Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Σε ποια εποχή θα θέλατε να έχετε ζήσει;

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Zelda

# 21 στις 18/4/2004
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 174
'Aρεσαν+: 0%
Α, ξέχασα να προσθέσω: θα μου άρεσε, επίσης, να είχα ζήσει στη Βιέννη την εποχή του Μότσαρτ και στην Αθήνα του Μεσοπολέμου.

Zelda

# 22 στις 18/4/2004
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 174

Παράθεση:
Originally posted by the_sign_of_the_cross
Μια χαρά είμαστε σε αυτήν την εποχή... Γιατί να ζούμε σε κάποια άλλη? Αυτό σημαίνει ότι δεν είμαστε ικανοποιημένη από τον εαυτό μας...ή μήπως κάνω λάθος?

Καμμία σχέση και το ξεκαθαρίζω.Αναγνωρίζω πολλά καλά απ' όσα έχει η εποχή μας.Απλά για έναν άνθρωπο σαν και 'μένα, που αγαπώ τόσο πολύ την Ιστορία, είναι αδιανόητο να μην έχει φανταστεί τον εαυτό του να ζει σε κάποια ή σε κάποιες από τις περασμένες εποχές.Και στην τελική είναι και λίγο ρομαντισμός.Δεν είναι κακό...

gallidoula

# 23 στις 18/4/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646
Γαλλία..Μεσσαίωνας..Εγώ πριγκήπισσα κι εκείνος ο chevalier μου...
Αν όχι Μεσσαίωνα,19ο αιώνα,ρομαντισμός..
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος... Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...

the_sign_of_the_cross

# 24 στις 18/4/2004
author
Ανδρας / 44 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 786

Παράθεση:
Originally posted by Zelda
Καμμία σχέση και το ξεκαθαρίζω.Αναγνωρίζω πολλά καλά απ' όσα έχει η εποχή μας.Απλά για έναν άνθρωπο σαν και 'μένα, που αγαπώ τόσο πολύ την Ιστορία, είναι αδιανόητο να μην έχει φανταστεί τον εαυτό του να ζει σε κάποια ή σε κάποιες από τις περασμένες εποχές.Και στην τελική είναι και λίγο ρομαντισμός.Δεν είναι κακό...

Kαλή μου Ζelda, δεν είσαι η μόνη που αγαπάει την ιστορία ούτε κι η μόνη που έχει φανταστεί τον εαυτό της, το έχω κάνει κι εγώ χιλιάδες φορές... Απλώς, εγώ ένα ερώτημα έθεσα που εν μέρει εμπεριέχει και την δική μου απάντηση...
Τίποτα δεν συγκρίνεται με την φωτιά που έχεις μέσα σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να γυρίσεις και να την κοιτάξεις, αλλιώς θα βλέπεις πάντα την σκιά της!

-ALKHS-

# 25 στις 18/4/2004
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 26

Σε ποια εποχή σκέφτομαι πως θα 'ταν καλύτερα να ζώ...

Θα επιμήνω ελληνικά, δεν κατάφερα ακόμη να ξεδιαλύνω τις σκέψεις μου, αλλά από διάφορες συζητήσεις που έχω στο ενεργητικό μου με ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, μου έχει μείνει η εντύπωση πως η αστική ζωή μεταπολεμικά διακατέχονταν από μεγαλύτερο ήθος, σεβασμό, δημιουργικότητα με αξία...
Αν τελικά εκείνη την εποχή, δεν υπήρχε στον σημερινό βαθμό η κτητικότητα για αυτοκίνητα, εξοχικά και κότερα, ραδιόφωνα ή γραμμόφωνα, (το να κρεμάμε στο γουρούνι το κουδούνι τέλος πάντων και μάλιστα πατώντας πάνω σε άλλους για αυτό), τότε ναι πιστεύω πως θα ζούσα μια ικανοποιητικότερη ζωή για τον απλούστατο λόγο της συμμετοχής μου σε μια ηθικότερη κοινωνία...
Όνειρα θερινής νυκτός; μα... φαντασία δεν είναι το προσόν που δόθηκε στον άνθρωπο με απώτερο σκοπό να παρηγοριέται, για αυτό που δεν είναι;

Alexandra21

# 26 στις 19/4/2004
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 339
Μου αρέσει πολύ η εποχή που ζω...
Μου αρέσουν πολύ όλα όσα κάνω σε αυτή
τη φάση της ζωής μου...
Δεν θα ήθελα να ζήσω σε άλλη εποχή...
Το μόνο που θα ήθελα...είναι...
στην επόμενη ζωή μου....να είμαι...
ένα αθάνατο δελφίνι...

Giabbass

# 27 στις 20/4/2004
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ιλιον
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 617
Κάπου πέρα από το matrix...

