Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΔΙΑΖΥΓΙΟ - ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ (ΠΡΩΗΝ) ΣΥΖΥΓΟ

Επιλέξτε σελίδα: (1-7)
Σελίδες 1234567

achinos

# 101 στις 15/5/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
'Aρεσαν+: 0%
Ζαφοντ, τα προβληματα σου θα λυθουν οταν η γυναικα σου κανει μια σωστη σχεση που θα την κανει ευτυχισμενη...οσο ειναι μονη της κ ακυρωμενη θα κανει οτι περναει απο το χερι της, να σου προκαλεσει την ιδια πληγη που της προκαλεσες...βλεπεις εφυγες αφου ειχες γκομενα...νεα ουσιαστικη σχεση δλδ...ακομα χειροτερα...

Δε μας ταπες καλα παντως...αλλο δε με καλυπτει ο γαμος μου κ την κανω, κι αλλο βρισκω το επομενο κλαδι, πιανομαι κ φευγω...εκ διαμετρου αντιθετες διαθεσεις...αναδυονται...
Στη θεση σου θα προσπαθουσα να της βρω...ενα φιλο, λιγο πιο κοντα στις επιθυμιες της απο μενα...την ξερεις ως ανθρωπο πιστευω...

Κ σου απαντω μ αυτη την..απιστευτη προτροπη, γιατι εμφανιζεσαι πολυ κουλ κ χαι, κ τελοσπαντων πιστευω οτι τοτε θα σταματησουν τα προβληματα σου κ θα μπορεσετε να αναθρεψετε το παιδι σας αρμονικα κ ταυτοχρονα μεσα στις νεες σας...οικογενειες...

Να μας λες τη συνεχεια...μας ενδιαφερει ειμαστε πολλες οι...διαζευγμενες, μπορει να βρουμε καποιες λυσεις...

ESPERANTZA

# 102 στις 15/5/2012
author
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 1.895

Παράθεση:
Originally posted by morgoth
τι προτεινεις;

Δυστυχως Μοg, προτεινα αρκετα ήδη,
ευτυχως, ο zafont δεν τα καταλαβε

γιατι... μετα απο αυτά....:

Παράθεση:
Originally posted by zafont
Πλέον αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, στερεί από το παιδί την πραγματικότητα και του δημιουργεί επιπλέον ψυχολογικά θέματα. Πρέπει να την δει ειδικός άμεσα. Δυστυχώς θα προχωρήσω σε σειρά μηνύσεων (όσο πάει) με οτι και αν αυτές συνοδεύονται. Έχει ένα ρίσκο σε οτι αφορά το παιδί, αλλά πιστεύω πως αυτό βρίσκεται ούτως ή άλλως σε νοσηρό περιβάλλον και νιώθω πως έχω τουλάχιστον το καθήκον να τον βοηθήσω - χωρίς να το καταλαβαίνει ακόμη.

μια τρελλη ιδεα μου σφηνωθηκε στο μυαλό...
Φαντασου λεει, να ειναι ο zafont εναν νεος don zouan ο οποιος, αφου βρηκε την ιδανική γιαυτον γυναικα, αφηνει την παλια και εχει ηδη σκεφτει και σχεδιάσει να αποκτησει μια νεα οικογενεια, αλλάζοντας μονο.... γυναικα.
Τρελλή ιδεα, δε λέω....
Ή μηπως όχι;
Τί λες zafont; Είναι αρκετα νοσηρο το περιβάλλον που δημιουργησε η πρωην σου ωστε να στηριχτεις και να διεκδικησεις το παιδι;

Και αυτη τη φορα, μην περιμενεις 2-3 μερες να πεις πραγματα που τα γνωριζες απο χθες.
Μας μπερδευεις φιλε μου.
Μόνο μην προσπαθήσεις να με προσγειώσεις, Ξέρεις, ο κόσμος μου δεν είναι εκεί που κοιτάς.

tzoulia49

# 103 στις 15/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
αγαπητε θεματοθετα ....

παρ ολου οτι δειχνω κατανοηση για τη μεγαλη φορτιση που εχεις....

και τον τροπο που διαχειριζεσαι το θεμα ....

εγω αρχιζω να δικιολογω και την πρωην ....

αν και δεν εχει ιδιαιτερη σημασια τωρα πια ...

να ξερουμε το λογο που η εν λογω κυρια εχει τοσο μενος προς εσενα ...

καλο ειναι να τα βλεπουμε κι απο την δικη της οπτικη ...

που αυτο ισως σε κανει πιο διαλακτικο και ελαστικο απεναντι της ....

τα ειπα και πιο πανω ....

εγω θεωρω οτι για να σου εχει τοσο μεγαλο θυμο ....αυτη η γυναικα ...νιωθει βαθια προδομενη ....

πιθανον να μην μας λες ολη την αληθεια ....

πιθανον να ψαχνοσουν και μεσα στο γαμο ...

και βρισκοντας μια αλλη γυναικα ....

πιθανον την παρουσα ...

να την εγκατελειψες .....

το οτι επισης σκεφτηκες να μπεις σ ενα αλλο γαμο...

και πολυ συντομα ...

αυτο την γεμιζει ακομα πιο πολυ θυμο ....

και ολα αυτα μαζι την κανουν να σου εχει αυτη την μεγαλη λυσα...

και να σε εκδικειται μεσω του παιδιου ....

πιθανον να θελει να προστατεψει το παιδι της απο την νυν συντροφο ...

μην το κατηγορεις αυτο ....

οσο η ζωη της λοιπον ....

θα γυροφερνει γυρω απο την μοναξια της και το παιδι....

ετσι θα εχουν τα πραγματα και να μην σου πω ακομη χειροτερα ...

εγω παντως θα σε συμβουλευα να δειξεις κατανοηση και σεβασμο προς αυτη τη γυναικα .....

διοτι σου μεγαλωνει το παιδι σου ...

και ποτε να μην ξεχασεις οτι ειναι η μητερα του παιδιου σου ....

θα ηταν καλο για ολους να μαλακωσετε και να βρειτε μια γεφυρα επικοινωνιας για το καλο του παιδιου ....

αν αυτο δεν επιτευχτει ...

εσυ με τον νομο ...

δικαιουσαι να βλεπεις το παιδι σου οσο κι αν αυτη χτυπιεται οτι δεν το θελει ...

ο νομος σε προσαττευει σ αυτο σου το δικαιωμα ....

αλλο τωρα ....διαβασα καποια πραγματακια και τον τροπο που τα προσεγγιζεις ...

οπως ας πουμε την πολυ καλη συντροφο που εχεις τωρα...

και την κακη που ηταν η πρωην ....

που σημειωση αυτο πρεπει να το σταματησεις για το καλο του παιδιου σου ....

δεν μπορει να κατηγορεις συνεχεια την γυναικα που σου αναθρεφει το παιδι ....

και φυσικα την μητερα του ....σεβασου το επιτελους αυτο ....

και το οτι εισαι ερωτευμενος ....

κι οτι θελεις να κανεις ενα παιδι συντομα....
ουτε μαγος να ημουν ..

.κι οτι αλλοι πατεραδες βλεπουν τα παιδια τους μια φορα τον χρονο....

ενω εσυ τι σωστος που εισαι και θελεις να το βλεπεις πιο συχνα ...

η του τυπου δεν δινουν μια κλπ ...

διαβαζοντας ολα αυτα φιλε λυπηθηκα το παιδι σου ....ειλικρινα ...

κι αυτο επειδηη ξερω την συνεχεια του εργου ...
και δεν μας λες βρε φιλε ...

που ρωτας μ ολο αγωνια ...

τον αχινο ...

το πως θα τον παρει η πρωην τον ερχομο ενος νεου μωρου ...

αυτο σε καιει τωρα ?

μην μ αναγκασεις να βιαστω να σε χαρακτηρισω λειαν επιοικως επιπολαιο ....
διοτι προς εκει σε κοβω ....

εδω δεν εχεις προλαβει να χαλασεις τον πρωτο γαμο...

και πας γραμμη για τον δευτερο ...
και καλα καλα δεν εχεις φτιαξει τις σχεσεις με το παιδι σου ...

και κοιτας ν αποχτησεις ενα αλλο ...

πολυ μπλερδεμενα δεν τα εχεις μεσα στο κεφαλι σου φιλε ?
και δεν μπορει να αναμασαμε μια κασετα ....

που μας εδωσε ενας παιδοψυχολογος και να κανουμε τον σωστο γονιο ....πατερα ...πρωην ...νυν κλπ ....

αλλα να κοιταμε βαθια μες την ψυχη μας αυτο που νιωθουμε ...

γιατι αν εσυ νιωθεις οτι αυτο το παιδι εχεις αναγκη να το βλεπεις καθε μερα....

η οσο περισσοτερο μπορεις ...

και να του παρεχεις οτι χρειαζεται καλυτερο ...

τοτε δεν ειναι αναγκη να επικαλεισαι παραδειγματα αλλων αποτυχημενων πατεραδων ...

για να παρεις αξια εσυ ...

δεν θα σου περναγε καν απο το μυαλο να συγκριθεις ....

η πετυχημενη συμβουλη ειναι ....

σεβασμος στο παιδι ...στις επιθυμιες του παιδιου ....

αν θελει την νυν με γεια του με χαρα του....αν δεν την συμπαθει παλι σεβαστο ...

δεν ειναι υποχρεωμενο να την τρωει στη μαπα ....

απεχτησε το νομιμο δικαιωμα ακομα και με το νομο ...

να βλεπεις το παιδι .... γιατι σε χρειαζεται ....

εισαι το προτυπο του αυτο να θυμασαι ...καθ οτι αγορακι ....

ακου αυτα που σου λεει το παιδι ....και δωστου χρονο ...θα μεγαλωσει σιγα σιγα και θα καταλαβει ....

αρκει εσυ να εισαι κοντα του ...

να το αγαπας ...και να το προστατευεις οπως θα το εκανες αν εισασταν ολοι μαζι οπως παλια ....

morgoth

# 104 στις 16/5/2012
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
τα πραγματα ειναι πολυ απλά κατεμε.

εκανες παιδί? οκ. με ποιον το κανες? με τον ή την πρωην. ΤΕΛΟΣ. αυτος ειναι ο αλλος γονιος. Εφοσον δε συντρεχει λογος ανικανοτητας του αλλου που να στηριζεται επαρκώς σε ενα νομικο πλαισιο (ναρκομανης, πορνη, βιαιος και επικινδυνος για το παιδι κτλ κτλ) δεχεσαι τον/την πρωην, κανονιζεις επιμελεια επικοινωνια διατροφή ως ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και τελειωνεις το παραμυθι.
Καθε τι διαφορετικο είναι εγωισμος είναι θυμος είναι πικρια, ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να συλλαβεις να τα νεα δεδομενα στη ζωή σου και να πορευτεις με τη νεα πραγματικοτητα.
Οποτε τα ειναι θυμωμενη, καταλοιπα και καθε ειδους παπαρολογια που δικαιολογει εστω και εμμεσα συμπεριφορες που βλάπτουν ανήλικα δε τα δεχομαι. Οι γυναικες μπορει και να τα δεχεστε. Να δεχεστε συμπεριφορες που πληγωνουν τα παιδια βαθυτατα και όχι τον αλλο ενηλικα.
Επισης και 35 γκομενες να ειχε ο ζαφοντ και ο καθε ζαφοντ, δε παυει να ναι πατερας. Η προσωπική ζωή του ζευγαριου διαχωριζεται απο τη σχεση τους με τα παιδιά. Δε συζητώ για το γεγονος οτι αμα δε χωριζε θα ταν καλος πατερας ενώ τωρα ειναι κακός και δε θελει η πρωην να του δινει το παιδί.
Σε οτι αφορα τα παιδια συμπεριφορες βρακολαστιχο αναλογα με τη διαθεση μας ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ.
αμα ενας πατερας δε δινει διατροφή τι λετε? "Ε ειναι πληγωμενος μωρεεεε. Εχει καταλοιπα... Θελει να σε πληγωσει.." Πλάκα κανουμε τωρα?

Αυτά για συμπεριφορες που δεν ανταποκρινονται στο ρολο ως γονιος και βεβαια που δεν συμβαδιζουν με αποφασεις δικαστηριων ή ακομα και συμφωνητικών.

Οσον αφορα εσενα ζαφοντ. Μη κανεις μηνυσεις και μλκιες. Να βαλεις τη δικηγορο σου να μιλησει με τη δικια της. Να δεις τι σκοπο εχουνε. Απο κει και περα δυστυχως πηγαινεις με την αστυνομια να παρεις το παιδί ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΠΑΤΕΡΑΣ. Αμα εξακολουθει να μη στο δινει τοτε κανεις δικαστηριο για να καταγγειλεις αυτη τη συμπεριφορα. Το παιδι θα σε αναζητησει σιγουρα. Και οσο το καταπιεζει η μανα του τοσο αυτο θα σε ζηταει.

