Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Εγω μαστροΜιλτο σκεφτομαι να ΄ταν μεσα στο βαπορι με τετοια θαλασσα εκεινο το παπαρι (ο γνωστος γκαγκστερ της ακτοπλοϊας) που βγηκε και δηλωσε οτι "οι ελληνες ναυτικοι ειναι ακριβοπληρωμενοι" να δουμε θα ειχε φωνη μετα να ξαναπει τις μα@@ιες του και καθαρα σωβρακα να αλλαζει?
Μου αρέσει +
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"
# 205στις 6/2/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση: Originally posted by Ran_Tan_Plan
Εγω μαστροΜιλτο σκεφτομαι να ΄ταν μεσα στο βαπορι με τετοια θαλασσα εκεινο το παπαρι (ο γνωστος γκαγκστερ της ακτοπλοϊας) που βγηκε και δηλωσε οτι "οι ελληνες ναυτικοι ειναι ακριβοπληρωμενοι" να δουμε θα ειχε φωνη μετα να ξαναπει τις μα@@ιες του και καθαρα σωβρακα να αλλαζει?
Εχω κανει αφιερωσεις ,εχω γραψει για σενα σε πολλα θεματα ,αλλα εσυ ποσταρεις στις αδυνατες και τις σταφιδιασμενες.
Δεν τα βλεπεις?
Παράθεση: Originally posted by MiltosRNLI
Εχω κανει αφιερωσεις ,εχω γραψει για σενα σε πολλα θεματα ,αλλα εσυ ποσταρεις στις αδυνατες και τις σταφιδιασμενες.
Δεν τα βλεπεις?
Καλα μαστορα, δεν θα το ξανακανω!
(...αλλα καποιος δεν πρεπει να δινει σημασια και σ'αυτες μην πηδηξουν τη μαντρα και μεινει χωρις πελατες η κλινικη? ε?)
Παράθεση: Originally posted by MiltosRNLI
Δεν τα βλεπεις?
Καλα μαστορα, δεν θα το ξανακανω!
(...αλλα καποιος δεν πρεπει να δινει σημασια και σ'αυτες μην πηδηξουν τη μαντρα και μεινει χωρις πελατες η κλινικη? ε?)
Στο ημερολογιο γραψαμε "κυκλων και καταιγις"
Εστειλαμε το SOS μακρια σ'αλλα καραβια.
Κι 'εγω κοιταζοντας χλωμος τον αγριο Ινδικο
Πολυ αμφιβαλλω αν φτασουμε μια μερα στη Μπαταβια.
Νικ.Καββαδιας
# 213στις 8/2/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by KLELIA22 και γιατι μαρη εκανες το δευτερο?
το τριτο δεν ειναι δικο σου ε..?
μαλιστα.........................
Το έκανα γιατι δεν μπορούσα να μπω για κάποιες ώρες...
Δυναμη και υπεροχη?
Απεναντι σε ποιον?
Απεναντι στη θαλασσα?
Αφελες ή εστω ρομαντικο.
Εχεις δει ποτε κυμα στραπατσαρισμενο ή την ιδια την θαλασσα πληγωμενη και στραπατσαρισμενη?
Δεν νομιζω.
Ομως εχω κι εχουμε δει εκατονταδες πλωρες τσακισμενες, αμπαρια χωρις καπακια, οκια να χασκουν χωρις τις αγκυρες τους και γκαζαδικα και φορτηγα "θηρια" οπως τα λες , κομμενα στα δυο.
Καμια δυναμη λοιπον και καμια υπεροχη δεν αισθανεσαι γιατι δεν εχεις δαμασει τιποτα.
Το μονο που αισθανεσαι ειναι ανακουφιση "την γλυτωσαμε κι αυτη τη φορα" λες και ελπιζεις να συνεχιστει η τυχη σου.
Που δεν ειναι ακριβως τυχη που την σκαπουλαρες αλλα ειναι η μεγαλοψυχια της κυραΘαλασσας που σου την χαρισε για μια ακομη φορα.
Γιαυτο ακριβως οι ναυτικοι την θαλασσα την σεβονται!
Γι αυτη την μεγαλοψυχια της.
Και δεν την προκαλουν.
Οποιος ματαιοδοξα και προκλητικα της εβγαλε την γλωσσα και προσπαθησε να την δαμασει, χαθηκε στην σκοτεινη αβυσσο.
... Τί έγινε.. 'ρε παιδιά ΝΎ !
Ξέχασα - μήπως - να πληρώσω..το * λογαριασμό μυαλού * ΝΎ !...
thalassa27
# 217στις 8/2/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
καλησπέρα
...ήρθε η στιγμή να σου μιλήσω...
με σιγκίνησες σε κάποιο παλιότερο ποστ...με τις γυναίκες(xήρες ) των ναυτικών αργότερα ...με την προσπάθεια που κάνετε στο νησί σου, να ’’χτιζετε’’ καραβάκια
...τα άλλα ποστ τα νέοτερα δειχνουν την ευστροφία σου, αλλά είσαι φοβερά ’’καυστικός’’
...«δεν θα ήθελα να πέσω στην κριτική σου»...
...σήμερα μ αυτά που γράφεις ...δεν έχω λόγια ...μόνο σεβασμό και φόβο για το
’’ΣΤΟΙΧΕΙΟ’’της φύσης, που δανείστικα το όνομά του
...και θα δώσει δουλειά στο γιο μου...ζώη και ευημέρια, εύχομαι, και σε όλους σας
Μου αρέσει +
# 218στις 8/2/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ti thalassa den th fovame th sevomai.Einai mia apo tis megales mou agapes.Egrapsa ti aisthanthika parakolouthodas to video.
Ta perissotera nautika atiximata ofilode se anthropino lathos nomizw to ksereis.opws k egw gnorizw poso diskola pernoun etouti thn wra oi oikogenies twn naftikwn pou douleuoun stis aktoploikes.
Sigoura einai fadazomai diaforetikh h aisthish tou na eisai panw sth gefira apo to na eisai stis mixanes mesa.sth gefira niothis thn dinamh stis mixanes agonias na min sou svisoun h pathoun vlavh.den eksartate mono apo thn oikanotita tou kapetaniou..sto abari isos na min niothis toso th dinami ksereis omos oti an kati paei strava me ti mixani tote to pilotarisma den voithaei...
opws k na exei sth steria kindinevoume perissotero..
min vgenete me apagorevtiko.
KLELIA22
# 219στις 9/2/2013
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση: Originally posted by JessicaRabbit
Ti thalassa den th fovame th sevomai.Einai mia apo tis megales mou agapes.Egrapsa ti aisthanthika parakolouthodas to video.
Ta perissotera nautika atiximata ofilode se anthropino lathos nomizw to ksereis.opws k egw gnorizw poso diskola pernoun etouti thn wra oi oikogenies twn naftikwn pou douleuoun stis aktoploikes.
Sigoura einai fadazomai diaforetikh h aisthish tou na eisai panw sth gefira apo to na eisai stis mixanes mesa.sth gefira niothis thn dinamh stis mixanes agonias na min sou svisoun h pathoun vlavh.den eksartate mono apo thn oikanotita tou kapetaniou..sto abari isos na min niothis toso th dinami ksereis omos oti an kati paei strava me ti mixani tote to pilotarisma den voithaei...
opws k na exei sth steria kindinevoume perissotero..
στα social media