Ανδρας / 30 / Σε σχέση
Ν. Ροδόπης / Κομοτηνή
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 24
'Aρεσαν+: 0%
γρομπαλακι...
μου εχει φαει τη ζωη ...εινναι στο πανω μερος του αριστερου ορχη...και ειναι κολλημενο πανω του...δεν επιπλεει μεσα στο σακο...ειμαι 19 και το εχω τουλαχιστον 1 χρονο...βεβαια τους τελευταιους μηνες αρχισα να φοβαμαι οτι ειναι κατι ανησυχητικο....μου ερχονται στο μυαλο τα χειροτερα....το ξεχναω για ενα διαστημα...μετα παλι ερχεται στο μυαλο μου...οι κακοηθεις ογκοι ειναι κολλημενοι πανω στον ορχη??πειτε μου γενικα γνωμες..ευχαριστω
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060
Παράθεση:
Originally posted by sxeseis1993
...μετα παλι ερχεται στο μυαλο μου...
Αυτό είναι κάλος
Μπορεί να έχουν την ιδία υφή και συμπεριφορά αλλά δεν είναι το ίδιο
Είναι πιο επικίνδυνος
Αυτός είναι που σε εμποδίζει να πας σε ένα γιατρό.
Α.Μ.Βα.Ν.ς
Ατομο με βαριά νοητική στέρηση
Παρακαλώ να είστε συγκαταβατικοί μαζί μου.
Mimi-512
# 3
στις 18/7/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
επειγόντως..
στο γιατρό ( σε έναν ουρολόγο) .
ΔΕΝ αφήνουμε πράγματα που έχουν να κάνουν με την υγεία, στην τύχη.Ούτε τα παραμελούμε ή τα παραβλέπουμε.
ίσως να είναι μια απλή κιρσοκήλη αλλά και πάλι εδώ δεν γίνετε "εξέταση του ασθενούς"..
γι'αυτό στο γιατρό ΑΜΕΣΩΣ!!!
Γυναίκα / 35 / Ελεύθερη
Ελλάδα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1.147
When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Ανδρας / 30 / Σε σχέση
Ν. Ροδόπης / Κομοτηνή
προς τί το γελιο???σου φανηκε κατι αστειο εδω μεσα???
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 161
μην πανικοβαλεσαι ισως ειναι κυστη επιδιδυμιδας ....
να πας σε ενα κρατικο νοσοκομειο, σε ουρολογικη κλινικη που εφημερευει θα σε ψαξουν και θα σου πουν να βγαλεις και ενα υπερηχογραφημα ..ολα γινονται επι τοπου εκει δεν ειναι χρονοβορο ....
πρεπει να σε δει ουρολογος ,μην το αφησεις ισως σου δωσει 4-5 αντιφλεγμονωδη
(συνηθως μεσουλιτ)< αλλα μην τα παρεις αν δεν επισκευτεις πρωτα ουρολογο....στην περιπτωση σου μπορει να ειναι κατι αλλο και να σου συστησει αλλη αγωγη ή αλλα φαρμακα
(με απλα λογια η επιδιδυμιδα ειναι ο αδενας που βοηθουν για την καλη λειτουργια των σπερματοζωαριων και υπαρχει ενας σε καθε ορχη , κοιταξε το γιατι εισαι νεο παιδι δεν πρεπει να το αφησεις.
Όταν ειναι σε εξαρση οταν το πιανεις δηλαδη εχει και λιγο πονο ,γλυκο πονο σαν βαρος στην περιοχη που το εχεις ?)
ανοιξε και το γκουγκλ και βαλε τη λεξη επιδιδυμιδα θα σου βγαλει πολλα να διαβασεις για επιδιδυμιδα και επιδιδυμιτιδα .....
Γυναίκα / 35 / Ελεύθερη
Ελλάδα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1.147
Παράθεση:
προς τί το γελιο???σου φανηκε κατι αστειο εδω μεσα???
