# 41
στις 24/5/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση:
Originally posted by hns1602
Παράθεση:
Originally posted by BlackWolf_
Μπουνταλάς που δεν τον φτιάχνει ο νεροχύτης; Σωπα ρε κοπελια,την επομενη ας το κανουν και στην απλώστρα όπως θα απλώνει τα φανελάκια...
Δεν έχεις καθόλου φαντασία Λύκε!
Το σεξ... δε γνωρίζει τέτοιου είδους φραγμούς...
Συμφωνώ...αλλα στην συγκεκεριμένη περιπτωση λεω μπορει στον άλλο να μη του κάνει το κλικ...δεν σημαινει οτι δεν εχει φαντασία επειδή δε τον φτιάχνει το σεξ μετα μουσικής απο το ύδωρ..
# 42
στις 24/5/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by hns1602
Παράθεση:
Μπουνταλάς που δεν τον φτιάχνει ο νεροχύτης; Σωπα ρε κοπελια,την επομενη ας το κανουν και στην απλώστρα όπως θα απλώνει τα φανελάκια...
Δεν έχεις καθόλου φαντασία Λύκε!
Το σεξ... δε γνωρίζει τέτοιου είδους φραγμούς...
Συμφωνώ...αλλα στην συγκεκεριμένη περιπτωση λεω μπορει στον άλλο να μη του κάνει το κλικ...δεν σημαινει οτι δεν εχει φαντασία επειδή δε τον φτιάχνει το σεξ μετα μουσικής απο το ύδωρ..
Στην συγκεκριμενη κατασταση,δεν φτιαχνεται καποιος απο το πλατσα πλουτσα Λυκε!
Αιντε γιατι βαρυστομαχιασα με τοσο κριτσινι!
# 43
στις 24/5/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
γινεται να μην εχει αλλη?
μια φορα το διμηνο?
δυσκολο.....
αφου μονο στη δουλεια παει μονος του, τοτε εχει αλλη στη δουλεια. ή κανει "δουλεια" με το ιντερνετ.
περα απο αυτα : γιατι ειστε ολη μερα μαζι αφου δεν περνατε καλα και δεν ικανοποιειστε ο ενας απο τον αλλον?
αφου εκανες το γαμο - που ειχε ηδη ξεκινησει με κακους οιωνους - διοτι ηθελες να παντρευτεις και σου φυγε το απωθημενο, παρε τωρα το διαζυγιο σου μαζι με πιο ωριμες αποφασεις και ψαξε να βρεις τον αντρα που θα τον θελεις, θα σε θελει, θα τον ικανοποιεις, θα σε ικανοποιει, θα τον φροντιζεις και θα σε φροντιζει.
οντως φοβασαι την κοινωνικη κατακραυγη του διαζυγιου ή ειναι κατι περισσοτερο....?
μηπως περιμενεις να κανεις παιδι για να αλλαξει κατι?
ή μηπως περιμενεις να κανεις παιδι και να την κανεις μετα?
τα πραγματα ειναι απλα..... με μια φορα το 2μηνο παιδι δεν κανεις...
Γυναίκα / 35 / Παντρεμένη
Ν. Σερρών / Αλιστράτη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 61
'Aρεσαν+: 0%
ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ οπα οπα
λοιπον για να μην δημιουργουνται θεματα μεταξυ μας να σας πω μερικα πραγματακια ακομη.
οπως σας ανεφερα ολα αρχισαν να συμβαινουν απο τοτε που του ανεφερα για πρωτη φορα οτι δεν τελειωνω καθε φορα οταν κανουμε σεξ επειδη δεν ασχολουταν μαζι μου οπως θα ηθελα ή οπως του ειχα δειξει με τροπο να το κανει.δεν το καταλαβαινε παντα αλλα ουτε εδειχνε να τον απασχολει κα ιτοσο αυτο.θεωρησε οτι θυγεται ο αντρισμος του.ε νομιζω οτι ειναι παραλογο αυτο.ολοι μας εχουμε διαφορετικες επιθυμιες στο σεξ και εχουμε μαθει να ικανοποιουμαστε με καποιους τροπους.στα 33 δεν ειχα ποτε προβλημα με το σεξ.ουτε με την ποιοτητα ουτε με την ποσοτητα.ισα ισα μπορω να πω.τωρα δημιουργηθηκε.μεχρι τωρα εαν ηθελα κατι στο σεξ το ελεγα και δεν υπηρχε θεμα.οπως και οι μεχρι πριν συντροφοι μου.απλα μου λεγαν πως το ηθελαν εαν δεν καταφερνα να το βρω μονη μου.που το κακο?νομιζω οτι ειναι καλυτερα γιατι απλα ικανοποιηεις τον αλλο και το ξερεις αφου γινεται με το τροπο που σου το ζηταει.και εχει και΄'σασπενς' το θεμα γιατι και παλι εχει το 'αγχος' ,με την καλη εννοια παντα, για το αν το κανει καλα.
με τον αντρα μου λοιπον το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το συζητησω μαζι του πλεον,το εχω κανει κουβεντα χωρις να καταλληξει καπου,τρεις φορες μεχρι τωρα και παντα εβρησκε δικαιολογιες για να αλλαξουμε θεμα.ασε που μου εχει πεταξει και το θεικο 'εαν δεν σου αρεσει ο τροπος μου να πας στους πρωην σου' .ε δεν νομιζω οτι αυτη ειναι σωστη συμπερηφορα.
οσο αναφορα τις σαπουναδες και το νεροχυτη εχω να σου πω φιλε μου οτι πολλες φορες μου ειχε τυχει να ξεκινησει το σεξ απο εκει και να καταληξει ακομη και στην απλωστρα που ανεφερες.το σεξ δεν ειναι μονο το κρεβατι.καλα καταλαβε η νεφελη,αν δεν κανω λαθος το ονομα που μου αρεσει και ιδιαιτερα πολυ.
τωρα οσο αναφορα τα προστοιχα εσωρουχα τι να πω.....δυστυχως ειμαι απο τις γυναικες που δεν με φτιαχνει να προετοιμαζω εγω το εδαφος με τετοιο τροπο.το να μου πει ο αντρας μου πηγαινε και φορεσε τα κοκκινα τα πρασινα τα μπλε εσωρουχα δεν εχω θεμα.αλλα επισης δεν νομιζω οτι τα εσωρουχα θα τον 'ξυπνησουν'.το να με βλεπει να κυκλοφορω γυμνη για να μπω στο μπανιο η να κανω μπανιο και απλα να αδιαφορει νομιζω οτι μαλλον καπου υπαρχει θεμα.
εγω σε αυτο που θελω να σταθω ειναι το πως μπορω να του ξανακανω κουβεντα και να μην τη δει αρνητικα.με τη λογικη τη δικη του θα επρεπε κι εγω να στραβωσω οταν τον ρωτουσα πως θελει να του παιρνω ..... λογο ασηνυθιστου,για μενα τουλαχιστον,σχηματος του πεους του κατα τη στηση.
σε αυτο εχω κατληξει εγω.....γιατι καποιο αντρες θεωρουν ταμπου το θεμα σεξ?τους αρεσει να το συζηταν με τους φιλους τους και να αναφερουν τις επιδωσεις τους,αληθηνες η οχι κανεις δεν ξερει,αλλα οταν τους ερθει το θεμα στο τραπεζι το παιζουν κινεζοι.
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
αποτι λες προβλημα υπηρχε εξαρχης. για σενα. διοτι για αυτον δεν υπαρχει προβλημα. απο τη στιγμη που σου ζητησε να παντρευτειτε με συχνοτητα σεξ μια φορα το διμηνο και τη ποιοτητα που περιγραφεις.
τα πραγματα ειναι πολυ απλά. αυτο δε θα αλλαξει. διοτι για αυτον δεν ειναι προβλημα. η αποφαση ειναι δικια σου.
Γυναίκα / 35 / Παντρεμένη
Ν. Σερρών / Αλιστράτη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 61
allh den exei sth douleia giati oi sunadelfoi tou einai antres.den argei pote.oso anafora auto pou eipes 8a sumfwnhsw.den kanei kati apo monos tou.perimenei sunh8ws apo mena na tou proteinw kati kai otan den exw kati na pw eite giati eimai kourasmenh,eite giati 8elw na xalarwsw ston kanape,eite gaiti polu apla den exw kati sto mualo mou ekeinh thn wra ekeinos ekneurizetai.
to oti den mpainw sth diadikasia na xwrisw ftaiei to gegonos pou o pateras mou exei 8ema me thn kardia tou.me tromazei auto.den 8elw na ginw egw h aitia na pa8ei kati.
paidi den perimenw na kanw giati den pisteuw oti 8a alla3ei kati,isa isa malusta 8a duskolepsei thn katastash akomh perissotero giati ektos tou oti 8a pesoun akomh pio polles eu8unes panw mou 8a dhmiourgh8oun kai alla 8emata.
allwste opws eipes me mia fora to dimhno paidi sigoura den pianw.h kaluterh antishlhpsh einai h apoxh telika!!!!(na poume kai kanena asteio na galasei to xeilaki mas ligo)
exw mplokarei kai den 3erw ti na kanw.....makari na ebrhska enan tropo na tou kanw koubenta kai na katalh3oume kapou........
