Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Eργένης Vs Παντρεμένος!

Σελίδα : 1

-blond-amazona-

# 1 στις 16/4/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
'Aρεσαν+: 0%

εργένης βς Παντρεμένος!

Εργενης!

+..εχεις οποιον συντροφο θελεις και οποτε τον/την θελεις!
+..και να κανεις μια φορα κοπανα απο την δουλεια δεν σε νοιαζει αν σε διωξουν!
+..ξενυχτας και γυρνας οτι ωρα θελεις σπιτι!
+..δεν εχεις μουρμουρα!
+..το πορτοφολι σου ειναι μονο δικο σου!
+..δεν δινεις ποτε αναφορα σε κανεναν τι θα κανεις!
-...δεν θα εχεις ποτε φαγητο η ρουχα η καθαρο σπιτι!
-...δεν θα εχεις παιδια!
-...δεν θα εχεις καποιον να μοιραζεσε τα ονειρα σου!
-...θα γερασεις μονος/η!
-...κανεις δεν θα σου ζεσταινει τα ποδια στο κρεββατι!
-...παντα θα εισαι μονος/η!
Παντρεμενος!
+..παντα θα εχεις φαγητο,ρουχα και ενα σπιτι καθαρο!
+..πντα θα εχεις καποιον να μιλησεις η να ξεσπασεις η και να μοιραστεις τα ονειρα σου!
+..θα εχεις παιδια!
+..θα δημιουργηθεις!
+..παντα καποιος θα υπαρχει εκει για σενα!
+..παντα τα ποδια σου στο κρεββατι θα ειναι ζεστα!
+..δεν θα γερασεις μονος/η!
-...δεν θα ξανακοιμηθεις με αλλον/η για ολη σου την ζωη!
-...θα δινεις αναφορα στο που πας τι ωρα θα γυρισεις και στο τι θα κανεις!
-...λογω εξοδων θα σου μενουν λιγα λεφτα για προσωπικη χρηση!
-...θα λιγοστεψουν τα ξενυχτια με φιλους!
Υπαρχουν πολλα συν και πλην και για τις δυο περιπτωσεις ακομα.
Εγραψα απλα μερικα απο αυτα για να μη κουρασω.
Ξερω ανθρωπους που προτιμησαν την εργενικη ζωη για να μην εχουν ολα τα παραπανω και τους αρεσει.
Επισης πολλοι παντρεμενοι λενε καλυτερα μονος....
Ξερω οτι ο γαμος ειναι κατι ιερο αλλα οι ποιο πολλοι λενε οτι σημερα δεν ειναι να παντρευεσε!
Εργενηδες κοιτανε με ζηλεια παντρεμενους οταν τους βλεπουν με τις οικογενειες τους και παντρεμενοι κοιτανε με ζηλεια εργενηδες που κανουν την ζωη τους!
Ισως για να κρατησει μια σχεση πρεπει να την κανεις μονο οταν εχεις *ζησει* καταστασεις και λες μετα...τωρα θα αραξω?
Τελικα τι προτιματε?
Εργενικη αλλα χωρις οικογενεια ζωη?
Η οικογενειακη ζωη με μεγαλο ποσοστο χωρισμου που μπορει να περιλαμβανει και παιδια το διαζυγιο?
Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα, τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...

# 2 στις 16/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αμαζονα μου πολυ ωραιο το αρθρο σου.

Οντως υπαρχουν τα συν και τα πλην και στις δυο περιπτωσεις!!!
Ο καθενας ομως συγκρινει με τις δικες του σκεψεις και αποφασεις..
Καλη η παντρεια, δεν λεω, αλλα και η ελευθερια ειναι ακομα πιο καλη!!!
Για οσους μπορουν και θελουν φυσικα!!
Το να μεινεις εργενης νομιζω εξεταζεις πολλα, σκεφτεσαι πολλα, αποφασιζεις τι σε ευχαριστει, τι θελεις απο την ζωη σου, τι βρισκεις στον δρομο σου, τι αποφασεις παιρνεις τελικα που διαμορφωνουν την ζωη σου.
Εγω, προτιμω την ζωη που αποφασισα, λογω του οτι δεν μπορω να συμβιβαστω ευκολα με διαφορες καταστασεις..Ισως ομως ζηταω πολλα και απο τους ανθρωπους που θα ηθελα να ειμαι μαζι τους..
Το να μεινω ελευθερη ηταν επιλογη μου..
Χωρις να αναλυσω τοσο πολυ αυτα που αναφερεις παραπανω..
Απλα πηρα τις αποφασεις μου συμφωνα με τα ζητουμενα μου...
Θα ηθελα μια οικογενειακη ζωη οπως την φανταζομαι ομως εγω!! Δυσκολο αυτο που ζητω και ισως απραγματοποιητο!! δεν λεω!!!

Φιλικα...

# 3 στις 16/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εργένικη ζωή μέχρι να "χορτάσεις", και μετά παντρεμένος μέχρι να γεράσεις...

xarhs43

# 4 στις 16/4/2004
author
Ανδρας / 63 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 42
Λοιπον εχουμε και λεμε...
Σημερα οπως εχει γινει ο κοσμος ειναι καλυτερα να εχεις σχεση , που θα τελειωσει καποτε , που σιγουρα θα κανει και αυτη τον κυκλο της , σπανια να κρατησει για παντα που λενε,(μακαρι) παρα να παντρευτεις ..δηλαδη να επισημοποιησεις την σχεση σου , και για τον κοσμο...και παιδι μπορεις να κανεις και ολα ..αλλα θα μας φαει αυτο το τι θα πει ο κοσμος και γενικα αυτα τα ταμπου που τελικα μαλλον δεν εχουμε ξεπερασει...
Μετα διαλεγεις το αν πας αλλου η μενεις μονος..αλλα και παλι παιζουν πολλα ρολο..!!

malvina

# 5 στις 16/4/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167

Τώρα τελευταία...

Τώρα τελευταία, γνωρίζω όλο και περισσότερους παντρεμένους που κάνουν όμως εργένικη ζωή - πως τα καταφέρνουν μη ρωτάτε! - και που έχουν σύζυγο, ερωμένη και θέλουν και τρίτη να συμπληρώσουν το καρέ.

Άλλη κάστα αντρών που ξεμύτησε, είναι αυτοί που έχουν δυο τρεις γυναίκες, ελεύθερης σχέσης και είναι πιστοί λένε...και στις τρείς!

Αλλοίμονο σε μας τις γυναίκες δηλαδή!

LE-27

# 6 στις 17/4/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Φθιώτιδας / Λαμία
Απαντήσεις: 81

Παράθεση:
Originally posted by compuman

Συμφωνώ απόλυτα με τον compuman.

fegarahtida

# 7 στις 17/4/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Απαντήσεις: 675

Παράθεση:

Θα συμφωνήσω εν μέρει και λέω εν μέρει γιατί πολλές φορές όταν έχεις μάθει σε μια ζωή που δεν έχεις όρια πολλές φορές γίνεται συνήθεια η οποία καταλαγιάζει κάποια στιγμή και ξανά προς την δόξα τραβά μετά απο λίγο καιρό..
Τελικά δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο... Ή μάλλον ξέρω αλλά είναι λίγο δύσκολο να το αποδεχθεί ακόμα η Ελληνική Κοινωνία... Σχέση με την προοπτική ίσως και κάποιου παιδιού χωρίς την δέσμευση του γάμου... που σε καθιστά αμέσως ως δεδομένο με συνέπεια να χαλάει όλη η ομορφιά και να σταματάει κάθε προσπάθεια αναπτυξης της σχέσης...
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."

# 8 στις 17/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ο εργενης ζει σαν ανθρωπος και πεθαινει σαν σκυλος σε αντιθεση με τον παντρεμενο που ζει σαν σκυλος και πεθαινει σαν ανθρωπος!!!

# 9 στις 17/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Η ουσία δέν είναι τί προτιμάμε!!!!!!

Ας θέσουμε διαφορετικά τήν ερώτηση.

--Ποιά είναι η πραγματικότητα;
---Παντρεμένος και μόνιμα ελεύθερος; ή
---Ελεύθερος χωρίς οικογενειακή ζωή,και μονίμος αναζητά σύντροφο που βεβαίως ποτέ δέν βρίσκει.!!!!!!!!!!!!!

Δέν δέχομαι αυτό που λέει η blond amazona, γιατί ότι έχει ο εργένης τα έχει και ο παντρεμένος,ή ανάποδα ότι έχει ο παντρεμένος μπορεί άν θέλει να τα έχει και ο εργένης.

Τήν πραγματικότητα να δούμε,και τήν ξέρουμε ΟΛΟΙ.

-blond-amazona-

# 10 στις 17/4/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385

Παράθεση:
Originally posted by aetios572002
Η ουσία δέν είναι τί προτιμάμε!!!!!!

Ας θέσουμε διαφορετικά τήν ερώτηση.

--Ποιά είναι η πραγματικότητα;
---Παντρεμένος και μόνιμα ελεύθερος; ή
---Ελεύθερος χωρίς οικογενειακή ζωή,και μονίμος αναζητά σύντροφο που βεβαίως ποτέ δέν βρίσκει.!!!!!!!!!!!!!

Δέν δέχομαι αυτό που λέει η blond amazona, γιατί ότι έχει ο εργένης τα έχει και ο παντρεμένος,ή ανάποδα ότι έχει ο παντρεμένος μπορεί άν θέλει να τα έχει και ο εργένης.

Τήν πραγματικότητα να δούμε,και τήν ξέρουμε ΟΛΟΙ.

Μπορει να εχει και ο ενας και ο αλλος ορισμενα απο τον καθενα αλλα οχι ολα οπως προαναφερεις!

Μην ξεχνας οτι παροτι ζουμε στο 2004 και οσο cool εχουμε γινει μας εχουν μεινει και καποιες αρχες....

Δηλ. μας λες οτι ενας παντρεμενος μπορει να εχει οποτε γουσταρει διαφορετικο συντροφο?
Ε τοτε aetios572002 τι σοι σοβαρο σπιτι θα εχει ανοιξει?Σαν αυτο με το φωτακι απ'εξω?

Η ειναι ωραιο ενας εργενης να σκορπαει κουτσουβελα μονο και μονο για να γινει γονιος?

Νομιζω οτι πρεπει να σοβαρευτουμε λιγακι και παρολο τους μοντερνισμους μας και τις τρεντυ ιδεες μας να θυμηθουμε οτι σαν ανθρωποι πανω απο ολα πρεπει να εχουμε και καποιο ηθος!!

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα στο βωμο του be cool!!!
Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα, τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...

# 11 στις 18/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by fegarahtida

Παράθεση:

Θα συμφωνήσω εν μέρει και λέω εν μέρει γιατί πολλές φορές όταν έχεις μάθει σε μια ζωή που δεν έχεις όρια πολλές φορές γίνεται συνήθεια η οποία καταλαγιάζει κάποια στιγμή και ξανά προς την δόξα τραβά μετά απο λίγο καιρό..
Τελικά δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο... Ή μάλλον ξέρω αλλά είναι λίγο δύσκολο να το αποδεχθεί ακόμα η Ελληνική Κοινωνία... Σχέση με την προοπτική ίσως και κάποιου παιδιού χωρίς την δέσμευση του γάμου... που σε καθιστά αμέσως ως δεδομένο με συνέπεια να χαλάει όλη η ομορφιά και να σταματάει κάθε προσπάθεια αναπτυξης της σχέσης...

-----------------------------------------------------------

...το παιδάκι αυτό πως νομίζεις ότι θα νοιώθει;

fegarahtida

# 12 στις 18/4/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Πολύ καλύτερα να βλέπει δυο γονείς ανύπαντρους κι αγαπημένους από το να βλέπει δυο γονείς που αδιαφορούν ο ένας για τον άλλο και γενικώς ζει σ'ενα ψυχρό άν όχι εχθρικό κλίμα...
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."

# 13 στις 18/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Πολύ καλύτερα να βλέπει δυο γονείς ανύπαντρους κι αγαπημένους από το να βλέπει δυο γονείς που αδιαφορούν ο ένας για τον άλλο και γενικώς ζει σ'ενα ψυχρό άν όχι εχθρικό κλίμα...

Θα έχει θείους - θείες, παπούδες, γιαγιάδες,
συγγενείς;

Πώς θα τους προσφωνεί;

Όταν μεγαλώσει τί πρότυπα θα έχει; Ποιά θα είναι η "ιδανική" οικογένεια για αυτό το παιδί;

Τι θα εμποδίζει τούς ...γονείς να ξενοκοιμούνται κάπου-κάπου;

Πώς θα ορίσουν οι γονείς τήν σχέση τους;

Νομίζω ότι καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αλλά πρόκειται περί ουτοπίας. Είναι ανέφικτο νομίζω (αναφέρομαι στο "ανύπαντρους και αγαπημένους).

Είναι τιμή μου να συζητώ μαζί σου...

fegarahtida

# 14 στις 18/4/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση

Παράθεση:

Θα έχει θείους - θείες, παπούδες, γιαγιάδες,
συγγενείς;

Σαφώς και θα έχει εφόσον θα έχει μαμά και μπαμπά.. Τελικά αναρωτιέμαι ο όρος γονιός υφίσταται μόνο εάν είσαι έγγαμος?

Παράθεση:
Πώς θα τους προσφωνεί;

Θείες και θείους όπως μαμά και μπαμπά θα αποκαλείς τους γονείς του.. Δεν νομίζω ότι οι συγγενεια παύει να υφίσταται..

Παράθεση:
Όταν μεγαλώσει τί πρότυπα θα έχει; Ποιά θα είναι η "ιδανική" οικογένεια για αυτό το παιδί;;

Ιδανική είναι η οικογένεια όταν υπάρχει ένας συμβατικός γάμος και παύει να είναι ιδανική η οικογένεια όταν δεν υφίσταται γάμος αλλά υπάρχει αρμονία και αγάπη??

Παράθεση:
Τι θα εμποδίζει τούς ...γονείς να ξενοκοιμούνται κάπου-κάπου; ;

Θα τους εμποδίζει το ενδιαφέρον που θα υπάρχει ακόμα για τον σύντροφό τους... Διότι δεν θα τον θεωρούν δεδομένο..

Παράθεση:
Πώς θα ορίσουν οι γονείς τήν σχέση τους;;

Αλήθεια ο γάμος ορίζει την σχέση??? Αναφέρομαι σε γονείς που δεν θα είναι παντρεμένοι αλλά θα είναι οικογένεια στην ουσία και όχι στα χαρτιά..

Παράθεση:
Νομίζω ότι καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αλλά πρόκειται περί ουτοπίας. Είναι ανέφικτο νομίζω (αναφέρομαι στο "ανύπαντρους και αγαπημένους).
Είναι τιμή μου να συζητώ μαζί σου...

Σωστά λοιπόν κατάλαβες... Εγώ πάλι το θεωρώ εφικτό ή μάλλον πιο εφικτό απο έναν αρμονικό και ισορροπημένο γάμο όπως τελικά φαίνεται απο την αύξηση των διαζυγίων στην εποχή μας...

Υ.Γ.
Και δική μου τιμή να μπορώ να συζητάω μαζί σου..

# 15 στις 18/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αγαπητή fegarahtida,

Είμαι σίγουρος ότι εσύ θα μπορέσεις να βρείς κάποιο τρόπο να κρατάς το ενδιαφέρον του συντρόφου σου, κι άς είστε παντρεμένοι...
Δέν χρειάζεται να πηγαίνουμε σε ακρότητες.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost