Ανδρας / 63 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 42
'Aρεσαν+: 0%
Swinger (ελεύθερος στο σέξ)
Αυτο σημαινει με λιγα λογια η λεξη αυτη .Ξενόφερτο φρουτο και αυτο και ολο και ακομη πιο πολυ εξαπλωνεται και στην ελλαδα , κυκλοφορουν και σελιδες με τετοιου ειδους περιεχομενο...
Γιαυτους που ισως δεν το γνωριζουν τι ειναι αυτο (που πολυ αμφιβαλω) ειναι αλλαγη ερωτικων συντροφων ,είτε παντρεμενων η οχι ...
Τι γνωμη εχετε γιαυτο του ειδους σεχ ...
1 ειναι βιτσιο??
2 Αρρωστημενες καταστασεις??
3 Τρωμε λιγο απο ολα και απο ολους?
4 Ελευθερία στο σεχ??
5 Θα το τολμούσατε αν σας το ζητουσε ο/η συντροφο σας??
Τι λέτε??
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 416
Μιας και οι περισσοτεροι θα πουν οχι απο οτι αντιλαμβανομαι , εγω λεω να πω την αληθεια και να συμφωνησω !!!
Γιατι δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η διαφορα του απο το γνωστο πατροπαραδωτο "ομαδικο" . Μην μου πειτε οτι επειδη οι swingers κανουν οτι κανουν υπο την επιβλεψη του οργανωτη ( ξενοδοχειου, κλαμπ κτλ ) και υπαρχουν κανονες , αλλαζει η ουσια απο το γνωστο μας...οργιο ?
Το ιδιο πραγμα μου φαινετε, μοναχα που σε αυτο πρεπει να συνοδευεσαι υποχρεωτικα για να μπεις μεσα ( αντρας-γυναικα μονο ) , ενω στο αλλο...μπορει να ερθουν και ασυνοδευτες οι γυναικες τους....

Αυτη ειναι η μονη τους διαφορα.... νομιζω σωστα ?
;;;
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167
Τα συμπτώματα της Βαβέλ...
Η ιστορία μας έχει διδάξει, ότι η παρακμή ενός κράτους έτσι ξεκινάει, όταν δηλαδή, ο άνθρωπος αποκτάει μυαλό πιθήκου και νομίζει ότι κάτι κάνει, επειδή δοκιμάζει καινούρια σεξουαλικά παιχνίδια.
Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά του νέου αυτού ρεύματος. Περί ορέξεως, κολοκυθόπιττα. Σαν σημείο των καιρών το δέχομαι και περιμένω την πτώση.
# 4
στις 17/4/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παιδια...πρεπει να οργανωθουμε....εχω φαει 3 και δεν εχω ριξει κανενα!!!
Οπως καταλαβαινετε....μονο σαν θεμα αστειοτητας μπορει να εκληφθει!!
Προσωπικα μιλαω παντα.
Να κανουμε και την μεγαλη παρτ**ζα να διωξουμε το...αγχος απο τη ζωη μας και αλλα τετοια ..εξελιγμενα!!
Οχι ευχαριστω δεν θα παρω!!!!!!!!!!!!!!!
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Σε ένα αρκετα παλιό θέμα του φόρουμ, σχετικότατο, με θέμα
Ανταλλαγή Eρωτικών συντρόφων., έχω γράψει ότι, είναι μία ακόμα περίπτωση εισαγωγής "εθίμων" από το εξωτερικό (κυρίως Η.Π.Α. ,Ολλανδία, Αγγλία, κ.τ.λ) και φυσικά μία κοινωνική παρακμή. Σύμφωνα με τα ποσοστά ενός επίσημου site στην Ελλάδα που ειδικεύεται στις αγγελίες ανεύρεσης συντρόφων ή φιλίας ένα ποσοστό περίπου 5% των αγγελιών αφορά παντρεμένα ζευγάρια (ή ζευγάρια γενικά) που αναζητούν ερωτικούς παρτενέρ είτε άλλα ζευγάρια είτε μόνο μία γυναίκα ή έναν άντρα.
Βέβαια κάποιες περιπτώσεις αναφέρουν ως σκοπό τη φιλία αλλά ελάχιστες ίσως να είναι αληθινές σαν ιδέα.
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 124
Λίγα λόγια μόνο βαδίζουμε προς τον εξευτελισμο,ποιος ο λόγος να λέγετε κάποιος σύντροφος άμα σου ζητάει κάτι τέτοιο, σύντροφος σε τι? Σε πα…….α.Μην τρελαθούμε μην πάμε να τα ισιώσουμε όλα
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580
Εγω δε θα πω τη γνωμη μου....απλα θα πω οτι η εννοια "ελευθερια" οχι απλα εχει μπερδευτει πλεον.....εχει απλα εξευτελιστει!!
Ας μαζευτουμε λιγακι....ανθρωποι ειμαστε και το ΠΑΝ στη ζωη μας δεν ειναι το SEX!!!
