Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Επιλογή ...

Σελίδα : 1

MAYBE

# 1 στις 24/4/2004
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 40
'Aρεσαν+: 0%

Επιλογή ...

"Κατά μήκος των διασταυρώσεων της ζωής σου συναντάς άλλες ζωές...Μόνο από την επιλογή που κάνεις μέσα σε μια στιγμή εξαρτάται αν θα τις γνωρίσεις ή δε θα τις γνωρίσεις, αν θα τις ζήσεις ως το βάθος ή θα τις αγνοήσεις...Έστω και αν δεν το ξέρεις, η ύπαρξή σου, η ύπαρξη εκείνου που βρίσκεται κοντά σου, εξαρτάται συχνά από το αν προχωρήσεις ίσια ή θα παρεκκλίνεις..."

Σουζάννα Ταμάρο "Όπου σε πάει η καρδιά"

Εσείς τι πιστεύεται;

fegarahtida

# 2 στις 24/4/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675
'Aρεσαν+: 0%
Πολύ σωστό, πάντα έτσι γίνεται κι αυτό οφείλεται κατα κύριο λόγο, σε τι φάση της ζωής μας βρισκόμαστε... Είναι θέμα timing λοιπόν το αν και πόσο θέλουμε να εξελιχθεί μια γνωριμία μας με κάποιο άτομο που παρουσιάζεται ξαφνικά την ζωή μας....
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."

izambella

# 3 στις 24/4/2004
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 260
'Aρεσαν+: 0%
Είναι αυτό που λέμε...να βρεθείς στον κατάλληλο χρόνο, στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση με το κατάλληλο άτομο...για να συμπληρώσω εδώ και την πρόνοια του Θεού στη ζωή μας...να βάζουμε και το Θεό στη ζωή μας...να μπορέσει να μας φωτίσει να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις όποιες αδυναμίες μας και να προχωρήσουμε ή να σταματήσουμε ή να αγνοήσουμε κάτι το οποίο δεν είναι για εμάς..για την ζωή μας,για την ψυχή μας...Να μας ανοίξει ή να μας κλείσει το δρόμο που αργότερα και κοιτώντας πίσω θα καταλάβουμε πόσο ήταν ή δεν ήταν για εμάς!
Όταν η δημιουργία και η επιθυμία γίνονται πραγματικότητα...Όταν η πραγματικότητα είναι πιο δυνατή από τα όνειρα...Όταν τα όνειρα,η ομορφιά,η φαντασία, η αγάπη και η φιλία ενσαρκώνονται...Όταν τα πιο μοναδικά των "πεταγμάτων" υπονοούν τα πιο μοναδικά των αισθημάτων...!!

malvina

# 4 στις 24/4/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167
'Aρεσαν+: 0%

Κατάλληλη στηγμή..

Η ρομαντική άποψη, είναι ότι αν βρεθείς στον κατάλληλο τόπο την κατάλληλη στιγμή, σε μια γνωριμία, μπορεί να αποκτήσεις μια σχέση κλπ.

Όμως, ο Θεός είναι μεγάλος χιουμορίστας. Πόσες φορές, επιτέλους δηλαδή ακόμα, θα είναι η κατάλληλη στιγμή; Γιατί χώρια τους ρομαντισμούς, καταντάει εκνευριστικό από μια στιγμή κι έπειτα, να έρχεσαι κοντά με κάποιον και μετά από ένα διάστημα, να μη θες ούτε ζωγραφιστό να τον δεις!
Κοινώς, είναι ουτοπικό το όλο θέμα. Μπαίνεις σε μια διαδικασία και πέφτεις συνήθως σε παγίδες. Παραμυθιάζεσαι. Αυτό είναι όλο.
Η κατάλληλη στιγμή, για μια ακόμα λάθος επιλογή, και όταν έρθει η σωστή επιλογή, είσαι τόσο ρετάλι, που δεν μπορείς να την αξιοποιήσεις. Γι αυτό είμαστε όλοι έτσι όπως είμαστε και γι αυτό οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν γίνει ανυπόφορες, γιαυτό μουρμουράμε όλοι μαζί και επιτίθονται οι γυναίκες στους άντρες και τούμπαλιν μέσα στα φόρουμς.

Επειδή, η κατάλληλες στιγμές, είναι κωμικοτραγικές στιγμές μέσα στο χρόνο.

izambella

# 5 στις 25/4/2004
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 260
'Aρεσαν+: 0%

Αγαπητη μαλβινα...

...η κατάλληλη στιγμή,ή ο κατάλληλος χρόνος ή τόπος δεν αναφέρεται νομίζω κυριολεκτικά αλλά μεταφορικά...
Κατάλληλη στιγμή είναι όταν για παράδειγμα ένας άνθρωπος τα έχει βρει με τον εαυτό του,πέρασε ίσως από μια άσχημη σχέση που μπόρεσε τοποθετώντας τα πράγματα σωστά και ψάχνοντας μέσα του ποια ήταν τα δικά του λάθη ,οι αδυναμίες...να συναντηθεί ίσως με το κατάλληλο άτομο που θα μπορέσει να ξαναρχίσει από την αρχή κάτι...και πάλι όμως χρειάζεται προσοχή και διάκριση...αυτό που μας λείπει είναι η διάκριση...επειδή θέλουμε να ζήσουμε την αγάπη και επειδή είναι στη φύση μας να θέλουμε να νιώθουμε καλά...πολλές φορές λόγω αδυναμίας μας να ισορροπήσουμε και να αντισταθμίσουμε καταστάσεις νομίζουμε ότι ο άλλος είναι ο κατάλληλος για εμάς...και πέφτουμε έξω...
Γι αυτό μίλησα για κατάλληλο χρόνο και τόπο,δηλ.πότε εμείς και ο άλλος μπορούμε να βρεθούμε και να νιώσουμε μοναδικά...εξαρτάται λοιπόν από εμάς και τον εκάστοτε άλλο που να βρίσκεται στην ίδια φάση μ'εμάς και που θα μπορεί να νιώσει τον παλμό μας και που θα βλέπει τα πράγματα στην ίδια κατεύθυνση μ'εμάς.
Είπες ότι ο Θεός είναι μεγάλος χιουμουρίστας ...μα καλή μου ο Θεός μας στέλνει στο δρόμο μας χίλιους ανθρώπους,δεν επιλέγει όμως αυτός για εμάς...αυτό έγκειται στη δική μας ελευθερία...να μπορέσουμε να κρίνουμε και να διακρίνουμε ,στη δική μας ιδιαιτερότητα και ψυχοσύνθεση....Τώρα ποιον θα επιλέξουμε κάθε φορά και με ποια κριτήρια ...τις απαντήσεις τις δίνει ο καθένας μας με τον δικό του τρόπο σκέψης και το δικό του πλούτο συναισθημάτων...απλά εγώ πιστεύω ότι ξέρουμε κάθε φορά και καθώς περνά λίγο διάστημα αν ο άλλος είναι για εμάς...άσχετα αν μένουμε γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να αλλάξει παρακάτω ή να τον αποδεχτούμε....τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αν προσέχουμε τι έχουμε δίπλα μας και αν δεν ζούμε όπως λες σε ψευδαισθήσεις και αν δεν μας αρέσει να παραμυθιαζόμαστε...γιατί μένουμε?Αυτό το ξέρει πάλι ο καθένας από εμάς....γιατί μένουμε σε μια σχέση που δεν μας καλύπτει?Και πάλι εμείς ο καθένας μας γνωρίζει...τι κενά ,τι προσδοκίες και τι ελλείματα έχει...τι ψάχνει,τι λαχταρά και πως θα μπορέσει να γίνει ευτυχισμένος...Τα πάντα ξεκινούν από εμάς...τώρα οι επιλογές μας για να είναι σωστές και για να μην παρασυρόμαστε σε λάθη καλούμαστε να μελετούμε τον εαυτό μας και να βάζουμε και το Θεό στη ζωή μας για οδηγό...σε αυτή τη φάση μίλησα εγώ για το ρόλο του Θεού στη ζωή μας...χωρίς να σημαίνει ότι ο Θεός διαλέγει για εμάς...Ο Θεός μπορεί να μας φωτίσει το νου ,να μας δώσει σημάδια για τον άλλο και να μας βοηθήσει να καταλάβουμε...χρειάζεται όμως να ξέρουμε τι θέλουμε και τι ψάχνουμε...δεν κάνει μαγικά ο Θεός,ούτε μπορεί να περιορίσει την ελευθερία της επιλογής μας...
Όταν η δημιουργία και η επιθυμία γίνονται πραγματικότητα...Όταν η πραγματικότητα είναι πιο δυνατή από τα όνειρα...Όταν τα όνειρα,η ομορφιά,η φαντασία, η αγάπη και η φιλία ενσαρκώνονται...Όταν τα πιο μοναδικά των "πεταγμάτων" υπονοούν τα πιο μοναδικά των αισθημάτων...!!

# 6 στις 25/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by moo693
Πολύ σωστό !!!!!

"Απο την επιλογή που κάνεις μέσα σε μία στιγμή....."

Κάποιες φορές, αυτή η επιλογή... οδηγεί στην απόλυτη ευτυχία....Συμφωνώ απόλυτα με την moo.

-maria-

# 7 στις 25/4/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by moo693
Πολύ σωστό !!!!!

"Απο την επιλογή που κάνεις μέσα σε μία στιγμή....."

Κάποιες φορές, αυτή η επιλογή... οδηγεί στην απόλυτη ευτυχία....


..... και κάποιες άλλες φορές στην απόλυτη ...... δυστυχία ,
αλλά όπως και να έχει
..... επιλογή μας ήταν ,
συνειδητή ,
..... χαρά λοιπόν σε όλους όσους οδηγήθηκαν στην ευτυχία,
όσο για τους άλλους ?
............................................
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.