Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΦΟΒΑΜΑΙ....

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

kaiti1983

# 21 στις 2/7/2012
author
Γυναίκα / 40 / Παντρεμένη
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 12
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by iris1981
Σκέψου να μην παντρευόσασταν και να μένατε μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα. Τι ωραία.... δυο γεροντοκόρες γεμάτες απωθυμένα να σιχαθούν η μία την άλλη

μου το λεει κ η μαμα μου αυτο αγαπητη iris.Εχεις δικιο, ολοι εχετε δικιο.εχω μπλοκαρει, εχω φοβηθει...Ηδη ομως απο τοτε που ανεβασα το θεμα και με τις συμβουλες σας, ειμαι σε καλυτερο δρομο. Την στιγμη που μου ρχονται τετοιες σκεψεις, προσπαθω να κανω κατι αλλο και τις αποβαλλω απ το μυαλο μου.Τι να πω, ελπιζω να τα καταφερω γιατι πραγματικα ειναι πολυ οδυνηρο. Δεν φανταζεσαι... σ ευχαριστω παρα πολυ. Να εισαι καλα

kaiti1983

# 22 στις 2/7/2012
author
Ν. Αχαϊας / Πάτρα

Παράθεση:
Originally posted by just_a_girl
Η σχεση σου με τον αντρα σου πηγαινει καλα?

ναι πολυ καλα

Bluethunder

# 23 στις 7/7/2012
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 4

κνοψκ κνοψκ!

Kaiti καλησπέρα.

Θα κοιτάξω να είμαι σύντομος και να σου πω την άποψη μου όσο πιο συνοπτικά μπορώ.
Από αυτά που διάβασα κατάλαβα (αν κάνω λάθος πες μου) ότι δεν έχεις εστιάσει ποια είναι πλέον η οικογένεια σου.
Είσαι σε μία οικογένεια με πυρήνα δύο μελών. Εσύ και ο άντρας σου είναι η οικογένεια σου. Όλοι οι υπόλοιποι είναι δορυφόροι σε μικρή η μεγάλη απόσταση.
Το παιδί της αδερφής σου (χιλιόχρονο και καλότυχο να ‘ναι) δεν αποτελεί κομμάτι της δικής σου οικογένειας. Όπως και δεν θα αποτελεί τμήμα της δικής της οικογένειας ο δικός σου μελλοντικός απόγονος.

Ουσιαστικά, με το γάμο σας, αποσπαστήκατε από τις οικογένειες σας και φτιάξατε τη δικιά σας. Ο αριθμός των μελών αυτής είναι δική σας υπόθεση.

Τελειώνοντας θέλω να εστιάσω σε δύο πράγματα:
1ον προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τα όρια της οικογένειας σου και
2ον συζήτησε τους προβληματισμούς σου με το σύντροφο σου.
Είμαι βέβαιος ότι αν καταλήξετε σε μία ενιαία πολιτική ως προς το θέμα των ορίων της οικογενείας σας θα μπορέσεις πολύ πιο εύκολα να ξεπεράσεις τον προβληματισμό σου.

Ότι καλύτερο στη ζωή σας.

kaiti1983

# 24 στις 11/7/2012
author
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις πολυτιμες συμβουλες.Θα το δουλεψω περισσοτερο στο μυαλό μου και ελπιζω να πανε ολα καλα. Οτι καλυτερο ευχομαι κ στον καθενα ξεχωριστα. Παντα καλα. Ευχαριστω.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.