Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

apoxi apo to sex

Επιλέξτε σελίδα: (1-7)
Σελίδες 1234567

achinos

# 61 στις 25/5/2012
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by nefeli_34

Παράθεση:
Originally posted by achinos
Δεν το συζηταει γιατι εχει προβλημα...δεν ξερω ποιο, αλλα η κουβεντα αυτη νοιωθει οτι αμφισβητει τον ανδρισμο του...ειναι της σχολης...αν δεν το παραδεχτεις...προβλημα δεν υπαρχει...να τον χαιρεται η μανουλα του...

Ξερω εγω αχινε τι προβλημα εχει ο τυπος....ειναι κομπλεξαρα του κερατα....γνωριζει πολυ καλα την ανεπαρκεια του,γι αυτο δεν θελει να το συζηταει και βγαζει το νταιλικι και τη μαγκια προφορικα "αν δεν σ αρε....τραβα στους πρωην σου"........... καλα,ανατριχιασα μιλαμε!

Κοπελια αφου εχεις και τις ευλογιες του,να πας στους πρωην σου....κι αν σου πει και τιποτα,πες του ,"μεγαλε δικα σου λογια ηταν"!!!!

Αιντε μπουχτησαμε απο τζοβενα και τζαμπα μαγκες!

Αιντε λεμε και ειμαι και νηστικη...!:sillyπου ν κι αυτος ο Λυκος να φαω κριτσινι!)

Ναι ρε γμτ, γιατι δε μας λενε απ την αρχη..."κοιτα κοπελια, εγω μπορω μια φορα το μηνα...μην μου ζητησεις τπτ παραπανω..." να μη νομιζουμε κιολας οτι δεν ειμαστε...τραβηχτικες... παρε ρε νεφελη απ τα δικα μου...εχουν κ φυκια μεσα...

achinos

# 62 στις 25/5/2012
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Μονακό

Παράθεση:
Originally posted by BlackWolf_

Παράθεση:

... και βγαζει το νταιλικι και τη μαγκια προφορικα "αν δεν σ αρε....τραβα στους πρωην σου"........... καλα,ανατριχιασα μιλαμε!

Κοπελια αφου εχεις και τις ευλογιες του,να πας στους πρωην σου....κι αν σου πει και τιποτα,πες του ,"μεγαλε δικα σου λογια ηταν"!!!!

Για να φτασει στο σημείο να της πει κατι τέτοιο ,είτε σε πρώην ,είτε σε μελλοντικούς πάει...δε νομίζω να τον κόφτει και πολυ....βασικά αδιαφορη του είναι...

Δε νομιζω τακη, βασικα εζησα το ιδιο...σκηνικο, απ οτι φανηκε στα επομενα επεισοδια, μονο αδιαφορια δεν επαιζε...αυτο ειναι σα να λεει,"κανε κατι τωρα αν μπορεις, εδω σ εχω, με το νομο", αν κ γω θα γουσταρα πολυ εκεινο το λεπτο ναπαιρνε τηλ τον πρωην κ να κανονιζε...

Αλλα μετα θα γινοτανε μπαχαλο...κατσε να δεις πως το λενε..."ισχυρος κλονισμος του οικογενειακου βιου" μ ενα δικαστηριο, τσουπ, το συγχωροχαρτι...
Ε ρε γλεντια...

# 63 στις 25/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

... και βγαζει το νταιλικι και τη μαγκια προφορικα "αν δεν σ αρε....τραβα στους πρωην σου"........... καλα,ανατριχιασα μιλαμε!

Για να φτασει στο σημείο να της πει κατι τέτοιο ,είτε σε πρώην ,είτε σε μελλοντικούς πάει...δε νομίζω να τον κόφτει και πολυ....βασικά αδιαφορη του είναι...

Δε νομιζω τακη, βασικα εζησα το ιδιο...σκηνικο, απ οτι φανηκε στα επομενα επεισοδια, μονο αδιαφορια δεν επαιζε...

Κυρα κούλα η προσωπική εμπειρία, δεν αντικατοπτρίζει τον γενικό κανόνα....

achinos

# 64 στις 25/5/2012
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Μονακό
Κυρ λυκε, εδω μιλαμε συμφωνα μ αυτα που ζησαμε...οχι συμφωνα μ αυτα που εζησε ο αλλος...δεν πραζ...μικρος εισ ακομα...μπορει εσυ οταν λες κατι, να εννοεις αυτο το κατι, ενας αλλος ομως που δεν μπορει να ξεστομισει το δικο του κατι, θα πει κατι αλλο...πρεπει να θολωσει τα νερα...απομακρυνεται το προβλημα βαζοντας μπροστα θεμα αλλο...τη γλυτωσε προς το παρον...

