Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μυρωδιές κι αρώματα

Σελίδα : 1

dancer

# 1 στις 22/4/2004
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 345
'Aρεσαν+: 0%

Μυρωδιές κι αρώματα

Σας εξιτάρει (ερωτικά) ή σας απωθεί η μυρωδιά ενός ανθρώπου?
(μιλώ για τη μυρωδιά του σώματος ή το άρωμα που χρησιμοποιεί - δεν συμπεριλαμβάνεται η ιδρωτίλα και η απλησια)

Εχει τυχει να κρατήσετε ένα ρούχο του για να τον μυρίζετε τις ώρες που λείπει?

Εχει τύχει να μη μπορείτε ουτε να ανεχτείτε την αγκαλιά του παρ' όλο που σας ελκύει εμφανισιακά?

Εχει τύχει επίσης να σας ενοχλήσει - να σας ξενίσει η αλλαγή κολώνιας - αρώματος στο ίδιο σώμα?

Και... υπάρχουν μυρωδιές - αρώματα που σας θυμίζουν συγκεκριμένους ανθρώπους - στιγμές μαζι τους ?

τελικα ειναι ωραιο να εισαι ο εαυτός μου...

# 2 στις 22/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Τι ωραιο θεμα μας εβαλες!!!!!

Πολλες μυρωδιες.....πολλες αναμνησεις...κακες, καλες, χαριτωμενες,παιδικα χρονια κτλ

Μου εχει τυχει να μη μπορω να πλησιασω καποιον λογω της μυρωδια του αλλα και να κολλησω και με καποιον γι αυτην.
να φοραει αποκρουστικη κολωνια η οποια να ειναι και καλα πανακριβη......

Υπαρχουν και μερικοι που δε χρειαζετε να φορουν κολωνια εχουν απο μονη τους μια ιδιαιτερη μυρωδια.
Θυμαμαι στα παιδικα μας χρονια ενα τσουρμο απο κοριτσια που καναμε παρεα στη κατασκηνωση ανταλλασαμε ρουχα...δε θυμομασταν μετα ποιανου ρουχο ηταν του καθενος και τα ξεχωριζαμε απο τις μυρωδιες.....

Η τελεια μυρωδια ομως ηταν της μητερας μου....τρυπωνα στο λαιμο της κι επερνα βαθιες αναπνοες......εχω ακομη μερικα ρουχα της που εχουν τη μυρωδια της και νοιωθω υπεροχα οταν σκεπαζω το προσωπο μου και τα μυριζω ακομη...

Μυρωδιες της φυσης επισης με συγκλονιζουν που εχει και παρομοιο αρθρο.

zoumeroula

# 3 στις 22/4/2004
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 19
Ο κάθε άνθρωπος έχει μια συγκεκριμένη και μοναδική μυρωδιά.Πέρα από τα αρώματα του εμπορίου, τις κολώνιες, τα σαπούνια και όλα όσα χρησιμοποιούνται για την προσωπική μας "φρεσκάδα" , υπάρχει μια αέρινη αύρα που απορρέει από τον καθένα μας και, όπως όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μας, μας δίνει τη δυνατότητα να έλκουμε ή να απωθούμε ορισμένους ανθρώπους.

Ο έρωτας περιλαμβάνει όλες τις αισθήσεις πιστεύω. Είναι φορές που στη θύμηση του αγαπημένου μας προσώπου, εκτός από την εικόνα του έχουμε χαραγμένη στη μνήμη τη μυρωδιά του. Ναι, είναι το πώς μυρίζει η αγκαλιά του, η ανάσα του, το κορμί του. Όταν σε πλησιάζει, νιώθεις συχνά την ανάγκη να κλειδώσεις τη στιγμή μέσα σε μιαν αναπνοή, να κρατήσεις κοντά σου αυτό το άρωμα, που υποστηρίζει τη λαχτάρα σου γι' αυτόν.

