Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 19.097
'Aρεσαν+: 0%
Παράθεση:
Originally posted by lovable1
Παράθεση:
Originally posted by sotos-1
Η δική μας άποψη είναι ΄γιατί να προσπαθούμε 100,1000...1000000 φορές?Μόνο και μόνο για να σας ανεβάζουμε ψυχολογικά και να μας απορρίπτετε συχνότερα κι ευκολότερα?Τέρμα η προσπάθειες από μέρους μας λοιπόν σ'αυτόν τον τομέα,πλέον εσείς είστε οι κυνηγοί,το έχουμε αποδεχτεί και περιμένουμε τις κινήσεις σας.
Και μην πείτε ότι δεν τις κάνετε.Αν σας γυαλίσει κάποιος σιγά μην περιμένετε κίνηση από αυτόν.Ορμάτε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Ναι γιατί αν περιμένουμε απο εσάς... ζήτω που καήκαμε!!!
Loveble...δεν ειναι ολοι ετσι.
Προφανως κ απο συγκεκριμενες "ομαδες" δεν ειναι να περιμενεις.....
Ειδικα την νοοτροπιας της παραπανω.
τι μας λες ρε σωτο; Πληγωθηκαμε.
Αν θες κατσε στα αυγα σου. χαμενος εσυ θα βγαινεις...αρα your problem
Don't forget to fall in love with yourself first...
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762
Naughty...καποιος σε τσιταρισε σημερα μου φαινεται...
Be patient...or u ll b patient...
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
οχι καλε

(απλα εχω σκασει απο το πιστολακι καλοκαιριατικα

).
Δεν ειμαι τσιτα

απλα δε μπορω τη μιρλα
tzoulia49
# 84
στις 21/8/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
και δεν μας λες ρε σωτος.....
εισαι εσυ περιπτωση που θα σε δει γυναικα και θα πεσει ανασκελα απο το παθος και την επιθυμια ?
εαν εισαι τετοιος περιμενε ....
ελπιζω μονο να μην ειναι ως την αλλη ζωη .....
διοτι τετοιες περιπτωσεις ειναι δυσκολες και απλησιαστες ....και σπανιες ....λεμε τωρα ....
ακου οι γυναικες ειναι οι κυνηγοι .....
εμ αφου εσεις δεν πατε για κυνηγι ....καποιος πρεπει να κυνηγησει για να φαμε καυμενε σωτος .......
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Παράθεση:
Originally posted by tzoulia49
εισαι εσυ περιπτωση που θα σε δει γυναικα και θα πεσει ανασκελα απο το παθος και την επιθυμια ?
διοτι τετοιες περιπτωσεις ειναι δυσκολες και απλησιαστες ....και σπανιες ....λεμε τωρα ....
εμ αφου εσεις δεν πατε για κυνηγι ....καποιος πρεπει να κυνηγησει για να φαμε καυμενε σωτος .......
Ε, το αυτο κ εγω εννοουσα
Εγω παντως...λεω αυτοι που θελουν...να τους αφησουμε να περιμενουν. Μιας κ νομιζουν οτι κανουν χαρη

Ειναι πολυ ευκολο να βρεις καποιον/α (το ξαναλεω)...να τον/την κρατησεις ειναι το δυσκολο.
Γυναίκα / 53 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Απαντήσεις: 9
Καλησπέρα,
Είμαι σχετικά καινούριο μέλος και είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε συζήτηση, αφού το συγκεκριμένο θέμα με αφορά.