Το μονο αστειο που βλεπω εισαι εσυ που περιμενεις να σου κανουμε διαδικτυακα διαγνωση αντι να πας σε ενα γιατρο
When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
μην τα ισοπεδωνετε ολα , 19 χρονων ειναι απ οτι λεει στα 18 του παρουσιαστηκε .....ισως να ντρεπεται να το πει και στους δικους του και μπηκε εδω ανωνυμα να ζητησει μια γνωμη ...αν δεν μπορειτε να δωσετε μια κατευθυνση σε καποιον που δηλωνει απελπισμενος τουλαχιστον μην τον γελοιοποιειτε .......( μην ξεχνατε μπορει να ειναι στην ηλικια του παιδιου σας )
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.895
Παράθεση:
Originally posted by thelo_poly
μην τα ισοπεδωνετε ολα , 19 χρονων ειναι απ οτι λεει στα 18 του παρουσιαστηκε .....ισως να ντρεπεται να το πει και στους δικους του και μπηκε εδω ανωνυμα να ζητησει μια γνωμη ...αν δεν μπορειτε να δωσετε μια κατευθυνση σε καποιον που δηλωνει απελπισμενος τουλαχιστον μην τον γελοιοποιειτε .......( μην ξεχνατε μπορει να ειναι στην ηλικια του παιδιου σας )

+1000000
Μόνο μην προσπαθήσεις να με προσγειώσεις, Ξέρεις, ο κόσμος μου δεν είναι εκεί που κοιτάς.
# 10
στις 19/7/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Μπράβο "thelo_poly" για την άκρως διαφωτιστική, επιστημονικά εμπεριστατωμένη μα πάνω απ'όλα γεμάτη ανθρώπινο ενδιαφέρον απάντηση σου σε ενα νέο παιδί. Μακάρι και οι forum experts να προσεγγιζαν τετοια θεματα με την ιδια σοβαροτητα
υ.γ : αν και δεν σε πολυχωνευα στις καλόγριες , εξελιχθηκες σε αξιολογη κοπελα τελικα...εύγε
# 11
στις 19/7/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Συγχαρητήρια και για την προηγούμενη απάντησή σου,συμφωνώ με όσα γράφεις !
Ανδρας / 30 / Σε σχέση
Ν. Ροδόπης / Κομοτηνή
Παράθεση:
μην πανικοβαλεσαι ισως ειναι κυστη επιδιδυμιδας ....
να πας σε ενα κρατικο νοσοκομειο, σε ουρολογικη κλινικη που εφημερευει θα σε ψαξουν και θα σου πουν να βγαλεις και ενα υπερηχογραφημα ..ολα γινονται επι τοπου εκει δεν ειναι χρονοβορο ....
πρεπει να σε δει ουρολογος ,μην το αφησεις ισως σου δωσει 4-5 αντιφλεγμονωδη
(συνηθως μεσουλιτ)< αλλα μην τα παρεις αν δεν επισκευτεις πρωτα ουρολογο....στην περιπτωση σου μπορει να ειναι κατι αλλο και να σου συστησει αλλη αγωγη ή αλλα φαρμακα
(με απλα λογια η επιδιδυμιδα ειναι ο αδενας που βοηθουν για την καλη λειτουργια των σπερματοζωαριων και υπαρχει ενας σε καθε ορχη , κοιταξε το γιατι εισαι νεο παιδι δεν πρεπει να το αφησεις.
Όταν ειναι σε εξαρση οταν το πιανεις δηλαδη εχει και λιγο πονο ,γλυκο πονο σαν βαρος στην περιοχη που το εχεις ?)
ανοιξε και το γκουγκλ και βαλε τη λεξη επιδιδυμιδα θα σου βγαλει πολλα να διαβασεις για επιδιδυμιδα και επιδιδυμιτιδα .....
εχει λιγο πονο ναι...ισως και καμια φορα οπως καθομαι να εχει πονο...ναι ειναι καπως σαν αισθημα βαρους...θα παω σε γιατρο....αλλα εσυ τι νομιζεις οτι ειναι με αυτα που σου λεω???
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Δώσε θάρρος στο χωριάτη…
Ωραία τι καταλάβατε με την ανόητη διάγνωση που δώσατε;
Άρχισε τις περιγραφές
Στον επόμενο ειδικό που θα δείξει ενδιαφέρον
Θα μας κοτσάρει και μια φωτογραφία των όρχεων
Αντί να καταλάβει μια και καλή ότι στο διαδίκτυο δεν ρωτούμε ιατρικά θέματα
Αλλά πάμε κατευθείαν στο γιατρό
Α.Μ.Βα.Ν.ς
Ανδρας / 30 / Σε σχέση
Ν. Ροδόπης / Κομοτηνή
ωραια κυριοι και κυριες ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια που μου δωσατε...σας ειμαι ευγνωμων...τετοιους γονεις σαν εσας ΔΕ θα ηθελα να εχω....και τετοιοι ειναι οι περισστεροι γονεις...γι αυτο μετα τα παιδια δε νιωθουν την οικειοτητα να τους μιλησουν και να τους πουν τα προβληματα που τους απασχολουν...εμαθαν και οι 40ρηδες να κοροιδευουν ατομα που θα μπορουσαν να τα εχουν και παιδια...
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Παράθεση:
Originally posted by pigassos71
Δώσε θάρρος στο χωριάτη…
Ωραία τι καταλάβατε με την ανόητη διάγνωση που δώσατε;
Άρχισε τις περιγραφές
Στον επόμενο ειδικό που θα δείξει ενδιαφέρον
Θα μας κοτσάρει και μια φωτογραφία των όρχεων
Αντί να καταλάβει μια και καλή ότι στο διαδίκτυο δεν ρωτούμε ιατρικά θέματα
Αλλά πάμε κατευθείαν στο γιατρό
ισως σου χρειαζονται και φωτογραφιες ορχεων για να μαθεις πως ειναι γιατι μαλλον απο τετοια δεν διαθετεις ....αν διεθετες σαν αντρας προς εναν νεον αντρα με ανησυχιες θα του μιλουσες διαφορετικα ......
οποτε ασε αλλους που μπορει να ειναι ειδικοι και να καταλαβαινουν τα συμπτωματα εστω και με μια φραση εξ αποστασεως και φυσικα να τον καθοδηγησουν το τι θα κανει οχι να του κανουν θεραπεια ....
τωρα αν εχεις αποριες σχετικα με τα οργανα σου ( αν εχεις απ αυτα φυσικα ) μπορεις να απευθυνθεις θα σου δωσουμε απαντησεις .....
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Παράθεση:
ωραια κυριοι και κυριες ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια που μου δωσατε...σας ειμαι ευγνωμων...τετοιους γονεις σαν εσας ΔΕ θα ηθελα να εχω....και τετοιοι ειναι οι περισστεροι γονεις...γι αυτο μετα τα παιδια δε νιωθουν την οικειοτητα να τους μιλησουν και να τους πουν τα προβληματα που τους απασχολουν...εμαθαν και οι 40ρηδες να κοροιδευουν ατομα που θα μπορουσαν να τα εχουν και παιδια...
εχεις δικιο αγορι μου δυστυχως για πολλα φταινει οι γονεις .......
εσυ ηρεμησε δεν ειναι ομως ολα μαυρα κανε αυτο που ειπες πηγαινε στο γιατρο ουρολογο και δεν ειναι τιποτα απλα μην το αφησεις ....νασαι παντα καλα
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 5.978
Παλικάρι μου πρέπει να απευθυνθείς αμέσως σε ουρολόγο.
