Παράθεση:
Originally posted by lovable1
Τα έχω γράψει, τα έχουμε συζητήσει... Το θέμα είναι ότι βλέπω συνεχώς ανθρώπους συμβιβασμένους γύρω μου που δεν περνάνε καλά στο γάμο τους και δεν θέλω να έχω κι εγώ την ίδια τύχη!![]()
Παράθεση:
Originally posted by nonaa
Kapia stigmi o erota sou autos tha ekplirothi..isos me allo prosopo.to ksero pos rsi thes me auto.oxi allo tha geuti ton erota sou k allo tha sou thosi tin glika apo tin heusi autou tou erota...alli einai h tixeri oti sou dimiourgise h proin tha to xari h epomeni pou tja aksizei..esi tha ptepei na to dosid asizititi an to kratiseis tja sou ginei apothimeno..k.den tha mporis na ksanaeroteutis tha ginis misanthropos nekrozondanos..opoios den tjeli ton apeleutheronoume apo ti skepsi mas k to epomeno xamogelo pou tha skasi gia sena frodise na to gnoriseis k zisto..einai dikaioma kathe anthropou
Παράθεση:
K pes ipoti giati emime anekpliroto..den se ithele eixe psihologika itan padremeni..pethane?..GIATI ANEKPLIROTO..MIPOS TO FOVITHIKES..an thes les
Παράθεση:
Originally posted by KLELIA22
υγ. στα 19 αποφασισα πως ερωτας και τυχη δεν υπαρχουν...
κι αν υπαρχουν .... δεν με αφορουν...
σιγα μην αλλαξω γνωμη στα 29...
Παράθεση:
[/color]μπουχτισα να ειμαι "καψουρα" κι εργατρια μονη μου σε μια σχεση...
ε .. εριξα και μια ματια γυρω μου.... φιλες και γνωστες...
να κοιτανε ενα τηλεφωνο..
να περιμενουν ενα μηνυμα.. ή μια κληση που δεν ερχεται ποτε...
και την ψυλλιαστηκα τη δουλεια...
Παράθεση:
Ti eipamipos katalaves tipota lathos. Ta grafo k arlampournezika..grafto opou nomizeis den .min se paro k sto lemo mou
An pados den adapokrithike..par oti to onomazoun anekpliroto erotat ego den to pistevo..den einai erotas gemizeis apogoiteusi...einai to vasanistirio prin to thanato..an upothesoume oti o erotas einai san to thanato..einai h proetimasia sou k h orimansi sou gia na ziseis ton megalo sou erota...k min pis pali ti eipa..otan to ziseis tha katalaveis
Παράθεση:
Originally posted by achinos
Ισως η ανισοβαρης σχεση...ναναι κατι σα νηπιαγωγειο του ερωτα...αν δεν το περασεις...δεν μπορεις ν ανεβεις λεβελ, να ζησεις κατι πιο πληρες κ ουσιαστικο, μια πιο αληθινη σχεση...ισως σε καποια φαση στην αρχη της ζωης μας εχουμε τετοια αναγκη να δεσουμε για παντα τον αλλον, που ειτε αμετρα προσφερουμε, ειτε αμετρα στερουμε, κ τα δυο τροποι χειρισμου ειναι...
Ο ερωτας ειναι το μονο πεδιο, που μπορεις να μεινεις παντα...μωρο.
Παράθεση:
Originally posted by sotos-1
Άντε πάλι το γνωστό τροπάρι με τις γυναίκες πάντα στο ρόλο του θύματος.Αν εσύ,οι φίλες και οι γνωστές σου ψάχνατε μόνο για τέτοιους,ας προσέχατε.
Παράθεση:
..μαλλον..επειδη δεν με εχεις ξαναπροσεξει...
δεν καταλαβαινεις... το υφος και το νοημα των λογων μου.
λοιπον....
επειδη ακριβως..
δεν ηθελα να ειμαι η γυναικα θυμα..
"πηρα αυτη την αποφαση"...
συνειδητοποιησα..
( κατ' εμε ευτυχως νωρις...)
πως... οι ανθρωποι οι οποιοι μου τραβουν την προσοχη....
ειναι ξεχωριστοι και ιδιαιτεροι.
( στην προκειμενη περιπτωση .. ερωτικα....
- αλλα και στους φιλους πιστο σκυλι ειμαι....)
κατεληξα
μετα απο κοπο και βασανα..και αφθονη σκεψη....
πως εγω... σαν ιδιοσυγκρασια...
δεν αντεχω... τις εξαφανισεις!
χάι, χούι.... και γεια !
και μετα... λογικα γιατι θα χουμε γινει μπαχαλο με καποιον..
να μην εχω το θαρρος.. να μπορω να παρω εν ατηλεφωνο να δω αν ζει ή αν πεθανε...
ή ακομα χειροτερα...
να χρειαζεται..αιμα... να νοσηλευεται σε ενα νοσοκομειο...
και να θελει την παρεα μου... ( δεν περναει η ωρα εκει μεσα ρε συ...)
πιστευω στην Αγαπη.-
να δεις τον αλλο και στις μαυρες του...