Γυναίκα / 35 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097
ρε κοπελια. Εκεινος δεν παιρνει πρωτοβουλια...να γινει κατι...εσυ δεν παιρνεις επισης...;
Αν σε απασχολει το σεξ που δεν κανετε και αν δε θες να χωρισεις, για ποιο λογο ειναι το θεμα αυτο εδω;
Αν θες να βελτιωσεις τη σεξουαλικη σας ζωη και εκεινος ειναι αδιαφορα, παρε εσυ πρωτοβουλιες. Δεν ειναι παρακαλι.
ουτε ειναι παντα ωραιο για τον αντρα να κανει 9/10 εκεινος κινηση για σεξ.
Προκαλεσε τον.
Οσο για τις σαπουναδες....δεν αντιλεγω! απλα δεν ειχα καταλαβει το υφος του γραπτου. Καταλαβα εντελως αλλο πραγματακι.
ΥΓ. δεν ειμαι αντρας καλε
ΥΓ2. Θεωρω οτι στο τελος θα βρεθεις στο διλλημα του χωρισμου ή οχι.
Βλεπεις ο ανθρωπος με τον οποιο εισαι απο την αρχη εδειξε να εχει τεραστιο εγω οσον αφορα τον ανδισμο του κ τις ικανοτητες του.
Οταν ενας αντρας δεν ενδιαφερεται και για τη δικη μας ικανοποιηση οχι απο απειρια μαζι μας αλλα απο αδιαφορια...τοτε τα πραγματα ειναι σκουρα.
τετοιοι αντρες δεν αλλαζουν κ ειναι απολυτα φυσιολογικο να εισαι ξενερωμενη.
Ο χωρισμος θα ναι δικη σου αποφαση.
Αν θες να συμβιωνετε απλα στο σπιτι....καλως.
Γιατι διαφορετικα στη περιπτωση που αναζητας βοηθεια για να βελτιωσετε τις σχεσεις σας...θελει προσπαθεια. Και απο τους 2. ουτε μονο απο σενα, ουτε μονο απο εκεινον.
ΑΛηθεια γενικοτερα οι σχεσεις σας ποιες ειναι; Βγαινετε; Συζητατε; περνατε ποιοτικο χρονο μαζι;
Don't forget to fall in love with yourself first...
Γυναίκα / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719
Το σεξ είναι βασικό για να κρατήσει ένα ζευγάρι μαζί...
Εάν δεν ικανοποιείσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα... θα λοξοκοιτάξεις... και άντε να δικαιολογηθείς μετά...
I want a perfect body... I want a perfect soul...
Γυναίκα / 35 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097
Γιατι υπαρχει περιπτωση να μην εχει λοξοκοιταξει αυτος;
Αμφιβαλλω...
Don't forget to fall in love with yourself first...
Ανδρας / 69 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Εν κατακλειδι και συμπερασματικα κοπελλια, "το πολυ το κυριε ελεησον, το βαριεται και ο παπας". Αντε παρατα τον τον ντεγκαβλε, και ψαξε καναν αλλον, γιατι τα χρονια περνουν και μαλιστα χωρις σταγονα γλυκας, αφου το χερογλυκανο απο μονο του δεν αρκει σε μια νορμαλ γυναικα.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
Παράθεση:
Originally posted by alistrath
to oti den mpainw sth diadikasia na xwrisw ftaiei to gegonos pou o pateras mou exei 8ema me thn kardia tou.me tromazei auto.den 8elw na ginw egw h aitia na pa8ei kati.
εχω την εντυπωση πως ο πατερας σου θελει να σαι ευτυχισμενη. οποτε αυτο που λες ειναι ενοχες και τυψεις για δικες σου αποφασεις. Απενεχοποιησου απολα αυτά. και παρε αποφασεις με γνωμονα το δικο σου καλο και τη δικια σου ζωή.
παντως δεν εχω ακουσει κανεναν γονιο να πεθανε επειδη χωρισαν τα παιδια του..
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
Δεν το συζηταει γιατι εχει προβλημα...δεν ξερω ποιο, αλλα η κουβεντα αυτη νοιωθει οτι αμφισβητει τον ανδρισμο του...ειναι της σχολης...αν δεν το παραδεχτεις...προβλημα δεν υπαρχει...να τον χαιρεται η μανουλα του...