Τα σχολια να τη βοηθησεις να βρει γκομενο... καλυτερα να μη τα σχολιασω καν... Ενα μονο θα πω. Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τη παρτη του και τη προσωπικη του ευτυχια παρολες τις αντιξοοτητες που μπορει να του ετυχαν ή τις συνεπειες των λανθασμενων επιλογών του.

achinos

# 105 στις 16/5/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Εσυ καλα τα λες μογκ, κ εισαι κ politically correct, εδω προσπαθουμε να καταλαβουμε τι πρεπει να γινει για να ξεπερασουν την κριση που μπηκαν για καλο ολων...οταν ο ενας σου μοστραρει τον καινουργιο κ φευγει, το τραυμα δυσκολα επουλωνεται...εχω γνωρισει γυναικες που καναν χρονια να το ξεπερασουν κ αντρες που χασαν μεχρι κ τη δουλεια τους , για να μη δινουν διατροφη...
Πριν λιγο καιρο ηταν ενας που δεν ελεγε γιατι χωρισε κι η γυναικα του πηρε τα παιδια κ πηγε στο χωριο της, κ ηθελε να της κανει δικαστηριο οτι δουλευει κ δεν δικαιουται διατροφη, τι λεμε τωρα...σ αυτο τον πολεμο, ο ανδρας επιτιθεται μη δινοντας το χρημα κι η γυναικα μην δινοντας το παιδι, τα παραδειγματα των "ανικανων" να συμβαλλουν στα εξοδα, απειρα...

Καλα σ αυτο για τη νεα σχεση...πλακα εκανα... αλλα οντως ετσι θα ηρεμησει...αδηφαγο τερας ο εγωισμος...κ απαραιτητος για να ζησουμε την επομενη μερα.

morgoth

# 106 στις 16/5/2012
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
μα ακριβως επειδη υπαρχει ο εγωισμος να λειτουργησει δημιουργικα. Δε με θες μια δε σε θέλω δυο.

achinos

# 107 στις 16/5/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό

Παράθεση:
μα ακριβως επειδη υπαρχει ο εγωισμος να λειτουργησει δημιουργικα. Δε με θες μια δε σε θέλω δυο.

Αυτος ειναι ο ενας δρομος για την επομενη μερα...
Ο "προδομενος' ειναι αυτος που "δεχεται" τη πραξη του αλλου πανω του...
"δε με θελει, ειμαι καλος, γιατι με αφηνει, ποιος θα με υποστηριξει τωρα, ποιος θα με προσεχει, με απορριπτει, γιατι δεν του κανω, τι θελει, το παιδι, τη διατροφη, θα τον πονεσω οπως με πονεσε κι αυτος για να καταλαβει τι εκανε, ισως ξαναγυρισει...δε με θελει...δε με θελει κανενας, τι εχω..."

Ουφφφ, μονο που ταγραψα, ενοιωσα να μη χωραω στο...κελυφος μου...

morgoth

# 108 στις 16/5/2012
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
ολα αυτα που γραφεις ειναι ο δρομος του ανασφαλους που δε μπορει να στηριχτει στα ποδια του. και βεβαια το να φερεσαι με το χειροτερο τροπο στον αλλο δε σημαινει πως θα τον κανεις να γυρισει. να αηδιασει για σενα πολυ πιθανον. Με ψυχαναγκασμους και συναισθηματικους εκβιασμους δεν κρατιουνται τα ζευγαρια.

ο ενας και μοναδικος τροπος, η μια στις χιλιες πιθανοτητες το ζευγαρι να ξανασμιξει ειναι το θαψιμο του τσεκουριου του "πολέμου", ο επαναπροσδιορισμος της σχεσης για χαρη των παιδιων μεσα απο τα νεα δεδομενα που προκύπτουν, ο αμοιβαιος σεβασμος στο γονεικο ρολο αμφοτερων. Τσαμπα λενε για γονεική ισοτητα??
Γιατι να σπαταληθει η μια και μοναδική πιθανοτητα, αρχιζοντας τις κατινιες αμφοτεροι ή και μονομερώς??

achinos

# 109 στις 16/5/2012
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό

Παράθεση:
ολα αυτα που γραφεις ειναι ο δρομος του ανασφαλους που δε μπορει να στηριχτει στα ποδια του. και βεβαια το να φερεσαι με το χειροτερο τροπο στον αλλο δε σημαινει πως θα τον κανεις να γυρισει. να αηδιασει για σενα πολυ πιθανον. Με ψυχαναγκασμους και συναισθηματικους εκβιασμους δεν κρατιουνται τα ζευγαρια.

