Παράθεση:
Originally posted by morgoth
τι προτεινεις;
Παράθεση:
Originally posted by zafont
Πλέον αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, στερεί από το παιδί την πραγματικότητα και του δημιουργεί επιπλέον ψυχολογικά θέματα. Πρέπει να την δει ειδικός άμεσα. Δυστυχώς θα προχωρήσω σε σειρά μηνύσεων (όσο πάει) με οτι και αν αυτές συνοδεύονται. Έχει ένα ρίσκο σε οτι αφορά το παιδί, αλλά πιστεύω πως αυτό βρίσκεται ούτως ή άλλως σε νοσηρό περιβάλλον και νιώθω πως έχω τουλάχιστον το καθήκον να τον βοηθήσω - χωρίς να το καταλαβαίνει ακόμη.
Παράθεση:
μα ακριβως επειδη υπαρχει ο εγωισμος να λειτουργησει δημιουργικα. Δε με θες μια δε σε θέλω δυο.
Παράθεση:
ολα αυτα που γραφεις ειναι ο δρομος του ανασφαλους που δε μπορει να στηριχτει στα ποδια του. και βεβαια το να φερεσαι με το χειροτερο τροπο στον αλλο δε σημαινει πως θα τον κανεις να γυρισει. να αηδιασει για σενα πολυ πιθανον. Με ψυχαναγκασμους και συναισθηματικους εκβιασμους δεν κρατιουνται τα ζευγαρια.
Παράθεση:
ο ενας και μοναδικος τροπος, η μια στις χιλιες πιθανοτητες το ζευγαρι να ξανασμιξει ειναι το θαψιμο του τσεκουριου του "πολέμου", ο επαναπροσδιορισμος της σχεσης για χαρη των παιδιων μεσα απο τα νεα δεδομενα που προκύπτουν, ο αμοιβαιος σεβασμος στο γονεικο ρολο αμφοτερων. Τσαμπα λενε για γονεική ισοτητα??
Παράθεση:
Γιατι να σπαταληθει η μια και μοναδική πιθανοτητα, αρχιζοντας τις κατινιες αμφοτεροι ή και μονομερώς??
Παράθεση:
ολα αυτα που γραφεις ειναι ο δρομος του ανασφαλους που δε μπορει να στηριχτει στα ποδια του. και βεβαια το να φερεσαι με το χειροτερο τροπο στον αλλο δε σημαινει πως θα τον κανεις να γυρισει. να αηδιασει για σενα πολυ πιθανον. Με ψυχαναγκασμους και συναισθηματικους εκβιασμους δεν κρατιουνται τα ζευγαρια.
ο ενας και μοναδικος τροπος, η μια στις χιλιες πιθανοτητες το ζευγαρι να ξανασμιξει ειναι το θαψιμο του τσεκουριου του "πολέμου", ο επαναπροσδιορισμος της σχεσης για χαρη των παιδιων μεσα απο τα νεα δεδομενα που προκύπτουν, ο αμοιβαιος σεβασμος στο γονεικο ρολο αμφοτερων. Τσαμπα λενε για γονεική ισοτητα??
Γιατι να σπαταληθει η μια και μοναδική πιθανοτητα, αρχιζοντας τις κατινιες αμφοτεροι ή και μονομερώς??
Παράθεση:
αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Ειναι θυμα η γυναικα και ο αντρας δυναστης...
Παράθεση:
Originally posted by achinos
Παράθεση:
μα ακριβως επειδη υπαρχει ο εγωισμος να λειτουργησει δημιουργικα. Δε με θες μια δε σε θέλω δυο.
Παράθεση:
Originally posted by nefeli_34
Παράθεση:
Originally posted by achinos
Παράθεση:
Αυτος ειναι ο ενας δρομος για την επομενη μερα...
Ο "προδομενος' ειναι αυτος που "δεχεται" τη πραξη του αλλου πανω του...
"δε με θελει, ειμαι καλος, γιατι με αφηνει, ποιος θα με υποστηριξει τωρα, ποιος θα με προσεχει, με απορριπτει, γιατι δεν του κανω, τι θελει, το παιδι, τη διατροφη, θα τον πονεσω οπως με πονεσε κι αυτος για να καταλαβει τι εκανε, ισως ξαναγυρισει...δε με θελει...δε με θελει κανενας, τι εχω..."
Ουφφφ, μονο που ταγραψα, ενοιωσα να μη χωραω στο...κελυφος μου...
Παράθεση:
Δε μας ταπες καλα παντως...αλλο δε με καλυπτει ο γαμος μου κ την κανω, κι αλλο βρισκω το επομενο κλαδι, πιανομαι κ φευγω...εκ διαμετρου αντιθετες διαθεσεις...αναδυονται...
Παράθεση:
γιατι εμφανιζεσαι πολυ κουλ κ χαι
Παράθεση:
μια τρελλη ιδεα μου σφηνωθηκε στο μυαλό...
Φαντασου λεει, να ειναι ο zafont εναν νεος don zouan ο οποιος, αφου βρηκε την ιδανική γιαυτον γυναικα, αφηνει την παλια και εχει ηδη σκεφτει και σχεδιάσει να αποκτησει μια νεα οικογενεια, αλλάζοντας μονο.... γυναικα.
Τρελλή ιδεα, δε λέω....
Ή μηπως όχι;
Τί λες zafont; Είναι αρκετα νοσηρο το περιβάλλον που δημιουργησε η πρωην σου ωστε να στηριχτεις και να διεκδικησεις το παιδι;
Παράθεση:
πιθανον να ψαχνοσουν και μεσα στο γαμο ...
και βρισκοντας μια αλλη γυναικα ....
πιθανον την παρουσα ...
να την εγκατελειψες .....
Παράθεση:
εγω παντως θα σε συμβουλευα να δειξεις κατανοηση και σεβασμο προς αυτη τη γυναικα .....
που σημειωση αυτο πρεπει να το σταματησεις για το καλο του παιδιου σου ....
δεν μπορει να κατηγορεις συνεχεια την γυναικα που σου αναθρεφει το παιδι ....
και φυσικα την μητερα του ....σεβασου το επιτελους αυτο ....
Παράθεση:
το πως θα τον παρει η πρωην τον ερχομο ενος νεου μωρου ...
αυτο σε καιει τωρα ?
πολυ μπλερδεμενα δεν τα εχεις μεσα στο κεφαλι σου φιλε ?
Παράθεση:
τοτε δεν ειναι αναγκη να επικαλεισαι παραδειγματα αλλων αποτυχημενων πατεραδων ...
Παράθεση:
Στη δικη μου περιπτωση ,που οι παρευρισκομενοι γνωριζουν,ποιος ειναι ο "προδομενος"?![]()
Παράθεση:
Originally posted by BlackWolf_
Παράθεση:
Στη δικη μου περιπτωση ,που οι παρευρισκομενοι γνωριζουν,ποιος ειναι ο "προδομενος"?![]()
Ο εγωισμός..
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Ο εγωισμός..
Ποιανου Λυκε?
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Ο εγωισμός..
Ποιανου Λυκε?
Προδομένος είναι κάποιος που οταν είναι ολα καλα γίνεται το μπραφ...
Δεν μπορείς να μιλάς για προδοσίες, όταν έχεις σαφές δείγμα οτι κάτι δεν πάει καλά...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media