Η αγάπη έχει αισθήσεις. Βλέπει, ακούει, άπτεται, γεύεται, οσφραίνεται, και, φυσικά, αισθάνεται και ζει μ' έναν ξεχωριστό τρόπο, έξω από κάθε λογική, ανεξήγητα, σε τέτοιον βαθμό, που ανάγεται στο υπερφυσικό. Δεν είναι δυνατόν να αρνηθείς τη μυρωδιά της μάνας, τόσο ξεχωριστή, που σε γεμίζει δύναμη, τόσο ανιδιοτελής, που σε κρατάει στα πόδια σου, ή ακόμα τη μυρωδιά ενός μωρού, που κρύβει όλη την αγνότητα και την καθαρότητα που μπορεί να υπάρξει στο ανθρώπινο γένος. Είναι αμέτρητα τα αρώματα που στιγματίζουν τη ζωή μας, από το χώμα που βρέχεται και προκαλεί ανατριχίλα, την άνοιξη που σε κάνει βόλτα στους αιθέρες, μέχρι το καινούριο βιβλίο ή το φρεσκοκομμένο ξύλο, αλλά και το ψωμί, που σε προκαλεί να το γευτείς.

Πιστεύω όμως ότι αντιστοίχως υπάρχουν μυρωδιές που, τον καθένα ξεχωριστά μας απωθούν και προκαλούν αρνητικά συναισθήματα. Είτε αφορούν ανθρώπους, είτε είναι συνδεδεμένες με γεγονότα που μας πονούν και δεν επιθυμούμε να θυμόμαστε.

Νομίζω ότι η αίσθηση της όσφρησης συνδέεται άμεσα και με τη γεύση, γι' αυτό και κρίνουμε από το άρωμα των φαγητών σε αρκετές περιπτώσεις αν θέλουμε να τα φάμε ή όχι.

Μου συνέβη στο παρεθόν και με συγκλόνισε να μυρίζει η ατμόσφαιρα το άρωμά του, κατάφερα να τον έχω συνεχώς δίπλα μου, κι ας ήταν τόσο μακριά. Υπάρχουν μυρωδιές που τρυπούν τη θύμηση...

-maria-

# 4 στις 22/4/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770
Η μυρουδιά,
όχι μόνο του δέρματος αλλά και της αναπνοής και της κολόνιας
είναι ότι πιο σημαντικό σε μένα,
και στο αν θα .... κολλήσω .... με κάποιον η όχι .
Μερικές φορές είναι τόσο υπερβολικό αυτό ,
που απορώ με τον εαυτό μου ,
αν .... πάω καλά , η όχι .

lactaki

# 5 στις 22/4/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 1.317

Αχ...αυτή η άτιμη η μυρωδιά...

Dancerούλα μου δεν ρωτάνε τέτοια πράγματα...
Μια μυρωδιά ερωτεύτηκα, μια μυρωδίτσα που τρύπησε τα σωθικά μου και αρωμάτισε την καρδιά μου από την πρώτη στιγμή!

Καμιά φορά όταν είμαι μόνη δεν προσπαθώ τόσο να φέρω στο μυαλό μου το πρόσωπό του, όσο τη μυρωδιά του σωματός του, αυτή που αναβλύζει από το φιλί του, συνοδεύει κάθε ανάσα του, αυτή που με σκεπάζει όταν κοιμόμαστε..Πάντα η ίδια ευγενική μυρωδιά!

Παράθεση:
Originally posted by dancer
Εχει τυχει να κρατήσετε ένα ρούχο του για να τον μυρίζετε τις ώρες που λείπει?

Αυτές τις ερωτήσεις δεν τις κάνουν...Μερικές μυρωδιές αφήνουν ίχνη τους απ όπου κι αν περάσουν, επίτηδες για να σε γλυκαίνουν και να σε τυραννάνε μαζί! Υπάρχουν φορές που σαν το σκυλι οσφραίνομαι τα ρούχα και το χώρο ψάχνοντας έστω και για μια στιγμή την αίσθηση του αρώματος του...

Κάποτε κάποιος μου είχε πει: "Οι άνθρωποι μένουν ανεξίτηλοι στη μνήμη μας από δύο πράγματα...Από τη μυρωδιά τους και από τα τραγούδια που μας τους θυμίζουν "

Είχε δίκιο...

Είναι αυτή η μυρωδιά του καθενός, αυτή που το σώμα του βγάζει, αυτή που η αύρα του αφήνει, αυτή που η αναπνοή του μεταδίδει...αυτή που τον κάνει μοναδικό...

