Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea
E! oχι!!!
Θα το ανοιξω το στοματακι μου παλι και θα εχουμε απο διαγραφες απαντησης εως επιπληξεις απο τον koyrsaro αλλα δεν ερχομαι στα αναποδα ρε γμτ!!!
Κοριτσι μου επειδη μας ειδες αλευρωμενους μηπως μας περασες για μυλωναδες?
Γραψε στα ισα "Δε σας γουσταρω ρε καλαμαραδες και ετσι μου'κατσε να σας τα χωσω"
***αφού λοιπόν αγαπητέ μου έχεις στο μυαλό σου την εντύπωση πως δε πάω τους καλαμαράδες, έχε υπόψην σου πως εδώ και ένα χρόνο ζω με έναν και τον υπεραγαπώ όσο κανένα άλλο στη ζωή μου!Σκέψου όμως..δεν τους πάω και έχω ερωτική σχέση με έναν!***
Δεκτο και κατανοητο!!!Δικαιωμα σου!
Κι εγω δεν παω τους Κυπριους για δικους μου λογους αλλα δεν στηνω μηχανοραφιες σαν εσενα!
Εστησεις ολοκληρο σκηνικο οτι βαρεθηκες ταχα να απαντας σε υβριστικα μηνυματα και εμεις υποθεσαμε οτι δεχοσουν καταιγισμο και τελικα ηταν 2 και το ενα μαλιστα το χιλια προπερσυ!(κι εγω προσωπικα αμφιβαλλω αν υπηρξαν εστω και αυτα τα δυο τα οποια δεν θυμασαι κιολας ποιον ειχαν αποστολεα και τα ...εσβησες κιολας!).
***2 μηνύματα ήταν από το σχέσεις, υπάρχουν και πολλά άλλα τα οποία έχω λάβει στο παρελθόν από άλλα sites τύπου mirc. Και ναι υπήρξαν και συγνώμη που θήκτηκα κίολας!! απλά δε περίμενα ακόμα και στο σχέσεις να στέλνουν τέτοια μηνύματα, γι'αυτό εδώ και μέρες καρφώθηκε στο μυαλό μου το γιατί!***
Εμενα αν μου εστελναν τετοια μηνυματα οχι μονο δεν θα τα εσβηνα αλλα εκτος του οτι θα τα εβγαζα στη ..σεντρα θα κινουσα γη και ουρανο να βρω ποιος ειναι πισω απο το ψευδωνυμο για τα .....περαιτερω!!!Και ας επεφτα και στο επιπεδο τους κι ακομα χαμηλοτερα!!!!
***Εσύ μπορεί να μην τα έσβηνες, εγώ όμως το έκανα, ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ!!***
Ζητησες οποιος εχει κατι να το πει στα ισα και παστρικα!
Με τι προσωπο?Εσυ ησουν ντομπρα? Η κινησες ενα θεμα και φορτισες την ατμοσφαιρα χωρις λογο?
Για να μας πεις τι ?
Οτι εισαστε Ελληνες και καποιοι κακοι Ελληνες το αμφισβητουν και σας βριζουν?
Ε!Ωραια! Εισαστε δεν το αμφισβητησε κανεις!!
***Μα αφού το αμφισβήτησαν κάποιοι γι'αυτό και γι'αυτό βρίσκεται εδώ΄αυτό το φόρουμ***
Μονο που κι εσεις πρεπει να το πιστεψετε!!Οχι οπου σας συμφερει Κυπριοι και οπου σας συμφερει Ελληνες!!
***Μην λες ΣΑΣ, σε εμένα απευθύνεσαι! Και ναι αν κάποιοι το κάνουν από συμφέρον εγώ όχι! Ξέρω ότι έχουμε διαφορές όπως έχει ο Αθηναίος με τον Κρητικό, με τον Πατρινό κτλ. Αυτό δε με κάνει όμως λιγότερο ελληνίδα από αυτούς επειδή η χώρα μου έγινε ανεξάρτητη!***
Επειδη ομως δεν θελω να ασχοληθω περισσοτερο με αυτο το θεμα θα κλεισω λεγοντας σου κατι!!!
Δεν προσφερεις τις καλυτερες υπηρεσιες στην πατριδα σου στους συμπατριωτες σου και στο θεμα σας με τετοιες μεθοδευσεις!!!
Και γιαυτη σου την ενεργεια, σε εκεινους (κι οχι σε εμας) οφειλεις ενα δημοσιο "συγνωμη"!!
***Αυτό που κολάει?***
Και κατι σαν Υ.Γ
Αν εμενα η πατριδα μου τελουσε υπο κατοχη τωρα δεν θα καθομουνα να στηνω παιχνιδακια στο sxeseis.
Θα ημουνα εκει! ΑΝΤΑΡΤΗΣ στο ψηλοτερο βουνο μεχρι να πεθανω ή να την δω ελευθερη!!!
***Αν μπορούσα να κάνω κάτι αγαπητέ μου πιστεψέ με θα το έκανα. Και αν περνούσε από το χέρι μας να πάρουμε τα όπλα πάλι θα το κάναμε. Και αν έχεις αντίρρυση και σε αυτό άνοιξε άλλο θέμα να το συζητήσουμε!***
Πιστευω να καταλαβες.........
Σύμφωνο με τον φίλο METROLOGΟ έχεις κάποια ονόματα δώστα αλλιώς τι να λέμεΠαράθεση:
Originally posted by METROLOGOS
δημοσιοποιησε τα ονοματα αυτων που σε προσβαλαν αλλιωσ μην αναφερεις καν το θεμα....
ειληκρινεστατα και φιλικα....
Παράθεση:
Originally posted by Μυρτώ
καθότι επίσης Κύπρια!
Παράξενη , οποιοδήποτε αντί - Κυπριακό αίσθημα και οποιοδήποτε ρατσιστικό αίσθημα, σε αυτό τον χώρο είναι ανεπίτρεπτο και μη αποδεκτό.Και σε αυτό είμαστε κάθετοι!
ο καθενας ειναι ελευθερος να εκφραζει την αποψη του,εφοσων την εκφραζει δημοσια και παραθετει τα οποια επιχειρηματα εχει...
το να χαρακτηριζεται ανεπιτρεπτη και μη αποδεκτη η οποια αποψη, η οποια υποστηριζεται απο τον εκφραστη της με τα οποια επιχειρηματα, ειναι αν μη τι αλλο αντιδημοκρατικο..
στο λογο υπαρχει παντα και ο αντιλογος...
και οι σκεπτομενοι ανθρωποι εχουν την δυναμη να αναγνωρισουν που σφαλλουν...
γι αυτο εξαλλου υπαρχει και η αντιπαραθεση σκεψεων...
φιλικα
Παράθεση:
Originally posted by oluja
δεν εχω τιποτε με τους κυπριους αλλα με ενοχλει αυτη η αισθηση του κατατρεγμενου ελληνισμου που καλλιεργηται....
δεν ακουσα ποτε φιλο κυπριο να λεει πχ "ειμαι ελληνας απο την κυπρο" αλλα παντα "ειμαι κυπριος"..
φοιτησα στο εξωτερικο...
εκει υπηρχαν δυο φοιτητικοι συλλογοι..
ο ελληνικος και ο κυπριακος...
ο οποιος κυπριακος δεν ενταχτηκε ποτε στον ελληνικο γιατι τα μελη του δεν ηταν ελληνες.(δηλωση του προεδρου του συλλογου κυπριων φοιτητων)
εγω σαν ελληνας δινω εξετασεις για να μπω στα ελληνικα πανεπηστημια...
οι κυπριοι ,σ αυτη την περιπτωση, θελουν να λογιζονται κυπριοι και οχι ελληνες...
με ξενιζει λοιπον αυτη η λογικη των δυο καρπουζιων στην ιδια μασχαλη...
και πρωτοι οι ιδιοι οι κυπριοι πρεπει να αποφασισουν αν ειναι κυπριοι ή ελληνες..
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media