Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Eίστε τουρκόσποροι!

Σελίδα : 1

Para3eni

# 1 στις 20/4/2004
author
Γυναίκα / 39 / Σε σχέση
Κύπρος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 118
'Aρεσαν+: 0%

είστε τουρκόσποροι!

Επειδή τελευταία τα νεύρα μου έχουν γίνει τσαταλάκια και επειδή βαρέθηκα να απαντάω υβριστικά σε προσωπικά μηνύματα περί καταγωγής μου, θέτω εδώ τις απόψεις μου και όποιος δε γουστάρει, ας απαντήσει εδώ, μπροστά σε όλους και όχι χυδαία, πίσω από ένα προσωπικό μήνυμα!

Ξέρω πως τους περισσότερους σας έχω μπερδέψει γι'αυτό και παίρνω τα πράγματα απ' την αρχή!

Είμαι από τη Κύπρο και το ότι αυτό γράφεται στο προφίλ μου μου έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα από άτομα που δουλεία δεν έχουν να κάνουν από το να στέλνουν υβριστικά μηνύματα του τύπου 'είσαι τουρκόσπορος' 'πως τα πάτε εκεί κάτω στη Τουρκία' κτλ

Θέλω λοιπόν να αναφέρω πως οι Ελληνοκύπριοι, δεν έχουν καμία απολύτος διαφορά από τους Έλληνες παρα μόνο το χώρο διαμονής!

Από μωρά διδασκόμαστε την ίδια γλώσσα, στο σχολείο μαθαίνουμε την ίδια Ελληνική ιστορία, έχουμε την ίδια θρησκεία και ο λόγος που θεωρούμαστε άλλη χώρα είναι επειδη ανεξαρτητοποιηθήκαμε.
Αυτό δε σημαίνει πως δεν είμαστε Έλληνες!
Οι τούρκοι υπήρχαν πάντα στο νησί μας! Κάποτε ήταν πιο λίγοι, τώρα είναι πιο πολλοί. Δε μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό!
Αλλά αυτό δε μας κάνει τουρκόσπορους και πόσο μάλλον δεν δεχόμαστε να μας αποκαλούν έτσι. Γι'αυτό παρακαλώ όσους έχουν αντίρρηση επι του θέματος να το συζητήσουν εδώ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ και όχι υβριστικά σε προσωπικά μηνύματα!
Παράξενη

Καπνιστή πολέμα σου πίνουνε το αίμα! Σε λίγα χρόνια θα καπνίζουμε μόνο σε γιάφκες..

deilino

# 2 στις 20/4/2004
author
Γυναίκα / 64 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Σαρωνίδα
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 333
'Aρεσαν+: 0%
Αγαπητή Παράξενη,
Θίγεις ένα θέμα που με έχει προβληματίσει αρκετά και κάποιες φορές με έχει πικράνει. Για να γίνω σαφής είμαι ελληνίδα, ρωμηά, έχω γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη, το ίδιο και οι γονείς μου, οι πρόγονοί μου. Όποιος με θεωρεί τουρκόσπορο ίσως να μην θελήσει να χάσει τον χρόνο του διαβάζοντας τα γραφόμενά μου. Αν όμως είναι νοήμων και κάνει τον κόπο και σκύψη πάνω από την ψυχή όλων των αποδήμων ελλήνων, θα δει την κατάσταση όπως είναι πραγματικά και όχι όπως την φαντάζονται πολλοί.

Το ότι γεννηθήκαμε σε έναν ξένο τόπο δεν μας αφαιρεί την εθνική μας ταυτότητα. Η υπηκοότητα μόνον διαφέρει. Η άδεια παραμονής μου έγραφε υπηκοότητα τουρκική, ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Ένας έλληνας είναι έλληνας όπου και να βρίσκεται. Με τα καλά ή άσχημα στοιχεία της φυλής μας. Να προσθέσω δε ότι συζητώντας με ξενιτεμένους διαπίστωσα ότι οι έλληνες τους εξωτερικού έχουν την λαχτάρα της πατρίδας από την οποία είναι μακρυά και δείχνουν πολύ μεγαλύτερο σεβασμό σε οτιδήποτε ελληνικό, δεν υβρίζουν τα θεία, τηρούν με ευλάβεια, σεβασμό, αγάπη και νοσταλγία τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας, οτιδήποτε ελληνικό, σέβονται τα εθνικά σύμβολα, δεν ποδοπατούν και δεν καίνε την σημαία, για την οποία τόσο αίμα έχει χυθεί.

Ο ελληνισμός της κάθε περιοχής όπου ζουν έλληνες, είναι υπαρκτός. Ελληνισμός της Μικράς Ασίας, του Πόντου, της Κύπρου, της Αλβανίας, της Αιγύπτου, του Λιβάνου, της Αμερικής, της Αυστραλίας καθώς και άλλων περιοχών. Αναφερόμενη στην Πόλη που γνωρίζω καλύτερα λόγω καταγωγής και διότι έχω διαβάσει αρκετά, να πω ότι στην εποχή της μεγάλης ακμής του ελληνικού στοιχείου υπήρχαν πολλά φιλανθρωπικά ιδρύματα, φιλόπτωχες αδελφότητες, γυμναστικοί και μουσικοί σύλλογοι κλπ. ελληνικοί. Και όχι μόνον στην Πόλη, αλλά και στα βόρεια και δυτικά παράλια, όπου υπήρχε ελληνισμός. Υπήρχαν ελληνικές συνοικίας, μερικές μάλιστα αμιγώς ελληνικές (αναφέρομαι σε μακρυνά προάστια της Κωνσταντινούπολης) όπου μιλούσαν μόνον ελληνικά, δεν γνώριζαν καν την τουρκική γλώσσα. ΄Ένα παράδειγμα που ίσως ξαφνιάσει, η διευθύντρια του Ζαππείου Παρθεναγωγείου, Ευθαλία Αδάμ, εν έτει 1916, δεν γνώριζε την τουρκική γλώσσα, παρά μόνον γαλλικά και γερμανικά επιπλέον των ελληνικών φυσικά. Στην καρδιά της οθωμανικής αυτοκρατορίας! Αυτή δεν εθεωρείτο ελληνίδα? (1).

Υπήρχαν και υπάρχουν ακόμη ελληνικά σχολεία με ελάχιστους μαθητές τώρα πιά, το Ζάππειο Παρθεναγωγείο, το Ζωγράφειο, το Ιωακίμειο και άλλα που αυτήν την στιγμή μου διαφεύγουν. Η Μεγάλη του Γένους σχολή στο Φανάρι καθώς και η Θεολογική σχολή της Χάλκης από όπου απεφοίτησαν άνθρωποι φωτισμένοι που βοήθησαν τον ελληνισμό όσο λίγοι, κατέχοντας θέσεις κλειδιά στην οθωμανική αυτοκρατορία λόγω της μόρφωσής τους, που αγωνίσθηκαν και έδωσαν και την ζωή τους για την Ελλάδα. Όλους αυτούς τους αγνοούμε? ήταν Έλληνες, όχι Ελλαδίτες, αλλά Κωνσταντινουπολίτες. Ο παρονομαστής της συνείδησης όμως κοινός. Ελληνικός. Να αναφέρω και τους Κωνσταντινουπολίτες/Σμυρνιούς κλπ ευεργέτες της Ελλάδος, εκεί παραβλέπουμε την καταγωγή τους εφ' όσον έχουν συνεισφέρει είτε πνευματικά είτε οικονομικά στην αναστήλωσή της?

Ο Οικουμενικό Πατριαρχείο, εκεί όπου κτυπά η καρδιά της ορθόδοξης χριστιανοσύνης, θα θεωρήσουμε ότι είναι τουρκικό, επειδή βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη? Θα ξεχάσουμε τον εξευτελιστικό με απαγνονισμό θάνατο του πατριάρχη Γρηγορίου του Ε' στα Προπύλαια του Πατριαρχείου? Να είμαστε λογικοί και σοβαροί!

Και συνεχίζοντας να αναφέρω και για την ελληνική επανάσταση του 1821. Γνωρίζετε ότι στο σπίτι του Εμμανουήλ Ξάνθου στη συνοικία «Κατακουζηνού» γίνονταν οι συναντήσεις των Φιλικών? Γνωρίζετε ότι τα Ταταύλα υπήρξαν η δεύτερη έδρα της Φιλικής Εταιρείας? (2)

Ο κατάλογος είναι ατελείωτος, αναφέρω μόνον τα πιο εμφανή που σκέφθηκα τώρα. Η μνήμη μου ίσως δεν με βοηθά, λόγω και της αγανάκτησής μου όταν διάβασα το κείμενο της «Παράξενης». Συγχαρητήρια για το θέμα «Παράξενη», παρέλειψα να τα αναφέρω! Και να πω ότι καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτησή σου.

Με πικρία σκέπτομαι τα πρώτα χρόνια που ήλθαμε εδώ στην Ελλάδα, όχι απελαθέντες, αλλά οικειοθελώς, κατεστρεφόμενοι οικονομικά, αφήνοντας μία ανθηρή επιχείρηση και ακίνητη περιουσία για να έλθουμε εδώ, στην πατρίδα. Ο πατέρας μου, ο θεός να τον αναπαύση, ήθελε ένα καλύτερο αύριο για την οικογένειά του, να μεγαλώσω εγώ στην Ελλάδα, στην πατρίδα. Και αντέταξε την οικονομική του καταστροφή απέναντι στη ζωή στη Ελλάδα, να ζει ελεύθερος σαν Έλληνας. Ποιος θα τολμήση να τον πει αυτόν τον άνθρωπο τουρκόσπορο? Και ερχόμενοι εδώ εν έτει 1966, Β' δημοτικού εγώ, να μας χλευάζουν για την προφορά μας, να με ρωτούν τα παιδιά στο σχολείο αν είμαι μωαμεθανή... Όσοι έχετε δει την ταινία «Πολίτικη κουζίνα» θα καταλάβετε καλύτερα τι εννοώ. Την είδα δύο φορές και έκλαψα και τις δύο. Γιατί κάποιες στιγμές της είναι συγκλονιστικές, είναι τόσο αληθινές, όσο δεν θα μπορούσα ποτέ να φαντασθώ ότι θα μπορούσαν τα αποτυπωθούν σε μία ταινία.

Όσοι είχατε την υπομονή να με διαβάσετε, προβληματιστείτε, για τους υπόλοιπους δεν χρειάζεται σχόλιο, αφού δεν έφθασε η σκέψη τους και η ευρύτητα του πνεύματός τους μέχρι αυτές τις γραμμές.

Για να είμαι δίκαιη, να πω ότι η πλειοψηφία δεν μας αντιμετωπίζει σαν... τουρκόσπορους. Κάποιοι κρυφογελούν ακούγοντας την ιδιαίτερη προφορά, κάποιοι άλλοι αναγνωρίζουν την έμφυτη ευγένειά μας, κάποιοι άλλοι μας κοιτούν λίγο περίεργα εμάς τις γυναίκες διότι μας αρέσει το βάψιμο, τα κοσμήματα και η πάντα προσεγμένη και άψογη εμφάνιση.

Παραθέτω και σχετική βιβλιογραφία για οποιονδήποτε άπιστο Θωμά!
(1) Ανθολόγιο της Κωνσταντινούπολης - Τάκης Ψαράκης
(2) Τα ελληνικά Ταταύλα - Γιώργου Καμαράδου-Βυζαντίου
Και ένα βιβλίο άκρως διδακτικό όπου αναφέρονται πολλές αλήθειες για Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, νησιά (και για τους συμμάχους μας) που δεν μας τις έχει πει κανείς είναι «ΤΟ ΘΑΥΜΑ - μία πραγματική ίστορία» του Λεωνίδα Κουμάκη. Θα εκπλαγείτε, όπως εξεπλάγην και εγώ παρόλο που έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία για την Κωνσταντινούπολη. Αυτές οι αλήθειες δεν υπήρχαν πουθενά!

Όπως έχετε ανοίξει κάποιοι από εσάς την καρδιά σας, έτσι την ανοίγω και εγώ σήμερα, και μοιράζομαι τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα που ένοιωσα όταν είδα την ταινία «Πολίτικη κουζίνα», σκέψεις που με ταξείδεψαν στην γενέτειρά μου
ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

18.10.2003 23.50

Είδα μενεξεδένια δειλινά
της πατρίδας μου τοπία
τόσο κοντά,
στο άσπρο πανί της οθόνης
κι όμως τόσο μακριά,
απλησίαστα κι απόμακρα.
Και δάκρυσα στη θύμησή τους
κι ο πόνος λυγμός βουβός
για τον εκούσιο ξεριζωμό
απ' τη γλυκειά πατρίδα.
Μια πατρίδα όμορφη,
λίκνο πολιτισμού, σοφίας και γνώσης
που αφήσαμε για πάντα πίσω μας,
παίρνοντας μαζί μας αναμνήσεις
και ενθύμια της άλλοτε καλής ζωής μας.
Αναμνήσεις που φαίνονται ψεύτικες
για όσους δεν έζησαν εκεί,
είναι όμως τόσο αληθινές για εμάς
που ξέρουμε τις αξίες μας.
Περασμένα μεγαλεία
και διηγώντας τα να κλαις...
Μα κι αν τα διηγείσαι
κανείς δεν σε πιστεύει,
μόνον εκείνοι, οι δικοί μας άνθρωποι
κιμπάρηδες παρ' όλη την τωρινή τους θέση,
της Ρωμιοσύνης στυλοβάτες
που όπως οι πρόγονοί μας
γνώρισαν χλιδή ανείπωτη,
έζησαν σ' έναν δικό τους κόσμο
με κώδικες ευγένειας και ευπρέπειας
και έδωσαν απλόχερη γνώση,
απέραντη καλοσύνη, σοφία και σεβασμό
σε νεώτερους, συνομήλικους και πρεσβύτερους
και τώρα ζώντας απλά χωρίς πολυτέλειες,
χορτασμένοι από πλούτο και μεγαλεία,
θυμούνται την πατρίδα και τα καλά της,
τους ανθρώπους που άφησαν εκεί για πάντα
και κάποιες φορές σκουπίζουν κρυφά
κάποιο δάκρυ που κυλά
στην άκρη του ματιού τους.
Όλα αυτά τα σκέφθηκα και βούρκωσα...
και βουρκώνω ακόμη...
Ποιος μπορεί να νοιώσει τα συναισθήματά μας,
ποιος μπορεί να εκτιμήσει την ευγένεια της ψυχής μας
ποιος μπορεί να καταλάβει τις διαφορές μας
ποιος μπορεί να μας κρατήσει το χέρι...
Αναπάντητες σκληρές ερωτήσεις
σ' έναν κόσμο απόμακρο, βίαιο, βρώμικο
όπου κυριαρχεί η απάτη και η μικροπρέπεια
και ο λόγος έχει πάψει να είναι πλέον συμβόλαιο,
όπου για κάποιους τούρκους
οι Πολίτες είναι γκιαούρηδες
και για κάποιους έλληνες
οι Πολίτες είναι τούρκοι.
Χαμένοι, χωρίς ταυτότητα, χωρίς πατρίδα
όταν καμιά πατρίδα δεν τους αγκαλιάζει,
κρατά μόνον την προσφορά τους
και συχνά αδιαφορεί για την ύπαρξή τους.

Είμαι υπερήφανη για την καταγωγή μου και δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητήση την ελληνικότητά μου.

Στέλλα Λ.

observer1

# 3 στις 21/4/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
'Aρεσαν+: 0%
Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί.

Πρώτα απ'όλα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε οτι δεν υπάρχουν ούτε χαμένες ούτε ξεχασμένες πατρίδες. Η ιστορία κάνει κύκλους. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον.
Οσον αφορά τη δίκαιη οργή της φίλης από την Κύπρο, θα πω οτι δεν χρειάζεται να ασχολείσαι καν με αυτούς που εκφράζονται τόσο ηλίθια και προσβλητικά. Εσύ θα συγχιστείς, εσύ θα χάσεις την ηρεμία σου. Αυτοί θα συνεχίσουν ούτως ή άλλως να ζουν μέσα στη βλακεία που τους δέρνει.
Δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος που να σε κάνει λιγότερο Ελληνίδα από π.χ μια Αθηναία ή μια Λαρισαία.
Οι Κύπριοι είστε ΕΛΛΗΝΕΣ και ζείτε σε ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ νησί (τουλάχιστον κατά 60%).
Το γεγονός οτι δεν ζείτε στον ηπειρωτικό Ελληνικό κορμό δεν σας κάνει λιγότερο Ελληνες. Το αντίθετο μάλιστα. Το οτι παραμείνατε , παρά τις τόσες αντιξοότητες και επιπλέον προοδεύσατε σας κάνει 2 φορές ΕΛΛΗΝΕΣ.
Διαβάζοντας κάποιος προσεκτικά την ιστορία θα διαπιστώσει οτι η Κύπρος λόγω λεπτομερειών και ατυχών πρωτοβουλιών δεν ενώθηκε ποτέ με την Ελλάδα. Επίσης λόγω λεπτομερειών ενώθηκαν με την Ελλάδα άλλα κομμάτια της όπως η Κρήτη και η Θράκη.
Η έκφραση "Τουρκόσποροι " εκστομίζεται μόνο από κακόψυχα άτομα που θέλουν ένα και μόνο πράγμα. Να προσβάλλουν.
Με το ίδιο το σκεπτικό τους το 30% του Ελληνικού πληθυσμού που είναι προσφυγικής καταγωγής είναι "Τουρκόσποροι". Ακόμα και οι γηγενείς Ελλαδίτες μπορεί να είναι "Τουρκόσποροι" γιατί μην ξεχνάμε και εδώ ήταν οι Τούρκοι για 400 χρόνια.
Αν κάποιος είναι εμπαθής, αρνείται την πραγματικότητα και αγνοεί το αυταπόδεικτο τι να του πεις;
Ασ'τον στη μοίρα του.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

