έχει κατεβάσει κάθε ρολό και έχει γκρεμίσει κάθε γέφυρα συζήτησης. Είναι σαφές πλέον πως στον στρεβλό κόσμο της έχει αποφασίσει πως ο μόνος τρόπος να εξαλείψει την δική της μητρική ή/και γυναικεία ανασφάλεια είναι να στερήσει τον πατέρα από το παιδί της, ώστε αυτό να μείνει ανεπηρέαστο και να συνεχίσει να έχει κάποιον δίπλα της - που πάει με τα νερά της.

Πλέον αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, στερεί από το παιδί την πραγματικότητα και του δημιουργεί επιπλέον ψυχολογικά θέματα. Πρέπει να την δει ειδικός άμεσα. Δυστυχώς θα προχωρήσω σε σειρά μηνύσεων (όσο πάει) με οτι και αν αυτές συνοδεύονται. Έχει ένα ρίσκο σε οτι αφορά το παιδί, αλλά πιστεύω πως αυτό βρίσκεται ούτως ή άλλως σε νοσηρό περιβάλλον και νιώθω πως έχω τουλάχιστον το καθήκον να τον βοηθήσω - χωρίς να το καταλαβαίνει ακόμη.
Επιλέξτε σελίδα: (1-7)
Σελίδες 1234567
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.