Παράθεση:
Originally posted by iris1981
όμως έχω μάθει στην ζωή μου πως η αγάπη είναι κάπως υποκειμενικό συναίσθημα
ΠΟΙΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΑΥΤΟ? ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΣ? ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΝΕ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΠΩΣ?
Με το πέρασμα των χρόνων, και με πολύ αργούς ρυθμούς, ο Κώστας μου αναιρεί λίγο λίγο τους λόγους για τους οποίους τον αγάπησα. Είναι σαν να μου αποκαλύπτει λίγο λίγο πράγματα τα οποία επιμελώς μου έκρυβε.
ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ. ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Πχ εγώ σαν άνθρωπος έχω πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης και της ειλικρίνειας, κάτι το οποίο το ήξερε εκείνος από την αρχή.
ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ 'ΗΞΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ' ΟΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.
Τι θέλω να πω, ανακάλυψα λίγο λίγο πως οι ηθικές μας αρχές δεν είναι και ακριβώς ίδιες. Και σε άλλα ζητήματα, ίσως όχι τόσο σοβαρά. ναι εντάξει και οι δυο είμαστε κατά της απιστίας όμως πχ εγώ δεν θα πουλήσω ένα αντικείμενο στο μαγαζί παραπάνω ακόμα κι αν μπορώ, ενώ εκείνος θα το κάνει. Αυτό με ενοχλεί, γιατί σκέφτομαι μέσα μου πως κι εμένα μπορεί να με εξαπατήσει κάπως έτσι...
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ (ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΩ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ).
Επειδή κάνω τρομερά έντονη αυτοκριτική στον εαυτό μου,
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ/ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΕΙ/ ΚΑΝΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ.
και επειδή ξέρω ότι κι εγώ υπερβάλω κάποιες φορές , πάντα , για οποιοδήποτε θέμα προσπαθώ να τον ακούω και να διορθώνω αυτά που λέει ότι τον πειράζουν σε μένα. Πάντα. Έχω φθάσει όμως καλοί μου φίλοι σε ένα σημείο που έχω χάσει την ακεραιότητά μου. Έχω ξεχάσει τι είναι σωστό και τι όχι.
ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΣΤΕΡΕΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΑΦΗ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΤΕΚΡΙΝΑΝ ΣΥΧΝΑ ΩΣ ΠΑΙΔΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ (ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ.
Ντρέπομαι που το λέω αλλά αναρωτιέμαι σε χίλια ζητήματα : ρε μήπως είμαι υστερική; μήπως υπερβολική;
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ/ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Η΄ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
Άλλο θέμα
Ο Κώστας πλέον έχει γίνει επικριτικός μαζί μου απλά ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. Αυτό άρχισα να το διαπιστώνω λίγο λίγο από πιο παλιά. Δεν χώρισα γιατί θεώρησα ότι τις σχέσεις που αξίζουν πρέπει να τις δουλεύουμε. Εξάλλου η συχνότητα που με επέκρινε ήταν ελάχιστη στην αρχή και αυξήθηκε σταδιακά και κάποιες περιόδους φυσικά εξαφανιζόταν.
ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΤΟΥ ΕΒΑΖΕΣ ΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΕ Η ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ? ΤΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΕΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ? ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ? Η΄ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΘΑΒΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ? ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΕΣ ΣΙΩΠΗΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ? ΤΙ?
Πλεον:
Σαν άνθρωπος φροντίζω τον ευατό μου αρκετά αλλά όχι με τον τρόπο που ο Κώστας θέλει. Πχ διατηρώ μια πολύ καλή φυσική κατάσταση λόγω γυμναστικής και πολύ αυστηρής διατροφής. Δεν μου αρέσει όμως να ντύνομαι έξαλλα και να είμαι όλη την ώρα με τακούνια. Ο Κώστας με επικρίνει άσχημα γι αυτό.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ (ΚΟΜΠΛΕΞ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ 'ΣΕ ΨΑΛΙΔΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ' Η'/ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
Το άλλο. Έχω τελειώσει ένα κωλοΤεί. Το λεώ έτσι γιατί δεν είμαι επιστήμονας της νασα, παρότι αγαπώ πολύ την δουλειά μου. Εκείνος έχει τελειώσει το λύκειο. Ουδέποτε ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεν παινεύτηκα για τις σπουδές μου!!!Και σιγά τις τρομερές σπουδές δηλαδή! Αντίθετα εκείνος πάντα μου λέει "Είσαι και μορφωμένη και δεν ξέρεις ούτε να μιλάς" Πλέον έχει φθάσει να μου λέει πως "σιγά την σχολή που έβγαλες!!! σιγά το επάγγελμα".
ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ...ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ/ΑΥΤΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕ... ΠΩΣ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ?
Άλλο θέμα σύγκρουσής μας. Η κοινωνικότητά μου. Ήμουν πάρα πολύ κοινωνική και άνθρωπος πολύ της εξόδου
ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΕ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ
όμως από τότε που αποφάσισα να ανοίξω σπιτικό αποφάσισα να μην μπεκροπίνω μέχρι πρωίας με τις ελεύθερες φίλες μου.