Ναξερες ποσα ζευγαρια ξερω που αυτοι ειν οι μονοι τροποι να κρατηθουν..

Παράθεση:

ο ενας και μοναδικος τροπος, η μια στις χιλιες πιθανοτητες το ζευγαρι να ξανασμιξει ειναι το θαψιμο του τσεκουριου του "πολέμου", ο επαναπροσδιορισμος της σχεσης για χαρη των παιδιων μεσα απο τα νεα δεδομενα που προκύπτουν, ο αμοιβαιος σεβασμος στο γονεικο ρολο αμφοτερων. Τσαμπα λενε για γονεική ισοτητα??

Νομιζω οτι οσο υπαρχει φυλετικη ανισοτητα, οσο οι ανθρωποι αντιμετωπιζονται διαφορετικα αναλογα με το φυλο τους...τζαμπα θα λενε για γονεικη ισοτητα...αλλα τι λεω, ειμαι κ γω στη πλευρα των...καταπιεσμενων, μειονοτης, το βιωνω παντου γυρω μου, κ μεσα μου, η παλη των φυλων, η πρωτη ταξικη παλη, κι η γυναικα το πρωτο...νομισμα...δε θυμαμαι που τοδα αυτο...

Παράθεση:

Γιατι να σπαταληθει η μια και μοναδική πιθανοτητα, αρχιζοντας τις κατινιες αμφοτεροι ή και μονομερώς??

Γεματη η ανθρωπινη ιστορια, δραματα, αδικες σπαταλες κ περιττους χαμους κι οι σχεσεις με...κατινιες προδοσιες, χτυπηματα κατω απο τη μεση...η εξουσια κ η κυριαρχια επι του ετερου, φαινονται σα ναναι η μονη ανακουφιση για να μη νοιωθεται τοσο αυτη η ενδεια η συμφυτη με τη φθαρτη μας φυση...εγω προσωπικα προτιμω την...ποιηση...

"κανε να νοιωθεται λιγοτερο η πληγη..."

Αντε καλα κ...δυο τρια πραματακια ακομα...

(εικονιδιο με προσωπακι που ανοιγοκλεινει τα ματακια του...)

ESPERANTZA

# 110 στις 16/5/2012
author

Παράθεση:

Καλά τα λες Mog, κι εγω τα ιδια ελεγα, τωρα όμως.... έμαθα να καταλαβαινω.... γι αυτο σου λεω, κρατα μικρο καλάθι, στις ανθρωπινες αδυναμιες, αυτες που δεν φανταζομασταν καν οτι έχουμε, εκει βρισκεται το κλειδι.
Μόνο μην προσπαθήσεις να με προσγειώσεις, Ξέρεις, ο κόσμος μου δεν είναι εκεί που κοιτάς.

morgoth

# 111 στις 16/5/2012
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Ειναι θυμα η γυναικα και ο αντρας δυναστης...

ESPERANTZA

# 112 στις 16/5/2012
author

Παράθεση:
αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Ειναι θυμα η γυναικα και ο αντρας δυναστης...

Αυτο κατάλαβες;

morgoth

# 113 στις 16/5/2012
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
για τον αχινο πηγαινε. που μιλα για παλη των ταξεων και μειονοτητες.
βεβαια λεει οτι το νιωθει μεσα της. και εκει ειναι το ζουμι. αμα νιωθεις μειονεκτικα μεσα σου.. γμστα. οτι και να σου πει ο αλλος..

# 114 στις 16/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by achinos

Παράθεση:

"δε με θελει, ειμαι καλος, γιατι με αφηνει, ποιος θα με υποστηριξει τωρα, ποιος θα με προσεχει, με απορριπτει, γιατι δεν του κανω, τι θελει, το παιδι, τη διατροφη, θα τον πονεσω οπως με πονεσε κι αυτος για να καταλαβει τι εκανε, ισως ξαναγυρισει...δε με θελει...δε με θελει κανενας, τι εχω..."

