Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Σελίδα : 1

SIA89

# 1 στις 3/7/2012
author
Γυναίκα / 31 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Παύλος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%

Οποιος γνωριζει ας με βοηθησει

Καλησπέρα σε όλους σας,
ονομάζομαι Σία (όπως φαίνεται άλλωστε) και ζητάω να συζητήσω με κάποιους που γνωρίζουν ή μοιράζονται το ίδιο πρόβλημα με εμένα ή περνάν ακόμα χειρότερα.
Κάνω την πρακτική μου σε μία επιχείρηση και αργότερα με μεταθέτουν στο κατάστημα λιανικής όπου εργάζομαι 6 ημέρες την εβδομάδα και την Κυριακή παραπάνω από 40 ώρες. Εννοείται πως επειδή είμαι πρακτική δεν μου αναγνωρίζει υπερωρίες και υπερεργασίες. Που σημαίνει ότι το 8ωρο την Κυριακής δεν το πληρώνομαι παραπάνω αλλά όπως όλες τις υπόλοιπες μέρες. Συμφωνήσαμε λοιπόν όλες τι επιπλέον ώρες να τις πάρω σε άδεια και ουσιαστικά να τελειώσω την πρακτική νωρίτερα.
Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω το εξής, πρώτον πως υπολογίζω τις ώρες μου, και τι εννοώ, πχ την Κυριακή που δουλέυω 8ωρο είναι 75% παραπάνω, ουσιαστικά σαν να έχω δουλεψει 14 ώρες εκ των οποίων οι 6 είναι πλασματικές και οι 8 κανονικές, κάθε εβδομάδα δουλεύω παραπάνω ώρες (περίπου 7) αυτές τις ώρες θα έπρεπε να τις πληρωθώ +20% και τα λοιπά και τα λοιπά. Επειδή αυτά τα λεφτά εγώ δεν τα παίρνω και δεν θα τα πάρω και ποτέ είναι σωστό που υπολογίζω τις ώρες έτσι? Δηλαδή να γράφω για παράδειγμα ότι την Κυριακή δούλεψα 14 ώρες?
Στην επιθεώρηση εργασίας που πήγα μου το ξέκοψαν κατευθείαν καιι μου είπαην να κάνω καταγγελία γιατίι υποχρεούται να με απασχολεί πενθήμερο 40 ώρες την εβδομάδα. Περιμένω με μεγάλη αγωνία την γνώμη του κάθενος σας!!!! Δεν έχω βρει ακόμα τον χρόνο να μιλήσω σε κάποιον λογιστή εκτός δουλειάς για να πάρω και από κει μία γνώμη.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!!!

Kakos_lukos

# 2 στις 27/7/2012
author
Ανδρας / 54 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αργυρούπολη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 11
'Aρεσαν+: 0%
Το πιο πιθανον ειναι να μην εχεις ξαναμπει στο sxeseis.gr, αφου κανενας δεν σου απανταει τοσο καιρο, κ σωστα! Αφου απαιτει εξειδικευμενς γνωσεις που ειναι σπανιο να εχει καποιος σε καποιο σαιτ.
Σε περιπτωση που καποιος αλος ενδιαφερται γενικα για εργασιακα θεματα, ενα φιλικο κ με γνωσεις φορουμ ειναι το
http://www.zhteitai.gr/index.php?option=com_fireboard&Itemid=71&func=showcat&catid=1

η σκετο zhteitai.gr

# 3 στις 22/8/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
εφόσον ο χρόνος της πρακτικής σου είναι προκαθορισμένος( 6 μήνες π.χ.) αν δεν κλείσεις τους 6 μήνες δεν υπάρχει περίπτωση να σου δώσουν χαρτί ότι ολοκλήρωσες. Όσον αφορά τις Κυριακές η προσαύξηση αφορά μισθό μόνιμου απασχολούμενου οπότε το 75% που βάζεις στις ώρες είναι τελείως αυθαίρετο και δεν υπολογίζεται πουθενά. γι αυτό και σου είπαν να κάνεις καταγγελία. Έπεσες σε παγίδα. Αν τους καταγγείλεις δεν θα σου δίνουν το χαρτί. Απλά μέτρα πόσες Κυριακές δούλεψες και ζήτα τες σαν άδεια στο τέλος της πρακτικής όπως συμφώνησες. Πάρε το χαρτί σου και καλό μέλλον!
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε