Παράθεση:
Originally posted by compuman
Εργένικη ζωή μέχρι να "χορτάσεις", και μετά παντρεμένος μέχρι να γεράσεις...
Συμφωνώ απόλυτα με τον compuman.
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by aetios572002
Η ουσία δέν είναι τί προτιμάμε!!!!!!
Ας θέσουμε διαφορετικά τήν ερώτηση.
--Ποιά είναι η πραγματικότητα;
---Παντρεμένος και μόνιμα ελεύθερος; ή
---Ελεύθερος χωρίς οικογενειακή ζωή,και μονίμος αναζητά σύντροφο που βεβαίως ποτέ δέν βρίσκει.!!!!!!!!!!!!!
Δέν δέχομαι αυτό που λέει η blond amazona, γιατί ότι έχει ο εργένης τα έχει και ο παντρεμένος,ή ανάποδα ότι έχει ο παντρεμένος μπορεί άν θέλει να τα έχει και ο εργένης.
Τήν πραγματικότητα να δούμε,και τήν ξέρουμε ΟΛΟΙ.
Παράθεση:
Originally posted by fegarahtida
Παράθεση:
Θα συμφωνήσω εν μέρει και λέω εν μέρει γιατί πολλές φορές όταν έχεις μάθει σε μια ζωή που δεν έχεις όρια πολλές φορές γίνεται συνήθεια η οποία καταλαγιάζει κάποια στιγμή και ξανά προς την δόξα τραβά μετά απο λίγο καιρό..
Τελικά δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο... Ή μάλλον ξέρω αλλά είναι λίγο δύσκολο να το αποδεχθεί ακόμα η Ελληνική Κοινωνία... Σχέση με την προοπτική ίσως και κάποιου παιδιού χωρίς την δέσμευση του γάμου... που σε καθιστά αμέσως ως δεδομένο με συνέπεια να χαλάει όλη η ομορφιά και να σταματάει κάθε προσπάθεια αναπτυξης της σχέσης...
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Θα συμφωνήσω εν μέρει και λέω εν μέρει γιατί πολλές φορές όταν έχεις μάθει σε μια ζωή που δεν έχεις όρια πολλές φορές γίνεται συνήθεια η οποία καταλαγιάζει κάποια στιγμή και ξανά προς την δόξα τραβά μετά απο λίγο καιρό..
Τελικά δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο... Ή μάλλον ξέρω αλλά είναι λίγο δύσκολο να το αποδεχθεί ακόμα η Ελληνική Κοινωνία... Σχέση με την προοπτική ίσως και κάποιου παιδιού χωρίς την δέσμευση του γάμου... που σε καθιστά αμέσως ως δεδομένο με συνέπεια να χαλάει όλη η ομορφιά και να σταματάει κάθε προσπάθεια αναπτυξης της σχέσης...
-----------------------------------------------------------
...το παιδάκι αυτό πως νομίζεις ότι θα νοιώθει;
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
-----------------------------------------------------------
...το παιδάκι αυτό πως νομίζεις ότι θα νοιώθει;
Πολύ καλύτερα να βλέπει δυο γονείς ανύπαντρους κι αγαπημένους από το να βλέπει δυο γονείς που αδιαφορούν ο ένας για τον άλλο και γενικώς ζει σ'ενα ψυχρό άν όχι εχθρικό κλίμα...
Παράθεση:
Θα έχει θείους - θείες, παπούδες, γιαγιάδες,
συγγενείς;
Παράθεση:
Πώς θα τους προσφωνεί;
Παράθεση:
Όταν μεγαλώσει τί πρότυπα θα έχει; Ποιά θα είναι η "ιδανική" οικογένεια για αυτό το παιδί;;
Παράθεση:
Τι θα εμποδίζει τούς ...γονείς να ξενοκοιμούνται κάπου-κάπου; ;
Παράθεση:
Πώς θα ορίσουν οι γονείς τήν σχέση τους;;
Παράθεση:
Νομίζω ότι καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αλλά πρόκειται περί ουτοπίας. Είναι ανέφικτο νομίζω (αναφέρομαι στο "ανύπαντρους και αγαπημένους).
Είναι τιμή μου να συζητώ μαζί σου...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media