Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Αιμοδοσια: Ναι ή Οχι;

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Ψήφοι: 20

EPILEKTIKH_panidonistria

# 21 στις 3/5/2004
author
Γυναίκα / 70 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 1.714
'Aρεσαν+: 0%
Τίθεμαι στη διάθεση του καθενός που θα χρειαστεί αίμα!

Μπορώ όμως να δώσω από τις 17.6.2004 και μετά, μια που η τελευταία φορά ήταν στις 17 Μαρτίου.

Είμαι αιμοδότρια με ομάδα Α ρέζους (-) και δίνω ανελλιπώς 30 χρόνια με εξαίρεση την περίοδο της εγκυμοσύνης, της γέννας και τριών εγχειρήσεων που υπέστην.

Αξιέπαινη η προσπάθειά σας και συμφωνώ!

Ναι, πράγματι υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη για αίμα και ιδιαίτερα τον Αύγουστο...

Να θυμάστε πως με την τακτική συνειδητή προσφορά μας, μειώνουμε δραστικά τον κίνδυνο να πάρουν οι οικείοι μας ή κι εμείς αίμα από τυχαίο λήπτη που δεν εξετάζεται τακτικά και μπορεί στο αίμα του να υπάρχουν ιοί που ακόμη δεν έχουν καταστεί μετρήσιμοι.....

Η Επιλεκτική

ntolmadofilo

# 22 στις 3/5/2004
author
Γυναίκα / 46 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 46
Δίνω αίμα 2 φορές σχεδόν κάθε χρόνο και θεωρώ πως όποιος μπορεί πρέπει να το κάνει.Μπορούμε έτσι να βοηθήσουμε πολλούς συνανθρώπους μας.

morelli

# 23 στις 4/5/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685

Για ενημερωση:

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.

Το αίμα είναι κοινωνικό αγαθό, συνεπώς η διαδικασία προσπορισμού του δεν μπορεί παρά να καθορίζεται με κοινωνικούς και ΟΧΙ με οικονομικούς όρους.
Επομένως η αυτάρκεια αίματος πρέπει να επιτυγχάνεται μόνον δια μέσου της Εθελοντικής Αιμοδοσίας .
Σύμφωνα με το συμβούλιο της Ευρώπης , πράξη αιμοδοσίας θεωρείται Εθελοντική και μη αμειβομένη , όταν το άτομο προσφέρει το αίμα και τα συστατικά του με ελεύθερη βούληση και με προσωπική θέληση, χωρίς να λαμβάνει για την προσφορά του αυτή καμία αμοιβή , όχι μόνον υπό την μορφή χρήματος ,αλλά και υπό οποιαδήποτε άλλη μορφή , η οποία μπορεί να θεωρηθεί υποκατάστατο χρήματος (π.χ άδεια από την εργασία κ.λ.π) .
Για την απόλυτη και ακριβή οριοθέτηση της απαιτείται η εκπλήρωση του εξής τριπτύχου :

-εθελοντικός χαρακτήρας
-αυθόρμητη προσφορά
-απουσία ανταποδοτικότητας (όποιας μορφής )

Οι υπηρεσίες αιμοδοσίας στη χώρα μας στηρίζονται αποκλειστικά και μόνον στην ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ .
Αιμοδότης μπορεί να γίνει κάθε υγιές άτομο ηλικίας 17 έως 65 ετών, το οποίο μετά από ιατρική εξέταση από τον ιατρό της αιμοδοσίας , δίνει συγκεκριμένη ποσότητα αίματος (περίπου 450 ml από τα περίπου 5 lt του αίματος του οργανισμού).
Η διάρκεια της αιμοδοσίας είναι περίπου 10 λεπτά, και εντελώς ανώδυνη.
Το αίμα ελέγχεται υποχρεωτικά σε όλες τις αιμοδοσίες για: Ηπατίτιδα Β και C, HIV(AIDS), και Σύφιλη.
Ο εθελοντής αιμοδότης μπορεί να δίνει αίμα τουλάχιστον δυόμισι μήνες μετά από την προηγούμενη φορά ,όποτε επιθυμεί η όταν ο σύλλογος τον καλέσει.
Από την πρώτη φορά εφοδιάζεται με ειδική κάρτα εθελοντή αιμοδότη, του υπουργείου υγείας ,και δικαιούται ιατρικής φροντίδας ,και εργαστηριακού ελέγχου ,όταν χρειαστεί (όπως προβλέπει το Ν.Δ 1820/88) ,όπως επίσης εφοδιάζεται και με ειδική κάρτα αιμοδότη της Ε.Δ.Α.Σ.
Η συλλογική δράση των εθελοντών αιμοδοτών υλοποιείται μέσα από τους συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών , των οποίων η προσφορά είναι αναμφισβήτητα σημαντική και διπλή: άμεση συμμετοχή στην εξεύρεση αίματος και προτροπή σε τακτικούς εθελοντές αιμοδότες ,όλων των δυνητικών αιμοδοτών.
Στα πλαίσια αυτής της συλλογικής προσπάθειας εξεύρεσης και προσφοράς αίματος και αιμοπεταλίων, κινείται και η Ε.Δ.Α.Σ. που λειτουργεί από το 1984 ,προσφέροντας βοήθεια στον πάσχοντα συνάνθρωπο._

