Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Swinger (ελεύθερος στο σέξ)

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

xarhs43

# 21 στις 20/4/2004
author
Ανδρας / 63 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 42
'Aρεσαν+: 0%
Διαβαζοντας ολα τα ποστ ειδα , οπως και το περιμενα οτι οι περισσοτερες γυναικες , θα αντιδρουσαν με αυτο το τροπο ,γραφοντας διαφορα , αν και μεσα τους δεν θα ελεγαν ΟΧΙ αν ηξεραν οτι δεν θα το μαθαινε κανενας η δεν θα τους εβλεπε κανενας ,(βλεπε φαντασιωσεις γυναικων) μπας και χαλασει η εικονα και το τι θα πει ο κοσμος ,αν μαθευόταν . Αλλα και οι ανδρες δεν θα ελεγαν οχι σε ενα τετοιο σκηνικο αν η παρτενέρ δεν ηταν η γυναικα τους αλλα μια ερωμενη . Και λεω εγω τωρα....αφου δεν εχεις δοκιμασει ενα πραγμα πως κρινεις και λες οτι ειναι κακο η καλο ?? μηπως ειναι τελικα θεμα ταμπου και χαζοηθικης αξιας ,που μας την εμαθαν καποιοι πολυ πιο παλια απο εμας , γιατι τοτε εκεινα τα χρονια γινοταν ετσι και μεχρι τωρα δεν εχουμε κανει καμμια εξελιξη στο τομεα αυτο , δηλαδη ορισμενα πραγματα δεν τα σκαλιζουμε και δεν τα πειραζουμε γιατι ετσι πρεπει ...!!! Απλως ειναι ορισμενα θεματα ,σαν και αυτο που το θεωρουμε δεδομενα ανεπίτρεπτο να γινει . Οσοι το τολμουν η το τολμησαν εγιναν ανιθηκοι , προτογονοι , κτλ.
Εγω προσωπικα το βλεπω διαφορετικα και θα συμφωνησω με αυτους που λενε οτι ειναι θεμα επιλογης , και την στιγμη που το θελουν και οι δυο συντροφοι να συνυπαρξουν ερωτικα με ενα αλλο ζευγαρι , τους αλλους δεν τους αφορα και δεν εχουν να δωσουν λογο και σε κανεναν ,και ουτε «εμεις» οι αλλοι απο εξω πρεπει να τους βλεπουμε καπως ....... αποψη μου παντα.

frini_hot

# 22 στις 20/4/2004
author
Γυναίκα / 60 / Παντρεμένη
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 17
Τα πάντα είναι θέμα επιλογών και προτιμήσεων. Εφ' όσον και οι δύο το επιλέγουν δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η ελευθερία της βούλησης και της αυτοδιάθεσης, εφ' όσον αποφασίζεται από κοινού σ' ένα ζευγάρι δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί "μια φυσιολογική ερωτική ζωή" για εκείνους...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ...

xarhs43

# 23 στις 21/4/2004
author
Ανδρας / 63 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 42

Παράθεση:
Originally posted by frini_hot
Τα πάντα είναι θέμα επιλογών και προτιμήσεων. Εφ' όσον και οι δύο το επιλέγουν δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η ελευθερία της βούλησης και της αυτοδιάθεσης, εφ' όσον αποφασίζεται από κοινού σ' ένα ζευγάρι δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί "μια φυσιολογική ερωτική ζωή" για εκείνους...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ...

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου...!!

Artistic

# 24 στις 21/4/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 17
Swingers... ειπαν πολυ στην αρχή οτι ειναι ξενόφερτο!! Ισως η λέξη και ο τρόπος χρήσης της ειναι.

Δεν θα πρέπει ομως να ξεχνάει κανείς οτι οι αρχαίοι προγονοι μας είχαν τέτοια "όργια" και ηταν συμβάντα που τα επεδίωκαν. Αν είναι σωστό ή λάθος δεν θα το κρίνω γιατι ελιναι στην κρίση του καθενός και στην αναλογη περίσταση ... αλλα μη λέμε πια οτι είναι νέα κόλπα!!!!

Ο τρόπος που έχει μεγαλώσει ο καθένας και το εύρος της ηθικής του/της ελευθερίας είναι αυτό που καθορίζει τη συμπεριφορά.

Giabbass

# 25 στις 21/4/2004
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ιλιον
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 617
Δεν θα πάρω θέση σε αυτό το θέμα, ούτε θέλω να προσβάλω ή να ενοχλήσω σε καμία περίπτωση και με κανέναν τρόπο.

Ο λόγος της παρουσίας μου αυτής είναι μόνο να εκφράσω μια απορία...ίσως αργά βέβαια....

Μήπως αυτό το θέμα θα έπρεπε να μην είναι στης Ερωτικές σχέσεις αλλά στην κατηγορία που αφορά τη σεξουαλικότητα?

Απορία και μόνο είναι αυτή....συνεχίστε και αγνοήστε με....

ευχαριστώ

Giabbass
ωινε δαρκ σεα

-maria-

# 26 στις 21/4/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770
Μήπως έχουμε ξεφύγει .... τελείως ?
Λέω εγώ τώρα !
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.