Lovable1, ανήκω ακριβώς στην περίπτωση που περιγράφεις! Είμαι παντρεμένη κι έχω δύο παιδιά. Έχω παντρευτεί έναν υπέροχο άντρα, με τον οποίο όμως δεν ήμουν ποτέ πραγματικά ερωτευμένη. Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα μαζί του, όμως τρέφω άπειρη αγάπη γι΄αυτόν. Εδώ και καιρό βρέθηκε ο άλλος στο δρόμο μου, τον οποίο έχω ερωτευτεί τρελά. Αποφεύγω να προχωρήσω μαζί του γιατί φοβάμαι ότι θα έχω τύψεις για μια ζωή για την απιστία μου. Από την άλλη όμως τον έχω συνέχεια στο μυαλό μου. Η έλξη που μου ασκεί είναι ανεξέλεγκτη, το ίδιο κι εγώ σε κείνον.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τις 3 επιλογές κι ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποια θα ακολουθήσω. Σίγουρα πάντως δε θέλω να διαλύσω το γάμο μου.
Νομίζω πάντως ότι δεν έλαβες ακόμη απάντηση από κανέναν στο συγκεκριμένο θέμα που έθεσες.
sotos-1
# 88
στις 23/8/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
Παράθεση:
Originally posted by tzoulia49
Ε, το αυτο κ εγω εννοουσα 
Εγω παντως...λεω αυτοι που θελουν...να τους αφησουμε να περιμενουν. Μιας κ νομιζουν οτι κανουν χαρη 
Ειναι πολυ ευκολο να βρεις καποιον/α (το ξαναλεω)...να τον/την κρατησεις ειναι το δυσκολο.
Η δική μου άποψη?Οι γυναίκες ΚΑΙ βρίσκετε πανεύκολα κάποιον ΚΑΙ τον κρατάτε και πανεύκολα ειδικά αν καψουρευτεί μαζί σας.Αν είναι και σχεσάκιας ακόμα πιο εύκολα.Και όποιος δεν συμφωνεί μ'αυτό είναι εκτός πραγματικότητας.
Και για το 'κυνήγι' τα έχουμε γράψει τόσες φορές,όποιος είναι κυνηγός παίρνει τη στάμπα του πέφτουλα.Και από τη στιγμή που κι εσείς οι ίδιες μόνο για θηράματα δε μοιάζετε όταν βγαίνετε,ε μένουμε λοιπόν εμείς στα κοιτάγματα κι εσείς στα τσιγάρα σας και όλα καλά.
Γυναίκα / 38 / Σε σχέση
Ν. Δράμας / Δράμα
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 884
Παράθεση:
Originally posted by eyes_to_kill
Νομίζω πάντως ότι δεν έλαβες ακόμη απάντηση από κανέναν στο συγκεκριμένο θέμα που έθεσες.
Κι εγώ αυτό νομίζω! Αν δεν θέλεις να χαλάσεις το γάμο σου, να προσπαθήσεις να τον βγάλεις απτο μυαλό σου. Προσπάθησε να μην κοροϊδέψεις τον άντρα που τόσο αγαπάς, δεν είναι σωστό και θα αισθανθείς χάλια με τα ψέμματα που θα του αραδιάζεις! Προσπάθησε με όλη σου τη δύναμη να το αποφύγεις, πάνω απόλα για να είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου και μετά με τον άντρα σου και την οικογένειά σου.
Ωχ! Υπάρχουν πολλοί πειρασμοί εκεί έξω! Πρέπει να είσαι απο πέτρα για να αντέξεις!
Γυναίκα / 38 / Σε σχέση
Ν. Δράμας / Δράμα
Παράθεση:
Και για το 'κυνήγι' τα έχουμε γράψει τόσες φορές,όποιος είναι κυνηγός παίρνει τη στάμπα του πέφτουλα.Και από τη στιγμή που κι εσείς οι ίδιες μόνο για θηράματα δε μοιάζετε όταν βγαίνετε,ε μένουμε λοιπόν εμείς στα κοιτάγματα κι εσείς στα τσιγάρα σας και όλα καλά.
