Γυναίκα / 47 / Σε σχέση
Ν. Ηλείας / Καλλιθέα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 38
'Aρεσαν+: 0%
αν παντρευομουν το στυλ του ανθρωπου που θα μπορουσα ευκολα να πεσω στα πατωματα δεν θα ημουν ευτυχισμενη.
γιατι θα εφτανα στα 60 μου και ακομα στα πατωματα θα ημουν.
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097
Ποιο ειναι (κ καλα) το στυλ ενος ανθρωπου που σε ριχνει στα πατωματα; Και πως το εννοεις αυτο με τα πατωματα;
Νασε κανει να δαγκωσεις ασχημα τη λαμαρινα ή να σε εχει στη τσιτα, να σε πλγωνει κ να εισαι λιωμα για χαρη του;
Αν ειναι το 1ο...οκ.
Αν ειναι το 2ο, εισαι μαζοχα. Αλλαξε target group.
Ασε που ενας ανθρωπος ο οποιος ενδιαφερεται για σενα, σ'αγαπα, σε εκτιμα, σε σεβεται, ειναι ερωτευμενος μαζι σου...δε θελει να σε βλεπει στα πατωματα και προσπαθει να μην 'πεφτεις'.
Αν κανει το αντιθετο μαλλον κατι λαθος εγινε.
Don't forget to fall in love with yourself first...
Γυναίκα / 53 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 1.895
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
Ασε που ενας ανθρωπος ο οποιος ενδιαφερεται για σενα, σ'αγαπα, σε εκτιμα, σε σεβεται, ειναι ερωτευμενος μαζι σου...δε θελει να σε βλεπει στα πατωματα και προσπαθει να μην 'πεφτεις'.
Αστερι μου εσυ!! Το΄πιασες
Μόνο μην προσπαθήσεις να με προσγειώσεις, Ξέρεις, ο κόσμος μου δεν είναι εκεί που κοιτάς.
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Γυναίκα / 38 / Σε σχέση
Ν. Δράμας / Δράμα
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 884
Παράθεση:
Σα τον ερωτα δεν εχει....
Αυτος που επιλεγει μια ζωη χωρις ερωτα ειναι μικρος, ανασφαλης, φοβισμενος...δειλος...στη ζωη.
Πως σε γεμιζει ενας γαμος, μια σχεση χωρις ερωτα;
Σε τραβα απο τη 'μοναξια' σου;
Ε, και; Παλι μονος δεν εισαι;
Χωρις ερωτα υπαρχει η ιδια σεξουαλικη ελξη; Η ιδια λαχταρα; Ο ενθουσιασμος;Ο θαυμασμος;
Αν ηταν "ok" οι σχεσεις διχως ερωτα...δε θα παντρευομασταν καν..
Θα βρισκομασταν απλα κ με εναν φιλο...
Ο ερωτας δινει ζωη και για να ζησει και αυτος πρεπει και εσυ να τον 'ταιζεις'
Να! Αυτό λέω κι εγώ! Πως μπορούν μερικοί και είναι με κάποιον που δεν τους γεμίζει; Και είναι με κάποιον που δεν τους γεμίζει για μια ολόκληρη ζωή, όχι για κάτι μήνες ή χρόνια! Μετά λογικό δεν είναι να πέφτει κέρατο; Πως να κρατήσεις τη καρδιά απο το φτερούγισμα όταν βρεις τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άλλου; Πιστεύω είναι ανεξέλεγκτο αυτό το συναίσθημα...
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Απαντήσεις: 13.762
Παράθεση:
Originally posted by gogomania
αν παντρευομουν το στυλ του ανθρωπου που θα μπορουσα ευκολα να πεσω στα πατωματα δεν θα ημουν ευτυχισμενη.
γιατι θα εφτανα στα 60 μου και ακομα στα πατωματα θα ημουν.
Τελικα αυτο με τα πατωματα,κατι μας εκανε...
Εμενα δε θα με χαλουσε να σερνομαι στα πατωματα...εξηντα χρονω γυναικα...σημαινει αν μη τι αλλο, πως δεν υποφερω απο ρευματισμους, οστεοπορωση, καταγματα σπονδυλων...κι εχω κ καποια...ευελιξια...γιατι τωρα...καλα κ τα πατωματα δε λεω...αλλα προτιμω να κρεμομαι απο τον...πολυελαιο...
Βρε αχινε... αυτο.. με τον πολυέλαιο...
Κάθε φορα που το λές βρε παιδι μου....
κομματακι άβολο μου ακουγεται.....
και ασυμφορο μη σου πω!
Μα.. πολυέλαιο; Πολλα κερακια βρε αδερφουλα μου, άσε που αν πέσει θες και σοβατισμα...
Μα... πολυέλαιο;;;;

Μόνο μην προσπαθήσεις να με προσγειώσεις, Ξέρεις, ο κόσμος μου δεν είναι εκεί που κοιτάς.
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Παράθεση:
Originally posted by lovable1
Παράθεση:
Σα τον ερωτα δεν εχει....
Αυτος που επιλεγει μια ζωη χωρις ερωτα ειναι μικρος, ανασφαλης, φοβισμενος...δειλος...στη ζωη.
Πως σε γεμιζει ενας γαμος, μια σχεση χωρις ερωτα;
Σε τραβα απο τη 'μοναξια' σου;
Ε, και; Παλι μονος δεν εισαι;
Χωρις ερωτα υπαρχει η ιδια σεξουαλικη ελξη; Η ιδια λαχταρα; Ο ενθουσιασμος;Ο θαυμασμος;
Αν ηταν "ok" οι σχεσεις διχως ερωτα...δε θα παντρευομασταν καν..
Θα βρισκομασταν απλα κ με εναν φιλο...
Ο ερωτας δινει ζωη και για να ζησει και αυτος πρεπει και εσυ να τον 'ταιζεις'
Να! Αυτό λέω κι εγώ! Πως μπορούν μερικοί και είναι με κάποιον που δεν τους γεμίζει; Και είναι με κάποιον που δεν τους γεμίζει για μια ολόκληρη ζωή, όχι για κάτι μήνες ή χρόνια! Μετά λογικό δεν είναι να πέφτει κέρατο; Πως να κρατήσεις τη καρδιά απο το φτερούγισμα όταν βρεις τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άλλου; Πιστεύω είναι ανεξέλεγκτο αυτό το συναίσθημα...
Eipame, ο καθενας μας διαλεγειτι θελει να ζησει....οταν εχει καποιες επιλογες.
Αν επιλεξεις τη ζωη χωρις ερωτα για να αποφυγεις τη μοναξια θα σαι ευχαριστημενος με βαση αυτα που θες ή δε θες.
Καποιος αλλος μπορει να μην ηταν.
Μη ξεχνας οτι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.
Αλλοι ειναι πιο αυταρκεις, ανεξαρτητοι, αλλοι πιο συναισθηματικοι, αλλοι αρκετα περισσοτερο ανασφαλεις...κρεμονται απο τους γυρω του προκειμενου να περπατουν...επιλεγουν μια ζωη ευκολη στηριζομενη σε πατεριτσες, παρα μια ζωη δυσκολη στηριζομενη στα δικα τους ποδια...που οταν ειναι πληγωμενα, ο πονος ειναι μεγαλυτερος με καθε νεο βημα.
Η διαφορα; Στο τελος οι τελευταιοι ειναι πιο δυνατοι, εχουν μαθει κ να τρεχουν.
Οι αλλοι δεν πονανε, αλλα κουτσαινουν αν τους παρεις τις πατεριτσες.
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Δεν εχει φοβο espe...αλλωστε κ οι...σαλουφες, κατηγορια φτερου ειναι...
Τελευταιως ανακαλυψα οτι ειναι εξ ισου ενδιαφερον...να κρεμεσαι απο σκοινια...κατω απο καταρραχτες...
sotos-1
# 50
στις 7/8/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση:
Originally posted by lovable1
Γιατί σε χώρισε αφού υπήρχε έρωτας; Μήπως μόνο εσύ ήσουν ερωτευμένος;
Ήμασταν απο διαφορετικά μέρη και όταν τελειώσαμε τη σχολή γύρισε στην πόλη της.Παρόλο που εγώ ήθελα να συνεχίσουμε,δεν ήθελε αυτή.Κι έτσι μ'άφησε.Δεν την παρεξηγώ,υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντέχουν τις σχέσεις εξ'αποστάσεως.Τώρα αν ήταν ερωτευμένη μαζί μου,μάλλον ναι,γιατί οι στιγμές που περάσαμε και ότι έκανε για μένα μού το απέδειξαν με το παραπάνω.
Για μένα μη ρωτάς,ακόμα με τις αναμνήσεις ζω,όσο δεν έρχεται κάτι άλλο.
Τί με βάζεις να τα θυμάμαι και με παίρνουν τα ζουμιά...
sotos-1
# 51
στις 7/8/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Ξέρεις,υπάρχουν κι αυτοί που δεν επιλέγουν οι ίδιοι τη ζωή χωρίς έρωτα αλλά τους επιλέγει αυτή και μάλιστα χωρίς να το θέλουν.Όταν η καθημερινότητα και το περιβάλλον τους δεν τους δίνει τη δυνατότητα να τον γνωρίσουν ή να τον ξανασυναντήσουν.