Πόση δύναμη μπορεί να έχει μία μυρωδιά...μπορεί ακόμα και να σε κρατήσει αιχμάλωτο ή και να σε αποκρούσει εντελώς αν είναι άσχημη.

Τελικά ερωτευόμαστε τα πάντα, ένα χαμόγελο, μία μυρωδιά, μία αγκαλιά, μία φωνή, μία κίνηση...
Η ζωή έχει μεγάλη φαντασία.

MadDog

# 6 στις 22/4/2004
author
Γυναίκα / 59 / Παντρεμένη
Η.Π.Α.
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 72
Μυρωδιες και αρωματα,
Θα αρχισω απο την μυρουδια που αγαπησα ηταν του πατερα μου τα ρουχα παντα μυριζαν ενα αναμηκτικο αρωμα απο φτηνη κωλονια και τσιγαρο.
Μου αρεσε να κουρνιαζω με τις ωρες στην αγκαλια του..
Ειχα ερωτευτει την μυρωδια του πρωτου μου αντρα μυριζει παντα ενα ειδος ξυλου και λιβανιου..
Αλλα τωρα πια λατρευω την μυρουδια των μωρων, εχετε μυρισει φρεσκομπανιαρισμενο μωρο ποσο ομορφα μυριζει..?
Δες ενα κουφο ζωγραφο να δημιουργει τον ηχο που κανει ενα τριανταφυλλο την ωρα που σπαει πανω σε μια κρυσταλινη απο την μοναξια λιμνη...Ειναι κατι το μαγικο...ειναι σαν να πετας στα κρυφα μεσα σε χαμενους παραδεισους...

evans

# 7 στις 22/4/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
XM!......
Σεντονια και μαξιλαροθηκες που δεν αλλαχτηκαν γιατι ειχαν ακομα κατι απο 'κεινη , δικα της πραγματα που μυριζες την παρουσια της , απλυτα τα μερη που εσταξε ο ιδωτας της... (μην φτανουμε και σε υπερβολες )

Ναι ! με μικρη η μεγαλη αποσταση δεν εχει σημασια ακομα και το αρωμα του κορμιου της ειναι αυτο που θελεις , σαν ευχη να κουβαλας μαζι σου ....
Παιχνιδια του νου; Χμ ισως

# 8 στις 22/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Φυσικα καθε ανθρωπος εχει την μυρωδια του, απο αυτην τον ξεχωριζεις!
Οσο μακρια και να ειναι εχοντας την μυρωδια του στο μυαλο σου νομιζεις ειναι διπλα σου, τον μυριζεις, τον οσφραινεσαι, τον ζητας!!!
Μου αρεσει να μυριζω, με εξιταρει η μυρωδια του!

# 9 στις 22/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δέν μπορώ να ξεχάσω τήν μυροδιά μιάς Βραζιλιάνας μαύρης πρίν αρκετά χρόνια που είχα γνωρίση.

Μιά παράξενη μυροδιά που άφηνε το κορμί της,ακόμα και σήμερα μου έρχεται έντονα πολλές φορές!!!!!!!!!!!!!!!!!

dancer

# 10 στις 23/4/2004
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 345

Παράθεση:
Originally posted by lactaki
Κάποτε κάποιος μου είχε πει: "Οι άνθρωποι μένουν ανεξίτηλοι στη μνήμη μας από δύο πράγματα...Από τη μυρωδιά τους και από τα τραγούδια που μας τους θυμίζουν "

Είχε δίκιο...

Εμένα το λες???
που αγαπαω τραγουδιστη?!?!
Κι εχει και μεγαλο ρεπερτοριο ο ατιμος! χαχαχα

Και ειναι και μοσχομυριστος
τελικα ειναι ωραιο να εισαι ο εαυτός μου...

daydreamer21

# 11 στις 23/4/2004
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 17
ααααχ αστα! ειχα παει αμερικη 1 μηνα μακρια απο το αγορι μου, και ειχα παρει μαζι μια μπλουζα του και κοιμομουν με αυτη αγκαλια καθε βραδυ κ την μυριζα! μου ερχονταν αναμνησεις και πολλα συναισθηματα. επισης με τρελενει να τον μυριζω! ακομα και αν δεν βαλει κολωνια μυριζει ΠΑΝΤΑ τελεια!!! τα βραδια
αν κοιμηθουμε μαζι, χωνω την μυτη μου στον λαιμο του ή πανω του γενικα και κοιμαμαι ετσι... αχχχ.

lactaki

# 12 στις 23/4/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 1.317

Παράθεση:
Originally posted by dancer

Παράθεση:
Originally posted by lactaki

Είχε δίκιο...

