Παράθεση:
Originally posted by ___mikeman___
Ξερεις...η αλήθεια είναι οτι η κατάσταση της οικογένειας σου θυμίζει αρκετά την δική μου...και στην δική μου ειμαστε αδέρφια ένα κορίτσι και ένα αγόρι, και στην δικιά μας περίπτωση το κορίτσι είναι το ισσοροπημένο, με πτυχίο, δουλειά, σχέση, φίλους απ'ολα, και εγώ η "πληγή" χωρίς τιποτα απο όλα αυτά
Παράθεση:
Originally posted by BlackWolf_
Παράθεση:
Ξερεις...η αλήθεια είναι οτι η κατάσταση της οικογένειας σου θυμίζει αρκετά την δική μου...και στην δική μου ειμαστε αδέρφια ένα κορίτσι και ένα αγόρι, και στην δικιά μας περίπτωση το κορίτσι είναι το ισσοροπημένο, με πτυχίο, δουλειά, σχέση, φίλους απ'ολα, και εγώ η "πληγή" χωρίς τιποτα απο όλα αυτά
Φιλε, δεν υπάρχει πληγή και αλλες βλακειες που λες.. Ο καθενας εχει το χαρακτηρα του. Μην τα βλεπεις μαυρα. Υπάρχουν δυσκολίες εκει έξω που ουτε φανταζεσαι. Θεματα υγειας που ουτε παλι μπορεις να φανταστεις.
Η ζωη ειναι ετσι με τα πανω και τα κατω της...μην μπαινεις στο τρυπακι για πληγες και μ@λ@κιες.
Να πολέμας για την ζωη, ετσι κι αλλιως απο αγκαθι βγαινει ανθος και το αντιστροφο.
Είσαι ενα ισσοροπημενο ατομο που οι απαντησεις σου εδω , ειναι πολυ ορθολογικες.
Και με ξερεις, εγω δε τα γραφω για να τα γραψω. Θα κραξω οταν ειναι.
Ξυπνα λοιπον και ασε τις οποιες αλλες ηλιθιες σκεψεις. Η δυναμη ειναι στο μυαλο σου, μην μπαινεις σε "δηθεν" προτυπα. Και συγκρινεσαι χωρίς λογο.μαυρε λυκε εμεινα αφωνη ....δεν το περιμενα απο σενα!
Παράθεση:
Originally posted by eva1980
Μιλάς για κίνητρο..Ποιό μεγαλύτερο κίνητρο απο το ίδιο του το παιδί...????
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by nonaa
γι αυτο και τα νευρα , δεν είναι άρρωστος , αν ήταν θα είχε προσαρμοστεί μια χαρα ... στην επιστροφή του
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by nonaa
γι αυτο και τα νευρα , δεν είναι άρρωστος , αν ήταν θα είχε προσαρμοστεί μια χαρα ... στην επιστροφή του
Μάλιστα...δηλαδή οι επιστήμονες και οι γιατροί που τον είδαν διέγνωσαν συγκεκριμένη διαταραχή και επιμένουν οτι πρέπει να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή, αλλα σου έρχεται η νοναα μέσω του...αιθέρα και σου κάνει την την τηλε-διάγνωση... "δεν είναι άρρωστος". Ωραία!
Παιδιά, το ξέρουμε οτι σχετικά με τα ψυχολογικά-ψυχιατρικά υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση και ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του...παντως τα προβλήματα αυτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ειναι ΥΠΑΡΚΤΑ. Ο εγκέφαλος ειναι κι αυτος ένα οργανο οπως η καρδιά και το συκώτι, και υπάρχουν χημικές ανισσοροπίες που είναι έξω απο τον έλεγχο του ασθενούς, και αντιμετωπίζονται με φάρμακα. Απο κει και πέρα, σαφώς και δεν ειναι τελείως έρμαιο της ασθένειας του ο άλλος, μπορεί να προσπαθήσει και σίγουρα υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κάποιοι επαναπαύονται μέσα σε μια άρρωστη κατάσταση...ελεος ομως, λιγος σεβασμός σε ανθρωπους που πέρασαν 5-10-15 χρόνια σπουδάζοντας αυτά τα πράγματα και δεν μιλάνε στον αέρα.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media