Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πώς καταλαβαίνεις αν απλά περνάς άλλη μία κρίση ή αν ο γάμος έχει τελειώσει;

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

heineken_30

# 21 στις 17/7/2012
author
Ανδρας / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 32
'Aρεσαν+: 0%
απ οσα γραφεις δε νομιζω οτι υπαρχει τοσο μεγαλη ρηξη στις σχεσεις σας...νιωθεις πιο ωριμη απ αυτον οκ...Αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να διαλυσετε και το σπιτι σας...Μην ξεχνας οτι καποια στοιχεια στον ανεμελο οπως περιγραφεις χαρακτηρα του σιγουρα σου κεντρισαν το ενδιαφερον στη σχεση σας...Προσπαθηστε να το συζητησετε και σιγουρα θα βρειτε μια μεση λυση..
Και επισης δεν υπαρχει τιποτα πιο ερεθιστικο απο μια γυναικα με 12ποντο και μινι

ArgiroV

# 22 στις 31/7/2012
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%
Η εμπειρία μου μετά από 31 χρόνια γάμου μου δείχνει πως η έλλειψη αγάπης από μέρους του συντρόφου σου άρχισε πολύ νωρίς. Εμένα η τέλεια απαξίωση έχει ολοκληρωθεί εδώ και τρία χρόνια και έχει ξεκινήσει πριν από 13 χρόνια και μετά από αντίληψη εκ μέρους μου συγκεκριμένης απιστίας του. Προσπάθησα ν αλλάξω τα δεδομένα, να συγχωρήσω ενώ ήταν όρος συμβίωσης η αποκλειστικότητα στη σχέση μας αλλά μάταια.... Τώρα βρίσκομαι στο δρόμο του χωρισμού και έχω μετανοιώσει γιατί έχω χάσει τουλάχιστον τα 13 τελευταία χρόνια της ζωής μου.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.