Εμένα το λες???
που αγαπαω τραγουδιστη?!?!
Κι εχει και μεγαλο ρεπερτοριο ο ατιμος! χαχαχα

Και ειναι και μοσχομυριστος

A ναι ναι...νομίζω τον ξέρω τον κύριο...

Για το ρεπερτόριό του μπορώ να το επιβεβαιώσω...για την μοσχομυρωδάδα του δεν έχω ιδέα μην ανησυχείς!!!

Μυρωδιές κι αρώματα danser μας πέρνουν τα μυαλά!!!
Η ζωή έχει μεγάλη φαντασία.

mir_1975

# 13 στις 23/4/2004
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 181
ΑΧΧΧ....Αυτές οι μυρωδιές...Πάντα συνδυάζω καταστάσεις με μυρωδιές...Από τα παιδικά χρόνια, μετά τα μαθητικά...Καμιά φορά μυρίζω τα τετράδια της κόρης μου και μου έρχονται χιλιάδες αναμνήσεις στο μυαλό...Φοβερό πως δεν ξεχνάει ο άνθρωπος κάποια πράγματα, όπως οι μυριδιές. Μου αρέσει πάρα πολύ ο άλλος να μυρίζει ευχάριστα, φρέσκος και καθαρός. Κι όταν η φυσική μυρωδιά του κορμιού σου μένει ευχάριστα στο μυαλό, χωρίς καν να υπάρχει είδος αρώματος ή κολώνιας, νομίζω είναι ότι πιο ερωτικό. Αλλά η πιο υπέροχη μυρωδιά είναι των μωρών. Είναι καταπληκτική! Μυρωδιές κι αρώματα....
Τα καλυτερα... Ηρθαν!

melissokomos

# 14 στις 24/4/2004
author
Ανδρας / 69 / Παντρεμένος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 14
Η αγάπη έχει αισθήσεις, η αίσθηση της μυρωδιάς της σε ανεβάζει στον ουρανό. Ο συνδυασμός προσωπικής καθαριότητας, διατροφής κι ενός λεπτού αρώματος δημιουργούν τη καλύτερη μυρωδιά που κανένα εργαστήριο δεν μπορεί να κατασκευάσει

# 15 στις 24/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ποσο χαιρομαι!
Τωρα που πλησιαζει το φθινοπωρο και θ αρχισουν τα πρωτοβροχια....θα αλλαξουν οι μυρωδιες...

Αντε αντε ανυπομονω!

# 16 στις 24/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ωραίο θέμα έβαλες δανσερ!!!

Η όσφρηση είναι για μένα μία από τις βασικές απολαύσεις της ζωής, πόσο μάλλον όταν είναι και ερωτική!!!
Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην απολαμβάνει τη μυρωδιά του συντρόφου του, παρά μόνο ίσως αυτοί που έχουν κάποιο πρόβλημα με τη μύτη τους, π.χ. οι ψηλομύτες, χαχαχαχα (πλάκα κάνω, μην το παρεξηγήσετε!!!)
Αλλά, το θέμα μπορεί να επεκταθεί και στο ζωικό βασίλειο γενικότερα!!!
Δεν ξέρετε ότι ακόμα και τα ζώα έλκονται ή απωθούνται από τις οσμές;
Γι αυτό λοιπόν, ΝΑΙ στις μυρωδιές!!!

# 17 στις 3/10/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
έχει τύχει να κρατήσω κάτι δικό του .....και να μην το ξέρει .......να το μυριζω τις ωρες που μου

λείπει .......της ώρες που θα ήθελα να ήταν κοντά μου

μου αρεσει να είμαι στην αγκαλιά του και να μυρίζω το ..κορμί του ......το άρωμα αυτό ..........που σε μαγεύει........σε εξιτάρει

αν είναι ο ..άνθρωπος μου .......όλα μου αρέσουν
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.