Να κανω μια εγκυκλοπαιδικη εως αφελη ερωτηση?

Στη δικη μου περιπτωση ,που οι παρευρισκομενοι γνωριζουν,ποιος ειναι ο "προδομενος"?

ESPERANTZA

# 115 στις 16/5/2012
author

Παράθεση:
Originally posted by nefeli_34

Παράθεση:
Originally posted by achinos

Παράθεση:

Να κανω μια εγκυκλοπαιδικη εως αφελη ερωτηση?

Στη δικη μου περιπτωση ,που οι παρευρισκομενοι γνωριζουν,ποιος ειναι ο "προδομενος"?

Έλα ρε Νεφελη, σε λίγο θα μπει και ο δικος σου εδω και θα λεει τα ιδια με τον zafont, και θα του βρουμε και λυση να σου παρει το παιδι, γιατι δεν εισαι.... άξια και όλα όσα ξερεις καλύτερα.
Και να σου πω και κάτι; εσυ δεν θα μπορεις να πεις πως έκανε σχεση και εφυγε, ρα, ασε, ακομα ειδικη περιπτωση εισαι!

zafont

# 116 στις 16/5/2012
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 27
axinos

Παράθεση:
Δε μας ταπες καλα παντως...αλλο δε με καλυπτει ο γαμος μου κ την κανω, κι αλλο βρισκω το επομενο κλαδι, πιανομαι κ φευγω...εκ διαμετρου αντιθετες διαθεσεις...αναδυονται...

Δεν σε πιάνω καλέ μου Αχινέ, έχω δηλώσει ξακάθαρα στο παρελθόν πως έφυγα από τον γάμο μου επειδή δεν άντεχα. Την νέα σχέση την δημιούργησα 1 χρόνο αργότερα, όταν προέκυψε από μόνο του. Ε, αν αυτό είναι σφάλμα, είμαι ένοχος, τι να πω; Μήπως έπρεπε να περιμένω πότε η πρώην μου θα ηρεμήσει ώστε να συνεχίσω την ζωή μου; Μου θυμίζει τον Βέγγο που είχε να παντρέψει τις αδερφές του... κάπου στα '60s.
Σε οτι αφορά την "απίστευτη προτροπή" σου, προτιμώ να την αφήσω ασχολίαστη αν και δεν θα είχα πρόβλημα!

Παράθεση:
γιατι εμφανιζεσαι πολυ κουλ κ χαι

Απλά, έχω ξεπεράσει την πρώην την μεταξύ μας σχέση που είχαμε. Δεν είμαι κουλ και χαι όμως για το παιδί μου. Αυτό ίσως είναι δύσκολο να το καταλάβεις αλλά ισχύει. Αλλιώς δεν θα μιλάγαμε εδώ πέρα.
ESPERANTZA

Παράθεση:
μια τρελλη ιδεα μου σφηνωθηκε στο μυαλό...
Φαντασου λεει, να ειναι ο zafont εναν νεος don zouan ο οποιος, αφου βρηκε την ιδανική γιαυτον γυναικα, αφηνει την παλια και εχει ηδη σκεφτει και σχεδιάσει να αποκτησει μια νεα οικογενεια, αλλάζοντας μονο.... γυναικα.
Τρελλή ιδεα, δε λέω....
Ή μηπως όχι;
Τί λες zafont; Είναι αρκετα νοσηρο το περιβάλλον που δημιουργησε η πρωην σου ωστε να στηριχτεις και να διεκδικησεις το παιδι;

Δεν μου ακούγεται καθόλου τρελή η ιδέα σου μιας και έχω ακούσει τέτοια σενάρια.
Στην δική μου περίπτωση:
Τελείως λάθος η χρονική τοποθέτηση των πραγμάτων (δες λίγο παραπάνω).
Τελείως σωστή η ιδέα : Θέλω να δημιουργήσω (και όχι αποκτήσω - δεν είναι αυτοκίνητο) μια νέα οικογένεια, γιατί όχι;
Σε οτι αφορά την διεκδίκηση του παιδιού δεν εννοώ να το πάρω από την μητέρα του. Εννοώ να διεκδικήσω τον χρόνο μου μαζί του, κάτι που πάντα θα το κάνω επειδή πλέον με αναγκάζει να πολεμάω για αυτό. Και το περιβάλλον, ναι, είναι κατά την γνώμη μου νοσηρό όπως και ήταν.

tzoulia49

Παράθεση:
πιθανον να ψαχνοσουν και μεσα στο γαμο ...
και βρισκοντας μια αλλη γυναικα ....
πιθανον την παρουσα ...
να την εγκατελειψες .....

Όχι, καμία σχέση. Δυστυχώς, δεν μπορώ να το αποδείξω αλλά δεν "έπαιζα". Δεν λειτουργώ έτσι.

Παράθεση:
εγω παντως θα σε συμβουλευα να δειξεις κατανοηση και σεβασμο προς αυτη τη γυναικα .....
που σημειωση αυτο πρεπει να το σταματησεις για το καλο του παιδιου σου ....
δεν μπορει να κατηγορεις συνεχεια την γυναικα που σου αναθρεφει το παιδι ....
και φυσικα την μητερα του ....σεβασου το επιτελους αυτο ....

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο. Έτσι πρέπει να είναι. Προσπάθησα πολύ να δείξω κατανόηση. Εδώ και 4 περίπου χρόνια αυτό έκανα. Δυστυχώς όμως, η ανοχή και κατανόηση που έδειξα κάπου στέρεψε. Δεν έχω δει καμία - μα καμία - άμβλυνση από την μεριά της όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορώ και εγώ να καταπιέζω μονίμως τον εαυτό μου και να βλέπω το στραβό και να μην κάνω τίποτε. ΟΛΑ έχουν ένα όριο.

Παράθεση:
το πως θα τον παρει η πρωην τον ερχομο ενος νεου μωρου ...
αυτο σε καιει τωρα ?
πολυ μπλερδεμενα δεν τα εχεις μεσα στο κεφαλι σου φιλε ?

Δεν με καίει καθόλου. Αν το είχα έννοια θα το είχα συζητήσει από μόνος μου. Απλά, η φίλη μας μου πυροδότησε μια σκέψη και θα είχε ενδιαφέρον να έχω μια άποψη. Αν προκύψει κάτι τέτοιο, τότε θα αρχίσει να με απασχολεί.
Κατα τα άλλα, όλα είναι ξεκάθαρα όλα μέσα μου. Προχωράω την ζωή μου (συναισθ. επαγγ. κλπ) και προσπαθώ να παρασύρω και το παιδί μου σε αυτό με όποιον τρόπο μπορώ.

Παράθεση:
τοτε δεν ειναι αναγκη να επικαλεισαι παραδειγματα αλλων αποτυχημενων πατεραδων ...

Ναι δεν είναι ανάγκη, συμφωνώ... φαντάσου όμως σε τι ψυχολογία φτάνω μερικές φορές όταν είμαι φορτισμένος ώστε να κάνω τέτοιες σκέψεις...

# 117 στις 16/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Ο εγωισμός..

# 118 στις 16/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by BlackWolf_

Παράθεση:

Ο εγωισμός..

Ποιανου Λυκε?

# 119 στις 16/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Ο εγωισμός..

Ποιανου Λυκε?

Προδομένος είναι κάποιος που οταν είναι ολα καλα γίνεται το μπραφ...

Δεν μπορείς να μιλάς για προδοσίες, όταν έχεις σαφές δείγμα οτι κάτι δεν πάει καλά...

# 120 στις 16/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Ο εγωισμός..

Ποιανου Λυκε?

Προδομένος είναι κάποιος που οταν είναι ολα καλα γίνεται το μπραφ...

Δεν μπορείς να μιλάς για προδοσίες, όταν έχεις σαφές δείγμα οτι κάτι δεν πάει καλά...

Δεν μου απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα,απλα γιατι δεν το θεωρεις τελικα προδοσια?

Και απο που συναγεται αυτο?Προδοσια θεωρεις κατι με προυποθεσεις.....κοιτα σε αυτη την περιπτωση θα μπορουσε να μη παει κατι καλα,επειδη ο αλλος βαρυστομαχιασε απο το στιφαδο.....και να δεις σε αυτη την περιπτωση ποσα δεν πανε καλα!!!!!
Επιλέξτε σελίδα: (1-7)
Σελίδες 1234567
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.