morelli

# 4 στις 21/4/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
'Aρεσαν+: 0%
ΝΤΡΟΠΗ !!!

Διαβαζοντας τα πιο πανω αρχισα να ντρεπομαι ,που ακομα και σημερα 20/4/2004 24 ωρες πριν απο τα <γενεθλια > του νησιου της Αφροδιτης και λιγες μερες πριν απο την ΜΕΓΑΛΗ αποφαση των ΕΛΛΗΝΩΝ της Κυπρου Υπαρχουν ακομη ανθρωποι που ακουγοντας την λεξη Κυπριος το μυαλο τους παει σε <Τουρκοσπορους> οπως λεει και πιο πανω η φιλη μου η para3eni , εχοντας ξεχασει αυτα που ο observer τους θυμιζει .
400 χρονια παιδια <απο κατω> απο τον τουρκικο ζυγο (καλη σταση ετσι;!) και να μην εγινε τιποτα εδω στην μαμα Ελλαδα και ειμαστε ολοι Ελληναρες .

Εδω οι μισοι προσπαθουν να μην πανε φανταροι για διαφορους λογους και θεωρουμε τους εαυτους μας ως τους μοναδικους !!;;;

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΦΙΛΟΚΥΠΡΙΟΣ (για αλλους λογους)αλλα αυτο δεν μπορει να εμποδισει την ιστορια ,ουτε το οτι γεννηθηκαν ,μεγαλωσαν και σκεπτονται ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Οτι ειναι Χριστιανοι ορθοδοξοι ,οτι ο ΕΘΝΙΚΟΣ τους υμνος ειναι <Σε γνωριζω απο την κοψη του σπαθιου την τρομερη...................>
οτι μαθαινουν Ελληνικα σαν ΠΡΩΤΗ γλωσσα στο σχολειο (ενω πριν καιρο ΕΛΛΗΝΙΔΑ υπουργος προτεινε την αγγλικη για επισημη Ελληνικη γλωσσα)

Για δημοσιοποιησε κοριτσι μου τους μπαγλαμαδες που εχουν την εντυπωση οτι πισω απο την οθονη ειναι ΔΥΝΑΤΟΙ.
Δωσε τα μηνυματα να τα δουμε ολοι και τους απαντησουμε οπως πρεπει
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

koyrsaros

# 5 στις 21/4/2004
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
'Aρεσαν+: 0%
Η αλήθεια είναι ότι διέγραψα μια απάντηση μου πρίν, η οποία κινήθηκε σε λίγο πιο ''τσουχτερό'' επίπεδο απο του Μορέλι. Αντι για μπαγλαμάδες εγώ τους αποκάλεσα ψευτόμαγκες κ.λ.π. Αλλά τι περιμένεις απο άτομα που δεν γνωρίζουν τι γιορτάζουμε καν την 25η Μαρτίου και όχι μονο. Η λέξεις αδιαφορία και ΝΤΡΟΠΗ είναι οι μόνες που αξίζουν σε τέτοια ανθρωπάκια που διαστρεβλώνουν με τόση εμπάθεια παραδόσεις και πολιτισμούς.
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...

METROLOGOS

# 6 στις 21/4/2004
author
Ανδρας / 64 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 151
'Aρεσαν+: 0%
δημοσιοποιησε τα ονοματα αυτων που σε προσβαλαν αλλιωσ μην αναφερεις καν το θεμα....
ειληκρινεστατα και φιλικα....
Μετρολογοσ

morelli

# 7 στις 21/4/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
'Aρεσαν+: 0%
Μην το καθυστερεις ,και μην το σκεπτεσαι καθολου βαλε τα μηνυματα οπως στα εστειλαν ,εδω για να δουμε τι κουραδομαγκες κυκλοφορουν αναμεσα μας ,που ξεφτιλιζουν την ιδια τους την πατριδα αλλα μονο με <PRIVE> γιατι δεν εχουν κοτσια να το κανουν φανερα ,βαλτους να τους μαθουμε και να φυλαχτουμε γιατι ...................αρχισα να φοβαμαι την ΜΑΓΚΙΑ τους.
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

Para3eni

# 8 στις 21/4/2004
author
Γυναίκα / 39 / Σε σχέση
Κύπρος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 118
'Aρεσαν+: 0%
Τα μηνύματα οφείλω να ομολογήσω ήταν 2 αλλά ήταν αρκετά για να πάρω φόρα!!

Στο πρώτο το οποίο ήταν πριν 3 μήνες απάντησα ιβρυστικά και τελείωσε το θέμα. Ή αυτός που το έστειλε απλά σταμάτησε να ασχολείται ή απλά δεν τον έπερνε να απαντήσει!

Το δεύτερο στάλθηκε πριν μια βδομάδα και δεν απάντησα καν θεωρώντας πως δεν αξίζει το κόπο. Αλλά από εκείνη τη μέρα είμαι συνέχεια σε προβληματισμό, ρωτάω συνέχεια τον εαυτό μου γιατί τόσο μίσος?

