Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

apoxi apo to sex

Επιλέξτε σελίδα: (1-7)
Σελίδες 1234567

hns1602

# 121 στην 1/6/2012
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by naruto
Καλά, μην παίρνεις και όρκο...

Εσύ όλο παράπονα είσαι!
I want a perfect body... I want a perfect soul...

alistrath

# 122 στις 31/5/2012
author
Γυναίκα / 34 / Παντρεμένη
Ν. Σερρών / Αλιστράτη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 61
μαλλον επρεπε να κανω παρατηρηση για να δημοσιευθουν.αν και ενα σχολειο ακομη που ειχα στηλει πηγε υπερ πιστεως.τεσπα....
περιμενω σχολια για το θεμα μου.

pinky2011

# 123 στις 6/6/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by nefeli_34
Με ρουμπωσες Λυκε....................................
Κριτσ κριτσ κριστ κριτσ κριτσ!

να προτιμήσεις τα πολύσπορα... είναι πιο υγιεινά!!!

pinky2011

# 124 στις 6/6/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by achinos
Δε θελει να λυσει το σεξουαλικο της εδω μεσα...ντρεπεται να πει οτι θελει να χωρισει γιατι στο σεξ δεν...αναβει, νομιζω οτι αν δεν το κανει, θα καταληξει να τον μισει...

Αν ντρεπεσαι να το πεις οπως ειναι, πες το ασυμφωνια χαρακτηρων, εχουν οι δικηγοροι ενα σωρο ονοματακια...για ολα...

αν πει σε έναν δικηγόρο το πρόβλημά της θα της πει ακριβώς πώς θα το θέσει στην αίτηση διαζυγίου αν θέλει να φαίνεται η αλήθεια...

αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί μετά θα ξεκινήσει "λασποπόλεμο" ο μπουνταλάς με πολλά ψέματα για να καλύψει την ανικανότητά του!!!

pinky2011

# 125 στις 6/6/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by alistrath

to oti den mpainw sth diadikasia na xwrisw ftaiei to gegonos pou o pateras mou exei 8ema me thn kardia tou.me tromazei auto.den 8elw na ginw egw h aitia na pa8ei kati.

αφού το άντεξε η μαμά μου δεν έχει φόβο ο πατέρας σου!!!
οι γονείς θέλουν να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά τους....
αν μάθει ο πατέρας σου την κατάσταση εκείνος θα σου βρει δικηγόρο...

pinky2011

# 126 στις 6/6/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
έχω διαβάσει και την τρίτη σελίδα....
ακομα να αναφερθεί το ενδεχόμενο ότι είναι κρυφοgay και προχώρησε γρήγορα σε συγκατοίκηση, αρραβώνα, γάμο για καμουφλάζ...
αν διαβάσετε καλύτερα το ποστ.... ΜΟΝΟ λίγους μήνες είχαν καλούτσικη σεξουαλική ζωή και μετά έπεφτε συνέχεια...
άντε πάω να συνεχίσω το διάβασμα....

pinky2011

# 127 στις 6/6/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by nonaa

Παράθεση:
Originally posted by alistrath

αν δεν έχει καποιο οργανικό προβλημα τότε , πολύ πιθανων είναι

ομοφυλόφιλος ....

για να μην σου πω σίγουρα

παντως γυναίκα δεν θέλει ....θα σου είναι πιστός

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! το βρήκα!!!

alistrath

# 128 στις 6/6/2012
author
Ν. Σερρών / Αλιστράτη
pinky2011 euxaristw gia tis sumboules...teleutaia eixe 3efugei ligo to 8ema ths suzhthseis,den 8elw na kathgorhsw kapoion alla empaina kai anti na diadazw sxolia gia to 8ema mou diabaza mikrodiamaxes meta3u sas.
perimenw na akousw thn apopsh sou oloklhrwmenh giati 7 selides den diabazontai eukola.

pinky2011

# 129 στις 7/6/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Alistrath μου αν γράψω την δική μου εμπειρία ή γνώμη ίσως σε μπερδέψω πολύ και θα έρθω σε αντίθεση με πολλές απαντήσεις...