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:)
Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P
Γυναίκα / 60 / Παντρεμένη
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 17
1 ειναι βιτσιο??
2 Αρρωστημενες καταστασεις??
3 Τρωμε λιγο απο ολα και απο ολους?
4 Ελευθερία στο σεχ??
5 Θα το τολμούσατε αν σας το ζητουσε ο/η συντροφο σας??
ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ !!!ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ Η ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ !!!
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Ας μην είμαστε υποκριτές.
Ολα αυτά που ονομάζουμε κατα καιρούς νέο ρεύμα και ειδικά στις σχέσεις συνέβαιναν εσαεί.
Απλά τώρα έχουν όνομα, θεωρούνται καινοφανή (ενώ δεν είναι), συζητούνται (σε αντίθεση με το παρελθόν) και με την καινομανία που μας έχει πιάσει τα απενοχοποιούμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε.
Θα πω λοιπόν οτι για μένα "αμαρτία" είναι να το κάνεις μόνο και μόνο για να αποδείξεις οτι είσαι προχωρημένος και ανοιχτόμυαλος. Αν είναι προτίμηση και συνειδητή επιλογή σου και "όλοι" οι ενδιαφερόμενοι συμφωνούν τότε με γειά σου με χαρά σου.
Ολα αυτά με μια προυπόθεση: Ο καθείς αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του. Αυτό γιατί εμπειρικά όλες οι "νοστιμιές" της ζωής έχουν αντίτιμο που κάποια στιγμή πληρώνεται.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 339
Ας κάνει ο καθένας ότι αισθάνεται και ότι
τον εκφράζει.
Εγώ προσωπικά δεν θα το δεχόμουν αυτό
σε καμία περίπτωση...(προς το παρόν)
Δεν ξέρω βέβαια μετά από λίγα χρόνια πως
θα είμαι, τι θα θέλω και τι θα κάνω...
Εξαρτάται πάντα και από τον άλλο...
Αν είναι παίδαρος και η σεξουαλική μου ζωή
έχει αρχίσει να παίρνει τον κατήφορο...
δεν ξέρω, μπορεί και να το έκανα...
Καλή θα ήταν και μια αλλαγή. Έτσι απλά,
για να ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα...

Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Νέα Πέραμος
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.219
Δεν ξέρω τι είδους ξενόφερτο φρούτο είναι αυτό, αν είναι βίτσιο, αν είναι τρώω λίγο από όλους και όλα, αν είναι αρρωστημένη κατάσταση.... αν .... αν... αν....
ξέρω ότι δεν είναι θέμα "τόλμης" πάντως.... είναι θέμα "επιλογής" αν συμμετέχεις με τον σύντροφό σου ή όχι σε τέτοιου είδους "συναθροίσεις"....
Προσωπικά δεν επιλέγω τόση "σεξουαλική ελευθερία"....
Ούτε και κρίνω αυτούς που την επιλέγουν...
ο καθένας όπως μπορεί να λειτουργήσει... αυτό και επιλέγει....
**#το σεξ χωρίς αγάπη δεν αξίζει !!! Αλλά και μόνο αυτό είναι άλλη μια εμπειρία !!! Εγώ δε θέλω άλλες εμπειρίες!! Αρκούν!!!#**
Ανδρας / 49 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Οινόη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 74
Εδω που ζω το εχω δει να γινεται.
ποτε ομως δεν με εξειταρε ουτε καν η ιδεα να ειμαι ο μονος ανδρας σε τετοιου ειδους συναθροιση...
πολυ απλα γιατι δεν μου αρεσει οτιδηποτε ξεφευγει απο τις παγιωμενες νορμες της κοινωνιας...
και το swinger δεν εχει παγειωθει ως νορμα σε καμια κοινωνια μεχρι στιγμης..!!!
θελο ενα κορμη αθικτο
Ανδρας / 67 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Κερατέα
Απαντήσεις: 67
Παράθεση:
Originally posted by ilektra38
Δεν ξέρω τι είδους ξενόφερτο φρούτο είναι αυτό, αν είναι βίτσιο, αν είναι τρώω λίγο από όλους και όλα, αν είναι αρρωστημένη κατάσταση.... αν .... αν... αν....
ξέρω ότι δεν είναι θέμα "τόλμης" πάντως.... είναι θέμα "επιλογής" αν συμμετέχεις με τον σύντροφό σου ή όχι σε τέτοιου είδους "συναθροίσεις"....
οταν ερθει η στιγμη να ελευθερωθουμε σεξουαλικα φοβαμαι οτι θα ειναι λιγο αργα και μηπως μετανοιωσουμε..
το θετικο στην ελλαδα μας ειναι δεν ανακαλυψαμε το βιαγκρα,το ανακαλυψαν και το εφεραν αυτοι οπου λεν¨" αμαν πια..το σεξ δεν ειναι και το παν στην ζωη"""
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Νέα Πέραμος
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.219
Παράθεση:
Originally posted by THANOS46
Παράθεση:
οταν ερθει η στιγμη να ελευθερωθουμε σεξουαλικα φοβαμαι οτι θα ειναι λιγο αργα και μηπως μετανοιωσουμε..
