Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Mh katanohsh

Σελίδα : 1

cpt32

# 1 στις 6/7/2012
author
Ανδρας / 45 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Δροσιά
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%

μη κατανοηση

Me thn gunaika mou pantreuthkame akrivos prin 1 mhna!olo to diasthma to proetoimasion gia ton gamo den uphrxe katanohsh apo ek merous ths os pros tis anages mou sexoualikes-sunaisthimatikes ktl.Pisteua oti meta to telos ton proetoimasion tha xanakinhsei h normal zoh mas.Tora hrthe anapantexa k mia egumosunh pragma pou to hthela para ma para poly k exo xenerosei para poly me thn katastash ths gunaikas mou,se fash pou mou erxetai na thn xoriso.Pio sugekrimena exei ginei apomakrh pio poly k spania me afhnei na thn akoumphso esto gia ena xadi.San dikaiologies provalei sunexeia tis ormones,tis diataraxes pou dexetai sto soma ths me apotelesma na mou gurnaei to kefali anapoda k na tsakonomaste anepanalhptes fores gia to ido thema oti me exei xesmeno kanonika k oti koitaei mono thn parth ths.Exo parei edo k 2 meres thn apofash na sumpasxo sthn katastash ths k na metriaso ligo ta neura mou,alla dustyxos den xero mexri poso tha antekso oste na mhn paro kamia allh apofash pou borei na bgei k arnhtikh os pros k tous 2.Den exoume alla provlhmata oikonomika h allhs fuseos apla niothjo oti eimai enas theaths sto olo thema apo tote pou pantruthkame!Parakalo opoios borei na me vohthsei me mia paromoia empeiria h kati parapano as mou apanthsei!

# 2 στις 6/7/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
αυτο σημαινει ο σκοπος (να γινει μανα) επετευχθη!
απο την αλλη, φιλε μου, σαν πολυ γρηγορα δεν μιλας για διαζυγιο? μηπως δεν ηθελες τελικα αυτο το γαμο?

τεσπα, εισαι 33, περιμενετε παιδι, κοιταξτε να τα βρειτε.
το θεμα δεν ειναι οτι δεν σου καθεται. το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει επικοινωνια μεταξυ σας. επικεντρωσου στη σχεση σας συνολικα (οχι μονο στο σεξ).
παντως, για να μην σου λεει λαλακιες, μια χαρα σεξ κανουν οι εγκυες και ορμες εχουν. η αντιδραση της οφειλεται στο οτι η σχεση πασχει συνολικα. οφειλετε για χαρη του εμβρυου να κανετε μια προσπαθεια.

somebody961

# 3 στις 6/7/2012
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
Δηλώνω το ίδιο.
ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ σε αυτο το αηθές ιδίωμα της ελληνικής.

Δε μπορώ να διαβάσω -όπως και άλλοι- 'ξένα΄.

Και ίσως το θέμα είναι εκεί τελικά χωρίς να μπορέσω να δω.

Μιλάτε άλλη 'γλώσσα'.
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.

tzoulia49

# 4 στις 7/7/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
φιλε ακου .....

εγω θα ειμαι σκληρη ...γιατι οι ανθρωπινες σχεσεις δεν ειναι παιξε γελασε ...κατα ποσον οι γαμοι ....

δεν ξερω αν η συζυγος σε εχει χ....νο δεν ξερω αν εσυ εχεις φταιξει για ολο αυτο .....

εγω θα παρω σαν βαση αυτο που λες ....

αν οντως δεν ειναι κατι αλλο και ειναι οτι αυτη σ εχει γραμμενο ....

θα σε συμβουλευα τωρα που ειναι ακομα νωρις για την εγκυημοσυνη ...να ξεκαθαρισεις την θεση σου .....

να συζητησετε σοβαρα ..να της εκθεσεις τα παραπονα σου ....

κι αν αυτη λεει οι ορμονες μου ...οι προετοιμασιες του γαμου ....κι ολο κατι της φταιει .....

και χιλιες μυριες δικιολογιες ....

στειλτην για αμβλωση και μετα απο εκει στη μανα της .....

ξερεις ρε φιλε τι σε περιμενει ?

ξερεις τι σημαινει 9 μηνες εγκυημοσυνη κι αλλα 20 χρονια να μεγαλωσεις αυτο το παιδι ??
απειρη υπομονη ....θα την αντεξεις ....?

σκεψου αυτα που σου λεω κι αποφασισε ....