ΔΗΛΑΛΗ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΕΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΩΣΤΑ Ή ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΙΣΕ... ΕΠΙΣΗΣ, Η ΛΕΞΗ 'ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΩ' ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ - ΔΕ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΑΤΗ.
Εσείς ίσως νομίζετε ότι κλείστηκα. ΛΑΘΟΣ. Κάθε Δευτέρα ή Τετάρτη, ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ, βγαίνω για ένα κρασί με τις κολλητές μου. Κάθε βδομάδα θα πιω ένα σκαστό καφέ σε μια γειτόνισά μου και κάθε βδομάδα θα κάνω ένα τραπέζι σε φίλους μας. Επίσης κάθε Σάββατο βγαίνουμε έξω , με φίλους. Όπως αντιλαμβάνεστε 5 στις 7 μέρες εγώ κάτι κάνω.
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ?
Απλά φροντίζω να μην τα κάνω όλα τις ώρες που θα μπορούσα να είμαι με τον άντρα μου. Για μένα είναι μεγάλη ανάγκη να έχω και δικό μου κύκλο.
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ. ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Ξέρεις τι λέει ο άντρας μου; ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ!!! ΝΑΙ!!!
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ 'ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ'? ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΑΜΠΤΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ? ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ, Η΄ ΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ? ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η΄ΚΑΚΟ! ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ.
Εκείνος χάνει καμιά φορά το μέτρο με τις εξόδους του και επειδή διαρτύρομαι λέει "και τι; θέλεις να γίνω αντικοινωνικός σαν κι εσένα"? Τι εννοώ; Εγώ δεν έχω καμία αντιρρήση να δει την μπάλα του όποτε θέλει, να πάει για καφέ με τους φίλους ΟΠΟΤΕ θελει. Δεν λέω ότι βγαίνει σε κλαμπ και αργεί να γυρίσει
όμως είναι τρομερά ευεπηρεάστος
ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ...
και έχει τύχει χιλιάδες φορές να αργήσει πάρα πολύ πχ στο σπίτι ενός φίλου του και να γυρίσει πιωμένος
ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ? ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ? ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΩΜΕΝΟΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ?) ΑΥΤΟ ΣΑΦΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΦΕΥΓΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ.
Επίσης αισθάνομαι πολύ έντονα ότι παραείναι άνετος. Δεν εννοώ ότι φλερτάρει αλλά νιώθει κάπως σαν να θέλει να δείξει 20 χρονών
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ?
Εγώ όταν βγαίνουμε με πολύ μικρότερα άτομα , θα μιλήσω , θα γελάσω ,δεν λέω, όμως νιώθω αλλού ρε παιδί μου, δεν με νοιάζει ποια να φοράω μπραζίλ μαγιώ και να κουνιέμαι λάγνα δίπλα στον μυώδη μπάρμαν. Εκείνος το απολαμβάνει νομίζω. Αυτό με πληγώνει
ΓΙΑΤΙ? ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?
ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΄ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΛΙΔΙΣΕΙΣ' ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ? ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ 'ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΠΟΝΤΑ' ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΄ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ'. ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ ΤΗΝ 'ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑ' ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΜΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΤΣΙ?
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΕ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
Απ' την μία με παρακαλάει να κάνουμε ένα μωρό απ' την άλλη βλέπω αυτά και λέω "τώρα αυτός είναι έτοιμος για πατέρας; εδώ για σύζυγος και μας κάνει νούμερα"
ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΡΟΠΟ/ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ? (ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ...)
Γενικά με υποτιμάει πάρα πολύ.
ΟΝΤΩΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ.
Γιατί δεν χωρίζω; Αυτά συμβαίνουν όταν τσακωνόμαστε. Όλο τον άλλο καιρό είμαστε μια χαρά. Σαν άνθρωπος έχει πολλά καλά στοιχεία. Λυπάμαι να διαλύσω αμαχητί τον γάμο μου όμως δεν θέλω να τρώω και χρόνο χαλώντας και τον εαυτό μου κι εκείνον. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό το πράγμα έχει αρχίσει και γίνεται όλο και πιο έντονο, έχω προσπαθήσει με ότι τρόπο φαντάζεστε να το διαχειριστώ και να το ξεπεράσουμε αλλά δεν πιάνει τίποτα και πλέον θα το πω απλά με έχει ξενερώσει. Όλα όσα μου σέρνει έχουν γράψει μέσα μου.
Παράθεση:
Originally posted by funny_bunny
.
Παράθεση:
Originally posted by nefeli_34
Παράθεση:
.
Σε ολο αυτο που εγραψες και γνωριζω απο πρωτο χερι κουνελακι εχω μια ενσταση.....στον ψυχολογο δε θα επρεπε να πηγαινεις ωστε μα μαθεις να διαχειριζεσαι εκεινον....αλλα για να διαπιστωσεις για ποιο λογο εισαι ακομα μαζι του....ειναι καθαρα ενδοσκοπικου χαρακτηρα η ψυχαναλυση οπου εντοπιζεις τις προσωπικες πηγες οι οποιες ελκουν και συντηρουν τετοιου ειδους συμπεριφορες....και κατι αλλο,ποσα χρονια εισαι με τον ανθρωπο αυτον?εισαι οντως 36?...... για ποσο φανταζεσαι οτι θα καταφερεις να το παλευεις?
Παράθεση:
.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media