Τα ονόματα δεν τα θυμάμαι δυστυχώς και ο λόγος που δε τα ανάφερα ως προσβλητικά είναι γιατί δε πέφτω στο επίπεδο τους!

Δυστυχώς δε τα φύλαξα (από νεύρα φυσικά!) γιατί δε σκέφτηκα πως αν τα δημοσίευα εδώ η 'μαγκία' τους θα γινόταν γνωστή και θα έπεφταν πυρά.

Αν και πολύ θα ήθελα να φανερωθούν από μόνοι τους, αν έχουν φυσικά τα κότσια..που πολύ αμφιβάλω

Τελοσπάντων, το ζήτημα δεν είναι να έρθουμε σε αντιπαράθεση, αλλά να καταλάβουν πόσο χαμηλά ρίχνουν το επίπεδο των Ελλήνων σαν έθνος και πόσο άσχημα κάνουν κάποιους ανθρώπους να νιώσουν..

Φιλικά Παράξενη
Καπνιστή πολέμα σου πίνουνε το αίμα! Σε λίγα χρόνια θα καπνίζουμε μόνο σε γιάφκες..

# 9 στις 21/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
E! oχι!!!
Θα το ανοιξω το στοματακι μου παλι και θα εχουμε απο διαγραφες απαντησης εως επιπληξεις απο τον koyrsaro αλλα δεν ερχομαι στα αναποδα ρε γμτ!!!
Κοριτσι μου επειδη μας ειδες αλευρωμενους μηπως μας περασες για μυλωναδες?
Γραψε στα ισα "Δε σας γουσταρω ρε καλαμαραδες και ετσι μου'κατσε να σας τα χωσω"
Δεκτο και κατανοητο!!!Δικαιωμα σου!
Κι εγω δεν παω τους Κυπριους για δικους μου λογους αλλα δεν στηνω μηχανοραφιες σαν εσενα!
Εστησεις ολοκληρο σκηνικο οτι βαρεθηκες ταχα να απαντας σε υβριστικα μηνυματα και εμεις υποθεσαμε οτι δεχοσουν καταιγισμο και τελικα ηταν 2 και το ενα μαλιστα το χιλια προπερσυ!(κι εγω προσωπικα αμφιβαλλω αν υπηρξαν εστω και αυτα τα δυο τα οποια δεν θυμασαι κιολας ποιον ειχαν αποστολεα και τα ...εσβησες κιολας!).Εμενα αν μου εστελναν τετοια μηνυματα οχι μονο δεν θα τα εσβηνα αλλα εκτος του οτι θα τα εβγαζα στη ..σεντρα θα κινουσα γη και ουρανο να βρω ποιος ειναι πισω απο το ψευδωνυμο για τα .....περαιτερω!!!Και ας επεφτα και στο επιπεδο τους κι ακομα χαμηλοτερα!!!!
Ζητησες οποιος εχει κατι να το πει στα ισα και παστρικα!
Με τι προσωπο?Εσυ ησουν ντομπρα? Η κινησες ενα θεμα και φορτισες την ατμοσφαιρα χωρις λογο?
Για να μας πεις τι ?
Οτι εισαστε Ελληνες και καποιοι κακοι Ελληνες το αμφισβητουν και σας βριζουν?
Ε!Ωραια! Εισαστε δεν το αμφισβητησε κανεις!!Μονο που κι εσεις πρεπει να το πιστεψετε!!Οχι οπου σας συμφερει Κυπριοι και οπου σας συμφερει Ελληνες!!
Επειδη ομως δεν θελω να ασχοληθω περισσοτερο με αυτο το θεμα θα κλεισω λεγοντας σου κατι!!!
Δεν προσφερεις τις καλυτερες υπηρεσιες στην πατριδα σου στους συμπατριωτες σου και στο θεμα σας με τετοιες μεθοδευσεις!!!
Και γιαυτη σου την ενεργεια, σε εκεινους (κι οχι σε εμας) οφειλεις ενα δημοσιο "συγνωμη"!!

Και κατι σαν Υ.Γ
Αν εμενα η πατριδα μου τελουσε υπο κατοχη τωρα δεν θα καθομουνα να στηνω παιχνιδακια στο sxeseis.
Θα ημουνα εκει! ΑΝΤΑΡΤΗΣ στο ψηλοτερο βουνο μεχρι να πεθανω ή να την δω ελευθερη!!!
Πιστευω να καταλαβες.........

Para3eni

# 10 στις 21/4/2004
author
Γυναίκα / 39 / Σε σχέση
Κύπρος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 118
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea
E! oχι!!!
Θα το ανοιξω το στοματακι μου παλι και θα εχουμε απο διαγραφες απαντησης εως επιπληξεις απο τον koyrsaro αλλα δεν ερχομαι στα αναποδα ρε γμτ!!!
Κοριτσι μου επειδη μας ειδες αλευρωμενους μηπως μας περασες για μυλωναδες?
Γραψε στα ισα "Δε σας γουσταρω ρε καλαμαραδες και ετσι μου'κατσε να σας τα χωσω"

***αφού λοιπόν αγαπητέ μου έχεις στο μυαλό σου την εντύπωση πως δε πάω τους καλαμαράδες, έχε υπόψην σου πως εδώ και ένα χρόνο ζω με έναν και τον υπεραγαπώ όσο κανένα άλλο στη ζωή μου!Σκέψου όμως..δεν τους πάω και έχω ερωτική σχέση με έναν!***

Δεκτο και κατανοητο!!!Δικαιωμα σου!
Κι εγω δεν παω τους Κυπριους για δικους μου λογους αλλα δεν στηνω μηχανοραφιες σαν εσενα!
Εστησεις ολοκληρο σκηνικο οτι βαρεθηκες ταχα να απαντας σε υβριστικα μηνυματα και εμεις υποθεσαμε οτι δεχοσουν καταιγισμο και τελικα ηταν 2 και το ενα μαλιστα το χιλια προπερσυ!(κι εγω προσωπικα αμφιβαλλω αν υπηρξαν εστω και αυτα τα δυο τα οποια δεν θυμασαι κιολας ποιον ειχαν αποστολεα και τα ...εσβησες κιολας!).

