Παράθεση:
Originally posted by morgoth
ο δικηγορος σου τι σου λεει??
σε αυτες τις περιπτωσεις αυτον ακους και εμπιστευεσαι. βαζεις βεβαια και την κριση σου ετσι.. Να μη σε ξεπουπουλιασει..
Παράθεση:
Originally posted by zafont
αχινέ:
Παράθεση:
Ζαφοντ, κανε ενα κοπο να διαβασεις τη μηδεια ...
Αμα σου πω, πως μου'βαλες φωτιά στα μπατζάκια....
Παράθεση:
Δεν σας συστήνω την δικηγόρο της πάντως.
...
Δεν ξέρω, τα έχω χαμένα.
Παράθεση:
Originally posted by nefeli_34
....
Δεν γινεται να τα βαλεις με τη παρανοια Αχινε....αποδεδειγμενα...και η επικοινωνια για το παιδι ειναι αναποσπαστο κομματι της συνεχειας ολων μας.
...
Και σκεφτομαι εαν εκεινος εκτονωνει ποικιλοτροπως και εντεχνως τα ανυποστατα και αστηρικτα που πιστευει οτι πρεπει να μου πιστωσει,εγω ολο το υπαρκτο "υλικο" που εχω μαζεψει ολα αυτα τα χρονια,με ποιον τροπο θα το εκτονωσω?
....
Παράθεση:
Αντιλαμβανομαι αυτο που λες zafont,απλα ανθρωπος εισαι και ερχονται στιγμες που σκας και αγανακτεις με το θρασος και την αλλαζονεια του αλλου,που οχι μονο δεν θα πρεπε να συμπεριφερεται τουτιοτροπως,αλλα να ειχε μεταναστευει, αν οχι αυτοκτονησει!![]()
Παράθεση:
Originally posted by zafont
Παράθεση:
Αντιλαμβανομαι αυτο που λες zafont,απλα ανθρωπος εισαι και ερχονται στιγμες που σκας και αγανακτεις με το θρασος και την αλλαζονεια του αλλου,που οχι μονο δεν θα πρεπε να συμπεριφερεται τουτιοτροπως,αλλα να ειχε μεταναστευει, αν οχι αυτοκτονησει!![]()
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει (εξαρτάται αν έχεις ελ. χρόνο), αλλά μήπως να εκτόνωνες την πίεση με κάποια δραστηριότητα; πχ ποδήλατο, τρέξιμο. Μην το πεις πουθενά, αλλά σε τέτοιες φάσεις έπαιρνα το ποδήλατο, πήγαινα κάπου στα χωράφια - στα Μεσόγεια ας πούμε, στεκόμουν κάτω από μια ελιά και έβαζα τις φωνές μέχρι να σκάσουν τα πνευμόνια μου ή να μου κάνει παρατήρηση κάποιος.
Παράθεση:
Originally posted by achinos
Νομιζω οτι δεν μπορειτε να κανετε τπτ αλλο...παρα ν αφησετε τα παιδια σας να γνωρισουν τους γονεις τους...οπως κ ναναι αυτοι...στο κατω-κατω ετσι τα κανατε...δωρο ο ενας στον αλλον...αφηστε τα να ξετυλιξουν κι αυτα το δικο τους δωρο...καθε γονιο ξεχωριστα...τους αξιζει να ξερουν με τι εχουν να κανουν...δεν προκειται να τον...αλλαξουν ποτε με καποιον αλλον αλλωστε...εγω ακομα κ τωρα γνωριζω τους δικους μου...κ συμπληρωνω την αποψη μου, ταξιδευοντας προς το να μαθω καλυτερα τον εαυτο μου...
Εχουμε μεσα μας...ολους αυτους που υπηρξαν πριν απο μας...
Πληθος...![]()
Παράθεση:
Δεν μπορει να τιμωρησει τον εαυτο του,γιατι ερχεται σε αντιθεση με την αυτο-αδυναμια που εχει.Ετσι επιλεγει να τιμωρει τον πλησιεστερο σε αυτον που δεν υπολογιζει και δεν εχει να φοβηθει.Εξ απ ανεκαθεν!
Παράθεση:
Και σκεφτομαι εαν εκεινος εκτονωνει ποικιλοτροπως και εντεχνως τα ανυποστατα και αστηρικτα που πιστευει οτι πρεπει να μου πιστωσει,εγω ολο το υπαρκτο "υλικο" που εχω μαζεψει ολα αυτα τα χρονια,με ποιον τροπο θα το εκτονωσω?
Παράθεση:
Παράθεση:
Δεν μπορει να τιμωρησει τον εαυτο του,γιατι ερχεται σε αντιθεση με την αυτο-αδυναμια που εχει.Ετσι επιλεγει να τιμωρει τον πλησιεστερο σε αυτον που δεν υπολογιζει και δεν εχει να φοβηθει.Εξ απ ανεκαθεν!
Ρε νεφελη...ποια αυτοδυναμια...
Η πρωτη κ πιο βαρεια τιμωρια επιβαλλεται στον ανθρωπο...τη στιγμη που καταλαβαινει...τι ειναι αυτο το...παιχνιδι το... "κου-κου...τα"...
Αν κοιταξεις γυρω σου τα προσωπα των ανθρωπων...περισσοτερο των ηλικιωμενων...να... στην ηλικια μου...ξεχωριζεις αμεσως ποιος απ ολους τιμωρει τον εαυτο του...
Παράθεση:
Παράθεση:
Νομιζω οτι δεν μπορειτε να κανετε τπτ αλλο...παρα ν αφησετε τα παιδια σας να γνωρισουν τους γονεις τους...οπως κ ναναι αυτοι...
Πληθος...![]()
Παράθεση:
Οταν ταχεις χαμενα...παιρνεις ενα τηλεφωνο...θα μπορουσες ας πουμε να συναντηθεις ε σ υ με τη δικηγορο...ισως ετσι καταλαβαινες τι ν αυτο που θελει κ δεν εχει...η τι προσπαθει να παρει...εκει βλεπεις στ αληθεια ποσο ομορφο ηταν αυτο που εζησες καποτε με τον ετερο...κ τι τουχει απομεινει...η παλι μπορει να καταλαβεις τι...φοβαται...
Ξερω γω...χαμενα ταχεις ετσ κι αλλιως...ποσα ακομα να χασεις...
Παράθεση:
Originally posted by morgoth
τι ψαχνεις να βρεις απο ανθρωπο που σου πε να ζειτε διπλες ζωες. τοση αξιοπρεπεια εχει... και τοσο σεβασμο στη σχεση σας...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media