μπορεί να είμαι διαζευγμένη αλλά δεν έζησα ποτέ την "αποχή από το σεξ"...
έχω δύο παιδιά... πέρασα δύο δύσκολες εγκυμοσύνες (εκείνες τις εποχές την έζησα αλλά υπήρχαν λόγοι ανωτέρας βίας και πίστεψέ με ξανακερδίσαμε τον "χαμένο χρόνο".... )

τα προβλήματά μας ήταν άλλα και διαλύσαμε τον γάμο μας....

βλέποντας όμως πίσω νομίζω ότι δεν θα επιβιώναμε τόσα χρόνια μαζί αν δεν υπήρχε το καλό σεξ.... φυσικά δεν μας έσωσε κιόλας....
είναι βασικό συστατικό κάθε σχέσης, αρραβώνα, γάμου.... απλά σε κάθε κατάσταση ΙΣΩΣ να αλλάζει μορφή....

έχοντας βιώσει ένα δύσκολο διαζύγιο με δύο παιδιά θα σου έλεγα να μην φοβάσαι την διαδικασία.... όταν τελειώσεις θα θυμάσαι τις τωρινές σκέψεις σου και θα γελάς....
πίστεψέ με... δεν είμαι υπερβολική...

και στο έγραψα και πιο πάνω...

αφού το άντεξε η μητερα μου, θα το αντέξουν και οι γονείς σου....

λυπάμαι που θα το ξαναπώ αλλά νομίζω ότι έχει μια άλλη σεξουαλική ταυτότητα και σε χρησιμοποιεί σαν καμουφλάζ....
δεν έχετε παιδιά, δεν έχετε δύσκολα ωράρια, είστε πολλές ώρες μαζί και σε συνολική σχέση 1,5 έτους δεν κάνετε συχνά σεξ....
επίσης, ποιον από εδώ μέσα διάβασες να θέλει να συζήσει, αρραβωνιαστεί και παντρευτεί τόσο σύντομα?!?

οι άντρες που αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα το ψάχνουν μόνοι τους και ΑΝ πραγματικά αγαπάνε και εμπιστεύονται την σύντροφο, ερωμένη ή συζυγό τους, το μοιράζονται μαζί τους για να το ξεπεράσουν μαζί....

κανονικά θα έπρεπε να κυνηγιέστε μέσα στο σπίτι , να σε εμπνέει η συμπεριφορά του για σέξι εσώρουχα, νυχτικάκια και άλλα πολλά και να μην κάναμε αυτή τη συζήτηση...

ΑΝ κατάλαβα σωστά, το πρώτο ΜΙΚΡΟ διάστημα ήσουν (ας πούμε) ευχαριστημένη από την συχνότητα αλλά ποτέ δεν ήσουν ευχαριστημένη από την ποιότητα...

το καλό σεξ είναι σαν το φαγητό, το νερό, τον αέρα και τον ύπνο...
δηλ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!!!

αν επιμένεις να σώσεις αυτή την προβληματική σχέση θα χάσεις το θηλυκό μέσα σου και θα βαλτώσεις άσχημα σε κάτι λάθος....
μην αφήσεις την "γυναίκα" να "κοιμηθεί"....
μετά δεν ξυπνάει ούτε με ντουντούκα ....

όταν το συζητάτε και απαιτείς απαντήσεις δεν περνάει καν στην φάση "άμυνας" αλλά στη φάση αδιαφορίας (σου κάνω σεξ ανά δίμηνο άρα μην μιλάς και πολύ) ή στην φάση επίθεσης....
νομίζω ότι απλά έχει κάτι να κρύψει....

όσο για την άποψη ότι ξεδίνει στο φέις....
νομίζω ότι έζησα το γεγονός να "ανάβει" (όχι να ξεδίνει είτε με cyber είτε με κανονικό σεξ) μέσω ίντερνετ (όχι απαραίτητα φέις.... στην πορεία έμαθα ότι υπάρχουν πολλά kinky sites με πολλές διαθέσιμες στις τρεις πρώτες ανόητες γραπτές ατάκες) αλλά δεν είχε επίπτωση αυτό στην σεξουαλική μας ζωή....

Συγγνώμη αν σου έγραψα μπερδεμένες τις σκέψεις μου αλλά ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο!!!

οτιδήποτε χρειαστείς θα χαρώ να απαντήσω!!

alistrath

# 130 στις 8/6/2012
author
Ν. Σερρών / Αλιστράτη
αγαπητη pinky2011,ευχαριστω για τα σχολια σου.καταλαβ τι ακριβως θελεις να μου πεις και η αληθεια ειναι οτι εχεις πεσει πολυ μεσα σε ολα.
ας τα πιασουμε ενα ενα.η αληθεια ειναι οτι απο την αρχη δεν μου εκανε το sex που ηθελα ή αυτο που ειχα ζησει παλαιοτερα κα ιτο θεωρουσα κορυφαιο.δεν μπορω να πω ομως οτι δεν υπηρχαν φορεςπου ηταν πολυ καλα και το απολαμβανα πραγματαικα.
το θεμα τις σεξουαλικης ταυτοτητας η του προβληματος που αναφερεις ειλικρινα δεν το ξερω....δεν μνπορω να το καταλαβαω ισως....η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι απο τους brutall αντρες.προσεχει τον εαυτο του οσο αναφορα εμφανιση και μαλλια οχι κρεμες κλπ κλπ
αυτο που εχω παρατηρησει γενικα με τους αντρες ειναι οτι υπαρχουν κατηγοριες αντρων.τι εννοω.
α)υπαρχουν αντρες που θελουν να τους λες τι να κανουν sex και κοπτονται να το πραγματοποιησουν για να σε δουν να πετας στα ουρανια.
β)υπαρχουν αντρες που δεν τους αρεσει να τους λες πως και τι να κανουν αλλα θελουν να τα βρουν μονοι τους και να σε κανουν βασιλισσα.
γ)υπαρχουν αντρες που τους αρεσει να επιδεικνυουν τις οικανοτητες τους χωρις απαραιτητα να τους ενδιαφερει εαν θα ικανοποιησουν τη συντροφο τους και τελος
δ)υπαρχουν αντρες που τους ενδιαφερει να ικανοποιησουν τον εαυτο τους κα ιμονο κανοντας οτι αρεσεις σε εκεινους και μονο ακομη και σε σημειο να ποναει η συντροφος τους και να το γουσταρουν κιολας.
η δικη μου περιπτωση ειναι η περιπτωση γ).δεν ηταν ετσι απο την αρχη ομως.....οταν αρχισα να του λεω με ωραιο και κομψο τροπο οτι δεν μου αρεσει κατι και οταν αρχισε να βλεπει οτι δεν με ικανοποιουσε και πολλες φορες δεν ολοκληρωνα τοτε αρχισε να αραιωνει η ολη κατασταση με τη δικαιολογια οτι η συζητηση τον εχει κανει να χασει τον αυθορμιτισμο του......
τι εχεις να προσθεσεις σε ολα αυτα.....
οπως καταλαβαινεις θελω να το προσπαθησω γιατι σε πολλα αλλα ειναι καλος μαζι μου...αν εξαιρεσουμε στιγμες που εχει νευρακια αν και ειναι πολλες θα ελεγα....ισως να φταιει και η ελλειψη sex δεν ξερω γιατι σε μενα συμβαινει.....

A-GNOSTOS

# 131 στις 14/6/2012
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 129

apoxi apo to sex

Λοιπόν φίλη για το θέμα σου, (αφού κατάφερα να διαβάσω 4 από τις 7 σελίδες..) το "ρεζουμέ" που έβγαλες για τους τύπους των Ανδρών είναι σωστό.
Αλλά .... το ίδιο είναι και για της Γυναίκες (έχετε ακόμα πιο πολλούς τύπους..) δεν θα καθίσω να τους αναφέρω ..(το θέμα είναι άλλο.. θα σου παραθέσω την δική μου άποψη).

Να έρθουμε λοιπόν στο Θέμα:
1) Ναι το σεξ είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας σε μια σχέση, καθώς και η συχνότητα του, σε νορμάλ επίπεδα : από κάθε ημέρα έως και 2-3 φορές την εβδομάδα. (μην ξεχνάμε ότι μια σχέση αρχίζει με φιλιά, αγκαλιές και σεξ, μετά περνά στο αίσθημα που γίνεται : Έρωτας, Αγάπη, Γάμος, Οικογένεια..)
Εδώ βλέπουμε ότι από το Σεξ καταλήγουμε σε όλα (άρα είναι η Θεμέλιος Λίθος σε μια συνεργασία συντρόφων..) αν λείπει τότε το σεξ, όλα Χάθηκαν ...

2) Ναι είσαι Γυναίκα και θέλεις να έρχεται ο Άντρας να σε "πειράζει" ακόμα και την ώρα που πλένεις τα πιάτα..
Και εγώ σε ρωτώ : Γιατί εσύ που είσαι Γυναίκα δεν κοιτάς να φέρεσαι "Γυναικεία" πιο Θηλυκή με ερωτισμό ; (να προκαλείς τον Άντρα με σκέρτσα, με εσώρουχα, να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία σε ανύποπτη στιγμή, Να πάρεις Εσύ τα Ινία της Ερωτικής στιγμής).

Δεν σου τα αναφέρω όλα αυτά αν δεν είχα προσωπική γνώμη από λάθη που έγιναν στον 13 ετών Γάμο μου και χώρισα :

1) Από τους λόγους και βασικός ήταν ότι "κυνήγαγα" την πρώην μου για να κάνουμε σεξ (μετά την γέννηση του παιδιού), είχε και εκείνη την ίδια νοοτροπία με Εσένα ...το να θέλει ο Άντρας να την κυνηγά πάντα...

2) Η συχνότητα του σεξ από αρκετά τακτικό έφτασε να είναι με το ζόρι 1 φορά την εβδομάδα.. (γιατί είχε καλό έργο την τηλεόραση, γιατί νύσταζε, γιατί είχε "πονοκέφαλο" κ.λ.π. )

Από το να την Απατήσω προτίμησα να την χωρίσω ... (αρκετά ανάφερα για εμένα ..)
ΤΩΡΑ... !! Εσύ διαλέγεις αν θέλεις να είσαι με έναν που θα περνάς ότι περνάς ..
Η αν θα πρέπει να αλλάξεις τακτικές που είναι στο χέρι σου ...

1) Η γίνεσαι θερμή "ΓΥΝΑΙΚΑ".. και του αλλάζεις τα φώτα ...

2) Η διαλέγεις τον χωρισμό για να βρεθείς με κάποιον άλλο που θα σου χαρίζει την Ηδονή ...(εδώ σου αναφέρω ΞΑΝΑ.. ότι στο ίδιο "τρυπάκι" θα ξαναπέσεις και με τους άλλους αργά η γρήγορα αν δεν γίνεις "ΓΥΝΑΙΚΑ"...)

alistrath

# 132 στις 15/6/2012
author
Ν. Σερρών / Αλιστράτη
agaphte a-gnoste diabasa prosektika ola osa mou egrapses.ti ennoeis otan les na ginw gunaika?giati ean ennoeis na eimai mia sexy ti na pw.....
eidika twra to kalokairi kukloforw mesa sto spiti me negklize kai xwris eswrouxa.den einai auto proklhtiko kai sexy?
kanw diafores kinhseis kai 'sthshmata' etsi wste na tou deixnw me emmeso tropo merh tou swmatos mou,den einai auto proklhtiko?
to kako einai oti ekeinos den kanei kati gia na me prokalesei/perimenei MONO apo mena.ekeinos kanei ton agkalitsa(kouklaki pou eixame mikres emeis ta koritsia)kai perimenei na me ere8isei se3oualika.3enerwnw otan ta kanei auta.
genika twra pou to skeftomai den 3erei na fer8ei se mia gunaika.....isws kai na me 8ewrei dedomenh......
to na parakalas gia sex den einai wraio pragma pantws.polles fores exw kanei kinhsei na kanoume erwta alla efaga akuro.mia den eixe ore3h,mia kati tou strabwne,mia nustaze,mia den 3erw k iegw ti......gunaika n htan 8a htan uperbolikh!!!!
auto pou exw apofasisei einai an dw pws 8a apei to olo 8ema mexri ta xristougenna kai meta 8a kanw suzhthsh gia na lh3ei to olo 8ema giati sto telos 8a trela8w.....arxizw kai exw sumperhfores logo elleipshs sex pou den tis perimena.kai katalabainw oti einai apo auto!!!!
Επιλέξτε σελίδα: (1-7)
Σελίδες 1234567
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.