***2 μηνύματα ήταν από το σχέσεις, υπάρχουν και πολλά άλλα τα οποία έχω λάβει στο παρελθόν από άλλα sites τύπου mirc. Και ναι υπήρξαν και συγνώμη που θήκτηκα κίολας!! απλά δε περίμενα ακόμα και στο σχέσεις να στέλνουν τέτοια μηνύματα, γι'αυτό εδώ και μέρες καρφώθηκε στο μυαλό μου το γιατί!***

Εμενα αν μου εστελναν τετοια μηνυματα οχι μονο δεν θα τα εσβηνα αλλα εκτος του οτι θα τα εβγαζα στη ..σεντρα θα κινουσα γη και ουρανο να βρω ποιος ειναι πισω απο το ψευδωνυμο για τα .....περαιτερω!!!Και ας επεφτα και στο επιπεδο τους κι ακομα χαμηλοτερα!!!!

***Εσύ μπορεί να μην τα έσβηνες, εγώ όμως το έκανα, ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ!!***

Ζητησες οποιος εχει κατι να το πει στα ισα και παστρικα!
Με τι προσωπο?Εσυ ησουν ντομπρα? Η κινησες ενα θεμα και φορτισες την ατμοσφαιρα χωρις λογο?
Για να μας πεις τι ?
Οτι εισαστε Ελληνες και καποιοι κακοι Ελληνες το αμφισβητουν και σας βριζουν?
Ε!Ωραια! Εισαστε δεν το αμφισβητησε κανεις!!

***Μα αφού το αμφισβήτησαν κάποιοι γι'αυτό και γι'αυτό βρίσκεται εδώ΄αυτό το φόρουμ***

Μονο που κι εσεις πρεπει να το πιστεψετε!!Οχι οπου σας συμφερει Κυπριοι και οπου σας συμφερει Ελληνες!!

***Μην λες ΣΑΣ, σε εμένα απευθύνεσαι! Και ναι αν κάποιοι το κάνουν από συμφέρον εγώ όχι! Ξέρω ότι έχουμε διαφορές όπως έχει ο Αθηναίος με τον Κρητικό, με τον Πατρινό κτλ. Αυτό δε με κάνει όμως λιγότερο ελληνίδα από αυτούς επειδή η χώρα μου έγινε ανεξάρτητη!***
Επειδη ομως δεν θελω να ασχοληθω περισσοτερο με αυτο το θεμα θα κλεισω λεγοντας σου κατι!!!
Δεν προσφερεις τις καλυτερες υπηρεσιες στην πατριδα σου στους συμπατριωτες σου και στο θεμα σας με τετοιες μεθοδευσεις!!!
Και γιαυτη σου την ενεργεια, σε εκεινους (κι οχι σε εμας) οφειλεις ενα δημοσιο "συγνωμη"!!
***Αυτό που κολάει?***

Και κατι σαν Υ.Γ
Αν εμενα η πατριδα μου τελουσε υπο κατοχη τωρα δεν θα καθομουνα να στηνω παιχνιδακια στο sxeseis.
Θα ημουνα εκει! ΑΝΤΑΡΤΗΣ στο ψηλοτερο βουνο μεχρι να πεθανω ή να την δω ελευθερη!!!

***Αν μπορούσα να κάνω κάτι αγαπητέ μου πιστεψέ με θα το έκανα. Και αν περνούσε από το χέρι μας να πάρουμε τα όπλα πάλι θα το κάναμε. Και αν έχεις αντίρρυση και σε αυτό άνοιξε άλλο θέμα να το συζητήσουμε!***

Πιστευω να καταλαβες.........


Ναι κατάλαβα πολύ καλά ευχαριστώ!
Καπνιστή πολέμα σου πίνουνε το αίμα! Σε λίγα χρόνια θα καπνίζουμε μόνο σε γιάφκες..

NASOS BEL

# 11 στις 21/4/2004
author
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 124
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by METROLOGOS
δημοσιοποιησε τα ονοματα αυτων που σε προσβαλαν αλλιωσ μην αναφερεις καν το θεμα....
ειληκρινεστατα και φιλικα....

Σύμφωνο με τον φίλο METROLOGΟ έχεις κάποια ονόματα δώστα αλλιώς τι να λέμε

Μυρτώ

# 12 στις 22/4/2004
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
'Aρεσαν+: 0%

Θα μιλήσω και γω...

καθότι επίσης Κύπρια!

Παράξενη , οποιοδήποτε αντί - Κυπριακό αίσθημα και οποιοδήποτε ρατσιστικό αίσθημα, σε αυτό τον χώρο είναι ανεπίτρεπτο και μη αποδεκτό.Και σε αυτό είμαστε κάθετοι!

Θα σε παρακαλούσα να μου αναφέρεις σε προσωπικό μήνυμα ποιά ήταν αυτά τα άτομα...για να το τακτοποιήσω το ζήτημα!


Θα παρακαλούσα να σεβόμαστε την καταγωγή και την πατρίδα των άλλων ανθρώπων καθώς και τα δικαιώματα τους να υποστηρίζουν απόψεις και να κάνουν επιλογές.

Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

# 13 στις 22/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
δεν εχω τιποτε με τους κυπριους αλλα με ενοχλει αυτη η αισθηση του κατατρεγμενου ελληνισμου που καλλιεργηται....

δεν ακουσα ποτε φιλο κυπριο να λεει πχ "ειμαι ελληνας απο την κυπρο" αλλα παντα "ειμαι κυπριος"..

φοιτησα στο εξωτερικο...
εκει υπηρχαν δυο φοιτητικοι συλλογοι..
ο ελληνικος και ο κυπριακος...
ο οποιος κυπριακος δεν ενταχτηκε ποτε στον ελληνικο γιατι τα μελη του δεν ηταν ελληνες.(δηλωση του προεδρου του συλλογου κυπριων φοιτητων)

εγω σαν ελληνας δινω εξετασεις για να μπω στα ελληνικα πανεπηστημια...
οι κυπριοι ,σ αυτη την περιπτωση, θελουν να λογιζονται κυπριοι και οχι ελληνες...

με ξενιζει λοιπον αυτη η λογικη των δυο καρπουζιων στην ιδια μασχαλη...

και πρωτοι οι ιδιοι οι κυπριοι πρεπει να αποφασισουν αν ειναι κυπριοι ή ελληνες..


# 14 στις 22/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by Μυρτώ
καθότι επίσης Κύπρια!

Παράξενη , οποιοδήποτε αντί - Κυπριακό αίσθημα και οποιοδήποτε ρατσιστικό αίσθημα, σε αυτό τον χώρο είναι ανεπίτρεπτο και μη αποδεκτό.Και σε αυτό είμαστε κάθετοι!
ο καθενας ειναι ελευθερος να εκφραζει την αποψη του,εφοσων την εκφραζει δημοσια και παραθετει τα οποια επιχειρηματα εχει...

το να χαρακτηριζεται ανεπιτρεπτη και μη αποδεκτη η οποια αποψη, η οποια υποστηριζεται απο τον εκφραστη της με τα οποια επιχειρηματα, ειναι αν μη τι αλλο αντιδημοκρατικο..

στο λογο υπαρχει παντα και ο αντιλογος...

και οι σκεπτομενοι ανθρωποι εχουν την δυναμη να αναγνωρισουν που σφαλλουν...

γι αυτο εξαλλου υπαρχει και η αντιπαραθεση σκεψεων...

φιλικα


Μυρτώ

# 15 στις 22/4/2004
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
'Aρεσαν+: 0%

Ανθρωποι σε πλήρη άγνοια!

Παράθεση:
Originally posted by oluja
δεν εχω τιποτε με τους κυπριους αλλα με ενοχλει αυτη η αισθηση του κατατρεγμενου ελληνισμου που καλλιεργηται....

δεν ακουσα ποτε φιλο κυπριο να λεει πχ "ειμαι ελληνας απο την κυπρο" αλλα παντα "ειμαι κυπριος"..

φοιτησα στο εξωτερικο...
εκει υπηρχαν δυο φοιτητικοι συλλογοι..
ο ελληνικος και ο κυπριακος...
ο οποιος κυπριακος δεν ενταχτηκε ποτε στον ελληνικο γιατι τα μελη του δεν ηταν ελληνες.(δηλωση του προεδρου του συλλογου κυπριων φοιτητων)

εγω σαν ελληνας δινω εξετασεις για να μπω στα ελληνικα πανεπηστημια...
οι κυπριοι ,σ αυτη την περιπτωση, θελουν να λογιζονται κυπριοι και οχι ελληνες...

με ξενιζει λοιπον αυτη η λογικη των δυο καρπουζιων στην ιδια μασχαλη...

και πρωτοι οι ιδιοι οι κυπριοι πρεπει να αποφασισουν αν ειναι κυπριοι ή ελληνες..Δεν ξέρω ποιός σου τα είπε όλα αυτά , όπως επίσης δεν καταλαβαίνω την επιθετικότητα σου για τους Κύπριους. Θέλεις επιχειρήματα ? Ορίστε λοιπόν...

Η Κύπρος είναι το πιό βασανισμένο κομμάτι του Ελληνισμού. Πουλήθηκε και κτακτήθηκε άπειρες φορές στην ιστορία της. Πέρασαν ΑΠό κει οι Φράγκοι , οι σταυροφόροι , οι Βένετοι , οι Τούρκοι , οι Αγγλοι , οι Σαρακηνοί πειρατές....ΟΛΟΙ! Ναί είναι κατατρεγμένος Ελληνισμός.....

Ο Κύπριος λέει ότι είναι Κύπριος γιατί είναι περίφανος για την καταγωγή του , και αυτό είναι πρός τιμή του και επίσης είτε σου αρέσει η είτε όχι η Κύπρος είναι μια άλλη χώρα. Υπάρχει η Κυπριακή υπηκοότητα και δεν μπορείς να το αμφισβητείς αυτό!

Και γώ στο εξωτερικό φοίτησα φίλε μου και μάλλον δεν μας τα λες καλά....Σε όλα τα Πανεποστήμια της Αγγλίας υπήρχε και Hellenic αλλά και Cypriot Society ,όχι για τους λόγους που αναφέρεις αλλά γιατί οι Κύπριοι πάντα έπρεπε να κάνουν αισθητή την παρουσία τους για να επισκιάζουν τα Turkish - Cypriot Societies !

Σαν Κύπρια έδωσα εξετάσεις , όπως όλοι οι Κύπριοι , για να περάσω στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο (και πέρασα 3η από το έτος μου στην ΑΣΟΕ και αυτό το λέω για να μην πείς ότι απέτυχα και λέω μπούρδες...) εξεταζόμενη σε περισσότερα μαθήματα το 1990 από ότι εξετάζεστε εσείς στην Ελλάδα. Επίσης , για τους Κύπριους υπήρχαν και υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις....δεν σας τρώμε λοιπόν τις ευκαιρείες σας για μόρφωση!

Ας μην μιλήσουμε περί καρπουζιών κάτω από την ίδια μασχάλη.... γιατί η συζήτηση θα γίνει πολιτική και το site αυτό δεν είναι ο κατάλληλος χώρος.