# 53
στις 25/5/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by achinos
Δεν το συζηταει γιατι εχει προβλημα...δεν ξερω ποιο, αλλα η κουβεντα αυτη νοιωθει οτι αμφισβητει τον ανδρισμο του...ειναι της σχολης...αν δεν το παραδεχτεις...προβλημα δεν υπαρχει...να τον χαιρεται η μανουλα του...
Ξερω εγω αχινε τι προβλημα εχει ο τυπος....ειναι κομπλεξαρα του κερατα....γνωριζει πολυ καλα την ανεπαρκεια του,γι αυτο δεν θελει να το συζηταει και βγαζει το νταιλικι και τη μαγκια προφορικα "αν δεν σ αρε....τραβα στους πρωην σου"........... καλα,ανατριχιασα μιλαμε!
Κοπελια αφου εχεις και τις ευλογιες του,να πας στους πρωην σου....κι αν σου πει και τιποτα,πες του ,"μεγαλε δικα σου λογια ηταν"!!!!
Αιντε μπουχτησαμε απο τζοβενα και τζαμπα μαγκες!
Αιντε λεμε και ειμαι και νηστικη...!
:silly
που ν κι αυτος ο Λυκος να φαω κριτσινι!)
# 54
στις 25/5/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
# 55
στις 25/5/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
....οκ οτι πεις μπαγλαμα
μπαγλαμα?????? ωραιοι τροποι συμπεριφορας σε μια κυρια....
και καλα ο blackwolf (πρωην arxutas) ξερουμε ποιος ειναι και τι μλκς γραφει...εσυ ομως νεφελη μου κανει εντυπωση πως ανεχεσαι αυτο το φερσιμο και συνεχιζεις την κουβεντα....
κριμα παντως...θα αρχισω να αναθεωρω πολλα πραγματα....
# 56
στις 25/5/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
# 57
στις 25/5/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
ρε βλακα να σε ρωτησω κατιτις???
εκει στην NASA που δουλευεις, ξερεις μηπως τι ωρα περναει το επομενο διαστημοπολοιο για Κρονο??? θελω να παω να ψωνια....
η NASA τοσο πολυ μεγαλη αναγκη ειχε απο βληματα και διαλεξε εσενα???
και επειδη πολλοι απο τους συνδικτυους θα αναρωτιουνται τι ειναι αυτα που λεω, δεν εχουν παρα να μπουν στο προφιλ σου στο fb και να διαβασουν ποιος ειναι ο εργοδοτης σου....χαχαχαχαχαχαχαχαχα....η NASA....!!!!!
καλα μιλαμε εχω δει και εχω δει καραγκιοζηδες αλλα σαν εσενα , ΠΟΥΤΕΕΕΕ...
υ.γ. το αλλο το nick (arxutas) τι το εκανες??? δεν τραβαγε???
# 58
στις 25/5/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by georgebest69
καλα μιλαμε εχω δει και εχω δει καραγκιοζηδες αλλα σαν εσενα , ΠΟΥΤΕΕΕΕ...
υ.γ. το αλλο το nick (arxutas) τι το εκανες??? δεν τραβαγε???
Ναι βρε γιωργάκη, και για φωτο ένα λύκο...δεν τα λες όλα...την επομενη φορά εχεις δικιο θα βαλω πραγματικα στοιχεια στην εργασια να κανω και διαφήμιση του εαυτού μου...
Δεν τραβαγε...όχι. Αλλα την επομενη φορά για να έχω σίγουρη επιτυχία , θα βάλω αγγελία στο σχέσεις μήπως και μου κάτσει κανα κοριτσάκι που θα χει αναγκη απο δουλειά και γω θα ψάχνω γκομενάκια...
Αφου δεν μπορώ αλλιως θα ακολουθησω τα δικα σου ρεζίλια μήπως -αφου στην πραγματικη ζωη- δεν βρήκες , καταφέρεις να βρεις απο εδω μέσα με αγγελίες που ζητανε για 16 ώρες την μέρα μισθο+μπονους τον georgevlax69..
Αλλα δε τον βλέπω ουτε εδω...
# 59
στις 25/5/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
HIOYSTON ΚΑΛΕΙ ΑΡΧΥΤΑ....ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ???? OVER.....
XAXAXAXAXAXAXA....ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΠΛΕΥΣΕΙ ΤΟ DISCOVERY ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΩΝΑ???
ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ???
ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ???
ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΡΧΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ....
στα social media