Alistrath μου αν γράψω την δική μου εμπειρία ή γνώμη ίσως σε μπερδέψω πολύ και θα έρθω σε αντίθεση με πολλές απαντήσεις...
μπορεί να είμαι διαζευγμένη αλλά δεν έζησα ποτέ την "αποχή από το σεξ"...
έχω δύο παιδιά... πέρασα δύο δύσκολες εγκυμοσύνες (εκείνες τις εποχές την έζησα αλλά υπήρχαν λόγοι ανωτέρας βίας και πίστεψέ με ξανακερδίσαμε τον "χαμένο χρόνο"....

)
τα προβλήματά μας ήταν άλλα και διαλύσαμε τον γάμο μας....
βλέποντας όμως πίσω νομίζω ότι δεν θα επιβιώναμε τόσα χρόνια μαζί αν δεν υπήρχε το καλό σεξ.... φυσικά δεν μας έσωσε κιόλας....
είναι βασικό συστατικό κάθε σχέσης, αρραβώνα, γάμου.... απλά σε κάθε κατάσταση ΙΣΩΣ να αλλάζει μορφή....
έχοντας βιώσει ένα δύσκολο διαζύγιο με δύο παιδιά θα σου έλεγα να μην φοβάσαι την διαδικασία.... όταν τελειώσεις θα θυμάσαι τις τωρινές σκέψεις σου και θα γελάς....
πίστεψέ με... δεν είμαι υπερβολική...
και στο έγραψα και πιο πάνω...
αφού το άντεξε η μητερα μου, θα το αντέξουν και οι γονείς σου....
λυπάμαι που θα το ξαναπώ αλλά νομίζω ότι έχει μια άλλη σεξουαλική ταυτότητα και σε χρησιμοποιεί σαν καμουφλάζ....
δεν έχετε παιδιά, δεν έχετε δύσκολα ωράρια, είστε πολλές ώρες μαζί και σε συνολική σχέση 1,5 έτους δεν κάνετε συχνά σεξ....
επίσης, ποιον από εδώ μέσα διάβασες να θέλει να συζήσει, αρραβωνιαστεί και παντρευτεί τόσο σύντομα?!?
οι άντρες που αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα το ψάχνουν μόνοι τους και ΑΝ πραγματικά αγαπάνε και εμπιστεύονται την σύντροφο, ερωμένη ή συζυγό τους, το μοιράζονται μαζί τους για να το ξεπεράσουν μαζί....
κανονικά θα έπρεπε να κυνηγιέστε μέσα στο σπίτι , να σε εμπνέει η συμπεριφορά του για σέξι εσώρουχα, νυχτικάκια και άλλα πολλά και να μην κάναμε αυτή τη συζήτηση...
ΑΝ κατάλαβα σωστά, το πρώτο ΜΙΚΡΟ διάστημα ήσουν (ας πούμε) ευχαριστημένη από την συχνότητα αλλά ποτέ δεν ήσουν ευχαριστημένη από την ποιότητα...
το καλό σεξ είναι σαν το φαγητό, το νερό, τον αέρα και τον ύπνο...
δηλ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!!!
αν επιμένεις να σώσεις αυτή την προβληματική σχέση θα χάσεις το θηλυκό μέσα σου και θα βαλτώσεις άσχημα σε κάτι λάθος....
μην αφήσεις την "γυναίκα" να "κοιμηθεί"....
μετά δεν ξυπνάει ούτε με ντουντούκα ....
όταν το συζητάτε και απαιτείς απαντήσεις δεν περνάει καν στην φάση "άμυνας" αλλά στη φάση αδιαφορίας (σου κάνω σεξ ανά δίμηνο άρα μην μιλάς και πολύ) ή στην φάση επίθεσης....
νομίζω ότι απλά έχει κάτι να κρύψει....
όσο για την άποψη ότι ξεδίνει στο φέις....
νομίζω ότι έζησα το γεγονός να "ανάβει" (όχι να ξεδίνει είτε με cyber είτε με κανονικό σεξ) μέσω ίντερνετ (όχι απαραίτητα φέις.... στην πορεία έμαθα ότι υπάρχουν πολλά kinky sites με πολλές διαθέσιμες στις τρεις πρώτες ανόητες γραπτές ατάκες) αλλά δεν είχε επίπτωση αυτό στην σεξουαλική μας ζωή....
Συγγνώμη αν σου έγραψα μπερδεμένες τις σκέψεις μου αλλά ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο!!!
οτιδήποτε χρειαστείς θα χαρώ να απαντήσω!!
στα social media