# 65 στις 25/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Απο την στιγμη κοκκινοσκουφίτσα, που κάποιος βγάζει ενα γενικό συμπέρασμα δεν μπορείς να υποστηρίξεις οτι μιλάμε μόνο για προσωπικά ζητήματα .

Αν με μαχαιρώσει καποιος και εκφράσω την δυσφορία μου οτι οι πιο πολλοί έχουν ετοιμο και απο ένα μαχαίρι, μιλάμε για αποπροσανατολισμό που έχει ως σκοπο να καλύψει δικές μας αδυναμίες.
Το "μικρος" σχετικό κι αυτό. Γιατι ανάλογα το ζήτημα, παίζουν ρόλο και οι εμπειρίες. Και οι εμπειρίες δεν λειτουργουν βιολογικά παράλληλα με το ανθρωπινο σώμα, αλλα εξαρτώνται απο εξωγενείς παράγοντες και θέλω.

Οποτε καλό είναι όταν θέλουμε να εκφράσουμε κάτι προσωπικό , να μην γενικεύουμε γιατι είναι ανώριμο απο μια ή δύο καταστάσεις που έχουν συμβεί στην ζωή μας να βγάζουμε πόρισμα και για όλους τους άλλους.

achinos

# 66 στις 25/5/2012
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Μονακό
Καλα καλε, που τοδες το...πορισμα, εδω λεμε καθεις τη γνωμη του, ερμηνευουμε τα γεγονοτα, μηπως κ παρουμε μια αλλη γνωμη, μια αλλη αποψη...πολλες απο τις αντιληψεις μας αλλαζουν...

Παντως το να παραδεχτει ενας ανδρας αυτη την ...αδυναμια ειναι πολυ δυσκολο...στατιστικα μονο, οι γυναικες που λενε οτι δεν μπορουν να...απολαυσουν το σεξ, ειναι πολυ περισσοτερες, δεν ειναι ταμπου στην κοινωνια μας...θεωρειται φυσιολογικο (!!! ) αν οχι κ σωστο...εδω πιο ανατολικα κανουν κ...απανθρωπες επεμβασεις προκειμενου να το πετυχουν...η γυναικα ειναι...διαβολικο πλασμα, βρωμικο, ακομα κ στη δικια μας θρησκεια, η παναγια δεν εχει...σεξουαλικοτητα, ουτε κι η μανα...ενα προσωπο που το μονο που κανει ειναι να δεχεται αδιαμαρτυρητα...

Ενω για εναν ανδρα το να παραδεχτει ακομα κ στον εαυτο του οτι δεν μπορει...ειναι ανηκουστο...ασε που μπορει ναναι κ κρυφη, αλλο ονειδος...

Δ ε λεω οτι αυτα που εννοω ισχυουν στην πλειοψηφια...αλλα αν κατεβω στο κεντρο το βραδυ, υπαρχουν καποια μερη, που εχω πολλες πιθανοτητες να τη φαω τη...μαχαιρια...στα υπογεια του εγω μου, ειναι κι αλλα τετοια μερη...

# 67 στις 25/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
..η γυναικα ειναι...διαβολικο πλασμα, βρωμικο, ακομα κ στη δικια μας θρησκεια, η παναγια δεν εχει...σεξουαλικοτητα, ουτε κι η μανα...ενα προσωπο που το μονο που κανει ειναι να δεχεται αδιαμαρτυρητα...

Τι σχέση έχει αυτό....σιγά μην σου φτιάχναν και την Παναγία σεξουαλικη βρε κοπελιά για να διασωθεί η σεξουαλικότητα της γυναίκας στο μυαλό σου...

Μην συγχέεις άσχετα πράγματα....

# 68 στις 25/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by alistrath

αν δεν έχει καποιο οργανικό προβλημα τότε , πολύ πιθανων είναι

ομοφυλόφιλος ....

για να μην σου πω σίγουρα

παντως γυναίκα δεν θέλει ....θα σου είναι πιστός

# 69 στις 25/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Οτι και να του ειναι ,αυτος δεν ειναι τροπος Λυκε!

Οπως δεν ειναι και ο δικος σου!

# 70 στις 25/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Σχετικο το ποιος ειναι τρόπος και ποιος οχι...

Ο καθένας το παιρνει διαφορετικά.

