Παράθεση:
Originally posted by klara2812
.στις αρχες το ξεκινησαμε για πλακα και δεν ηταν τιποτα σοβαρο.κ μου ''προωθουσε'' εναν φιλο του κ εκανα κατι κ με τον φιλο του(μονο και μονο για να του την σπασω)
Παράθεση:
Originally posted by skaskaskasousou
Εγώ γιατί είμαι απολύτως νορμάλ τότε;;
Παράθεση:
Originally posted by skaskaskasousou
Πατέ;
Ντεν γκνορίζο αφτι τι ντιάλεκτο..
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από achinos
Το "εγω ειμαι απολυτως νορμαλ" αφορουσε...ρωτησα τι ειπατε...τ ειπατε;;;
Γιατι κ γω οταν κανω τετοιες δηλωσεις...κοιταω κ ποιος με ακουει...
Νορμαλ ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο...υποθετω...η οχι;;;
ε αυτο το κοριτσακι τωρα ειναι νορμαλ...η οχι;;;
Εντυπωση μου κανει οτι αφου ηταν τρεις λαλουν απ την αρχη...ξαφνικα θυμηθηκε οτι σε μια σχεση πρεπει να υπαρχει εμπιστοσυνη...ποιος του ταπε αυτα κ του χαλασε το γλυκο...εγω παλι νομιζω οτι σημερα η τρεχουσα αντιληψη ειναι "οπου γης, καταγης" η οχι;;;
Να προσεχεις στο μελλον, να μην γνωριζεις ατομα, με πολλους φιλους.
Θα εχεις πολλες αποριες...μετα, εννοειται!Α, ναι! Και το αλλο...
Φαινονται οι ζελατινες της καινουργιλαςΈχει απορία η κοπέλλα μικρό κορίτσι είναι κάπου μπερδεύτηκε με το θέμα των σχέσεων Κλάρα θα τον βρεις το δρόμο σου μην ανησυχείς η πορεία θα δείξει πιον θέλεις και εάν σε θέλει πραγματικά .λίγη υπομονή θέλει το πράγμα
γλυκιά μου...στην προσπάθεια σου να βρείς τον πρίγκηπα ...μη φιλάς όλα τα βατράχια της λίμνης...είναι κρίμα!
Κλάρα, αν σ΄αρέσει ένα αγόρι και θέλεις να γίνει κάτι μεταξύ σας, από τη στιγμή που θα το νοιώσεις αυτό το κάτι δε θα βγεις καν με άλλον.
Καλά αν επιτρέπεται και τι είδους σχέση είχατε με τον έναν και τι με τον άλλον? Δε φαντάζομαι να σε πλάσαρε ο ένας στο φίλο του, για να καλοπεράσει και εκείνος. Αν έγινε έτσι, ασφαλώς σε πέρασαν για φτηνή.
Δεν ξερω αν ειχες καποια εξελιξή?προοδο με το θεμα σου...αν τα βρηκες με αυτον ή με καποιον αλλον...κοιτα τα δεν σου εχει εμπιστοσυνη κ.τ.λ αυτα αστα αν ηθελε την φιλη σου...τοτε αυτος τι θα εκανε?οχι οτι ηταν καλο αυτο που εκανες εσυ...και εσυ εισαι οτι να ναι..αλλα για περιστασιακη καλα του καθεσαι..οπως λεει και ο ιδιος μονο για αυτο..σειρα σου ειναι να του πεις τι θελεις.Μπα δεν νομιζω να σε ερωτευτηκε κανενας απο τους δυο και εσυ βασικα η ιδια δεν νομιζω να ερωτευτηκες κανεναν απο τους δυο..οποτε ειστε το ιδιο..προχωρα και αυτην την φορα φροντισε να μην ερωτευτεις ολο του το σοι...κριμα θα ειναι.(πλακα κανω)να εισαι πιο προσεκτικη στο τι θελεις...και πιο σταθερη...
Το οτι δεν σου εχει εμπιστοσυνη, ειναι ενα ανηκουστο πραμα.
Παράθεση:
εμπιστοσύνη!γεια σας!ειμαι κανουρια στην παρεα..
Σχόλιο # 1 από klara2812
εχω ενα προβληματακι..γ 6 μηνες εκανα κατι με ενα παιδι.στις αρχες το ξεκινησαμε για πλακα και δεν ηταν τιποτα σοβαρο.κ μου ''προωθουσε'' εναν φιλο του κ εκανα κατι κ με τον φιλο του(μονο και μονο για να του την σπασω)
μιλουσα με τον φιλο του,ο οποιος ηθελε να ξαναγινει κατι,αλλα εγω του ειχα ξεκαθαρισει οτι ειμαι ερωτευμενη με το αλλο το παιδι.
μαλωναμε συχνα με τον αλλον και τον εβλεπα οτι δεν μ εδινε πολυ σημασια,ουτε ζηλευε,ουτε τιποτα.κ ετσι μιλουσα και μ τον φιλο του.(το ξερω οτι δεν ηταν σωστο)
λοιπον σιγα σιγα ομως με το παιδι που ημουν ερωτευμενη,αρχισαμε να τα βρισκουμε κ κατεληξε να με ερωτευτει και αυτος κ να μαστε καθε μερα μαζι.δεν μπορουσαμε να βγουμε μαζι εξω,γιατι ειναι συνεργατες με τον αδερφο μου και ο αδερφος μου επειδη ειναι μεγαλυτερος μου εχει ενα θεμα με τις σχεσεις μου.κ ετσι μεναμε σπιτι.και αυτος γενικα ειναι γκομενιαρης και κατεληξα να ειμαι κ εγω.το προβλημα προεκυψε οταν μπηκε απ το προφιλ του φβ του φιλου του κ ειδε οτι εχει συνομιλιες μαζι μου(και που ενω ηταν παλιες τν πειραξε και χωρισαμε)τωρα εχει περασει αρκετος καιρο.εχω βρεθει μαζι του μερικες φορες,αλλα καναμε κατι και τιποτα αλλο.δεν θελει να χει σχεση αλλο μαζι μ,παρα μονο περιστασιακη.αλλα εγω θελω να ειμαι μαζι του.εχω αλλαξει,αλλα δεν με πιστευει.λεει συνεχεια οτι δεν μου εχει εμπιστοσυνη και οτι θα την πεσω σε φιλο του και οτι τον βριζω και τον υποβιβαζω και κατι τετοια.τον αγαπαω και δεν ξερω τι να κανω.προσπαθησα να του μιλησω,εκανα 1002 πραγματα,αλλα τιποτα..βοηθηστε με ρ παιδια,σας παρακαλω!!!
Στο γαμο του Καραγκιοζη και εγω...
Αγαπητή,
αντιγράφω από τυχαία ιστοσελίδα - λεξικό.
εμπιστοσύνη: η πίστη, η βεβαιότητα κάποιου ότι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ορισμένη ικανότητα ή ιδιότητα (εντιμότητα, ειλικρίνεια συναισθημάτων, εχεμύθεια κτλ.).
Κι αν ακόμα θεωρείτε ότι αξίζετε την εμπιστοσύνη του,
επίτρεψτε μου κυρία μου με βάση τον παραπάνω ορισμό να σας ρωτήσω
αν εσείς έχετε εμπιστοσύνη στον καλό σας.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media