Πιθανότατα να μην είναι κάτι σημαντικό, ίσως να πρόκειται όπως διάβασα, για
μια απλή φλεγμονή, η κάποια κύστη, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις έχει
μεγάλη σημασία η έγκαιρη διάγνωση. Αν όμως και σε απασχολούσε τόσο
καιρό δεν έκανες την κίνηση να δεις κάποιο γιατρό.
Ίσως να μην αισθάνεσαι αρκετά άνετα να μιλάς για αυτά τα θέματα με τους
γονείς σου, αλλά πιστεύω ότι καλό θα ήταν να τους εκθέσεις το πρόβλημα με
σοβαρότητα, και να μοιραστείς μαζί τους την πρόθεση σου να εξεταστείς από
κάποιον ειδικό ώστε να μάθεις τι συμβαίνει. Μόνο μην το καθυστερήσεις άλλο,
ήδη ένας χρόνος είναι αρκετός.
Κάνοντας τις εξετάσεις, θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις στην συνέχεια το
πρόβλημα, αλλά και να ξεπεράσεις και το άγχος που σε κατατρώει όλο αυτό
το διάστημα. Επίσης μερικές φορές οι γονείς δεν ξέρουν πώς να συνδεθούν
σωστά με τα παιδιά τους, δεν έχουν τον τρόπο να τα πλησιάσουν
αποτελεσματικά. Προσπάθησε να ξεπεράσεις αυτό το χάσμα και να
επικοινωνήσεις μαζί τους αποτελεσματικά ώστε να καταλάβουν και αυτοί
πόσο σε έχει αγχώσει το συγκεκριμένο θέμα.
Ανδρας / 30 / Σε σχέση
Ν. Ροδόπης / Κομοτηνή
thelo_poly
πραγματικα δεν περιμενα οτι θα ειναι γενους θυληκου το ατομο που θα με βοηθουσε μα καθε τροπο και σιγουρα ψυχολογικα...σε ευχαριστω παρα πολυ..εσυ να εισαι παντα καλα....
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Παράθεση:
Αγαπητέ εν δικτύω αδελφέ
Στην πρώτη σου επαφή με το σαιτ, μας έθεσες τον προβληματισμό σου για τη στύση σου και αρκετοί συνδίκτυοι ασχολήθηκαν με το πρόβλημά σου.
Στη δεύτερη επαφή σου μας έθεσες το πρόβλημά που έχεις με τους όρχεις. Ομοίως αρκετοί ασχολήθηκαν. Προφανώς θεώρησες ότι οι όρχεις σου χρήζουν περισσότερης προσοχής γιατί το ξανακάνεις θέμα μια εβδομάδα μετά.
Με λίγα λόγια, το είπες σε μας, το είπες στον πατέρα σου(που σου είπε ότι έχει κάτι παρόμοιο) και υποσχέθηκες να πας σε γιατρό και αντί να πας, επανέρχεσαι και μας ξαναρωτάς
Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω καμία πρόθεση, ούτε να σε προσβάλω, ούτε να σε ειρωνευτώ, τον εαυτό μου προστατεύω.
Γιατί έτσι και δω από βδομάδα θέμα με τίτλο «φύτρωσε ένα τρίτο @ρχιδι»
Με βλέπω να στέλνω μήνυμα με επισυναπτόμενα τα δικά μου στη «tonthelopoly»
Α.Μ.Βα.Ν.ς
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Αργολίδας / Νέα Κίος
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 7.996
Μ' αρεσει...
...που ασχολεισαι κι ολας....εδω υπαρχουν κοτζαμαναμ ειδικοι και φορουμ εξπερτς για να δωσουν λυση...μεχρι και τι φαρμακα ισως πρεπει να παρει του ειπαν...(ευτυχως αμεσως μετα του ειπαν να ΜΗΝ τα παρει)....
Που πας εσυ ρε Καραμητρο....
Το χειροτερο σε μια τραγωδια ειναι οι γνωμες που ακολουθουν...
στα social media