Παράθεση:
Από το μέλος tzoulia49 - 29/07/12 05:46
... Ίσως να έχεις δίκιο σε όλα αυτά που λες... όμως κάνεις ένα λαθάκι... Ποτέ μου ως τώρα δε του γκρίνιαξα για κάτι ούτε του έκανα παράπονα του τύπου ''γιατί δε με πας βόλτα, είσαι άχρηστος και τέτοια''. Αντιθέτως πάντα προσπαθώ να τον εμψυχώνω πάντα του λέω ότι αξίζει καλύτερα πράγματα και ότι είναι ικανός για τα πάντα γιατί είναι πανέξυπνος ξέρει άριστα την αγγλική γλώσσα όπως είναι φανερό χειρίζεται άψογα τους Η/Υ μπορεί να κάνει τα πάντα. Γι αυτό και τον βοηθάω να καταλάβει τι αξίζει. Δεν του γκρινιάζω για τίποτα και προσπαθώ δίπλα του να δείχνω καλά (όσο μπορώ) γιατί δεν θέλω να τον ρίχνω. Όμως είμαστε άνθρωποι και κάποια στιγμή φτάνουμε στα όρια μας. Ποτέ δεν σκέφτηκα να διαλύσω τον γάμο μου γιατί παρόλα τα προβληματάκια που έχουν δημιουργηθεί υπάρχει αγάπη. Οπότε ποτέ δε του προβάλλω τις ''ικανότητές'' μου ούτε του χτυπάω συνέχεια ότι εγώ φέρνω τα λεφτά στο σπίτι. Απλώς το μόνο που ζητάω είναι να ελαττώσει λιγάκι τον Η/Υ να ασχοληθεί με άλλα πράγματα πιο ουσιώδη και δεν εννοώ μόνο μαζί μου. Αυτό είναι το πρόβλημα μου πιο πολύ γιατί δεν μπορώ να τον βλέπω έτσι να χαραμίζεται, γιατί και εκείνος χάνει πολλά και η δική μου ψυχολογία χαλιέται! ...Παράθεση:
Παράθεση:
Από το μέλος alladin82 - 29/07/12 02:27
... Ναι ο εθισμός υπήρχε από παλιά. ...Παράθεση:
Παράθεση:
Από το μέλος somebody961 - 29/07/12 03:53
... Μα αυτό κάνω προσπαθώ να τον ανεβάζω ψυχολογικά και δεν φέρομαι σαν κοριτσάκι κάνοντας τέτοια παράπονα. Μπορεί να με φτάσει όπως λες και μπορεί να με ξεπεράσει κατα πολύ γιατί είναι ικανότατος και πανέξυπνος. Απλώς δε ξεκολλάει από το pc του, αυτό προσπαθώ να ελαττώσω, και όσο για τις βόλτες οκ δεν καίγομαι και τόσο πολύ αρκεί να μπορέσω να του δώσω να καταλάβει τι ααξίζει! Γιατί αξίζει πολλά.... ...Παράθεση:
Παράθεση:
Από το μέλος Mary_Poppins - 30/07/12 12:14
... Εξάρτηση σίγουρα μελαγχολία/κατάθλιψη δε νομίζω! Κοίτα δε ξέρω πόσα χρόνια όπως λες θα αντέξω με αυτόν τον τρόπο ζωής ξέρω όμως ότι θα το παλέψω με όλα τα μέσα τουλάχιστον βγει δε βγει κάτι εγώ θα έχω καθαρή συνείδηση γιατί προσπάθησα. Όταν λέω ότι οι παρέες λείπουν εννοώ ότι δεν έχω κανέναν εδώ για να πω μια κουβέντα. Όχι δεν βγαίνω μόνη μου έξω όταν είναι εδώ οι φίλες μου απλώς έρχονται σπίτι καθόμαστε ή καμιά φορά κατεβαίνουμε για ψώνια, εε όπως και να χει κάπως περνάει η ώρα και ξεχνιέμαι. ...Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by MeniaAngel
... Εξάρτηση σίγουρα μελαγχολία/κατάθλιψη δε νομίζω! Κοίτα δε ξέρω πόσα χρόνια όπως λες θα αντέξω με αυτόν τον τρόπο ζωής ξέρω όμως ότι θα το παλέψω με όλα τα μέσα τουλάχιστον βγει δε βγει κάτι εγώ θα έχω καθαρή συνείδηση γιατί προσπάθησα. Όταν λέω ότι οι παρέες λείπουν εννοώ ότι δεν έχω κανέναν εδώ για να πω μια κουβέντα. Όχι δεν βγαίνω μόνη μου έξω όταν είναι εδώ οι φίλες μου απλώς έρχονται σπίτι καθόμαστε ή καμιά φορά κατεβαίνουμε για ψώνια, εε όπως και να χει κάπως περνάει η ώρα και ξεχνιέμαι.
Παράθεση:
Από το μέλος tzoulia49 - 01/08/12 06:43
... Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες και με βοηθούν πολύ στην φάση που βρίσκομαι. Αλλά μάλλον δεν έχει καταλάβει εκείνος ότι έχουμε παντρευτεί... Και πρέπει να βρω έναν τρόπο να τον κάνω να το καταλάβει...
...Παράθεση:
Παράθεση:
Από το μέλος Mary_Poppins - 01/08/12 02:11
... Και αυτά που μου είπες μου έδωσαν να καταλάβω πολλά!!! Κάπως έτσι είμαι και εγώ αν και πρόσφατη στο club των έγγαμων γυναικών.... Δε ηέρω αν θα μπορέσω να παλέψω όλα όσα γίνονται αλλά θα προσπαθήσω... Σε ευχαριστώ πολύ για όσα μου είπες... ...Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by KLELIA22
Παράθεση:
Originally posted by MeniaAngel
Τι με συμβουλεύεται;
1...να ξεκινησεις αντισυλληπτικα χαπια.
2. ο,τι αγορασεις για το σπιτι να μπορει να μεταφερεται.
μη δωσεις λεφτα για πλακακια και μπογιατζηδες.
3. σε ενα χρονο ξαναελα.
στα social media