Παράθεση:
Originally posted by evelina23
καλησπερα παιδια ειναι η πρωτη φορα που γραφω ειμαι καινουργιο μελος και θα ηθελα συμβουλες...Εχω μια σχεση 4 χρονια απο τα οποια τα 3 μενουμε μαζι αλλα το θεμα ειναι οτι μενουμε ολοι μαζι...στην αρχη με τους γονεις του κ τα αδερφια του κ επειτα εδω και 2 χρονια με την αδερφη του κ τον γιο της...προβλημα επισης ειναι οτι εγω δεν εχω δουλεια οποτε απο την αρχη ανελαβα εγω το σπιτι αφου οι αλλοι δουλευαν..με τον καιρο ομως παραγνωριζεσαι κ πρεπει να μαζευεις τα πραματα κ των αλλων αφου τα παρατανε οπου να ναι να πλενεις κ να σιδερωνεις για 4 αντι τα δικα σου κ του συντροφου σου κ οταν κανεις μια χαρη σε καποιον 1 2 3 μετα γινεται συνηθεια κ αν πεις οχι κακοφαινεται στον αλλον.Επισης ειναι τεραστιο προβλημα το οικονομικο γιατι οτι πληρωνεται καθε 15 τα ακουμπαει στην αδερφη του ενω εκεινος δεν ξερει καν ποσο ειναι το ρευμα του σπιτιου παραδειγμα κ εκεινη κανει τη ζωη της αγοραζοντας οτι θελει αφου εμεις δεν ξερουμε το εισοδημα το δικο της...ετσι την πατησα κ εγω κ τωρα που θελω να φυγουμε να νοικιασουμε οι δυο μας βλεπω αντιδρασεις απο εκεινον με δικαιολογιες γελοιες του τυπου βιαζεσαι δεν εχει ερθει η ωρα ακομα(αν και μενουμε μαζι 3 χρονια τωρα)δε θελω να κρεμασω την αδερφη μου και τωρα μαζι μενουμε γιατι να φυγουμε και φοβαμαι οτι θα πεσουμε ολοι πανω μας(εχουμε κ τα προβληματα με γονεις)κ γενικα σε πολλες ερωτησεις οι απαντησεις που παιρνω ειναι δεν ξερω απο εναν αντρα που ειναι 28 χρονων δε γινεται ομως αλλο.εχουμε μιλησει απειρες φορες κ παντα υστερα απο τσακωμους ασχημους λεει θα γινει θα της μιλησω και παντα δεν παιρνει θεση ποτε....τι μπορω αλλο να κανω??
Παράθεση:
δεν αρνουμαι οσα μου λετε και ευχαριστω που ασχολειστε αλλα ΔΕΝ με αγαπαει?4 χρονια μαζι οταν εναν ανθρωπο ΔΕΝ τον αγαπας τον συντηρεις?φορτωνεσαι ολα του τα εξοδα για τοσο καιρο?για ποιο λογο?πηγαινουμε διακοπες στον πατερα μου(μενει εκτος αθηνων) χωρις καμια αντιρηση απο τη μερια του...σε ολα τα προβληματα υγειας που ειχα και εχω ειναι εκει κ με στηριζει κ με βοηθαει...βολτες πηγαινουμε τρυφερος ειναι δεν νομιζω οτι εγω αν δεν αγαπουσα εναν ανθρωπο θα εμενα μαζι του και θα τα εκανα ολα αυτα...το προβλημα ειναι οτι φοβαται την οικογενεια του απο οτι λεει οτι θα υπαρξουν ασχημες αντιδρασεις αν φυγουμε και πιο πολυ την αδερφη του ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω γιατι..εκανα εγω συζητιση σε εκεινη για το να φυγουμε δεν ειχε ιδιαιτερο προβλημα η αντιδραση της ηταν μονο στα οικονομικα οτι δε θα ανταπεξελθουε οι δυο μας οτι χρειαζονται πολλα για να επιπλωσουμε το σπιτι κ.λ.π.Εκεινος βεβαια δεν πηρε θεση με αποτελεσμα να τσακωθουμε και στο τελος να μου πει οτι φοβαται να της μιλησει..εδω για αμαξι που κοιταει να παρει οτι και να εχει δει και του αρεσει πρεπει να το συζητισει με την αδερφη του..!πως θα τον κανω να ξεκολλησει λιγο να μην τη φοβαται???
Παράθεση:
σχετικα με το ερωτημα για τις δουλειες αν θα μαγειρεψω π.χ. θα μαγειρεψω μονο για 2 ατομα και οχι για ολους?η αν θα σιδερωσω θα σιδερωσω μονο τα δικα μας και οχι και των αλλων?μπορει να ειναι και λαθος αλλα αφου δεν ειχα δουλεια εγω και οι αλλοι δουλευαν μου φαινοταν σωστο να τα κανω εγω για να προσφερω κατι...και σχετικα με τουσ λογους που μειναμε ολοι μαζι,η αδερφη του ειχε φυγει απο το σπιτι χρονια τωρα..εγω εμενα για ενα χρονο με τους γονεις του και εκεινον γιατι απλα με φιλοξενουσαν (δουλευα ακομη)μεχρι να δω τι θα κανω αν θα νοικιασω καποιο σπιτι εγω μονη μου(ειχα φυγει απο τουσ γονεις μου)μεχρι που χωρισε και η αδερφη του και προτεινε να μεινουμε ολοι μαζι για πιο οικονομικα...και ναι ετυχε να μην κανω τπτ μεσα στο σπιτι για καποιες μερες εκεινον δεν τον πειραξε καθολου ισα ισα που εκεινος μου ελεγε να μην κανω δεν μπορουσα κι ολας μονη την αδερφη του ενοχλησε και παλι δεν ειπε τπτ σε μενα αλλα σε εκεινον...
στα social media