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ .

Για την Ε.Δ.ΑΣ
O ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

EPILEKTIKH_panidonistria

# 24 στις 5/5/2004
author
Γυναίκα / 70 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 1.714

Το "σπρώχνω" πάλι επάνω...

....... διότι πρέπει όλοι να το βλέπουν/με!!!
Ψηλά λοιπόν!

Να γυρίσει......

broxi

# 25 στις 6/5/2004
author
Γυναίκα / 47 / Διαζευγμένη
Ν. Αιτωλοακαρνανίας / Αγρίνιο
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 520
Και γιατί μόνο στην Αθήνα ή στον Πειραιά;;;; Η ύπόλοιπη Ελλάδα τι έγινε;;;
εεεεε;;;;
Τέλος πάντων επείδη είμαι καλός άνθρωπος (λέμε τωρα!!!) ΣΥΜΦΩΝΩ!!
Προσωπικά δεν έχω καταφαίρει να δώσω ποτέ αίμα λόγω σιδηροπενικής αναιμίας.
Ελπίζω όμως ότι κάποια στιγμη ό εαυτός μου θα μου δώσει την ευκαιρία να κάνω ένα δώρο στους ανθρώπους!
Σημασία δεν έχει να βρείς έναν άνθρωπο να περασεις τη ζωή σου μαζί του...αλλά κάποιον που να μην μπορείς να ζήσεις μακριά του...

Ghteuths_Oneirwn

# 26 στις 6/5/2004
author
Ανδρας / 44 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Τριανδρία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 131
Αν και απεχθάνομαι τις βελόνες κατανοώ την ανάγκη που υπάρχει και ψηφίζω ναι

Ελπίζω να φτάσω κάποια στιγμή στο σημείο που δε θα το θεωρώ τίποτα και θα δίνω όπως όλοι εσείς που το αποδεικνύετε περίτρανα με πράξεις και όχι μόνο λόγια...
Γητευτής Ονείρων....

morelli

# 27 στις 6/5/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by broxi
Και γιατί μόνο στην Αθήνα ή στον Πειραιά;;;; Η ύπόλοιπη Ελλάδα τι έγινε;;;
εεεεε;;;;
Τέλος πάντων επείδη είμαι καλός άνθρωπος (λέμε τωρα!!!) ΣΥΜΦΩΝΩ!!
Προσωπικά δεν έχω καταφαίρει να δώσω ποτέ αίμα λόγω σιδηροπενικής αναιμίας.
Ελπίζω όμως ότι κάποια στιγμη ό εαυτός μου θα μου δώσει την ευκαιρία να κάνω ένα δώρο στους ανθρώπους!

Σιγουρα οχι μονο στην Αθηνα.
Ολη η Ελλαδα εχει κεντρα .και σταθμους αιμοδοσιας οπου οποιος θελει μπορει να δωσει αιμα .

Απλα στην Αθηνα ο λογος ειναι οτι βρισκομαι εγω , και ο συλογος που ανηκω , και μπορω να κανω καλυτερη οργανωση.

Παντως συλογοι αιμοδοτων υπαρχουν σε ολη την επικρατεια και μαλιστα ο προεδρος της Πανελληνιας ομοσπονδιας ειναι απο τον συλογο της περιοχης σου.

# 28 στις 8/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Περιμένω λίστα ,τουλάχιστον όσοι έχουμε λόγο,γραφή και άποψη πρέπει αφού μπορούμε να δώσουμε πρώτοι το παρών!!!!!!!!!!!!!.

Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ!!!!!!!!!!!! άρχισαν.

koyrsaros

# 29 στις 8/5/2004
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Aγαπητέ Αέτιε....Πες μου σε παρακαλώ που μπορώ να δώσω εθελοντικά αίμα στη Θεσνικη και ποιες ώρες. Επιπλέον η απάντηση σου ίσως βοηθήσει και μέλη που βρίσκονται στη Β. Ελλάδα ώστε να δώσουν αίμα και να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...

# 30 στις 8/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Σε οποιοδήποτε ΚΡΑΤΙΚΟ νοσοκομείο μπορεί οποιος θέλει να δώση αίμα το ωράριο τής αιμοδοσίας συνήθως είναι 8--14,πολλές αιμοδοσίες λειτουργούν και το απόγευμα ,και τα Σαββατοκύριακα.

Συνήθως διαλέγουμε ένα νοσοκομείο και σε αυτό γινόμαστε τακτικοί αιμοδότες.

Ή σε οποιοδήποτε νοσοκομείο έχει ανάγκη.Συνήθως τα νοσοκομεία που υποστηρίζουν παιδιά με μεσογειακή αναιμία,ή καρκινοπαθής εκεί εντοπίζεται η μεγαλύτερη ανάγκη.

morelli

# 31 στις 8/5/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Eδω υπαρχει το πιο ενδιαφερον θεμα για την ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΑΣ
΄

Περιμενω την συμμετοχη σας...............
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - ΧΑΡΙΣΤΕ ΖΩΗ!

ilektra38

# 32 στις 8/5/2004
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Δυτική) / Νέα Πέραμος
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.219

Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Aγαπητέ Αέτιε....Πες μου σε παρακαλώ που μπορώ να δώσω εθελοντικά αίμα στη Θεσνικη και ποιες ώρες. Επιπλέον η απάντηση σου ίσως βοηθήσει και μέλη που βρίσκονται στη Β. Ελλάδα ώστε να δώσουν αίμα και να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Aγαπητέ koyrsare...

Εθελοντής αιμοδότης μπορείς να γίνεις όποτε εσύ το θελήσεις...

Η Αιμοδοσία των μεγάλων Νοσοκομείο είναι ανοικτές μέχρι το απόγευμα.

Για παράδειγμα η δική μας αιμοδοσία είναι ανοικτή συνέχεια ακόμη και Σαβ/κα.

Οταν πας για πρώτη φορά να δώσεις αίμα θα συμπληρώσεις και μια καρτέλα στην οποία θα αναγράφεις ότι θέλεις να γίνεις αιμοδότης για να σου βγάλουν ταυτότητα.

Εγώ είμαι 18 χρ. αιμοδότης και δωρητής οργάνων.

Δίνω κάθε 3 μήνες αίμα διότι έχω υψηλό αιματοκρίτη.
Οι άντρες γενικώς έχουν υψηλό αιματοκρίτη και οι καπνιστές!!!

Γι'αυτό καλό είναι να δίνουμε αίμα γιατί έτσι αποφεύγουμε τα διάφορα προβλήματα που ίσως δημιουργηθούν στην δική μας υγεία.

Οσον αφορά για την ομάδα... ανήκω και εγώ στην σπάνια (Ο Rh -).... είμαστε πολλοί λίγοι γι'αυτό θα πρέπει να γνωριζόμαστε μεταξύ μας...
Αυτό το λέω για όσους έχουν την ίδια με εμένα... ίσως κάποια στιγμή έχουμε ο ένας την ανάγκη του άλλου.

Συγγνώμη ζητώ από τον aetio.... διότι απάντησα σε ερωτήσεις που απευθύνονταν σε εκείνον...
**#το σεξ χωρίς αγάπη δεν αξίζει !!! Αλλά και μόνο αυτό είναι άλλη μια εμπειρία !!! Εγώ δε θέλω άλλες εμπειρίες!! Αρκούν!!!#**
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.