Καλά μωρέ αμα είσαι ελεύθερος θα σου πει κανείς να μην φλερτάρεις;;; Θα σε κατηγορήσει κανείς γι'αυτό; Άλλο πάλι κι αυτό!!! Αν δεν το κάνεις θεωρείσαι ξενέρωτος και κομπλεξικός! Εκεί είναι που δεν θα σε πλησιάσει ούτε θηλυκή γάτα!
Και μην ξεχνάς
Ο τολμών νικά!!!
sotos-1
# 91
στις 26/8/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Καλά μωρέ αμα είσαι ελεύθερος θα σου πει κανείς να μην φλερτάρεις;;; Θα σε κατηγορήσει κανείς γι'αυτό; Άλλο πάλι κι αυτό!!! Αν δεν το κάνεις θεωρείσαι ξενέρωτος και κομπλεξικός! Εκεί είναι που δεν θα σε πλησιάσει ούτε θηλυκή γάτα!
Και μην ξεχνάς Ο τολμών νικά!!!
Ναι ενώ αν φλερτάρεις όλες οι θυληκές γάτες σε κυνηγάνε...
Ανδρας / 50 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 279
Παράθεση:
Παράθεση:
Και μην ξεχνάς Ο τολμών νικά!!!
Ναι ενώ αν φλερτάρεις όλες οι θυληκές γάτες σε κυνηγάνε...
ολες οι κποπελιες προσπαθουν να σε βοηθησουν με αυτα που σε γραφουν.
αλλα εσυ ανεπυδευτος μαθησεως. σαν τον τιποτα.
και με το νομο τον πιθανοτητων να το παρεις. αν την πεσεις σε 10
τουλαχιστον μια δυο θα σου κατσουν.
δεν ξερεις την παροιμια αμα θελεις ψαρια πρεπει να βρεξεις κ.....
εσυ με το να καθεσαι και να κλαις την μοιρα σου χλωμο το κοβω.
Γυναίκα / 38 / Σε σχέση
Ν. Δράμας / Δράμα
Soto μου μήπως δεν έχεις ξεπεράσει την τελευταία σου σχέση ακόμη γι'αυτό έχεις παραιτηθεί απο το κυνήγι;
KLELIA22
# 94
στις 26/8/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Soto μου μήπως δεν έχεις ξεπεράσει την τελευταία σου σχέση ακόμη γι'αυτό έχεις παραιτηθεί απο το κυνήγι;
...ευστοχη παρατηρηση...
το να πιστευεις...πως "αλλη γυναικα σαν αυτη δεν ξαναβρισκω"..
ειναι ανασταλτικος παραγοντας...
αλλα... στην τελικη....
εμας δεν μας κανει καποιο κακο ο Σωτος...
ας γκρινιαζει οσο θελει...
κι αυτος να εκτονωθει καπου θελει...
το ψωμι μας τρωει ρε παιδγια... ή μηπως μας ζητησε δανεικα ?
καφενειο ειμαστε....
κουβεντες γινονται...
σε οποιες θελουμε ..συμμετεχουμε.. σε οσες.. μας χαλανε...αποχωρουμε...
δηλαδη ολοι πρεπει να "συμμορφωθουν" με τη γνωμη μας ?
sotos-1
# 95
στις 26/8/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by giannii
ολες οι κποπελιες προσπαθουν να σε βοηθησουν με αυτα που σε γραφουν.
αλλα εσυ ανεπυδευτος μαθησεως. σαν τον τιποτα.
και με το νομο τον πιθανοτητων να το παρεις. αν την πεσεις σε 10
τουλαχιστον μια δυο θα σου κατσουν.
δεν ξερεις την παροιμια αμα θελεις ψαρια πρεπει να βρεξεις κ.....
εσυ με το να καθεσαι και να κλαις την μοιρα σου χλωμο το κοβω.
Διάβασες πουθενά σε κείμενό μου να ζητάω συμβουλές για κάτι?Εγώ για ανταλλαγή απόψεων μπαίνω εδώ πέρα,όπου με άλλους διαφωνούμε και με άλλους συμφωνούμε και όχι για συμβουλές.Οι κοπέλες και όλοι οι υπόλοιποι 'συμβουλάτορες' ας κοιτάνε να λύσουν τα δικά τους προβλήματα αν έχουν και όχι των άλλων.
Και για τους νόμους των πιθανοτήτων που λες,το να την πέφτεις σε 10 είναι κι αυτή μια άποψη αλλά όπως έγραψα και σε άλλο θέμα θα πρέπει να είσαι κι εντελώς χοντρόπετσος για να μην σε ρίχνει η απόρριψη.Όσοι είναι τέτοιοι ας την πέφτουν και σε 10 και σε 20 και σε 100 αφού δεν τους νοιάζει.Εγώ είμαι στο άλλο άκρο,προτιμώ να βαδίζω στα σίγουρα.
sotos-1
# 96
στις 26/8/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by KLELIA22
Παράθεση:
[color=Red]...ευστοχη παρατηρηση...
το να πιστευεις...πως "αλλη γυναικα σαν αυτη δεν ξαναβρισκω"..
ειναι ανασταλτικος παραγοντας...
Το 'κυνήγι' τελείωσε από τη στιγμή που εσεις οι γυναίκες πάψατε να είστε θηράματα.Και ήρθαν τα πάνω κάτω στις σχέσεις.
Κι όσο για την προηγούμενη σχέση μου,σίγουρα αναπολώ κάποιες ευχάριστες στιγμές που έζησα,αλλά όχι ότι δεν την ξεπέρασα.Απλά όσο δεν παρουσιάζεται κάτι άλλο,αναγκαστικά ζεις με τις αναμνήσεις.
Γυναίκα / 38 / Σε σχέση
Ν. Δράμας / Δράμα
Τελικά θα μου πει κανείς που παντρεύτηκε απο έρωτα ή απο λογική αν το μετάνιωσε; Όλοι γενικά και αόριστα απαντάτε! Θέλω προσωπικές εμπειρίες!
KLELIA22
# 98
στις 27/8/2012
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Τελικά θα μου πει κανείς που παντρεύτηκε απο έρωτα ή απο λογική αν το μετάνιωσε; Όλοι γενικά και αόριστα απαντάτε! Θέλω προσωπικές εμπειρίες!
Κοπελια!
και απο ερωτα να παντρευτεις , και με τη λογικη.
σε 5 χρονια , τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα.
ο ανθρωπος αλλαζει... μετεξελισσεται.
εαν μαζι με εσενα αλλαζει, με τον ιδιο ρυθμο και και συνοδοιπορος σου..
ολα πανε ρολοι.
σαφες????
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 5.978
Παράθεση:
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση στο ερώτημα σου.
Πιστεύω ότι ενδόμυχα υπάρχει κάτι που σε φοβίζει σχετικά με τον γάμο και τον
συμβιβασμό που μπορεί να προκύψει από έναν γάμο χωρίς να υπάρχει έρωτας.
Θέλεις να γράψεις κάποιες προσωπικές σου εμπειρίες που ενδεχομένως να σε
έχουν επηρεάσει στο συγκεκριμένο ζήτημα;
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Απαντήσεις: 13.762
Καλε lovable, δεν ωφελει να μετανοιωνεις για τοσο καθοριστικα πραματα στη ζωη σου...για οποιο λογο κ να τοχεις κανει...σημαινει οτι ηταν αυτο που ηθελες εκεινη τη στιγμη. Αν για καποιο λογο δεν σε κανει πια ευτυχισμενη...η δεν μπορεις να ζησεις με την επιλογη σου...το επανατοποθετεις...βαζεις νεους στοχους κ ακολουθεις αλλη πορεια...
Μονο ο θανατος ειναι κατι οριστικο κ αμετακλητο...ολα τ αλλα μεταβαλλονται διαρκως.
στα social media