Τώρα γι'αυτούς που επιλέγουν τη ζωή χωρίς έρωτα δε συμφωνώ με τους χαρακτηρισμούς σου γιατί δέχομαι ότι μεταξύ των ανθρώπων υπάρχει διαφορετικότητα και σίγουρα θα υπάρχουν και αυτοί που συνειδητά δεν θέλουν κάποιον δίπλα τους και προτιμούν περισσότερο τη μοναξιά.Κι εμένα(όπως κι εσένα προφανώς)δεν του αρέσει αυτή η ζωή,όμως μην παραβλέπουμε ότι υπάρχουν αυτοί που τους αρέσει έτσι.
Γυναίκα / 57 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 1.260
Νομιζω, δεν ειμαι σιγουρη, οτι παραλειψατε μια κατηγορια ανθρωπων. Αυτους που θελουν να ζησουν τον ερωτα αλλά δε το τολμούν. Αυτοι οι ανθρωποι ειναι πολυ πιθανο να κανουν εναν γαμο με άλλα κριτήρια σαν αυτα που αναφέρθηκαν.
Για μενα οι ανθρωποι χωριζονται σ αυτες τις 2 βασικες κατηγοριες. Κυβερνουνται απο την καρδια ή απο το μυαλο. Κατι που να ειναι 2 σε 1 δυσκολο να το πετυχεις.
Αν πορευεσαι με την καρδια, ειναι γνωστο τι θα συμβει, τα ειπατε τοσοι μια χαρα.
Οχι οτι και οι αλλοι οι «λογικοι» δεν αισθανονται, απλα νοιωθουν με μικροτερη ενταση και λιγο εκ του ασφαλους.
Κι επειδη η θεματοθετρια κανει λογο και για γαμο, 3 τετοιους τυπους που συναντησα στην πορεια της ζωης μου, 2 αντρες και μια γυναικα, που ειχαν παντρευτει οχι και τοσο ερωτευμενοι αλλά με σωστα «ζυγισμένα» τα υπόλοιπα προσόντα των συντρόφων τους (κι οχι απαραιτητα την οικονομικη ανεση) καποια στιγμη ερωτευτηκαν, εννοειται εκτος γαμου, και διαλεξαν να θυσιασουν τον ερωτα και να γυρισουν στην βολη τους.
Ο ερωτας ή σου παει ή δεν σου παει, μεση οδο δεν εχει.
Κι όμως είμαι ακόμα εδώ...
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Ετσι ελεγα κι εγω...ερωτευτηκα αυτον τον ανθρωπο...γιατι ειναι αυτος...μετα απο χρονια καταλαβα, οτι ο ερωτας ηταν μεσα μου...ειχα διαλεξει να ερωτευτω γιατι αλλιως δεν μπορουσα να ζησω, κ ηταν πολυ καλο, ειχε πολυ κεφι...
Κ οπως υπαρχουν αυτοι που φευγουν γιατι βλεπουν τον ερωτα σε καποιον αλλον...υπαρχουν κι αυτοι που φευγουν γιατι δεν τον βρισκουν πια μεσα τους...δεν ηταν αυτη η συμφωνια...
Το περιβαλλον δε νομιζω οτι καθοριζει το αν θα ερωτευεσαι η οχι...αρκει να αποφασισεις οτι θελεις να παιξεις στο εργο...κι οχι απλα να το κοιτας απο μακρια...πολλοι ανθρωποι πικραμενοι κ απογοητευμενοι απ αυτο το παιχνιδι που αν δεν προσεξεις γινεται πολυ σοβαρο...κοκκαλωνουν...
Στο μυαλο τους ειναι ο τροπος να ριξουν τα τραυματα στη ληθη...κ να ζησουν την αληθεια τους...οπως κ ναναι, χειροτερη, καλυτερη απο εκεινο πουχουν εξιδανικευσει...δεν εχει σημασια...σημασια εχει η καταφαση στη ζωη...οταν μπαινεις κ εσυ στο εργο...ολα ειναι καλυτερα...κ το παρελθον σβηνει, αφηνοντας θεση του σε μια νεα ιστορια με αναπαντεχο φιναλε...
(Μα πως τα λεω ρε παιδι μου ετσι σημερα...παω να θερμομετρηθω...)
demantz
# 55
στις 7/8/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Λες demantz μου;
Ζούμε στιγμές απειρου κάλλους θαρρώ,
Αχινούλη μου, μη σταματας να μιλάς.... τα λες τοσο όμορφα
αααααχχχχχ!!! Διαμαντακια πετάς, πες κι άλλα, άντε καλέ!

Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Παράθεση:
Originally posted by sotos-1
Παράθεση:
Ξέρεις,υπάρχουν κι αυτοί που δεν επιλέγουν οι ίδιοι τη ζωή χωρίς έρωτα αλλά τους επιλέγει αυτή και μάλιστα χωρίς να το θέλουν.Όταν η καθημερινότητα και το περιβάλλον τους δεν τους δίνει τη δυνατότητα να τον γνωρίσουν ή να τον ξανασυναντήσουν.
Τώρα γι'αυτούς που επιλέγουν τη ζωή χωρίς έρωτα δε συμφωνώ με τους χαρακτηρισμούς σου γιατί δέχομαι ότι μεταξύ των ανθρώπων υπάρχει διαφορετικότητα και σίγουρα θα υπάρχουν και αυτοί που συνειδητά δεν θέλουν κάποιον δίπλα τους και προτιμούν περισσότερο τη μοναξιά.Κι εμένα(όπως κι εσένα προφανώς)δεν του αρέσει αυτή η ζωή,όμως μην παραβλέπουμε ότι υπάρχουν αυτοί που τους αρέσει έτσι.
1) Τιποτα δεν επιλεγει η ζωη κ η καθε ζωη για σενα εφοσον συνεχιζεις να διεκδικεις αυτο που θελεις.
Ποτε δεν παιρνεις αυτο που αξιζεις. Παιρνεις ΠΑΝΤΑ (στο τελος!, αργα ή γρηγορα) αυτο για το οποιο τρεχεις, τολμας, ρισκαρεις, περιμενεις, κυνηγας.
2) Καλως θα κανει αυτος που προτιμα τη μοναξια να μη συμβιβαστει! Μαζι του.
Μαρεσουν οι ανθρωποι που δε κρυβονται πισω απο αποθυμενα, μικροπρεπειες και ανασφαλειες.
Αυτοι που κανουν αυτο που θελουν. Αλλωστε αν επιλεξεις κατι και νιωθεις καλα με αυτο που διαλεξες...τοτε τα χεις καλα και με τον εαυτο σου. Δε σε αγγιζουν τα λογια τριτων, τα πρεπει του κοσμου, της θειας, της μαμας, του γειτονα.
οταν εγραφα για αυτον "που επιλεγει μια ζωη χωρις ερωτα", δεν εννοουσα αυτον που επιλεγει τη μοναξια...αλλα αυτον (οπως γραφει η θεματοθετρια) που στο βωμο της αποφυγης της μοναξιας, θυσιαζει τον ερωτα και αποδεχεται μια ζωη γεματη συμβιβασμους.
Ασχημο...ακομα και αν δε το παραδεχτει ποτε του.
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Παράθεση:
Originally posted by helen66
Νομιζω, δεν ειμαι σιγουρη, οτι παραλειψατε μια κατηγορια ανθρωπων. Αυτους που θελουν να ζησουν τον ερωτα αλλά δε το τολμούν. Αυτοι οι ανθρωποι ειναι πολυ πιθανο να κανουν εναν γαμο με άλλα κριτήρια σαν αυτα που αναφέρθηκαν.
Για μενα οι ανθρωποι χωριζονται σ αυτες τις 2 βασικες κατηγοριες. Κυβερνουνται απο την καρδια ή απο το μυαλο. Κατι που να ειναι 2 σε 1 δυσκολο να το πετυχεις.
Αν πορευεσαι με την καρδια, ειναι γνωστο τι θα συμβει, τα ειπατε τοσοι μια χαρα.
Οχι οτι και οι αλλοι οι «λογικοι» δεν αισθανονται, απλα νοιωθουν με μικροτερη ενταση και λιγο εκ του ασφαλους.
Κι επειδη η θεματοθετρια κανει λογο και για γαμο, 3 τετοιους τυπους που συναντησα στην πορεια της ζωης μου, 2 αντρες και μια γυναικα, που ειχαν παντρευτει οχι και τοσο ερωτευμενοι αλλά με σωστα «ζυγισμένα» τα υπόλοιπα προσόντα των συντρόφων τους (κι οχι απαραιτητα την οικονομικη ανεση) καποια στιγμη ερωτευτηκαν, εννοειται εκτος γαμου, και διαλεξαν να θυσιασουν τον ερωτα και να γυρισουν στην βολη τους.
Ο ερωτας ή σου παει ή δεν σου παει, μεση οδο δεν εχει.
μαλλον υπαρχουν κ εκεινοι που ισορροπουν αναμεσα στην καρδια και στο μυαλο...
Οχι;
Καλημέεραααα!!!!
Αχινέεεεε ακομα να εμφανιστείς;;;;;;;

Εσύ;;;;;

στα social media