(με τον αντρούλη μου, φυσικά)

...τότε ίσως να μην ήμουν εδώ...
ωινε δαρκ σεα

# 28 στις 20/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Στο 3000 μετά Χριστό. Βρε παιδιά, λίγο πολύ, τα έργα...των παλιών εποχών, τα γνωρίζουμε μέσα από την ανάγνωση της ιστορίας. Εντάξει, μερικές εποχές ήταν όμορφες και ρομαντικές, αλλά μόνο η σημερινή και φυσικά η αυριανή σας έδωσε και θα σας δίνει τεχνολογία στο έπακρο. Παράδειγμα μπροστά σας ο υπολογιστής σας...
Το άγνωστο που φέρνει το μέλλον με συναρπάζει. Τα τόσα πράγματα..η τόση γνώση που θα έρθει με το πέρας του χρόνου, η εποχή επιτέλους που θα σταματήσουν οι πόλεμοι, τα ταξίδια στους άλλους πλανήτες, η αποίκηση του σύμπαντος από την ανθρωπότητα, οι νέες εικόνες, οι νέες δυνατότητες...η εξαφάνιση των ασθενειών...η μακροζωία..και τόσα άλλα που θα έχει το 3000, αν δεν έχουμε μέχρι τότε εξαφανιστεί από τις απομημήσεις του χίτλερ και του ναπολέοντα, από κάποιους που βάφουν το σήμερα με αίμα και κάνουν το παρελθόν αποκρουστικό. Αυτό το ειρηνικό και καινοτόμο μέλλον επιθυμώ, κι ας μη δω ποτέ από κοντά τους αρχαίους φιλοσόφους που έδωσαν τα φώτα στο κόσμο. θα δω τους απογόνους τους ζωντανούς να ρητορέυουν ηλεκτρονικά.., και, πεθαμένους...τους αντίχριστους..με μια επιγραφή: ΤΕΡΜΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ξεχάστε οριστικά όσους αγάπησαν το πόλεμο και την αδικία.-

angarato_surion

# 29 στις 24/11/2005
author
Ανδρας / 39 / Ελεύθερος
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3
του μεγαλου αλεξανδρου πιαθνως.

# 30 στις 24/11/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
για να μην λεω πολλες κουβεντες....

Το μέλος έχει επισυνάψει το αρχείο: albany.jpg (33.93KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 1036 φορές

# 31 στις 24/11/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Και για να σας επεξηγήσω εγώ την εικονογράφηση, ο Σβιν θα ήθελε να ζει στην Ελλάδα του μεσοπολέμου.

Αν παρατηρήσετε προσεκτικά τη φωτο, ο κύριος, προπορεύεται της κυρίας.

Στα μεταπολεμικά χρόνια, ως γνωστόν, ο κύριος έπεται της κυρίας, για να μην πατήσει καμια νάρκη που πιθανώς να έχει ξεμείνει από τον πόλεμο.

Dardana

# 32 στις 24/11/2005
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
Εγω θα προτιμουσα να ζω τον καιρο του homo sapiens ή homo erectus. Ετσι κι αλλιως, οι περισσοτεροι ανθρωποι σ'αυτο το μοντελο μοιαζουν, αν μη τι αλλο, να'χαμε και το αναλογο φοντο των σπηλαιων..
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

# 33 στις 24/11/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Dardana
Εγω θα προτιμουσα να ζω τον καιρο του homo sapiens ή homo erectus.
δηλαδη...
με λιγα λογια,σου αρεσει στο σεξ να σου τραβουν τα μαλλια...

καλα....βουλωμενο γραμμα διαβαζω ο π@υστης...

# 34 στις 24/11/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αρχαία Ελλάδα μαζί με τις Αμαζόνες...

Dardana

# 35 στις 24/11/2005
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651

Παράθεση:
Originally posted by sviinnn

Παράθεση:
δηλαδη...

Α καλα.....επινες παλι απ'το πρωι;;
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

# 36 στις 24/11/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Επι βυζαντινης Αυτοκρατοριας για να εκλεινα την κερκοπορτα αφενος....και οταν ερχοντουσταν οι τουρκαλαδες να εκοβα και κανενα λαρρυγι αφετερου.....

# 37 στις 24/11/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by sviinnn

Παράθεση:
δηλαδη...

Αλλα και αυτο δε θα με χαλαγε.....αρκει να ειχε φαγητο και να μην κυνηγουσα βουβαλια για να φαω...να ειχε και κανα GOODY'S εκει γυρο..

# 38 στις 24/11/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Nikos25
Επι βυζαντινης Αυτοκρατοριας για να εκλεινα την κερκοπορτα αφενος....και οταν ερχοντουσταν οι τουρκαλαδες να εκοβα και κανενα λαρρυγι αφετερου.....
καλα τα λες ρε Νικολακη..!!
απλα...προσεχε λιγο,γιατι στην κερκοπορτα γιναν αχρηστα και τα δυο μου τα καλα τα καλσον...
μη την πατησεις και συ...

anatolitissa

# 39 στις 25/11/2005
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 496

Παράθεση:
Originally posted by observer1
Ιαπωνία.
Την περίοδο των Σαμουράι.
Μου αρέσει η ζωή που έκαναν και θαυμάζω τον κώδικα ηθικής (Κό-μπουντο) που ακολουθούσαν.
Για να μην πω για τις γκέισες.

Εξαιρετικός! Να σου γνωρίσω μια φίλη μου αγαπητέ:

Το μέλος anatolitissa έχει επισυνάψει το αρχείο: harakiri4013.sized.jpg (91.61KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 2046 φορές
"...δεν είμαι πάντα Ωκεανός που συνεχώς βογγά αλλά και θάλασσα αυγουστιάτικη που σπαρταρά στον ήλιο." Ανδρέας Εμπειρίκος

# 40 στις 25/11/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
οταν ομως διαβασεις τις "αναμνησεις μιας Γκεισσας",τοτε ολα φαινονται καπως διαφορετικα...
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.