το θετικο στην ελλαδα μας ειναι δεν ανακαλυψαμε το βιαγκρα,το ανακαλυψαν και το εφεραν αυτοι οπου λεν¨" αμαν πια..το σεξ δεν ειναι και το παν στην ζωη"""
Αγαπητέ THANOS46
για το μόνο πράγμα που δεν θα μετανιώσω ποτέ για τις επιλογές μου είναι στο θέμα "sex"....
"σεξουαλική ελευθερία" μπορούμε να έχουμε και με τον σύντροφό μας... αν διαθέτουμε έστω και λίγη φαντασία...
Το "swinger" το θεωρώ ως "βοήθημα" για τα ζευγάρια που έχει τελματώσει η "ερωτική φαντασία" τους και επιζητούν λύσεις για να ξεφύγουν από την ρουτίνα.
Κάπως έτσι το έχω καταλάβει εγώ προσωπικά, δική μου άποψη... τώρα αν κάπου λανθάνω... διορθώστε με...
**#το σεξ χωρίς αγάπη δεν αξίζει !!! Αλλά και μόνο αυτό είναι άλλη μια εμπειρία !!! Εγώ δε θέλω άλλες εμπειρίες!! Αρκούν!!!#**
# 15
στις 20/4/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Τα ζώα το κάνουν αυτό, κυρίως οι σκύλοι...εγώ επιλέγω να είμαι άνθρωπος...
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
Παράθεση:
Originally posted by compuman
Τα ζώα το κάνουν αυτό, κυρίως οι σκύλοι...εγώ επιλέγω να είμαι άνθρωπος...
Θα συμφωνησω απολυτα με τον προλαλησαντα
< ανθρωπο > .
Μην αρχισουμε να κανουμε αυτα που (ισως) γινοντουσαν στην παλαιολιθικη εποχη ,και να πιθηκιζουμε οπως λεει πιο πανω και η moo693.
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.
Γυναίκα / 53 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 16
Απαντήσεις: 5.410
Σωινγερ (ελεύθεροςστο σεχ)
Τα πάντα είναι θέμα επιλογών και προτιμήσεων. Εφ' όσον και οι δύο το επιλέγουν δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η ελευθερία της βούλησης και της αυτοδιάθεσης, εφ' όσον αποφασίζεται από κοινού σ' ένα ζευγάρι δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί "μια φυσιολογική ερωτική ζωή" για εκείνους...
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Αγαπητέ THANOS46
για το μόνο πράγμα που δεν θα μετανιώσω ποτέ για τις επιλογές μου είναι στο θέμα "sex"....
"σεξουαλική ελευθερία" μπορούμε να έχουμε και με τον σύντροφό μας... αν διαθέτουμε έστω και λίγη φαντασία...
Το "swinger" το θεωρώ ως "βοήθημα" για τα ζευγάρια που έχει τελματώσει η "ερωτική φαντασία" τους και επιζητούν λύσεις για να ξεφύγουν από την ρουτίνα.
Κάπως έτσι το έχω καταλάβει εγώ προσωπικά, δική μου άποψη... τώρα αν κάπου λανθάνω... διορθώστε με...
ηλεκτρα μου,
σεβομαι την αποψη σου κι σε ευχαριστω γιατι δινεις μια διαφορετικη οπτικη γωνια ,χωρισ αυτο να σημαινει οτι συμφωνω.
Παράθεση:
Originally posted by jade_k
Τα πάντα είναι θέμα επιλογών και προτιμήσεων. Εφ' όσον και οι δύο το επιλέγουν δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η ελευθερία της βούλησης και της αυτοδιάθεσης, εφ' όσον αποφασίζεται από κοινού σ' ένα ζευγάρι δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί "μια φυσιολογική ερωτική ζωή" για εκείνους...
συμφωνω απολυτα μαζι σου και πιστευω οτι την διαχωριστικη γραμμη μεταξυ σωστου-λαθους ,καλου-κακου δεν μπορουμε να την διακρινουμε δια γυμνου οφθαλμου...ουτε ξερουμε ποιος την τοποθετησε.
# 20
στις 20/4/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by jade_k
συμφωνω απολυτα μαζι σου και πιστευω οτι την διαχωριστικη γραμμη μεταξυ σωστου-λαθους ,καλου-κακου δεν μπορουμε να την διακρινουμε δια γυμνου οφθαλμου...ουτε ξερουμε ποιος την τοποθετησε.
Να συμφωνήσω κι εγώ μαζί σας, στο ότι δέν διακρίνεται το καλό-κακό και το σωστό-λάθος δια "γυμνού οφθαλμού".
Επειδή διακρίνεται με τήν ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, και κάτι άλλο που έχουν κάποιοι ...τρελλοί , και λέγεται ΗΘΙΚΗ.
Αυτό βέβαια αφορά άτομα που σκέφτονται με το ... σωστό κεφάλι.
στα social media