Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

γρομπαλακι....

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

pigassos71

# 21 στις 21/7/2012
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060
'Aρεσαν+: 0%

Μα μου έπιανεβ

Πως πρέπει να έχω ένα συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων που πρέπει να βοηθήσω για να ανεβώ κλίμακα και να πάω στα εξπερτς
Για αλλαγή και στο μισθολόγιο ούτε λόγος βέβαια

Α.Μ.Βα.Ν.ς Ατομο με βαριά νοητική στέρηση Παρακαλώ να είστε συγκαταβατικοί μαζί μου.

thelo_poly

# 22 στις 21/7/2012
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 161
παππουλη ασε τους ορχεις γι αυτους που τους χρειαζονται εσυ ελα επειγοντως για μια δακτυλοσκοπικη εξεταση προστατη ,,,,τουλαχιστον θα ουρείς ανετα ... μετα τις οδηγιες που θα παρεις ...για περισσοτερα δεν μπορω να κανω κατι .....

isixos_geroulis

# 23 στις 21/7/2012
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Αργολίδας / Νέα Κίος
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 7.996

Πιθανολογω...

...οτι εχεις καποια σχεση με το Ιατρικο επαγγελμα...αν οντως ισχυει...τοτε δεν με ξαφνιαζει το χαλι του συστηματος υγειας μας...
Το χειροτερο σε μια τραγωδια ειναι οι γνωμες που ακολουθουν...

thelo_poly

# 24 στις 21/7/2012
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 161
ιδιωτευω ..... οποτε αλλου να απευθυνθεις ...

αλλα για να ειμαστε ξεκαθαροι θα το πληρωσεις το δαχτυλο ..... εξαρταται πως το θελεις με γάντι και λιπαντικο αντιαλλεργικο ή με γάντι κηπουρού με βαλβολίνη ...?

εχει διαφορα στην τιμή.....

sxeseis1993

# 25 στις 21/7/2012
author
Ανδρας / 30 / Σε σχέση
Ν. Ροδόπης / Κομοτηνή
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 24

Παράθεση:
Originally posted by pigassos71

Παράθεση:
Originally posted by sxeseis1993
ωραια κυριοι και κυριες ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια που μου δωσατε...σας ειμαι ευγνωμων...τετοιους γονεις σαν εσας ΔΕ θα ηθελα να εχω....και τετοιοι ειναι οι περισστεροι γονεις...γι αυτο μετα τα παιδια δε νιωθουν την οικειοτητα να τους μιλησουν και να τους πουν τα προβληματα που τους απασχολουν...εμαθαν και οι 40ρηδες να κοροιδευουν ατομα που θα μπορουσαν να τα εχουν και παιδια...

Αγαπητέ εν δικτύω αδελφέ

Στην πρώτη σου επαφή με το σαιτ, μας έθεσες τον προβληματισμό σου για τη στύση σου και αρκετοί συνδίκτυοι ασχολήθηκαν με το πρόβλημά σου.
Στη δεύτερη επαφή σου μας έθεσες το πρόβλημά που έχεις με τους όρχεις. Ομοίως αρκετοί ασχολήθηκαν. Προφανώς θεώρησες ότι οι όρχεις σου χρήζουν περισσότερης προσοχής γιατί το ξανακάνεις θέμα μια εβδομάδα μετά.
Με λίγα λόγια, το είπες σε μας, το είπες στον πατέρα σου(που σου είπε ότι έχει κάτι παρόμοιο) και υποσχέθηκες να πας σε γιατρό και αντί να πας, επανέρχεσαι και μας ξαναρωτάς

Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω καμία πρόθεση, ούτε να σε προσβάλω, ούτε να σε ειρωνευτώ, τον εαυτό μου προστατεύω.
Γιατί έτσι και δω από βδομάδα θέμα με τίτλο «φύτρωσε ένα τρίτο @ρχιδι»
Με βλέπω να στέλνω μήνυμα με επισυναπτόμενα τα δικά μου στη «tonthelopoly»

αγαπητε κυριε...το πρωτο μου θεμα περι στυσης προερχοταν απο μια πολυ ασχημη περιοδο για μενα......(εχασα τον φιλο μ κτλ)...δε θα ΣοΥ επιτρεψω λοιον νσ με ειρωνευεσαι ουτε στο ελαχιστο...οσο για τους υπολοιπους...οταν προκειται για ενα τετοιο προβλημα,το μονο που ζητα ενας ανθρωπος απο εδω μεσα ειναι ψυχολογικη υποστηριξη...σκεφτειτε,λεμε τωρα,οτι το ατομο μπορει να νιωθει μονο του και να μην εχει που να πει το προβλημα του...ετσι καθεται στο πισι και γραφει ανωνυμα....τι να πω....το ατομο που το εκανε αυτο και προσωπικα του ειμαι ευγνωμων ειναι η thelo_poly...την ευχαριστω λοιπον....οσο για τους υπολοιπους...αν εσεις το βρισκετε **SXESEIS BOT** να κοροιδευετε το 'γιο' σας,τοτε ειστε ή θα γινετε αξιολογοι γονεις.....ευχαριστω

isixos_geroulis

# 26 στις 21/7/2012
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Αργολίδας / Νέα Κίος
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 7.996

Πιθανολογω...

...οτι το "Θελεις Πολυ"....αλλα απλα ατυχησες...

Δεν πληρωνω δεν πληρωνω...
Το χειροτερο σε μια τραγωδια ειναι οι γνωμες που ακολουθουν...

flat_line

# 27 στις 21/7/2012
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 5.978

Παράθεση:
Originally posted by isixos_geroulis
...οτι το "Θελεις Πολυ"....αλλα απλα ατυχησες...

Δεν πληρωνω δεν πληρωνω...

XAXAXAAAAA

Πολύ συμπαθητικό προφίλ....ελπίζω να παραμείνεις...

God_of_8

# 28 στις 2/7/2017
author
Ανδρας / 26 / Ελεύθερος
Ν. Κυκλάδων / Ερμούπολη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1

5 χρονια μετα

βιωνω κατι παρομοιο τους τελευταιους μηνες και ενω ειχα ηδη αποφασισει να απευθυνθω σε ειδικο, μπορω να πω οτι αυτο το thread με βοηθησε να παω αμεσα. Ευχαριστω πολυ λοιπον. Οσον αφορα ολους τους απιστευτους τυπαδες εδω μεσα, θα σας σχολιασω σε αλλο ποστ. Γενικα η thelo poly με καλυψε... 

Υ.Γ. Τελικα ολα καλα, πηγες? ειδες τι ειχες? Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα απο το μελλον

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.