Αλλα ποιος σου είπε οτι εχω τρόπους;;;;;

# 71 στις 25/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Σχετικο το ποιος ειναι τρόπος και ποιος οχι...

Ο καθένας το παιρνει διαφορετικά.

Αλλα ποιος σου είπε οτι εχω τρόπους;;;;;

Κανενας δεν μου το ειπε.......δικη μου λανθασμενη εξαγωγη!

# 72 στις 25/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

στην προκειμένη περιπτωση ο αντρας εξεφτελίζετε ...

δεν εχει να κανει με την γυναικα ....δηλ. οσο και να μην την θελει ,δεν ειναι δυνατον να εκφραστει ετσι , αντρας προς την γυναικα του ...

κανείς αντρας δεν λεεί ,δεν μπορω ή δεν θέλω εγω ,πήγαινε παραπέρα....ούτε γι αστείο

υπάρχει λόγος σοβαρός και αφορά εκείνον μονο .... θα τρελαθούμε ? δεν γίνονται αυτα....

# 73 στις 25/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by nonaa

Παράθεση:

δεν εχει να κανει με την γυναικα ....δηλ. οσο και να μην την θελει ,δεν ειναι δυνατον να εκφραστει ετσι , αντρας προς την γυναικα του ...

κανείς αντρας δεν λεεί ,δεν μπορω ή δεν θέλω εγω ,πήγαινε παραπέρα....ούτε γι αστείο

υπάρχει λόγος σοβαρός και αφορά εκείνον μονο .... θα τρελαθούμε ? δεν γίνονται αυτα....

Φυσικα και γινονται και υπαρχουν και ανθρωποι που τα θεωρουν φυσιολογικα......καθως ειναι σχετικα!
Δυστυχως εχω ερθει αντιμετωπη με τετοιες συμπεριφορες....γι αυτο του Λυκου μοιαζει οδοντοκρεμα!

# 74 στις 25/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Δυστυχως εχω ερθει αντιμετωπη με τετοιες συμπεριφορες....γι αυτο του Λυκου μοιαζει οδοντοκρεμα!

Επίτηδες για να πλένεις το στόμα σου πριν αναφερθείς σε μένα

hns1602

# 75 στις 25/5/2012
author
Γυναίκα / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719

Παράθεση:
Δεν το συζηταει γιατι εχει προβλημα...δεν ξερω ποιο, αλλα η κουβεντα αυτη νοιωθει οτι αμφισβητει τον ανδρισμο του...ειναι της σχολης...αν δεν το παραδεχτεις...προβλημα δεν υπαρχει...να τον χαιρεται η μανουλα του...

Άντε να συζητήσεις με άντρα για πρόβλημα που έχει... εύκολο το 'χεις; Είναι σαν να μιλάς σε ντουβάρι... μιλάω για συμπλεγματικούς καθαρά... για να μην έχουμε παρανοήσεις...
I want a perfect body... I want a perfect soul...

# 76 στις 25/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Όταν δεν θέλει η γυναίκα είναι φυσιολογικό, όταν δεν θελει ο αντρας είναι λαλακας και ολα τα παρεμφερή...

Πλάκα έχετε τελικά..συνεχίστε την παράκρουση...

hns1602

# 77 στις 25/5/2012
author
Γυναίκα / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719

Παράθεση:
Όταν δεν θέλει η γυναίκα είναι φυσιολογικό, όταν δεν θελει ο αντρας είναι λαλακας και ολα τα παρεμφερή...

Μιλάει το υπόδειγμα του φυσιολογικού άντρα ... άσε μας ρε Λύκε...
I want a perfect body... I want a perfect soul...

# 78 στις 25/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by hns1602

Παράθεση:

Μιλάει το υπόδειγμα του φυσιολογικού άντρα ... άσε μας ρε Λύκε...

Γιατί με ξέρεις προσωπικά hns;

# 79 στις 25/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by nonaa

Παράθεση:

Φυσικα και γινονται και υπαρχουν και ανθρωποι που τα θεωρουν φυσιολογικα......καθως ειναι σχετικα!

ναι καποιοι ανθρωποι ....

αλλα οχι άντρες..... προσφάλετε ο αντρησμος τους

καλα εδω ..γραφονται διαφορα μην το παιρνεις προσωπικα..... και αγχωνεσαι

# 80 στις 25/5/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Αυτα ειναι δικα σου συμπερασματα......δεν συναγονται απο πουθενα....αλλα μπορεις καλλιστα να συνεχισεις την αερολογια.Τζαμπα ειναι!
Επιλέξτε σελίδα: (1-7)
Σελίδες 1234567
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.