Θα σε παρακαλούσα πρίν γράφεις ανυπόστατα πράγματα να μαθαίνεις...και να μην κατηγορείς άδικα ανθρώπους τους οποίους όλο το Ελληνικό έθνος θα έπρεπε να θαυμάζει και να υποστηρίζει για χιλιάδες λόγους.
Α...και πρίν προλάβεις να με κατηγορήσεις....σου λέω ότι ο πατέρας μου είναι Κύπριος και η μάνα μου Ελληνίδα. Ετσι....δεν μισώ τους Ελληνες...που σίγουρα θα είναι η πιο εύκολη κουβέντα που θα έχεις να πείς!
Για μένα...είμαστε το ίδιο....αν εσείς αρχίσετε να μας βλέπετε έτσι!

Φιλικά
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Μυρτώ

# 16 στις 22/4/2004
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
'Aρεσαν+: 0%

ολυζα

αν έχεις πρόβλημα με την δημοκρατικότητα αυτού του χώρου σε παραπέμπω
http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=3451
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

-maria-

# 17 στις 22/4/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770
'Aρεσαν+: 0%
Διαβάζω όλα αυτά και πραγματικά απορώ ......
Δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνετε σε αυτή τη διαδικασία συνέχεια ,
όχι μόνο σε αυτό το θέμα αλλά και σε άλλα παρόμοια με αυτό .
Κανείς σας δεν πρόκειται να αλλάξει την άποψη του άλλου, όσα επιχειρήματα και να παραθέτεται .
Η παράθεση της παράθεσης εδώ δεν έχει κανένα απόλυτος νόημα λοιπόν,
Το μόνο που κάνετε είναι να χαλιέστε!
Γράψτε τις απόψεις σας χωρίς φανατισμό και απλά σεβασθείτε την άποψη του άλλου ,
Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι καλύτερο !

# 18 στις 22/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αγαπητοι μου
Κυπριοι και Ελληνες η και όπως αλλοιως νοιωθετε ή θελετε να ονομαζεστε!
ΔΕΝ είναι αυτό το θεμα μας στη συγκεκριμμενη περιπτωση!
Μην ξεφευγετε η προσπαθειτε να υποβαθμισετε και να θαψετε ένα πολύ σοβαρο θεμα που δημιουργηθηκε εδώ αποπροσανατολιζοντας την συζητηση!
Καταλαβατε πολύ καλα ελπιζω (γιατι πιστευω ότι εχω να κανω με νοημονα ατομα)
οτι η Παραξενη εστησε παιχνιδακι ταχα μου και καλα ότι δεχεται καταιγισμο μηνυματων που λιγο πολύ την βριζουν τουρκοσπορο!!!!!!
Μια ομολογουμενως πολύ βαρια κουβεντα που την εχω ακουσει κι εγω σαν Χιωτης και με πειραξε αφανταστα!!
Και με το δικιο τους εγιναν εξω φρενων πολλοι από δω μεσα και μαζι με αυτους κι εγω και καποιοι ζητησαν και ονοματα για τα ....περαιτερω!
Ελα που όμως το μικρο χρησιμοποιησε παραμυθακι για να φτειαξει θεματακι και να τραβηξει την προσοχη!!!!!!Κι εκει εγω εγινα εξαλλος!!Δεν μπορει να προκαλει ενταση και αντιπαραθεσεις με ψεμματακια και φαντασιωσεις!!Και να βαζει σε διαδικασιες ψυχοφθορες ανθρωπους που εχουν ευαισθησιες και προβληματισμους!!!!!!
Και τετοιες πρακτικες δεν τις δεχομαι Μυρτω που σαν συμπατριωτισσα της ανελαβες την υπερασπιση της και μαλιστα με τροπο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!
Τι θα πει «οποιοδηποτε Αντι-κυπριακο ή ρατσιστικο εδώ μεσα είναι ανεπιτρεπτο και μη αποδεκτο»!
Φασιστοφερνει λιγο η εκφραση....δεν νομιζεις?
Ότι δεν γουσταρουμε δηλαδη το διαγραφουμε?
Όχι !!!Πρεπει να ακουγονται ολες οι φωνες κι ας μη μας συμφερουν .Είναι στην ευφυια του καθενος μετα να κρινει κι αν εχει αντιθετη γνωμη να την αναπτυξει!
Αλλα ξεφυγα παλι από το θεμα που τελικα είναι η συμπεριφορα της Παραξενης!!
Αν ειχα κοιταξει το προφιλ της και ειχα δει την ηλικια της δεν θα εγραφα καθολου πιστεψε με!!Ένα μικρο είναι που θελησε να το παιξει μεγαλη και προσπαθησε να δημιουργησει εντυπωσεις με παραμυθια!!
Ετσι πιστευω κι ας μου αποδειξετε το αντιθετο με κειμενα και ονοματα!
Λοιπαμαι για μενα που επεσα στην παγιδα....άλλη φορα θα προσεχω περισσοτερο!
Και κατι προσωπικο για σενα Μυρτω!
Συμφωνεις με την πρακτικη της και με αυτή της την ενεργεια?
Αν όχι ......σαν φιλη ,μεγαλυτερη και συμπατριωτισσα της ....τραβηξε της λιγο το αυτι!!!!Χρειαζεται καμμια φορα .....

Ευχαριστω που με διαβασατε..... το θεμα για μενα κλεινει εδω!!

koyrsaros

# 19 στις 22/4/2004
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
'Aρεσαν+: 0%
Το θέμα κλειδώνεται επί του παρόντος, διότι κάποιοι παρ' ολες τις παραινέσεις που κατά καιρούς τουλάχιστον εγώ έχω κάνει εξακολουθούν να είναι εριστικοί και με μόνιμη διάθεση αντιπαράθεσης. Και όποιος νομίζει ότι οι απόψεις και σκέψεις ανθρώπων εδώ μέσα ''φασιστοφέρνουν'', ας πάει αλλού.
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost