Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Εργασιακά και ευγνωμοσύνη

Σελίδα : 1

baldic

# 1 στις 20/6/2012
author
Ανδρας / 31 / Σε σχέση
Ν. Κιλκίς / Κιλκίς
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 6
'Aρεσαν+: 0%

Εργασιακά και ευγνωμοσύνη

Προσφάτα δούλεψα για λίγες μέρες σε εργασία που με έστειλαν "συστιμένο" κάποιοι συγγενείς. Μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες αποφάσισα να φύγω απο την δουλεία, είπα ενα ψέμα στο αφεντικό και δεν ξαναεμφανίστικα. Από τότε τα ακούω απο τους προαναφερθέντες συγγενείς και όχι μόνο για το πόσο ανήθικος είμαι που το άφησα έτσι τον άνθρωπο έχω είχε ανάγκη από χέρια και θα έπρεπε να του είμαι ευγνώμων που πείρε εμένα ενώ θα μπορούσε να δώσει την δουλεία αλλού κλπ.
Το δίκιο μου το έχω βρει μόνο απο φίλους, για αυτό θέλω να ρωτήσω ουδέτερους, έγω είμαι ο κακός της υπόθεσεις και δεν το καταλαβένω ή η Ελληνική κοινωνία δεν λεεί να ξεκολίσει απο τα χαζά μυαλά του 1940;

Πως έχει η κατάσταση λοιπόν:,
Ο τυπάς χρειάζεται απλά εργατικά χέρια. Τίποτα παραπάνω. Έναν οποιονδήποτε άνθρωπο με 2 χέρια, 2 πόδια που μπορει να τα χρησιμοποίησει και να εχει μια κάποια δύναμη.
Του λένε λοιπόν πως εγώ ψάχνω δουλειά και απλά με πέρνει τηλ και συνενοούμαστε.
Ενώ όμως θέλει απλά χέρια για συγκεκριμένη δουλεία, σκεφτεταί πως αφού εγώ ξέρω απο υπολογιστές μπορώ να του συνδέσω τον καινούργιο εκτυπωτή, να του αλλάξω μελάνια και σιγά-σιγά με έκανε τεχνικό η/υ, πέρα απο το 8ωρο για το οποίο με πλήρωνε.
Ολα αυτά ενοείτε χώρις την οποιαδήποτε ασφάλεια η οτιδήποτε.
Έμαθα συντομα λοιπόν και από τους υπολιπους εκει πέρα. Μεροκάματο για 8 ωρες δουλειάς τους έδεινε 30 ευρό. Εμενα μου εδεινε 20... Και δυο φόρες που μου ζήτησε να κάτσω μια ώρα παραπάνω δεν πλήρωσε φυσικά τίποτα. Και κανένας τους δεν ητανε ασφαλισμένος.
Πολύ αγχός στην δουλία, απο το ίδιο το αφεντικό και όχι μόνο.
Και όλα αυτά σε μια δουλία που για να πάω και να έρθω ήθελα 10ευρό βενζίνες, αρα μου έμεναν 10, χωρίς να υπολογίσω φθορά στα λάστιχα και στον κινίτιρα και που είμουν πάντα πτώμα.

Ε, όχι.. Αυτό είναι εκμετάλευση, δεν μπορώ να δεχθώ πως μου έκανε και χάρη ο τύπος. Ας πάρει κάποιον απο τους άλλους που περιμένουν, εγώ δεν δέχομαι να εργάζομαι σε τέτοιες συνθήκες.

Εντομεταξύ ο τύπος παραπονίεται για το πόσο άσχημα πάνε οι δουλίες και τα τελευταία δύο χρόνια πείρε καμπριο μερσεντες, γιατι είχε ενα BMW SUV και ήθελε και κάτι για πιο καθημερινό, πείρε σκάφος και έχτισε μια πανάκριβη βίλλα...
Ε συγνώμη, αλλά πιός είναι ο ανήθικος τώρα;
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε