Παράθεση:
Originally posted by achinos
Βρες καλε εναν γκομενο να παρεις ανασα...οι παντρεμενες εχουν πολλες κατακτησεις, ειναι κι οτι δε ζητανε τπτ...αναρπαστες γινονται...θα δεις μετα τι ωραια που ειναι η συζυγικη ζωη...
Παράθεση:
Originally posted by KLELIA22
εγωιστικη αντιμετωπιση...
ο "γκομενος" δεν ειναι με μπαταριες...
ξερεις πολλους που γουσταρουν να μοιραζονται την ερωμενη τους...?
εσυ τοσα χρονια στον " αγωνα" και δεν εχεις βρει ουτε εναν...
αμαθη οπως ειναι στα τερτιπια της καρδιας υπαρχει κινδυνος τρισμεγιστος
να τον ερωτευτει....
να "κλειδωσει" και να "θαψει" .....
αυτο ειναι το σωστο.
Παράθεση:
Originally posted by euaggelia-69
ισως κανω την επανασταση μου με αυτο τον τροπο ,δεν επηρεαζει κανεναν αλλον εκτος απο μενα .
θα σου ελεγα να βρεις αλλον τροπο να επαναστατήσεις , ο συγκεκριμενος δεν ενδεικνητε ......
δεν ειναι επανασταση ... καποια στιγμη που ησουν χαλαρη κολλησες και ανυποψιαστη βαινεις σε ανουσια πραγματα μια κατασταση που δεν εχει να σου δωσει τιποτα σου τρωει χρονο και επιτρεπεις να σε μαθαινει καποιος που ουτε τον εχεις δει και δεν ξερεις τι ειναι στην πραγματικοτητα κι αν αυτο που αντιλαμβανεσαι ειναι η αναγκη του να παρουσιασει ετσι τον εαυτο του η αναγκη του να γινει αρεστος και οχι αυτο πουεσυ πιστευεις .πρωτον!
δευτερον τι δουλεια εχεις παντρεμενη γυναικα να συζητας τα προβληματα του καθε μια νου , και εν αγνοια του αντρα σου που λες πως αγαπας .....
βαζεις εναν αγνωστο στην ζωη σου και μαθαινει γα σενα και την δικη σου ζωη... στα προβληματα που σου λεει οτι εχει μαθαινει την γνωμη σου αρα και τον τροπο που σκεφτεσαι αρα μπορει να σε χειριστει οταν το θελησει....
ισως απλα δεν ειναι τιποτα εκτος απο παρεα σε ενα game.αυτοσ δεν θελει να γινει κατι μεταξυ μας ,απλα να μιλαμε μου λεει τα προβληματα του .δεν ψαχνεται για ιστορια μαζι μου εχει σοβαρα θεματα να λυσει δεν θελει αλλα.
γιατι δεν καθετε να τα λυσει , γιατι στα λεει για νσκεψου το ...
ολο αυτο που ειπες ειναι το ψυστιρι... σου εχει περασει στο μυαλο οτι ειναι ακινδυνος ...και μονο απο αυτο ειναι υποπτος.....
παντως ευχαριστω διαβαζω προσεχτικα οτι μου γραφετε και το λαμβανω υποψιν.
Παράθεση:
ειναι η πρωτη φορα που νοιωθω κατι για αλλον αντρα και χωρισ να τον εχω δει πραγματικα
Παράθεση:
h margarita 09 .με καλυπτει σε πολλα απο αυτα που γραφει .εχω κενα επικοινωνιας με τον αντρα μου φυσικο μετα απο τοσα χρονια μαζι .
δεν είναι φυσικο, δεν θα επρεπε να εχετε κενα επικοινωνιας ,ακριβως γιατι ειστε πολλα χρονια μαζι
θα επρεπε να ξερεις δειχως να χρειαστει να σου πει, και θα επρεπε να κανεις δειχως να χρειαστει να σου ζητησει.....
τα κενα τα δημιουργουμε οταν κατι αλλο μπαινει ως προτεραιότητα και οχι ως κατι που θα πρεπει να αντιμετωπιστει απο κοινου.... οταν το ζευγαρι παύει να λειτουργει ως ζευγαρι , παύει να ειναι συνοδοιποροι ο ενας τραβα απο εδω και ο αλλος απο εκει... οταν μπαινει ο εγωισμος και αποστασιοποιησε ... αυτο ειναι ολεθριο για την σχεση, το να μαλωσεις με τον συντροφο σου ή το να αγαπηθεις ή το να του πισμωσεις ή οτιδηποτε αλλο που θα αφορα εκεινον ειναι φυσιολογικο.... το κενο ξεκινα οταν πλεων οτι κανεις το κανεις μονο σου... για τον αλβα ή βητα λογο δεν εχει σιμασια
οσο για τον αντρα λεει οτι ειναι ελευ8ερος μεσα απο game αρχισαμε να μιλαμε για απλα πραγματα χωρις κατι περιεργο .με προβληματισαν τα ερωτηματα περι ακινδυνου και οτι με χειριζεται.ενα ειναι το ερωτημα μου .που ειναι το επιλυπσημο σε αυτο που κανω .στο οτι μιλω με αντρα η οτι αισ8ανομαι καπωσ γιαυτον;
στα social media