Είναι ...ΚΑΙ ΑΥΤΑ ... από τα κόλπα τα ζόρικα πού κάνουν στην Ινδία ;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 21580 από MiltosRNLI1930Οι μετοχες των λουκουματζιδων ανεβηκαν και παλι στο χρηματιστηριο .Το μαντολατο χυμα με το ειδικο σφυρακι σε μοτασακο με βιτρινα και μπροστινο διαφορικο μας τελειωσε .
Τη Δευτέρα στη λαϊκή της γειτονιάς μου έχουν 2,5€. Έλα να πάρεις από κεί. Μετά πάμε και για καφέ
Παράθεση:
Σχόλιο # 21575 από alisida
Κλαίω τα κεράσια που θα πεταχτούν φετος.0.30 δίνουν στους παραγωγούς ,τα λίγα που φτάνουν στη γειτονιά μας,πωλούνται έως 8 ευρώ.Ποιοι κερδίζουν τελικά,μου λέτε ???
Ωραίος καιρός για μια βολτίτσα στο πάρκο, κύριε Ενικέ!
Μεγσι, για να ξερω ποια μερη να αποφυγω...
Μπρρρ!!!...
Παράθεση:
Ότι
Σχόλιο # 21584 από alexandriani1Ωραίος καιρός για μια βολτίτσα στο πάρκο, κύριε Ενικέ!
...oti, ρε το ζουνε οι σειρες απολυσεως το δραμα των νεοσυλλεκτων!!!...
Ασε μας να παιξουμε λιγακι βρε μπαρμπαστρουμφ!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 21586 από Enikos...oti, ρε το ζουνε οι σειρες απολυσεως το δραμα των νεοσυλλεκτων!!!...
...ρε πουναι το full pack σου ρειιι?...
...ναστε καλα σημερα!!!...
...και παντα βεβαια, για να καμετε τετοια.... . . . . . . . .
Ελευθερα, ελευθερα...
Ποτε δεν λεω οχι στο γελιο!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 21587 από Kristina_Ασε μας να παιξουμε λιγακι βρε μπαρμπαστρουμφ!!!
Xaxaxaxa κι ομως σκιου,,,εγω καλα τα ξεσκονιζω εχω και βουρτακι γι αυτο το σκοπο
Θα φταιει το υψομετρο καλε
Παράθεση:
Σχόλιο από Κρις.Κάτι παίζει με την άμμο στα πόδια σου Κρις,δε τα τινάζεις καλά ,μπαίνεις κ κλικ...πάει...ο σύρτης πάλι.Σκίουρος με αντικλειδι
Σχόλιο # 21589 από squirrel-b1968
Το κομοντο ειναι αυτο καλε αλεξ???
Παράθεση:
Ότι
Σχόλιο # 21584 από alexandriani1Ωραίος καιρός για μια βολτίτσα στο πάρκο, κύριε Ενικέ!
Ότι...
Να δείξουμε ότι είμαστε κ νοικοκυραίοι κ μάγειροι κ έχομεν κ" σειρά"..κ ζωοφιλοι κ όλα τα καλά κ την άνεση μας την έχουμε... κ μετά σχολιάζουμε τους άλλους ...για τα ποστ τους μένω είμαι κάτοικος ...
τον άνθρωπο διώκτη δεν τον λέμε?τοσχολιαζωκκρινωκπροκαλωειρωνευομαιτηνλεωγια ναμουδωσουνσημασια όχι μαλλον ούτε αυτό..
πολύ σωστά διότι είναι πασιφανές!
ο τενεκές κάνει θόρυβο είπαμε
Υ.Γ.Όμορφα παραποιούνται τα ποστ...ε?
Υ.Γ.2
Έχομεν κ φβ...να κοπιαρουμε τσι ειδήσεις να τα περνάμε για νέα...
Πφφφ
Ότι:
Να ήταν τα νιάτα δύο φορές ...
Σε λιγότερο από 1 μήνα έχω γενέθλια ...
Αισίως θα κλείσω τα 75 και πάμε για τα 76 ...ουφφφ ... πώς περνούν τα χρόνια ..
Ξεφυλλίζοντας σήμερα το φωτογραφικό άλμπουμ, βρήκα την μία και μοναδική φωτογραφία
πού έχω, για να μου θυμίζει ότι κάποτε κάπνιζα ...
" Ένα καλοκαίρι λοιπόν .. Πριν 13 χρόνια " ...
13/2/2011 .. το τσιγάρο κόπηκε μαχαίρι ...
Παρε ενα DRAG 3 ,ενα Bishop ,τυλιξε μια αντισταση 0.55 Ω και ενα 12 νικοτινη της αρεσκειας σου και καθαρισες Μη ξεχασεις να το ρυθμισεις στα 25 W .
Παράθεση:
#
Σχόλιο # 21594 από vanarabitΌτι:
Ξεφυλλίζοντας σήμερα το φωτογραφικό άλμπουμ, βρήκα την μία και μοναδική φωτογραφία
Να ήταν τα νιάτα δύο φορές ...
Σε λιγότερο από 1 μήνα έχω γενέθλια ...
Αισίως θα κλείσω τα 75 και πάμε για τα 76 ...ουφφφ ... πώς περνούν τα χρόνια ..
Καλημέρα Μίλτο
Δεν έχω ιδέα από ηλεκτρονικά τσιγάρα και για να καταλάβω όσα έγραψες, γκουγκλάρισα ..
11 χρόνια και 4 μήνες άκαπνη ... Έκτοτε δεν το επιθύμησα σε καμία "μορφή" του ..
Καλό σαβ/κύριακο εύχομαι !
Παράθεση:
Σχόλιο # 21595 από MiltosRNLI1930Παρε ενα DRAG 3 ,ενα Bishop ,τυλιξε μια αντισταση 0.55 Ω και ενα 12 νικοτινη της αρεσκειας σου και καθαρισες Μη ξεχασεις να το ρυθμισεις στα 25 W .
...oti, αφτο πια δεν ειναι τρωκτικο...
που δεν καπνιζαν ,παντα τους θεωρουσα μπουληδες .Κατι δηλαδη " Ρουφα το αυγο σου "
Εγώ πάλι αυτούς που κάπνιζαν στο σχολείο (γιατί για πολλούς σε κάτι τέτοιες ηλικίες ξεκινούσε το σπορ, θέλοντας να παραστήσουν τους μάγκες στις παρέες τους), τους θεωρούσα θύματα μιμιτισμού και όχι και πολύ έξυπνους. Πάντα έβλεπα το τσιγάρο ως αδυναμία και δηθενιά. Εν ολίγοις, οι απόψεις για τους άνδρες που δεν κάπνιζαν διίστανται. Άλλοι μπορεί να τους θεωρούσαν μπούληδες και άλλοι μπορεί να τους θεωρούσαν καλύτερους από αυτούς που κάπνιζαν
Γιατί ο ορισμός του "ΑΝΤΡΑ" να είναι συνυφασμένος στην σκέψη σου
με το αν καπνίζει ή όχι και αν όχι να φαίνεται στα μάτια σου ως "μπούλης" .. ;;;
Παράθεση:
Tους ανδρες
Σχόλιο # 21598 από MiltosRNLI1930που δεν καπνιζαν ,παντα τους θεωρουσα μπουληδες .Κατι δηλαδη " Ρουφα το αυγο σου "
στα social media