το μονο που θα θυμασαι οτι αυτη ειναι η αρχη .....

η οποια ειναι η ευκολη περιοδος ε .......

iloca

# 5 στις 7/7/2012
author
Γυναίκα / 36 / Παντρεμένη
Ελλάδα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 4
Γεια κι από μένα!
Η κατάσταση που περιγράφεις μου είναι αρκετά γνώριμη, καθώς την έζησαν δυο φίλοι μου. Τα πράγματα ευτυχώς, με πολύ κόπο και θυσίες και από τους δυο, κύλησαν ομαλά, και οι δυο τους είναι από τους πιο δεμένους και αγαπημένους ανθρώπους που ξέρω. Μου αναφέρουν συχνά τις εμπειρίες τους και είναι περίφανοι που ξεπέρασαν τις όποιες δυσκολίες. Άλλωστε η ζωή μας είναι ένας αγώνας.
Σίγουρα είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα. Και οι δυο φαίνεστε πολύ πιεσμένοι! Μπορείς όμως να βοηθήσεις την κατάσταση, αφού φαίνεται ότι το ΘΕΛΕΙΣ.
1. Καλό θα ήταν να έκανες κάποιες κινήσεις προκειμένου να της δείξεις έμπρακτα - με κίνητρο την αγάπη, χωρίς πιέσεις και νεύρα - ότι θέλεις να μάθεις τι της συμβαίνει. Να συζητήσετε. Να τη ρωτήσεις ποιες αλλαγές παρατηρεί στη σχέση σας, στον εαυτό της, στο σώμα της. Πώς νιώθει με την κατάσταση της εγκυμοσύνης, που ήρθε τόσο γρήγορα. Να μην την πιέσεις...Να μιλήσετε σα δυο κολλητοί... Στην ανάγκη, κάνε την αγάπη και γίνε για λίγο ο "ψυχολόγος" της. Ο άνθρωπος που είναι διατεθειμένος να της αφιερώσει χρόνο προκειμένου να εκφραστεί.
2. Στη συνέχεια, να της πεις με τι σειρά σου πως βλέπεις τα πράγματα. Τα παράπονά σου, τα πάντα. Να της δείξεις ότι παρόλα αυτά την θέλεις σα γυναίκα, αλλά όχι πιεστικά, όχι Εγωιστικά. Θέλει "τέχνη", και μετά η καρδιά της θα σου ανοίξει σα "μαρούλι". Άμα την κερδίσεις στο επικοινωνιακό παιχνίδι, που για τη γυναίκα λειτουργεί ερωτικά-διεγερτικά, θα δεις ότι όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν.
3. Είναι ένα στάδιο, που αν το χειριστείς με "μαεστρία", θα δεθείτε ακόμη πιο πολύ.
4. Αν, από την άλλη, τραβήξεις πολύ το σχοινί από την πλευρά σου, μπορεί να χειροτερέψουν τα πράγματα.
5. Να θυμάσαι: αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η γυναίκα σου θέλει να την ΑΚΟΥΣΕΙΣ...Έχει σίγουρα πολλά πράγματα μέσα της, γι' αυτό και είναι τόσο ευέξαπτη...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΣΑΣ! ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

lovable1

# 6 στις 17/7/2012
author
Γυναίκα / 39 / Σε σχέση
Ν. Δράμας / Δράμα
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 884
Εγώ πάλι ένα θα πω! Είναι το σήμα κατατεθέν μου: Συζήτηση, επικοινωνία! Είναι το παν σε κάθε είδους σχέση. Φιλική, ερωτική, επαγγελματική...

Καθήστε μιλήστε, συζητήστε για τα προβλήματα που σας απασχολούν. Ήρεμα, πολιτισμένα, χωρίς καυγάδες και έντονους τόνους. Τι σε ενοχλεί εσένα, τι ενοχλεί εκείνη. Γιατί φέρεται έτσι; Μήπως έκανες κάτι εσύ; Άλλαξε κάτι; Κάτι θα έγινε, δεν μπορεί! Δεν την ελκύεις μήπως; Πάχυνες; Κάτι θα έγινε. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Βρείτε τον! Βρείτε τη λύση μαζί και όχι ο καθένας μόνος του. Προσπαθήστε μαζί γιατί αν το κάνει μόνο ένας δεν θα πετύχει τίποτα μονος του. Βάλτην κάτω και συζητήστε
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.