Παράθεση:
Originally posted by Flymoon
.......εναν παλιο και καλο κολλητο μου φιλο..........(πολυ αλλανιαρη ---κοσμογυρισμενο στας Ευρωπας -- και βουτηγμενο για μεγαλη περιοδο σε πολλα ``σκ...τα `` ) ελεγε................
Θα μιλησω για την πλευρα των αντρων ως τριτα προσωπα.............
......``φιλε μου........γυναικα που την παιρνεις απο αλλον ειτε αυτη βρισκεται σε σχεση...ειτε ειναι παντρεμενη.......ειτε....σε διασταση.................ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.......ακομα και αν δεν σε απατησει ποτε........```
...........``ταδε εφη.......ΜΗΤΣΟΣ ``...........
Παράθεση:
Originally posted by ilektra38
Αν.. λέω αν υπήρχε ποτέ τέτοια περίπτωση.... να ήμουν το τρίτο άτομο....
επειδή θα ήταν πολύ ψυχοφθόρο... θα
αποχωρούσα αθόρυβα... και όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά...
Δεν νομίζω ότι αντέχω να είμαι σε τέτοια θέση...
ότι και αν αισθανόμουν θα το έπνιγα...
ναι έτσι θα έκανα...
αν έμενα ίσως κουρέλιαζα την ψυχή μου καθημερινά και από λίγο... νομίζω ότι είναι φρικτός αυτός ο πόνος... να έρχεσαι δεύτερη/ος...
και ειδικά όταν νοιώθεις κάτι έντονο για τον άλλον, ενώ εκείνος/ή έχει άλλη/ον δίπλα του/της...
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Ηλέκτρα,
όμως υπάρχουν κ άνθρωποι που "αρέσκονται" στο να περνούν τέτοιου είδους ψυχοφθόρες καταστάσεις
Παράθεση:
Originally posted by SALONIKIA
Καλα τα λεει ο μητσος και καλα τα λετε και ολοι σας....
Αν...
Αν ομως λεμε ερωτευτειτε????????????
Ολα καλα στη θεωρια αλλα στη πραξη τι κανεις?!
Και αντε και καλα αποφευγεις τετοιου ειδους γνωριμιες αν ομως ερθει απο εκει που δε το περιμενεις???
Τοτε το ζεις και περιμενεις το μελλον να δειξει.
Ποτε μη λες ποτε.
Λεω εγω τωρα.
Παράθεση:
Originally posted by dancer
Ηθικο διδαγμα :
Μην κανεις στους άλλους ότι δεν θα ήθελες να σου κανουν
![]()
Παράθεση:
.......εναν παλιο και καλο κολλητο μου φιλο..........(πολυ αλλανιαρη ---κοσμογυρισμενο στας Ευρωπας -- και βουτηγμενο για μεγαλη περιοδο σε πολλα ``σκ...τα `` ) ελεγε................
......``φιλε μου........γυναικα που την παιρνεις απο αλλον ειτε αυτη βρισκεται σε σχεση...ειτε ειναι παντρεμενη.......ειτε....σε διασταση.................ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.......ακομα και αν δεν σε απατησει ποτε........```
Παράθεση:
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media