Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
αν εγω πω οτι φταιει το φεις μπουκ ....θα με κραξετε ?
Εγω προσωπικά, όχι. Ίσα ίσα που τα ειπες μια χαρα.
Και αν τον βάλει κάτω να το συζητησει σε βαθος, θα ανακαλύψει πως "εκεινη" ειναι η ψυχρη, εκεινη δεν τον θέλει.
Θα μαθει ισως, πως εχει πολλα παραπονα απο εκεινη, σε θεματα που ουτε καν περνουν απο το μυαλο της.
Θεματοθετρια, όσο το αφηνεις, βαλτωνει.
Δεν εχει σημασια τί σκεφτεσαι εσυ μόνη σου, ή τί παρατηρεις, ή τι νομιζεις.
Πρεπει να μαθεις την δικη του αλήθεια.
Απο το πως αποκωδικοποιει εκεινος τη δικη σου συμπεριφορα, σταση, υπαρξη.
Έχε υπ όψιν σου πως εκει στο... νετ
υπάρχουν πάμπολλες καλές κυρίες, διαθεσιμες να σε θαψουν, πολύ... και με ατρανταχτα επιχειρηματα, με τετοιο μένος που ουτε κι ο ιδιος να μη σε αναγνωριζει στο τελος.
Πρόλαβε το. Και πάτησε το κατω.
Μου αρέσει +
Μόνο μην προσπαθήσεις να με προσγειώσεις, Ξέρεις, ο κόσμος μου δεν είναι εκεί που κοιτάς.
tzoulia49
# 102στις 30/5/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
ειμαι 53 δεν ειμαι 83 ....μις κλελια ...το ειδα ........
η πρωτη απαντηση ηταν για σενα ...
ολο το παρακατω κατεβατο για τον αχινο ...
α και να συμπληρωσω οτι ...
το να πλενεις πιατα στον νεροχυτη....
και να φορας ενα μινι φουστακι ....
η ενιοτε και φορεματακι ..
.ειναι παρα παρα πολυ σεξουαλικο και διεγερτικο ....
καλα το πας αλιστρατη μην κολωνεις ....μονο τα αξεσουαρ λειπουν ....
δηλ το τραπεζατο ειναι καλυτερο....
που σου πιανεται η μεση κι ο ποπος ?
εσωρουχα σεξυ και τα τοιαυτα αν ο κυριος δεν γουσταρει ...δεν παει να κρεμαστεις απο τον πολυελαιο ...
η πραξη δεν θα γινει ...και γελοιοποιησαι κι ολας ...
ασε που ειναι σαν να παρακαλας ....
καλυτερα να εισαι ντυμενη χωρις εσωρουχο ....
εξαπτει την φαντασια και δημιουργει επιθυμια ...
αλλα εγω για να μην ξεφυγω ...
ψαξε το φεις ....
εκει κρυβεται το μυστικο ....
κοριτσι μου βαρεθηκα ....δεν ειναι λεμε γκευ ο ανθρωπος ....
καλα λεμε τωρα ...μηπως ειναι σε λανθανουσα μορφη ?
αφου λεει η κοπελλα τον πρωτο χρονο δουλευε υπερωριες το εργαλειο ....
Τζουλια σημασια στο κυνηγι της ευτυχιας, εχει νομιζω να ξερεις τι θελεις, κ να μη σταματησεις αν δεν το βρεις...μη βολευεσαι, με ανεπαρκειες, απουσιες, ελλειψεις, μη παραμυθιαζεσαι μονη σου...καποια στιγμη, ο εαυτος σου θα σου δωσει μια γερη σκουντια να ξυπνησεις...κι αν το μεριδιο της ευτυχιας μου, που εξαρταται απο ασταθμητους παραγοντες, τον αλλον δλδ, δεν μου δινεται, θα προσπαθησω εκεινο το αλλο μερος της, εκεινο που εξαρταται μονο κ αυστηρα απο μενα, να μεγαλωσει, να καταλαβει ενα τεραστιο χωρο, οσο περισσοτερο μπορει μεσα στην καθημερινοτητα μου κ το χρονο μου, για να μπορω εκει να εκφρασω την ορεξη μου για ζωη, τις επιθυμιες μου, το χιουμορ μου, την αγαπη μου για τους ανθρωπους, το "αχ" μου, το συναισθημα μου κ τη λογικη μου, την ταση μου για...περιπετεια, την αναγκη μου να βρισκω συνεχως νεους στοχους, να εξερευνω αλλα τοπια, την διαθεση μου συνεχως ν αλλαζω, να χαιρομαι καλυτερα αυτο το απιθανο δωρο...
Ειναι μικρη η ζωη αλλωστε...κ την περισσοτερη την εχουμε πισω μας...εμεις οι...ηλικιωμενοι...
Μου αρέσει +
tzoulia49
# 104στις 30/5/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
ok ....εισαι ευτυχισμενη αρα ....
τωρα εδω μεσα πως περναμε τοσες ωρες κι εσυ κι εγω ...δεν ξερω ...
παρ οτι σκεφτομαστε διαφορετικα ....
οχι τοσο στη βαση ....οσο στο τι νομιζει ο καθενας οτι θα τον κανει ευτυχισμενο ....
το αποτελεσμα αρα ειναι το ιδιο ....
αν και εγω ξερω ....
οτι οι υποχρεωσεις που εχω με εξαναγκαζουν να ειμαι και μονη ...και να μπαινω εδω πολυ συχνα ....
νομιζω υπο αλλες συνθηκες ....
θα ειχα εντελως αλλο τροπο ζωης ....
παντως φιλεναδα προσεξε μη στο τελος ο απολογισμος σε πληγωσει ....
μ ολο αυτο το σκοντο ....ζωης που κανεις ....γιατι τη μοναξια στην υπογραφω απο τωρα ....
Πιο καλη η μοναξια ρε τζουλια, απ το να μου σπαει τα ουμπα λα... η να του πληρωνω τους καφεδες κ να μου βγαζει κομπλεξ προσπαθωντας να με μειωσει...η να μου κανει το βαρυ πεπονι γιατι ...μπορει μονο μια φορα το μηνα..η να νομιζει οτι πρεπει να στεκομαι σουζα γιατι ειναι...λαρτζ...η να νομιζει οτι επειδη ειμαι καποιας ηλικιας πρεπει να μπαινω στη σειρα μου, στο τελος μιας μεγαλης γραμμης απο αλλες...απειρως καλυτερα...κι αν με πειραζει κ πολυ...υπαρχει κ ο δονητης...κ το οne night τυπου...πιο καλα μονη παρα με πα πα ρα...αςταδγιαλα...πολυ φασαρια για το τιποτα...εχουμε κι αλλα γουστα...κ αλλες δουλειες να κανουμε...κ δεν προλαβαινω κιολας...
Μου αρέσει +
KLELIA22
# 106στις 30/5/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by achinos
Πιο καλη η μοναξια ρε τζουλια, απ το να μου σπαει τα ουμπα λα... η να του πληρωνω τους καφεδες κ να μου βγαζει κομπλεξ προσπαθωντας να με μειωσει...η να μου κανει το βαρυ πεπονι γιατι ...μπορει μονο μια φορα το μηνα..η να νομιζει οτι πρεπει να στεκομαι σουζα γιατι ειναι...λαρτζ...η να νομιζει οτι επειδη ειμαι καποιας ηλικιας πρεπει να μπαινω στη σειρα μου, στο τελος μιας μεγαλης γραμμης απο αλλες...απειρως καλυτερα...κι αν με πειραζει κ πολυ...υπαρχει κ ο δονητης...κ το οne night τυπου...πιο καλα μονη παρα με πα πα ρα...αςταδγιαλα...πολυ φασαρια για το τιποτα...εχουμε κι αλλα γουστα...κ αλλες δουλειες να κανουμε...κ δεν προλαβαινω κιολας...
..Αχινε,
σε ποιον αντρα θα καθοσουν ή εχεις κατσει "σουζα"..?
δεν σε ειρωνευομαι ειλικρινα!
Δεν ειπα οτι ειμαι ευτυχισμενη...(ειμαι με τα φεγγαρια μου, οταν διαπιστωνω οτι περιτριγυριζομαι απο...αχρηστους τα παιρνω), οτι διαρκως κυνηγω την ευτυχια ειπα...
Μου αρέσει +
KLELIA22
# 108στις 30/5/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν ειπα οτι ειμαι ευτυχισμενη...(ειμαι με τα φεγγαρια μου, οταν διαπιστωνω οτι περιτριγυριζομαι απο...αχρηστους τα παιρνω), οτι διαρκως κυνηγω την ευτυχια ειπα...
βρε κοριτσι!
πως οριζεις τον ιδανικο αντρα στο μυαλο σου ρωταω!!
βρε παιδια ... τοσο μπερδεμενα τα γραφω?
ενα τσιπουρο μονο εχω πιει...
βρε κοριτσι!
Μαρη αλκοολικια εχεις καταντησει ελεος δηλαδη σε οποιο θεμα παω σε βλεπω να γραφεις οτι εχεις πιει και απο ενα τσιπουρο
Μου αρέσει +
When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
σε ποιον αντρα θα καθοσουν ή εχεις κατσει "σουζα"..?
δεν σε ειρωνευομαι ειλικρινα!
Καλε, κυρια κλελια ουτε συνεντευξη να μου περνατε...ολο ερωτησεις ειστε...
Ειμαστε ολιγον οφ τοπικ, αλλα μιλαμε για ερωτες τωρα ναι;
Ε λοιπον οσο καλοπροαιρετη κ βολικια κ εξυπηρετικη κ συναινετικη να ημουν ποτε δεν μπορεσα να πεισω...οτι κ νακανα...η δεν τοχω η ο αλλος τυχαινε να ταλανιζεται απ ανασφαλειες, η του τις εβγαζα εγω...δεν μπορεσα να καταλαβω.
Μ αρεσει να κανω σουζες στη σχεση, μονο αν ειναι ενα ανταποδοτικο παιχνιδι...νταξ, θα τραβηξω κουπι ρε μαγκα...αλλα για να δουμε αν κατσω ξαπλα στην πρυμνη, εσυ που θα μπορεσεις να μας πας;
Βλεπεις τρωγομαι μονο ωμη αντε κ σουπα, αν πας να με ψησεις παει...καιγομαι..
Κλελια, ταπα αυτα νομιζα, για μενα αυτο πουναι απαραιτητο ειναι να μη μου σπαει τα ουμπα λα, να μην του πληρωνω τους καφεδες (γιατι μου βγαζει κομπλεξ κ δεν μπορω τα μουτρα μεχρι το πατωμα), να μου καθεται οποτε θελω, (αν το κανει αυτο μπορω να το κανω κ γω, δε θα μου κακοπεσει) κ ναναι to a theater near me, ο ηνι τοχε πει νομιζω, να βρισκεται διπλα μου το πολυ σε εικοσι λεπτα απο τοτε που θα τον ψαξω...(αντε να υπολογισω την κινηση, το ωραριο εργασιας, την ξεκουραση, την κοινωνικη ζωη κ τις υποχρεωσεις...μετα ομως...ακριβως οπως μπορω κι εγω δλδ, (οχι ακριβως γιατι μ εχω χρονομετρησει κ στο...πενταλεπτο...κ μετα απολα οσα ειπα)
Προς το παρον παντως, σουζες μονο με ποδηλατο, σε λιγο κ με μηχανακι...αυτα απο σουζες...
euxaristw gia tis sumboules Tzoulia.nomizw oti exeis dikaio se polla.....
ka8etai arketes wres sto pc alla kuriws giati asxolhtai me tis fwtografies tou.einai erasitexnhs fwtografos blepeis opote tis pernaei sto latop kai tis epe3ergazetai kai meta tis anabazei sto fb kai perimenei na dei ti antapokrish exoun.sigoura exei milhsei me gkomenes pou kai kala tis exei files gia tis fwto alla kai pali poso na exei epireastei apo auto.isa isa pou 8ewrw oti ean k.....ei apo tis suzhthseis kapou 8a 8elei kai na ektono8ei....la8os kanw?
emena auto pou me problhmatizei perissotero einai to giati den exei k.....s.estw kai organikes!!!na kanei aplo kai tupiko sex gia thn parth tou.oute auto.
mou fainetai polu parriergo.egw gunaika eimai kai pleon exw sxedon ka8e mera.8a mou peis ftaiei h agameia.....swsta....alla s'auton den exei tetoies epidraseis pou einai kia antras?
ti na pw....pws na to proseggisw to 8ema xwris na ginw piestikh.einai blepei kai apo tous an8rwpous pou otan tous oeis na kanoun kati den to kanoun pote.otan stamathseis tote to kanoun.pws na stamathseis tis ormes mou omws?nomizw oti auto fainetai....tribomai san to gati polles fores panw tou mpas kai katalabei tipota alla mpaaaaaaa
allos sth 8esh tou 8a me ebaze katw duo fores th mera toulaxiston!!!
kai to kako einai oti den eimai guniak pou pairnaw aparathrhth.ka8e mera sxedon ololo kai kapoios 8a me flertarei....poso na ante3w ki egw....kapoia stigmh 8a upokupsw....
agaphth tzoulia exeis dikaio se osa les.ta exw skeftewi ki egw.opws episeis 8a sumfwnhsw kai me thn esparantza.
to 8ema mou omws einai to ti ginetai.den mporw na pw oti ka8etai kai milaei wres sto fb.ton blepw allwste.ok isws milaei tis wres pou leipw ta apogeumata sth douleia alla kai pali den bgainei nohma.....poso na milaei dld?kai ok ante kai milaei kai tou exei e3apsei thn fantasia kapoia allh pou ektonwnei olo auto?mazi pantws oxi.den mou deixnei oti den me agapei h oti den endiaferetai.einai kalos kai me truferos,oxi panat alla se genikes grammes den exw parapono.sto 8ema sex kollame....auto eina ito 8ema mou.ok den lew ,den eimai kai apo tis gunaikes pou tis aresei na prokaloun alla estw kai apo organikhs apopseis den 8a eprepe na sumbainei toulaxiston mia fora th bdomada?upoth8etai oi gunaikes den exoume toso suxna ormes se sxesh me tous antres alla egw konteuw na skasw.kai den eimai gunaika pou pairnaei aparathrhth.isa isa malista.sxedon ka8hmerhna me flertaroun.emena me skaei to organiko perissotero opws anefera kai pio panw.nomizw oti den xreiazetai na uparxoun e3wterika ere8ismata otan exeis k.....s.apla tis exeis.
ti prepei na kanw dld?den mou aresei na parakalw gia sex forontas prostoixa eswrouxa .mou aresei na uprxei mia erwtikh atmosfera alla oxi profanh.me e3htarei perissotero.to na kanw kati me tetoio tropo mou kanei sthmeno kai me 3enerwnei.to exw dokimasei kai to lew kai den to apolausa.
ti mporw na kanw gia na ton '3upnhsw' erwtika......?????
Παράθεση: Originally posted by alistrath
kalhspera se olous,
eimai kainourgia sto site kai mou trabh3e to ndiaferon giati eida oti mporw na milhsw kai na me sumboulepsete sto 8ema pou me apasxolei.
opws exw grapsei kai ston titlo dustuxws me ton antra mou,eimaste pantremenoi 10 mhnes kai suzoume 1,5 xrono,den kanoume suxna sex.Twra h le3h suxna den 3erw ean einai swsth le3h giati kanoume sex peripou ka8e duo mhnes mia fora.Den mou deixnei na endiaferetai kai otan to kanei,to kanei me sxetika paidiko tropo kati pou fusika me 3enerwnei opote kai den antidrw.Otan ginetai sex exei polu mikrh diarkeia kai ennoeitai oute to apolambanw oute prolabainw na teleiwsw.
ti mporw na kanw.....?
euxaristw ek twn protervn
na ekfraso ego mia aporia..eipes sthn arxh kati gia to peos tou kai oti den eixe to sunhthes sxhma h kati tetoio..ti akribos ennoeis?mhpos o an8ropos exei kapoio organiko problima?kai apo ekei tou exoun bgei kai komplex sxetika me th dikh sou ikanopoihsh??an oxi tote pare th katastash sta xeria sou..autos profanos kinhsh den kanei,kane esu kai ase ta xaza den einai tou stul m gt xara den prokeitai na deis.ftiakse mia atmosfaira pou na s aresei,kerakia,mousikh,kantou ekplhksh,fora kati oraio,na eisai peripoihmenh ,bale mousikh,kantou striptiz...olo kai kati 8a s aresei apo auta...an deis oti k tpt apo auta dn pianei tote kane mia teleutaia koubenta mazi tou me tropo,an dn xampariazei apeilhse ton kiolas oti 8a pas allou mporei m auto na ksupnhsei...k an meta apo ola auta dn to dior8osete tote mh to skeftesai steil ton apo kei pou hr8e!
Μου αρέσει +
KLELIA22
# 116στις 31/5/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by mavri_orxidea
Μαρη αλκοολικια εχεις καταντησει ελεος δηλαδη σε οποιο θεμα παω σε βλεπω να γραφεις οτι εχεις πιει και απο ενα τσιπουρο
.. αλκοολικια λες ε...?
πρεπει να το ψαξω...
θα σου απαντησω ομως... με δυο τραγουδια της Χαρουλας....
Καλε, κυρια κλελια ουτε συνεντευξη να μου περνατε...ολο ερωτησεις ειστε...
.. η περιεργεια ειναι εμφυτη...
( και να πεις πως δεν εχω "φαει το κεφαλι μου".....)
οι συνεντευξεις.. ειναι χούι..απο το γυμνασιο...
που αποφασισα πως θελω να γινω δημοσογραφος... οταν μεγαλωσω..
κι εφτιαχνα εφημεριδες με τα συναφη....
( εννοειται εκανα τα παντα ολα μονη μου, αρχισυνταξια, εκτυπωση, διορθωση .
εδινα και στα γειτονοπουλα ... απο μια ρουμπρικα να ασχολουνται...
κερδος μηδεν. απο την τσεπη μου τα βαζα...)
δεν τελεσφορησε το ονειρο.....
και εκτονωνομαι... εκειθεν κι εντευθεν....
καλυφθηκα παντως!
στα social media