και στα ζορια του...
και να εισαι εκει.
αν η ζωη ειναι σαπουνοπερα...
προτιμω το ρολο της μαγειρισσας-καμαριερας...
(10 χρονια μπορει να κρατει το σιριαλ.. μα αυτη ειναι εκει..)
τα μεγαλα παθη ας τα ζησουν οι πρωταγωνιστες....
που καθε 2 χρονια... τους αλλαζουν...
υγ. μου τη δινουν οι εξομολογησεις...
αλλα... μου κακοφαινεται να θεωρουμαι"αναπηρη"...
Παράθεση:
δεν ηθελα να ειμαι η γυναικα θυμα..
"πηρα αυτη την αποφαση"...
για να δω ...τι αποφαση πήρες....
συνειδητοποιησα..
( κατ' εμε ευτυχως νωρις...)
πως... οι ανθρωποι οι οποιοι μου τραβουν την προσοχη....
ειναι ξεχωριστοι και ιδιαιτεροι.
( στην προκειμενη περιπτωση .. ερωτικα....
- αλλα και στους φιλους πιστο σκυλι ειμαι....)
αυτό είναι ομορφο ...ξεχωριστοί και ιδιαίτεροι για σένα... ετσι θα πρεπει να ειναι οτι μας τραβα την προσοχη...δεν συμφωνείς?
κατεληξα
μετα απο κοπο και βασανα..και αφθονη σκεψη....
αυτά τα πραγματα δεν θέλουν σκέψη...νόμος! σκεψή θέλει το Κυπριακο που όπως ξέρεις ακόμα να λυθεί ....
πως εγω... σαν ιδιοσυγκρασια...
δεν αντεχω... τις εξαφανισεις!
χάι, χούι.... και γεια !
γιατί δεν αντέχεις? ψάξε να βρείς ...γιατί δεν αντέχεις....οχι γιατί εξαφανίστικε κάποιος χωρίς να αφήσει ιχνος ζωης πισω του ,αυτο ειναι επιλογη του ... ας το βρεί μονος του ...εσυ για σένα γιατι δεν το αντεχεις και γιατι δεν το αποδέχεσε και να πας παρακάτω ..
και μετα... λογικα γιατι θα χουμε γινει μπαχαλο με καποιον..
να μην εχω το θαρρος.. να μπορω να παρω εν ατηλεφωνο να δω αν ζει ή αν πεθανε...
ξεχωρισε γιατι εγινες μπαχαλο... απο ενδιαφερον απο εγωισμο γιατι δεν του αναγνωριζεις το δικαιομα της επιλογης γιατι νοιαζεσαι για εκεινον και νιαζεσαι διχως να περιμενεις να σου δωσει τιποτα διχως να θες να σφετεριστεις τιποτα απο εκεινον...νοιαζεσαι απο περιεργια νοιαζεσαι γιατι θες να ειναι καλα ...και μονο αυτο σου αρκει?..... γιατι εγινες μπαχαλο...? οταν λοιπον ανακαλυψεις οτι το εκανες απο αγνη αγαπη και ενδιαφερον οτι ωρα και να ειναι οποτε και να ειναι δεν θα του επιτρψεις να σκεφτει τιποτε αλλο ...θα επικοινωνισεις ...διχωςνα σε νοιαζει η γνωμη του ...αλλωστε καποια στιγμη ολοι καταλαβαινουν τις προθεσεις του αλλου...κλελια φροντισε να εισαι καλα για να περνουν και αυτοι που ειναι καλα μαζι σου ........ δεσ τι δεινεις στην οικογενεια σου και τι παιρνεις ...αυτοι που ειναι διπλα σου αυτοι ειναι οι ανθρωποι σου ...οποιος εξαφανιστηκε ,εξαφανιστικε...αναγνωρισε του το δικαιομα να ειναι εκει που θελει ....στα γραφω για σενα για να νιωσεις καλα
ή ακομα χειροτερα...
να χρειαζεται..αιμα... να νοσηλευεται σε ενα νοσοκομειο...
και να θελει την παρεα μου... ( δεν περναει η ωρα εκει μεσα ρε συ...)
θα επρεπε να εισαι εκει , αν το γνωριζεις αυτο...... εκει απ εξω μηπως και χρειαστει και οχι να περιμενεις να σε καλεσει... διακριτικά και σιωπηλά
πιστευω στην Αγαπη.-
δεν αμφιβαλω... νιωστει και δωστει στην οικογενεια σου φτιαξε αυτο το τσουναμι μονη σου και μετα θα δεις πως θα εξαπλωθει κ στους γυρω σου
να δεις τον αλλο και στις μαυρες του...
και στα ζορια του...
και να εισαι εκει.
αν θελει .... μπορει κ να μην θελει ...κ εσυ πρεπει να το σεβαστεις ...υπαρχουν ανθρωποι που θελουν τα ζορια τους να τα περνουν μονοι τους ....ισως γιατι δεν θελουν να σε ανακατευσουν και να σε μπλεξουν σ αυτο...και εσυ το σεβεσαι γιατι κ εκεινοι ετσι δειχνουν οτι σε σεβονται... δεν σε παιρνανε για γαιδουρι να σε φορτωσουν τα προβληματα τους
αν η ζωη ειναι σαπουνοπερα...
προτιμω το ρολο της μαγειρισσας-καμαριερας...
(10 χρονια μπορει να κρατει το σιριαλ.. μα αυτη ειναι εκει..)
δεν υπαρχει καλυτερος ρολος για μια γυναικα.......
εισαι απαραιτητη χονεσαι παντου και ολοι σου ζητανε κ απο κατι κ ολοι φοναζουν το ονομα σου
τα μεγαλα παθη ας τα ζησουν οι πρωταγωνιστες....
που καθε 2 χρονια... τους αλλαζουν...
αυτα δεν ειναι μεγαλα παθη.... αυτα ειναι στρακαστρουκες ,αυτοδιμιουργητα παθη που δεν εχουν αποδεχτει που δεν εχουν διμιουργηθει απο την επιρροη του ενος ή του αλλου πρωταγωνιστη γι αυτο και δεν αντεχουν... οταν δεν μου ειναι απαραιτητος καποιος ετσι ωστε να μην σκεφτομαι να τον αλλαξω , δεν ειναι γιατι φταιει αυτος ή εγω απλα ...εγω σαν προσωπικοτητα δεν ήμουν για το συγκεκριμενο κατι το ιδιαιτερο ή εκεινος δεν ήταν για μένα....ετσι βαριομαστε τον παρτενερ και παμε παρακατω με αλλα ματια αλλα μαλλια κτλ.ομως την ψυχη μας δεν την ακουμπησε.... τασηριαλ ειναι σηριαλ και καποια στιγμη τελειωνουν αυτος ειναι ο σκοπος τους....οι αγαπες και οι μεγαλοι ερωτες δεν τελειωνουν ...ποτε
υγ. μου τη δινουν οι εξομολογησεις...
αλλα... μου κακοφαινεται να θεωρουμαι"αναπηρη"...
[/color]
Παράθεση:
πολυ με κουρασες κουμπαρα ..... κανονισε αλλη φοαρα να προσεχεις ...γιατι βλεπεις τι σε περιμενει![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
πολυ με κουρασες κουμπαρα ..... κανονισε αλλη φοαρα να προσεχεις ...γιατι βλεπεις τι σε περιμενει![]()
...καλλα...πλλλακα με καανεις....
αν ξαναγραψω.. πανω απο 5 γραμμες... μεχρι τα Χριστουγεννα..
να με φτυσεις...
![]()
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
Εγω παντως πιστευω κ παραπιστευω στον ερωτα![]()
τον θελω...μαρεσει...
Αν και..........ερωτευομαι πολυ δυσκολα![]()
Ισως οντως...να υπαρχει 'περισσοτερο' σε καποιον απο τους 2.
Αλλα εχουμε σκεφτει οτι ισως αυτο οφειλεται κ στη διαφορετικοτητα μας;
Αλλιως αγαπαει ο ενας...αλλιως ο αλλος.
Αλλιως ερωτευεται κ το εκφραζει ο ενας...αλλιως ο αλλος.
Ισως καποιες φορες...οι τροποι 'μας' να μη τα βρισκουν...
Αυτο δε σημαινει οτι ειμαστε υποχρεωμενοι τα συμβιβαστουμε. Ισως ειναι καλυτερο να αποχωρισουμε κ να βρουμε κατι πιο ταιριαστο...σε μας..οσον αφορα αυτους τους ΄τροπους'.
Δε μου χει τυχει να ερωτευτω χωρις ανταποκριση. Η αληθεια ειναι πως δε μπορω να φτασω σ αυτο το συναισθηματικο επιπεδο οταν ο αλλος δε βρισκεται καν ενα σκαλοπατι κοντα στο δικο μου.
Αν δεν ενδιαφερεται πως θα τον ερωτευτω; Εγω θα τον 'τραβαω' κ εκεινος θα 'τραβιεται';
Με απωθει η διαδικασια......
Λετε να μουν απλα τυχερη;Μπορει
![]()
Παράθεση:
Originally posted by lovable1
Παράθεση:
Originally posted by eyes_to_kill
Νομίζω πάντως ότι δεν έλαβες ακόμη απάντηση από κανέναν στο συγκεκριμένο θέμα που έθεσες.
Κι εγώ αυτό νομίζω! Αν δεν θέλεις να χαλάσεις το γάμο σου, να προσπαθήσεις να τον βγάλεις απτο μυαλό σου. Προσπάθησε να μην κοροϊδέψεις τον άντρα που τόσο αγαπάς, δεν είναι σωστό και θα αισθανθείς χάλια με τα ψέμματα που θα του αραδιάζεις! Προσπάθησε με όλη σου τη δύναμη να το αποφύγεις, πάνω απόλα για να είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου και μετά με τον άντρα σου και την οικογένειά σου.
Ωχ! Υπάρχουν πολλοί πειρασμοί εκεί έξω! Πρέπει να είσαι απο πέτρα για να αντέξεις!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media